PDA

View Full Version : η ιστορια μια μοτοσυκλετας που εντυπωσιασε τους ελληνες αλλα τους τρομαξε κιολας

Σελίδες : [1] 2

vmoageorge
28/11/2011, 22:23
αφορμη για αυτο το μικρο αρθρακι ειναι για να καταλαβουμε πως μερικοι απογονοι παλαιοτερον μοτοσυκλετων φτιαχτηκαν αχι τοσο σε ενα θρανιο στο deck ενος pc αλλα δουλευοντας και σχεδιαζοντας και κατεβαζοντας ιδεες απο την καρδια και απο το μυαλο πρωτα με στοχο την συγκινηση!!!!!

εκανε καριερα στην ελλαδα στα κοντραδικα στεκια καπου το 93-95 και συνεχιζει μεχρι σημερα 25ολοκληρα χρονια μετα τυφλα να εχουν τα supersport του λιτρου!

YAMAHA V-MAX 1200 + 1700CC

http://www.youtube.com/watch?v=50yE1YpmTX8

ΥΑΜΑΗΑ VMAX 09

Ο ΑΡΝΟΛΤ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΙΓΚΕΡ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ

Όταν η yamaha το 1985 ειχε ονομασε το τερατακι της vmax τον 1200 cc και 145 ιππων ηξερε τι εκανε, ειχε φτιαξει κατι υπερβολικό 1 από της πιο πολσυζυτημενες μοτοσυκλετες ολων των εποχων,
to vmax ειναι γεννημενο από τους αγωνες dracster και ειναι η πρωτη μοτοσυκλετα παραγωγης που εσπασε τα 11 δευτερα στο τετρακοσαρι,

το τροφαντο τερατακι της yamaha εκλεισε τη δευτερη εκαντονταδα των γενεθλιων του και ακομα φερει ακρας υγειας δεν είναι τυχαιο που μπηκε στο μουσειο μοτοσυκλετας γκουκενχαιμ ενώ κυκλοφορουσε ακομα!

με την εξωφρενική ισχυη των 145 ιππων το vmax καπου το 1993-95 στα κοντραδικα στεκια σημαινε ότι μεσα από καπνούς και στριγγλιες καταπινε ότι τολμουσε να σταθει διπλα του διτροχο η τετρατροχο ο φοβος και ο τρομος των παντων στην ευθεια συμπεριλαμβανομενου και του αναβατη του.

μοτοσυκλετα υπερβαρη με κτηνωδες δυναμη και ροπη τρακτορα ικανη να ανελκυση το τιττανικο καθολα ανυποτακτη δεν συγχωρουσε λαθη και εστελνε τα ανυποψιαστα γκαζοθυματα το αντοθετο του γκαζοφονιασ κατευθειαν στο νοσοκομειο.
και αυτο οφειλόταν στο vboost 1 παθητικο υπερσημπιεστη που μολισ ανοιγε στησ 6000 στροφεσ ξεκιναγανε τα πυροτεχνηματα
εκει ετρωγε την κλωτσια ο αναβατης για την οποια το vmax εγινε διασημο!
ετσι δημιουργισε 1 θρυλο φυρο απο το ονομα του φτιαχνοντασ λεσχεσ και club σε ολο το κοσμο.

το τερατακι της yamaha εντυπωσιασε τους ελληνες αλλα τους τρομαξε κιολας και μεσα απο ολα αυτα η yamaha αποφασισε να δεσει το λυσασμενο παιδι της και καπου μεσα στο 1995 ξεκινησε να του μειωσει την αποδωση στα 110 αλογα και με ηλεκτρονικο κοφτη στη (δυναμη του παρακαλω) και οχι στην μειωσει τησ τελικης για τα ανοικτα 145αρια μοντελα και το 2003 σταματησε οριστικα η παραγωγη του και εμεινε στους deler to 2005 σαν special annyversary edition!
δεν είναι τυχαιο που ακομα πολλοι ψαχνουν μεταμανιας για καποια από τα πρωτα ανοιχτα μοντελα τα οποια τωρα είναι υπερηλικα με αρκετους ιδιοκτητες να εχουν περασει από πανω τους.

ο καιρος όμως περναει η τεχνολογια πρωχωραει το καλο γινεται καλυτερο και το μεγαλο μεγαλυτερο ετσι και το κακο στρουμπουλο παιδι της yamaha απο vmax εγινε Very Maximoym μεγαλωσε αναβαθμιστηκε εκμορτενιστηκε πλακωθηκε 20 ολοκληρα χρονια στη σκληρη προπονηση και οπως λεει και ο σβαρτζενειγκερ ALL BE BACK, εγινε 1 muscle bike τιγκα στα αναβολικα που θελει να ξεμπαζωσει την ασφαλτο.

Χιλια εξακοσια κυβικα εκατοστα, τεσσερις κυλινδροι σε διαταξη v, διακοσια επτα αλογα, δεκα επτα χιλιογραμομετρα ροπη, χιλια εφτακοσια χιλιοστα μεταξονιο, τριακοσια κιλα, εικοσιπεντε χιλιαδες ευρω, δωδεκα πιστονια στης ακτινικες δαγκανες….φτανουν? ολοκαινουργιος κινητηρας 1679cc, 17kιλα ροπη, καινουργιο πλαισιο, 18αριδες τροχοι 200 με 50 προφιλ λαστιχο (vmax που στριβει???) ειδικα κατασκευασμενο από τη brigestonne για τη vmax, επιτελους φρενα εξαπιστονα ακτινικα(λεγεμαι R1)μιας και τα φρενα του παλιου vmax αποτελουσαν ανεκδοτο στα δωματια των νοσοκομειων, παρτη για να τρομαξεις είναι η προτροπη των αμερικανων δημοσιογραφων και φαινεται πως ζουν πολλοι για να τρομαζουν, το γρηγοροτερο 400αρι στο πλανητη υποσχεται η yamaha και συμφωνα με τη δηλωση του allan grath του αρχαιοτερου δοκιμαστη μοτοσυκλετων και drac racer του περιοδικου option moto (είναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που χεστηκα σε μετρησεις) η τεχνολογια πανταχου παρουσα τροφοδoσια c.e.n.i.c.h(λεγεμαι M1 του rossi) τριοδικος καταλυτης, αισθητηρας L, θαλαμοι pent-roof, μεταδωση κινηση στους εκεντροφορους με γραναζια, kαινουργιος στροφαλος μπιελες πιστονια με τη μεθοδο fracture-spilit αφορα τον τροπο διασπασης τους από το καλουπι χυτευσης για εξασφαλισει της αντοχης στα 207 αλογα και 17 κιλα ροπης, μαγνησιο παντου, 52αρι μπροστινο συστημα, πισω αναρτηση πληρως ρυθμιζομενη και μοχλικο, τελικα τιττανιου, καντραν υγρων κρυσταλων, μονοδρομος συμπλεκτης, gear light, ABS στα φρενα, και 1 μοτερ πραγματικο εργοστασιο παραγωγης ιππων.

