PDA

View Full Version : Θερμαινόμενα grip σε 950;

mpokis
28/11/2011, 17:56
Λέω να το τολμίσω και να ξεγνίασω απο γάντια κτλ για τα χειμερινά ταξιδάκια. Δώξα το θεο το θεριό με ζεσταίνει αρκετά μόνο τα χέρια την ακούνε... λίγο.

Τι πρότινετε ;
Τι να προσέξω στη σύνδεση;
Μη πάμε για μαλλι και βγουμε χωρείς ηλεκτρικά.

πυξιδας990
28/11/2011, 18:07
τα εργοστασιακα ειναι τα ιδια με τις toyratech και υποψην το εργαλειο εχει ετοιμη καλωδιωση για θερμενομενα απο το εργοστασιο.toyratech η εργοστασιακα ειναι αρκετα χοντρα και στη μικρη σκαλα ειναι ανυπαρκτα,ενω στη μεγαλη κατι καταλαβαινεις.θες και της oxford και βλεπεις:beer: :beer:

mpokis
28/11/2011, 19:04
Εχεις κάποιο από αυτά εσὐ; γιατι δε σε βλέπω να τα εγκρίνεις και πολύ... θα μπορούσες να μου πεις και σε τι τιμες παιζουν αυτα ή αν έχεις κάποιο λινκ να ριξω μια ματια. Αυτα τα oxford τι λένε;

πυξιδας990
28/11/2011, 20:12
εχω τα μαμισια γιατι με αυτα το πηρα.λοιπον μαμισια 80ε,touratech 65ε και τα oxford γυρω στα 65ε.τα oxford τα εχει φιλος σε varadero και μπορω να πω οτι κανουν καλυτερη δουλεια απο τα δικα μου απο δοκιμη που εκανα,συν οτι εχουν 4 σκαλες και οτι εχουν καλη αισθηση γιατι ειναι πιο λεπτα.ψαξε και για αλλες μαρκες ομως.ειναι καλη επενδυση ομως,δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χρησιμα ειναι σε καποιες συνθηκες.αυτα.;) ;) ;)

mpokis
28/11/2011, 21:26
thanks a lot πυξίδα
:beer: :beer: :beer:

mpokis
30/11/2011, 16:18
παλικάρια γειά χαρά και πάλι ...

λοιπόν έχουμε και λέμε : έκατσε η καλή και ένας φίλος μου έδωσε κάτι δικά του Oxford hot grips τα οποία τα είχε σφραγησμένα και δε τα ήθελε γιατι φοραγε ήδη. Είναι γαμάτα και έχω κατουρηθή απο χαρά ερώτηση κρίσεως τώρα:

1. Φένεται πόλυ εύκολη η σύνδεση έχει το κουτάκι με τα κουμπάκια πάνω στο οποίο συνδέοντε τα grips με φισάκια και απο αυτό φεύγει ένα καλώδιο για τους πόλους τις μπανταριας απευθείας με μία ασφαλεις ενδιάμεσα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήση πώς μπορώ να τα συνδέσω σε μια απο τις κενές θέσεις της ασφαλειο-θήκης;

Ευχαριστώ και πάλι

:beer: :beer: :beer: :beer:

g.kounoupis
30/11/2011, 16:26
Γιατί να πας στην ασφαλειοθηκη ?
Πίσω δεξιά από το φανάρι έχεις 2 παροχές μια απευθείας από την μπαταρία και μια μετά από το διακόπτη

mpokis
30/11/2011, 17:47
αδερφέ επειδή τώρα ξεκινάω και την ψάχνω γενικά τη φάση και έχω κάνει το service manual ευαγγέλειο , αν καταλαβαίνω καλά δηλαδή αν βγάλω τά μπροστά πλαστικα και ακολουθήσω το καλώδιο που φεύγει από τον διακόπτη και πάνω σ᾽άυτον θα δω κάποια κανή φίσα ...;;;; το ίδιο και πίσω από το φώς και δεξιά;;;

sorry κιόλας άλλα με ηλεκτρικά δεν έχω ξανα πιαστεί ....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

g.kounoupis
30/11/2011, 18:08
Αν ξεβιδώσεις τις 2 πλαϊνές βίδες που πιάνουν το φανάρι στην δεξιά πλευρά και ξεκουμπώσεις τα πλαστικά θα δεις τις αναμονές μπροστά σου είναι η μια πάνω από την άλλη δεν είναι φίσες αλλά τα μεταλλικά πιαστράκια μέσα σε διάφανο πλαστικό .

mpokis
30/11/2011, 18:19
ok φίλος σε ευχαριστώ

Ktm.Prestige
21/01/2012, 20:07
Αδελφέ , μόλις σήμερα εγω έβαλα τα εργαστασιακά του.
Τα αγόρασα απο φίλο που τα είχε σφραγισμένα στο κουτί του.

Εντυπώσεις , επειδή και εγω δε μπορώ το γάντι(μλκία γιατι προστατεύει εκτος του να θερμαίνει) , τα άναψα και δεν ήθελα να κατέβω!!

Στο ταξίδι τωρα θα δείξουν.

:beer:

MiltiadisK.D
22/01/2012, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Αδελφέ , μόλις σήμερα εγω έβαλα τα εργαστασιακά του.
Τα αγόρασα απο φίλο που τα είχε σφραγισμένα στο κουτί του.

Εντυπώσεις , επειδή και εγω δε μπορώ το γάντι(μλκία γιατι προστατεύει εκτος του να θερμαίνει) , τα άναψα και δεν ήθελα να κατέβω!!

Στο ταξίδι τωρα θα δείξουν.

βαλαμε και γκριπακι στο:a016: ,αυτα ειναι φιλε,αντε καλοφορετα και να τα ευχαριστηθεις ευχομαι!
υ.γ θα παμε καμια βολταααααααα!!!!!!!!να ξελαμπηκαρουμε λιγο?see you:wave2:,α ξεχασα κανα tank bag θα βρουμε ρε,τι θα γινει?:rotflmao: :lol:

Ktm.Prestige
22/01/2012, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από miltiadis950s
βαλαμε και γκριπακι στο:a016: ,αυτα ειναι φιλε,αντε καλοφορετα και να τα ευχαριστηθεις ευχομαι!
υ.γ θα παμε καμια βολταααααααα!!!!!!!!να ξελαμπηκαρουμε λιγο?see you:wave2:,α ξεχασα κανα tank bag θα βρουμε ρε,τι θα γινει?:rotflmao: :lol:

Ρε για εσένα δουλεύω το έχεις καταλάβει?
Σήμερα πήρα τα κάγκελα της H&B!!!
;)

MiltiadisK.D
22/01/2012, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Ρε για εσένα δουλεύω το έχεις καταλάβει?
Σήμερα πήρα τα κάγκελα της H&B!!!
;)
ωραιααα!!!με γειες,αν θες help να τα βαλεις ξερεις που θα με βρεις,ποσο στα εδωσε τελικα ο φιλος?τουμπανο το κανεις το εργαλειο σιγα σιγα:beer: :beer: :beer: ,το βραδυ ισχυει,ετσι?;)

Ktm.Prestige
22/01/2012, 09:32
Το βράδυ ισχύει κανονικά , θα τα πούμε απο κοντά.