το καινουργιο vmax κανει το πρασινο στα φαναρια να μοιαζει με το σημα GO των DRACSTER τερατωδες και εκθαμβωτικο υπερβολικο και κτηνωδες στην εμφανιση με τεραστιες και της πιο κακες μπουκες που εχουν μπει ποτε σε μοτοσυκλετα παραγωγης, καμπυλες που μονο σε κορμια χτισμενα με αναβολικα και χρονια σκληρης προπονησης συναντας 310 κιλα μυες με 0% λιπος
απαιτει χερια καλογυμνασμενου bodybuilder και κουραγιο θυριοδαμαστη για να την οδηγησεις αλλα και 25300, ευρω και παραγγελια μονο μεσω ιnternetκαι με σειρα προταιρεοτητας,μονο 1500 κοματια κάθε χρονο και πολλα από αυτά μεχρι στιγμης στην ελλαδα.

Η ταχυτερη μοτοσυκλετα παραγωγης στο κοσμο ενα νομιμο dracster με πινακιδα κυκλοφοριας εχει 25%παραπανω ροπη ιδια ιπποδυναμη και δυο τριτα παραπανω κυβικα από τη παγκοσμια πρωταθλητρια DUCATI 1098R του troy bayliss. στην εμφανιση παιρνει το χρυσο παιρνει το ασημενιο παιρνει και το χαλκινο! hayabusa R1 cbr kai gsxr πολλα VMAX όμως 1!
Αν υπηρχε κατι που θα θελαμε να γκρινιαξουμε είναι η απουσια power shifter για ντραγκστεραδικες αλλαγες με τερμα γκαζι και η απουσια ασφαλειας stampilizater
μιας και οι ελληνικη δρομοι μπορουν πολύ ευκολα να κανουν μια μοτοσυκλετα με κτηνωδες δυναμη να παρει ευκολα ρυθμο(κοσκινισμα από το μπροστινο) δεν θα το θελαμε καθολου ειδικα για ένα bike που εχει τα 250 χαω για κολατσιο!

Είναι 1 λαμπρη ιδεα δεν κατατασεται σε κατηγορια είναι 1 κατηγορια από μονο του διαφορετικο από οτιδηποτε μπορεις να αγορασεις μεχρι σημερα!!!!!!

Allst@rf
28/11/2011, 22:49
πολύ θα γούσταρα να την καβάλαγα για μια καλή βόλτα αλλά μέχρι εκεί...

Προτιμώ το δικό μου μηχανάκι που έχει πολύ λιγότερα άλογα από το Vmax αλλά κανιβαλιζει καλύτερα και ευκολότερα...

:D

υγ.διαφημιστής της γιαμαχα είσαι;:lol:

vmoageorge
28/11/2011, 22:55
OXI ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ VMAX ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!
:beer:

Allst@rf
28/11/2011, 22:56
σωστός ...το ψιλιαστικα ...

Ποιο είναι το ποιο εξτριμ πράγμα που έχει κάνει με αυτό το θηρίο;

SVX
28/11/2011, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

Ποιο είναι το ποιο εξτριμ πράγμα που έχει κάνει με αυτό το θηρίο;

πηγε στο βενζιναδικο και το φουλαρισε...! :cry:

Allst@rf
28/11/2011, 23:10
αλήθεια από κατανάλωση πως πάει;

:D

vmoageorge
28/11/2011, 23:23
τρωγανε στη μαπα το λαστιχο σε οτι τολμουσε να σταθει διπλα μου!!!!

καταναλωση μες στη πολυ ειναι αρκετη σε ταξιδη εχς κανει διαδρομη με 990 adventure δικαβαλει και οι δυο με αποσκευες και ημουν πιο οικονομικοτερος ο φιλος κοστας κτμακιας τραωαγε τα μαλλια του και εχς και τα διπλασια κιβικα απο αυτον και 2 κυλινδρους παραπανω

δεν πειραζει φιλε μου που το φουλαρο στο βενζιναδικο αν δεν ηθελα να το φουλαρω θα χα παρει παπακι χαχαχαχα

σπινιαρι και η τεταρτη?????? μηπως???????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

7gibernau
28/11/2011, 23:25

Ποιο είναι το ποιο εξτριμ πράγμα που έχει κάνει με αυτό το θηρίο; εστριψε......

το εχω κανει βολτα,πολυ απλα το γκαζι θελει μεγαλο σεβασμο,και οταν λεω μεγαλο εννοω πολυυυυυυυ ,μεγαλο..στις ευθειες κανει τα παντα,πολυ ροπη που την ασφαλτο την κανει φετες!
αλλα ρε φιλε....δε στριβει με τιν καμια,μα με την καμια....με τιποτααααααα κουλουρα,ζερο.
ρε με την καμια λεμε!!επαθα πλακα,ενα τραχτερ χωρις υδραυλικο τιμονι στριβει πιο ευκολα.απλα απαραδεκτο.

vmoageorge
28/11/2011, 23:32
εννοεις το παλιο εχεις κανει βολτα γιατι το παλιο Vmax δεν εστριβε το καιν στριβει φιλε μου μην τρελαινομαστε.....

http://www.youtube.com/watch?v=lZMbe4AZiS0&feature=related

7gibernau
28/11/2011, 23:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vmoageorge
εννοεις το παλιο εχεις κανει βολτα γιατι το παλιο Vmax δεν εστριβε το καιν στριβει φιλε μου μην τρελαινομαστε.....

http://www.youtube.com/watch?v=lZMbe4AZiS0&feature=related το καινουριο εχω κανει βολτα φιλος.
μισο να δω και το βιντεο

7gibernau
28/11/2011, 23:45
στην αρχη ειναι 3-4 μοτο μαζι με τα νμαξ,ωραια..
εκει που το νμαξ νομιζεις οτι στριβει οι αλλοι διπλα του η μπροστα ειναι ορθιοι και κανουν βολτα,ασε που στο τελος ουτε που ειναι στα πλανα.
ενταξει ειπαμε,για κοντρες ειναι οτι πρεπει,φαναρι με φαναρι η για να το εχεις απεναντι να το κοιτας,αλλα δε στριβει ρε συ με την καμια.
το εχω κανει και με 200αρι και με 240αρι πισω...

Tedvj23
29/11/2011, 00:00
Το εχω κανει και εγω βολτα το καινουργιο και παρολο που ειχα το bking εκεινη την περιοδο μου φανηκε του ματσ το vmax αλλο που κοντεψα να κανω μια γαμπα σαν της γυναικας μου..Μιλαμε πυρκαγια ο κινητηρας δεν παλευοτανε η τρελη θερμοκρασια χαλαουα(καλοκαιρι με σορτσακι)...
:beer::D

lspiros
29/11/2011, 05:34
ημουν ιδιοκτητης του ανοιχτου μοντελου,με το λιγο πιο παχυ πηρουνι και το κοκκινο στο στροφομετρο πιο ψηλα.υπεροχο μοτερ αισθηση και αισθητικη.απαραδεκτα φρενα,ακαμψια πλαισιου και αναρτησεις με τα σημερινα δεδομενα.
την πατησα και γω με αυτη τη μηχανη,με πεταξε...........στα σκαλια της εκκλησιας γαμπρο:lol: :lol: :lol:

DimChios
29/11/2011, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
....με πεταξε...........στα σκαλια της εκκλησιας γαμπρο:lol: :lol: :lol:

κουλαδι

:smokin:

Allst@rf
29/11/2011, 08:50
οτι στριβει στριβει δε το συζηταμε...

αλλα αν ειναι να λυπασαι ολα τα ξυσμενα πανακριβα πλαινα του καθε φορα που θες να πλαγιασεις (αναποφευκτα) τοτε δεν στριβει...

SVX
29/11/2011, 08:58
Το μηχανακι ειχε βγαλει κακο ονομα επειδη εκτος απο τα πολλα κιλα και τις ακαταλληλες διαστασεις τροχων/ελαστικων , δεν ηταν καθολου ζυγισμενο...

ειχε το στησιμο μουλαριου ...το κεντρο βαρους ηταν πολυ ψηλα....

p@nos
29/11/2011, 10:27
vale kamia foto apo to ktinos

elpizo na toy exis bali eksatmisis alles :smokin:

g.kounoupis
29/11/2011, 10:40
Εκτός ότι έκαιγε πολύ βενζίνη ήθελε και πίσω λάστιχο κάθε μήνα άντε 2 μήνες το πολύ .:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παρά πολύ ωραίο μηχανάκι αλλά ήθελε προσοχή και μυαλό στο γκάζι , κάτι που δεν είχα εγώ και έτσι απόκτησα ένα ωραίο οικόπεδο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καμιά δεκαριά σπασμένα κόκκαλα και πολυήμερες διακοπές σε κεντρικό νοσοκομείο .
Αν είχα τα λεφτά θα το ξαναγόραζα .

John Steed
29/11/2011, 20:27
Θα ήθελα να το πάω μια βόλτα...

Αυτό και το Diavel... :smokin:

Μάλλον περισσότερο το Diavel.... :ninja:

Βέβαια εμένα μου φαίνεται πως έχει αρκετό γκάζι το Funduro, αυτά θα οδηγήσω? :bigcry: :lol: :lol:

vmoageorge
29/11/2011, 20:49
!!!!!

240903

vmoageorge
29/11/2011, 20:54
!!!!2

240904

vmoageorge
29/11/2011, 21:01
παιδια απο μια μοτοσυκλετα δεν μπορεις να τα εχεις ολα ηακαθε μοτο εχει το χαρακτηρα της και η vmax εχει το δικο της!!!!

και αυτοε ειναι η ρεμπελες βολτeσ με τεραστια ροπη μεσ στη πολυ και η εκσωφρενικη επιταχυνση στα φαναρια η στα 0-400μετρα

http://www.youtube.com/watch?v=LazlDg-Hfts

στριβει ακσιοπρεπεστετα ηια τα κιλα της αλλα μην περιμενετε να κσυνει και γονατο ελεος και σε ποιους δρομους????

g.kounoupis
30/11/2011, 00:23
κανει και σουζες
http://www.youtube.com/watch?v=-DsB0pz3rUs&feature=related

vmoageorge
30/11/2011, 14:21
και γιατι οχι......

το παλιο vmax και το καιν σε δραση!!!!!!!!

η γρια vmax 25 χρονια μετα και ο διαδοχος!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2ux0PqrYrKo&feature=related

Joyrider
30/11/2011, 15:20
1 βίντεο, 3 πρότζεκτ

http://www.youtube.com/watch?v=anPZV72dqyU&feature=related

Marcus Walz, Ludovic Lazareth, Roland Sands

:beer:

Αλλά αφού

μην περιμενετε να κσυνει και γονατο ελεος και σε ποιους δρομους????
Τότε πως

εκσωφρενικη επιταχυνση στα φαναρια
Σε ποιούς δρόμους :lol:

vmoageorge
30/11/2011, 16:35
μα και για αυτο ξεμπαζωνει την ασφαλτο αξιοπρεπεστετα στην ευθεια φιλε μου χωρις να κινδυνευει

πλαγιασμενο να δει το χρωμα απο τα πλακακια του χειρουργιου και αυτο και ο αναβατης του.....!:wave2: :wave2: :wave2:

el_hymador
30/11/2011, 17:31
Δεν ειναι το πιο γρηγορο, σιγουρα δεν ειναι το πιο ελαφρυ, δεν στριβει ταπα, ειναι ακριβο, καιει τον πατο του, ειναι μονοδιαστατο και καθολου πρακτικο.

Αλλα οταν οδηγησα ενα 1700 -χωρις να εχω ψαρρωσει καθολου απο το μυθο που το περιβαλλει-, ανοιξα το γκαζι και επιασα τον εαυτο μου να γελαει και να φωναζει. Ειναι μια γαματη υπερβολη! Χρειαζονται και αυτες που και που.

Απιστευτη μηχανη. :beer: :beer: :beer:

viper1
11/12/2011, 11:07
υπαρχει συνεργειο στην αργυρουπολη που τα τουρμπιζε.εχω δει βουλιαγμενης δικαβαλλο και να χοροπηδαει στη μια ροδα:eek: :eek:

devil's animal
11/12/2011, 12:57
γιατι να παρεις ενα V-MAX ενω μπορεις με τα μισα λεφτα να παρεις ενα BUSA και να εχεις ιδιες επιταχυνσεις και στριψιμο?:confused:

gixxerpap
11/12/2011, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
γιατι να παρεις ενα V-MAX ενω μπορεις με τα μισα λεφτα να παρεις ενα BUSA και να εχεις ιδιες επιταχυνσεις και στριψιμο?:confused:

Γιατί δεν υπάρχει μοτοσυκλέτα παραγωγής που να μπορεί να καταστρέψει γρηγορότερα το πίσω λάστιχο.
Γιατί είναι ο ορισμός της υπερβολής, σε εμφάνιση και ροπή.
Δεν υπάρχει ''γιατί'', όταν γουστάρεις μια μοτοσυκλέτα, όταν αρχίσεις ν΄αναρωτιέσαι γιατί, ήρθε η ώρα να βάλεις αγγελία ....

devil's animal
11/12/2011, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Γιατί δεν υπάρχει μοτοσυκλέτα παραγωγής που να μπορεί να καταστρέψει γρηγορότερα το πίσω λάστιχο.
Γιατί είναι ο ορισμός της υπερβολής, σε εμφάνιση και ροπή.
Δεν υπάρχει ''γιατί'', όταν γουστάρεις μια μοτοσυκλέτα, όταν αρχίσεις ν΄αναρωτιέσαι γιατί, ήρθε η ώρα να βάλεις αγγελία ....

το "γιατι" ειναι ρητορικο ρε παπ. δεν προκειται ποτε να παρω κατι τετοιο...
οι ορισμοι της καταστροφης του πισω λαστιχου, της υπερβολης σε εμφανιση και ροπη τα εχει και το busa. και στριβει κιολας...

εγω ετσι οπως το βλεπω το πραγμα ειναι μια υπερβολη (το αν ειναι καλη ή κακη ειναι υποκειμενικο) αλλα χωρις εναν προσανατολισμο...

για dragster δεν κανει λογω αεροδυναμικης...
για πολη (που ειπε και ο φιλος που εκανε το thread) ειναι απλα για γελια με το βαρος που εχει. ασε που στην Ελλαδα οι πολεις εχουν απο τους χειροτερους δρομους. ακομα και οι λεωφοροι...
για ταξιδια να το δεχτω αν εχεις βιτσιο με τον αερα...
για πιστα, ασχολιαστο...

ειναι ενα εργοστασιο παραγωγης ροπης και αλογων αλλα με τα περιφερειακα και το στησιμο που εχει ειναι απλα απαραδεκτο...
θα το δικαιολογουσα να το επαιρνε κανενας γρηγορος χαρλεας...μεχρι εκει ομως! :rolleyes:

nikos121
11/12/2011, 17:55
xaxaxaxa.εκτος απο οσους ειχαν v-max κ ξερουν οι ρεστοι θα πινουνε τα τσαγακια μας οποτε τους βρισκουμε στα φαναρια!!!!!!!!!!!!ειμαι κατοχος v-max του ανοιχτου με το vboost ειμαι 55 χρονων κ ειναι το μοναδικο που με κανει κ χαμογελαω .οσο για το στησιμο ε βαλτε κανα αναποδο καμια ακτινικι κανα σταμπιλιζατερ να φτιαξουν τα πραματα!

241745

devil's animal
11/12/2011, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
xaxaxaxa.εκτος απο οσους ειχαν v-max κ ξερουν οι ρεστοι θα πινουνε τα τσαγακια μας οποτε τους βρισκουμε στα φαναρια!!!!!!!!!!!!

καλα προσεχτε γιατι μετα τα πρασινα φαναρια υπαρχουν και αλλα φαναρια κοκκινα και πρεπει να σταματησετε...μπορει βεβαια να βρειτε και σταματημενα αμαξια και να πρεπει να κανετε διηθησεις...ή ακομα χειροτερα μπορει να υπαρχουν στροφες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Allst@rf
11/12/2011, 18:19
xaxaxaxa.εκτος απο οσους ειχαν v-max κ ξερουν οι ρεστοι θα πινουνε τα τσαγακια μας οποτε τους βρισκουμε στα φαναρια!!!!!!!!!!!!ειμαι κατοχος v-max του ανοιχτου με το vboost ειμαι 55 χρονων κ ειναι το μοναδικο που με κανει κ χαμογελαω .οσο για το στησιμο ε βαλτε κανα αναποδο καμια ακτινικι κανα σταμπιλιζατερ να φτιαξουν τα πραματα!

αφού εσένα σε κάνει να χαμογελάς ,εμάς μας περισσεύει...

:wave2: :wave2:

Allst@rf
11/12/2011, 18:22
καλα προσεχτε γιατι μετα τα πρασινα φαναρια υπαρχουν και αλλα φαναρια κοκκινα και πρεπει να σταματησετε...μπορει βεβαια να βρειτε και σταματημενα αμαξια και να πρεπει να κανετε διηθησεις...ή ακομα χειροτερα μπορει να υπαρχουν στροφες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αφού ρε Σταύρο είναι κοντά 100 ίππους παραπάνω από το σούπερ ντιουκ...

nikos121
12/12/2011, 07:57
ΞΕΡΩ ΖΗΛΕΥΕΤΑΙ!

nikos121
12/12/2011, 07:58
ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΑ

241849

devil's animal
12/12/2011, 13:03
ΞΕΡΩ ΖΗΛΕΥΕΤΑΙ!

ναι την ορθογραφια σου...:bawl: :bawl:

Joyrider
12/12/2011, 13:05
Το μηχανάκι εννοεί ρε συ :o

Ότι είναι ζηλέψιμο δηλαδή :lol:

DimChios
12/12/2011, 13:07

Καλα το εγραψε ρε!

ΖηλεύετΑΙ! Η μοτοσυκλέτα που ζηλεύετΑΙ! Που αντιγράφετΑΙ ΚΛΠ ΚΛΠ

:wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
12/12/2011, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Το μηχανάκι εννοεί ρε συ :o

Ότι είναι ζηλέψιμο δηλαδή :lol:

τομπ00στη, στο νημα με περασε! :mad: :evil:

nikos121
12/12/2011, 13:12
εκει κολησατε δασκαλοι?

nikos121
12/12/2011, 13:13
ασταδιαλα

DimChios
12/12/2011, 13:14
ασταδιαλα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fz6man
12/12/2011, 13:18
εγώ θα ελεγα οτι το συγκεκριμενω μηχανακι ειναι ειναι μια αποτυχια και μισή .. απο όποια πλευρα και αν το δεις .

DimChios
12/12/2011, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
εγώ θα ελεγα οτι το συγκεκριμενω μηχανακι ειναι ειναι μια αποτυχια και μισή .. απο όποια πλευρα και αν το δεις .

εγω συγκεκριμένω
εσυ συγκεκριμένεις
αυτός συγκεκριμένει
εμεις συγκεκριμένουμε
εσεις συγκεκριμένετε
αυτοι συγκεκριμένουν

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

σταδιαλα (που λεει και ο φιλος) σταματηστε, κλαιω

el_hymador
12/12/2011, 13:31
Βρε μια μανια να βαφτιζουμε αποτυχημενα τα μηχανακια που δεν μας αρεσουνε...:rolleyes:

vmoageorge
12/12/2011, 14:00
V-MAX!!!!δεν πειραζει οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

ασε τουσ αλλους με τα επιτυχημενα μηχανακια χαχαχαχαχαχαχαχ

Allst@rf
12/12/2011, 14:13
δεν ειναι αποτυχημενο...

ειναι ενα πανισχυρο εργαλειο μονο για ευθειες...

απλα ο ελληνας εχει κολλημα και νομιζει οτι το οχημα του ειναι το καλυτερο ολων...

devil's animal
12/12/2011, 14:18

ειναι ενα πανισχυρο εργαλειο μονο για ευθειες...

εγω νομιζω οτι ουτε στην ευθεια τα καταφερνει αφου δεν εχεις καλυψη απο τον αερα...:rolleyes: (εκτος αν μιλαμε μεχρι καποια χλμ...):bigcry:

DimChios
12/12/2011, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Βρε μια μανια να βαφτιζουμε αποτυχημενα τα μηχανακια που δεν μας αρεσουνε...:rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=nBZH4hL1YXY

7gibernau
12/12/2011, 14:29
εγω νομιζω οτι ουτε στην ευθεια τα καταφερνει αφου δεν εχεις καλυψη απο τον αερα...:rolleyes: (εκτος αν μιλαμε μεχρι καποια χλμ...):bigcry: στην ευθεια ειναι πολυ καλο και εχει φοβερη θεση οδηγησης,εχει θεση για τερμα γκαζι,ανοιγεις γκαζι και απλα δεν πας πουθενα.κουμπομα κανονικο.το μονο + που βρηκα οταν το κανα βολτα....ολα τα αλλα ειναι για:bigcry:

devil's animal
12/12/2011, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
στην ευθεια ειναι πολυ καλο και εχει φοβερη θεση οδηγησης,εχει θεση για τερμα γκαζι,ανοιγεις γκαζι και απλα δεν πας πουθενα.κουμπομα κανονικο.το μονο + που βρηκα οταν το κανα βολτα....

μεχρι ποσα χλμ δλδ μπορει να κρατηθει πανω καποιος χωρις να του ξεριζωθει το κεφαλι απο τον αερα??:look: :lol:

sniper
12/12/2011, 14:38
μεχρι ποσα χλμ δλδ μπορει να κρατηθει πανω καποιος χωρις να του ξεριζωθει το κεφαλι απο τον αερα??:look: :lol:

Δεν εχεις δει τον Τσακ Νόρρις να περπατάει στα φτερά F-14 που κάνει ανάποδο roll με 1,2 Mach? :bawl: :lol:

@@ τελικές έχει αυτό και δεν την πιάνει για πολλή ώρα. Καγκουρομηχανή την λες. Επιδόσεων (πλην ροπής κλπ) δεν την λες.

Αντε για 400μ και καλά είναι..

7gibernau
12/12/2011, 14:42
μεχρι ποσα χλμ δλδ μπορει να κρατηθει πανω καποιος χωρις να του ξεριζωθει το κεφαλι απο τον αερα??:look: :lol: το κεφαλι μπορει να ξεριζωθει μονο απο την επιταχυνση!!
τωρα ταξιδι δεν ξερω να σου πω αλλα γυμνο μοτοσακο ανετα παει πορεια 140 - 160 χλμ.
το ξανα λεω,δεν κανει για τιποτε αλλο,μονο για αλλαγη μπαμ μπαμ απο πρωτη σε δευτερη και δωσε γκαζι...εχεις το νου σου στο σιφτ λαιτ και απλα αλλαζεις κατα πανω....και ολα αντερ κοντρολ λεμε και με τερμα γκαζι......

AKIS BUSA
12/12/2011, 17:04

Να σου πω, αν ειναι για τσαι, καθομαι και στο μπαλκονι και το πινω με λεμονι!!
Σιγα μην παω στα φαναρια.........μαζι σας, μπαζα!!

Τωρα, αν ειναι να βαλω το ενα, να βαλω το αλλο, ασε, παιρνω μια κανονικη μοτοσυκλετα!!

Παρ"ολα αυτα ομως, Keep Walking!! :beer:

vmoageorge
13/12/2011, 01:15
επειδη βλεπω εδω περα πολλους γνωστες που μιλανε για ενα μηχανακι που δεν το εχουν οδηγησει καν και το χουν χαζεψει η στο δρομο η αραγμενο εξω απο καμια καφετερια

ας μιλησει και κανας κατοχος ειχα το πρωτο vmax καραφτιαγμενο τουμπανο 11 χρονακια
και τι δεν ειχα περασει μαζι του και τι??????? και δεν ειχε ζητησει απολυτος τιποτα ουτε το πισω λαμπακι απο τα φλας δεν μου χε καψει το πουλησα 8,000 ευρο μοντελο 1995 με 80.000 μιλια 110,000 χιλιομετρα ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ να ειχα gsxr 1995 μοντελο με 110,000 χιλιομετρα??? η cbr?15 ετων ??? h R1 ΜΕ ΔΕΚΑπΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ?????? ΑΣΤΟ ΟΥΤΕ 1 ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΔΕΝ θΑ ΠΙΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΤΡΑ FULL ACRAPA ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

EIXA KATI EΞΥΠΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥς ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥς ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ......!ελα μωρε παρε busa παρε κανα μηχανακι να στριβει να κανεις και αλλα κανα κτμ adventure ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ και πουλαω το vmax και παιρνω κτμ adventure 950 πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωω

ξεκινησε η καταστροφη μου και τη δεν του χα πληρωσει και τη δεν ειχε βγαλει ολο σκορτσαρε
μοτερ τρομπες συμπλεκτη πισω δισκοπλκες παρε και φλαντζα πισω κυλινδρου???? φοβομουν μετα να ανοικσω το γκαζι στα φαναρια να μην πεταξει καμια πισω φλαντζα (μηχανακι 2 ετων ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΓΚΑΖΙΑ ΕΦΥΓΑ ΣΕ ΓΚΑΖΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ...ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ????????? ΚΤΜ SUPER DUKE R!!!! με 4,000 χιλιομετρα πενα το εργαλειο!!!! (ΑΠ ΕΞΩ)
ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΙΤΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠ ΕΞΩ ΕΧς ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΟΥΚΑ την προηγουμενη μερα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ R!!! FULL CARBON KOYSTOYMIA-OLOSOMH ACRAPA 1700 EYRO ΠΑΡΑΚΑΛΩ--POWER COMANDER-DNA FILTRA-ZELATINITSA-SYNAGERMO MAMA KTM 300KAI EYRO ΚΑΙΝ ΛΑΣΤΙΧΑ -------ΠΑΤΑΩ ΜΙΖΑ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΜΙΖΑ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΕΓΩ....ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥΛΗΣΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ 110.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 15 ΕΤΩΝ ΤΟ ΧΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΧΕ ΠΑΕΙ 20,000 ΕΥΡΩ(ΜΕΤΡΗΤΑ) ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗΣ ΖΗΜΙΕΣ????

ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΣΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΙΟΝ ΛΟΓΙΟΝ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ μην βιαζεστε να θαψετε ενα μηχανακι ναυαρχιδα μιας εταιριας ξανα VMAX ΠΗΡΑ 1700 TO MHXANAKI DEN EINAI MONO ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ((ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΙΛΗΣΗΣ)) ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ και πραγματικα ευχαριστιεσε την καθε βολτα μαζι του!!!!!και ταξιδευει ανετα με 140-160 εχει πολυ χωνευτη θεση οδηγησης και αν θες να δεις τι κανει στα ταξιδια ανοιξε το γκαζι με 140 σε προσπερασει και θα δεις....! και εχει μια ιστορια 25 και χρονον να σας διηγηθει τα cbr gsxr kai r1 fazer ktm ducatia και τα λοιπα15νταετιας τι εχουν???????? καβαλησα και το diavel α@@@δια ενα monster me 240 λαστιχο αντιγραφει vmax ε και???

μην βοιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα η καθε μοτοσυκλετα εχει τα καλα της και καμια δεν ειναι μονο για ευθειες η μονο στροφες η ανηφορες κατηφορες ΞΕΚΟΛΑΤΕ και εγς στα 15 μου αυτα ελεγα τα βλεπα ολα με παρωπιδες 36 πηγα ομως και εβαλα μυαλουδακι ξεκολατε και απολαυστε ακομα και το μπαρμπα που ξεκιναει με χτ παναρχαιο μονοκυλινδρο 500 yamaha απο αθηνα θεσσαλονικη καποια μαγεια θα εχει και αυτο οι 4 κυλινδροι και τα 200 αλογα σας πειραξανε και αυτοι δηλαδη που εχουν παρει supersport toy 1 λιτρου 1000αρια (ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΜΕς ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΑΣ -ΕΞΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟ BUSA που στριβουν??? σε ποιους δρομους?????
καντε ενα μηχανακι βολτα και οταν λεω βολτα δεν λεω για ενα τεταρτο γιατι ετσι ενα μηχανακι δεν το καταλαβαινεις περασε μια ολοκληρη μερα μαζι του και την αλλη μερα το πρωι θα εχει ολοκληρωμενη αποψη

ΜΗΝ ΒΟΙΑΖΕΣΤΕ Η ΚΑΘΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗς ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗς ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 50ΑΡΑ ΒΕΣΠΑ ΑΝΑΚΑΣΕΥΑΣΜΕΝΗ ΤΟ 1950!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Allst@rf
13/12/2011, 01:43
φίλε μου δεν είπε κανένας ότι δεν είναι καλό μηχανάκι ,ούτε μίλησε κανένας για αξιοπιστία...

Απλά δεν είναι το καλύτερο μηχανάκι...

κανένα μηχανάκι δεν είναι το καλύτερο γιατί απλά υπάρχουν εκατομύρια άνθρωποι εκεί έξω με εκατομύρια γούστα...

Εσείς αυτό πήγατε να κάνετε στην αρχή...προσπαθούσατε να πείσετε ότι είναι το καλύτερο...

Και μετά πόσταρατε φωτό με τις μετατροπές που μπορούν να γίνουν για να τα πατάει όλα παντού...και πάλι δεν θα είναι το καλύτερο...

Ωραία τα άλογα ,ωραία η δύναμη ,καβλωτικη ροπή αλλά τι να τι κάνει ο κόσμος τέτοια δύναμη και μάλιστα σε γυμνό μηχανάκι;

προσωπικα από ισχύρα μηχανάκια και εμένα το μπουσα μου αρέσει...

Και πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι πιο κοινα αποδεκτό μηχανάκι ΓΙΑ ΌΛΑ από πιο πολύ κόσμο ,από ότι το vmax...

7gibernau
13/12/2011, 02:02
Ας μου θυμίσει κάποιος την Επόμενη φορα που θα δω τέτοιο μεχανακι στο δρόμο να το πέραω. Με +100 χλμ σε στροφή χαλάρα......

Κάτοχοι καναντερ με διαστΥρωση μαουνας σοβαρευτητε λίγο....

devil's animal
13/12/2011, 02:07
Κάτοχοι καναντερ με διαστΥρωση μαουνας σοβαρευτητε λίγο....

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

nikos121
13/12/2011, 06:56
οι αιωνειες μαλακισμενες συζητησεις περι μηχανων απο παιδακια γενημενα σε μια εποχη που ολοι ξερουν ολα!γνωμαι των περιοικων ατηνες ασκαρδαμηκτοι κτλπ κτλπ.εγω σαν το CB750K ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.τοχω κ δουλευει ακομα οπως επισεις κ ενα bultaco frontera mk11.ενα v-max ena gsxr1100 nitro virago 750 μια εγγονη κ εσας να μου τα πριζεται!

DimChios
13/12/2011, 09:06
μαζι με τα μπροστινα και τα σωληνακια υψηλής στο καραβι σας, βαλτε και λιγο ΧΙΟΥΜΟΡ στη ζωή σας!
Ναι?

"Παλιοι" μηχανοβιοι... ΑΝΕΚΑΘΕΝ το πειραγμα για το μπ00ρδελο που καβαλαει ο καθενας μας ήταν must σε ολες τις συζητήσεις*!

Αϊντε!

*εξαιρουνται τα VStrom γιατι αν το ακουσει ο Τσακ μας γ@μησε!
**επισης εξαιρουνται τα σκουτερ που ΔΕΝ ειναι μοτοσυκλετες!
***α, και τα ιταλικα γιατι ειναι σωβρακα, δεν ειναι μηχανακια!
****εννοειται τα ΚΤΜ γιατι χαλανε συνεχεια οποτε οτι δεν κινειται δεν ειναι μηχανακι. ειναι σουβενιρ για το κομοδινο
*****και τα ντουκατι γιατι κανουν σαν ντενεκεδες!
******και τα σουζουκι γιατι... πρεπει να μιλας διπλά διπλά γι αυτά γι αυτά. μια μια φορα φορα για για το το που που κατέληξε κατέληξε το το εμπρος εμπρος μέρος μέρος και και μια μια για για το το πισω πισω. κουραση κουραση ειναι ειναι
*******.......
...........
.........
........
.............
.................
οποτε....σιγα μην ασχοληθει κανεις σοβαρα με τη διασταυρωση καναντέρ με μαούνα!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

AKIS BUSA
13/12/2011, 09:47
Αδελφε vmoageorge κατ"αρχας μην αρπαζεσαι!!, διοτι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα οπως λες, περισσοτερο κανουμε χαβαλε!! και δεν θιγουμε κανεναν!! (ειδικα μοτοσ/τες) οταν προκειται για την "αγαπημενη" του μοτοσυκλετα!!

Κατα δευτερον το πραγμα γενικοτερα εχει δυο πλευρες, 1η. την αντικειμενικοτητα και 2η. την υποκειμενικοτητα
Στην πρωτη πλευρα δεν εχεις δικιο για το V MAX, στην δευτερη εχεις 100%

Τωρα γι"αυτα που εγραψες.........

<<επειδη βλεπω εδω περα πολλους γνωστες που μιλανε για ενα μηχανακι που δεν το εχουν οδηγησει καν και το χουν χαζεψει η στο δρομο η αραγμενο εξω απο καμια καφετερια>>

Μην εισαι τοσο απολυτος, διοτι το λες σε ενα forum με μερικες χιλιαδες μελη!! και διαφορων ηλικιων!! και φυσικα τεραστιων εμπειριων και χιλιομετρων στις δυο ροδες

<<ας μιλησει και κανας κατοχος ειχα το πρωτο vmax καραφτιαγμενο τουμπανο 11 χρονακια
και τι δεν ειχα περασει μαζι του και τι??????? και δεν ειχε ζητησει απολυτος τιποτα ουτε το πισω λαμπακι απο τα φλας δεν μου χε καψει το πουλησα 8,000 ευρο μοντελο 1995 με 80.000 μιλια 110,000 χιλιομετρα ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ να ειχα gsxr 1995 μοντελο με 110,000 χιλιομετρα??? η cbr?15 ετων ??? h R1 ΜΕ ΔΕΚΑπΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ?????? ΑΣΤΟ ΟΥΤΕ 1 ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΔΕΝ θΑ ΠΙΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΤΡΑ FULL ACRAPA ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ>>

Να μας πει ο κατοχος τι??
Να σου πω εγω αν θελεις!! που εχω πολλους φιλους που ειχαν το συγκεκριμενο μηχανακι και φυσικα το εχω δοκιμασει και οδηγησει....ουκ ολιγες φορες!!, αλλα ειπαμε πιο πανω, το θεμα ειναι πως το βλεπεις, δωσε τα ματια σου να δω δηλαδη!!

Το οτι εχει χαρακτηριστει ειδικο η classic απο την αγορα, δεν σημαινει οτι ειναι και γνωμονας συγκρισης στην αξια μεταπωλησης με τα Ιαπωνικα, κλπ...

<<EIXA KATI EΞΥΠΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥς ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥς ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ......!ελα μωρε παρε busa παρε κανα μηχανακι να στριβει να κανεις και αλλα κανα κτμ adventure ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ και πουλαω το vmax και παιρνω κτμ adventure 950 πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωω>>

Αν ομως αντι για ktm επαιρνες τελικα το ........busa??
Πιστεψε με τωρα θα ελεγες αλλα!!

<<ξεκινησε η καταστροφη μου και τη δεν του χα πληρωσει και τη δεν ειχε βγαλει ολο σκορτσαρε
μοτερ τρομπες συμπλεκτη πισω δισκοπλκες παρε και φλαντζα πισω κυλινδρου???? φοβομουν μετα να ανοικσω το γκαζι στα φαναρια να μην πεταξει καμια πισω φλαντζα (μηχανακι 2 ετων ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΓΚΑΖΙΑ ΕΦΥΓΑ ΣΕ ΓΚΑΖΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ...ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ????????? ΚΤΜ SUPER DUKE R!!!! με 4,000 χιλιομετρα πενα το εργαλειο!!!! (ΑΠ ΕΞΩ)
ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΙΤΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠ ΕΞΩ ΕΧς ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΟΥΚΑ την προηγουμενη μερα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ R!!! FULL CARBON KOYSTOYMIA-OLOSOMH ACRAPA 1700 EYRO ΠΑΡΑΚΑΛΩ--POWER COMANDER-DNA FILTRA-ZELATINITSA-SYNAGERMO MAMA KTM 300KAI EYRO ΚΑΙΝ ΛΑΣΤΙΧΑ -------ΠΑΤΑΩ ΜΙΖΑ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΜΙΖΑ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΕΓΩ....ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥΛΗΣΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ 110.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 15 ΕΤΩΝ ΤΟ ΧΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΧΕ ΠΑΕΙ 20,000 ΕΥΡΩ(ΜΕΤΡΗΤΑ) ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗΣ ΖΗΜΙΕΣ????>>

Ενταξει, μερικες φορες ειμαστε και λιγο ατυχοι!!
Η κακια η ωρα που λενε......

<<ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΣΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΙΟΝ ΛΟΓΙΟΝ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ μην βιαζεστε να θαψετε ενα μηχανακι ναυαρχιδα μιας εταιριας ξανα VMAX ΠΗΡΑ 1700 TO MHXANAKI DEN EINAI MONO ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ((ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΙΛΗΣΗΣ)) ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ και πραγματικα ευχαριστιεσε την καθε βολτα μαζι του!!!!!και ταξιδευει ανετα με 140-160 εχει πολυ χωνευτη θεση οδηγησης και αν θες να δεις τι κανει στα ταξιδια ανοιξε το γκαζι με 140 σε προσπερασει και θα δεις....! και εχει μια ιστορια 25 και χρονον να σας διηγηθει τα cbr gsxr kai r1 fazer ktm ducatia και τα λοιπα15νταετιας τι εχουν???????? καβαλησα και το diavel α@@@δια ενα monster me 240 λαστιχο αντιγραφει vmax ε και???>>

Προφανως εκτος απο το ktm και το VMAX δεν θα εχεις ταξιδεψει με αλλη μοτοσυκλετα
Διοτι αν το ειχες κανει, δεν θα τα ελεγες αυτα!!
Εχει ποιοτητα κυλισης?? ενω ας πουμε ενα XX?? ενα Busa?? ενα VFR?? ενα FJR??, ενα BMW??, κλπ, κλπ, κλπ, δεν εχουν??
Ανοιγμα γκαζιου για προσπεραση απο τα 140??, απο τα 200 ομως ας πουμε??, η απο τα 240-250??, το εχεις δει??

<<μην βοιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα η καθε μοτοσυκλετα εχει τα καλα της και καμια δεν ειναι μονο για ευθειες η μονο στροφες η ανηφορες κατηφορες ΞΕΚΟΛΑΤΕ και εγς στα 15 μου αυτα ελεγα τα βλεπα ολα με παρωπιδες 36 πηγα ομως και εβαλα μυαλουδακι ξεκολατε και απολαυστε ακομα και το μπαρμπα που ξεκιναει με χτ παναρχαιο μονοκυλινδρο 500 yamaha απο αθηνα θεσσαλονικη καποια μαγεια θα εχει και αυτο οι 4 κυλινδροι και τα 200 αλογα σας πειραξανε και αυτοι δηλαδη που εχουν παρει supersport toy 1 λιτρου 1000αρια (ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΜΕς ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΑΣ -ΕΞΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟ BUSA που στριβουν??? σε ποιους δρομους?????
καντε ενα μηχανακι βολτα και οταν λεω βολτα δεν λεω για ενα τεταρτο γιατι ετσι ενα μηχανακι δεν το καταλαβαινεις περασε μια ολοκληρη μερα μαζι του και την αλλη μερα το πρωι θα εχει ολοκληρωμενη αποψη>>

Δεν βιαζομαστε ρε αδελφε για συμπερασματα, 50!! χρονια υπομονη κανουμε και ακομη ακουμε ενα σωρο!!
Και για να σου λενε καποιοι οτι το VMAX καλο ειναι, αλλα ειδικο μηχανακι, δεν στο λεμε στα χαμενα!!
Και μην μπερδευεις το vmax με τα SS και τα sport turing, τα busa στριβουν παντου!! σε ολους τους δρομους και προφανως πολυ καλυτερα απο τα vmax σε ολες τις συνθηκες, οπως και τα xx, τα bmw, και ολα τα αλλα που εχουμε ηδη πει!!
Για θεση οδηγησης μην το λες, διοτι οταν εχεις μοτοσυκλετα των 300+ χιλ. πως θελεις να ειναι??
καναπες??
Αν εχουμε κανει βολτες?? με διαφορα μηχανακια??, μεχρι που καποτε ενας φιλος νομιζε οτι του το εκλεψα!!

ΜΗΝ ΒΟΙΑΖΕΣΤΕ Η ΚΑΘΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗς ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗς ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 50ΑΡΑ ΒΕΣΠΑ ΑΝΑΚΑΣΕΥΑΣΜΕΝΗ ΤΟ 1950!!!!!!

Τωρα μιλας σωστα!!
Το θεμε ομως δεν ειναι αν υπαρχουν αχρηστες μοτο/τες η οχι, αλλα τι εμεις θελουμε να κανουμε με μια μοτο/τα, και τι ζηταμε κυριως απο μια μοτο/τα!!

Φιλακια!! :beer:

makis206
13/12/2011, 10:09
Κάθε μηχανάκι έχει καλά και καλά και κανένα μα κανένα δεν τους καλύπτει όλους..!

..εκτός απ'το Scarver στο κόψιμο..:lol:

alexxxcbr
13/12/2011, 11:23
Aκομα για τη μπουρουχα μιλατε?

:bawl: :bawl:

7gibernau
13/12/2011, 12:57
Ο χαρακτηρισμός "καναντερ διασταύρωση με μαουνα " κολλάει και σε zx12 σε μπορτο χρωμα.....

BELZEBOYLIS
13/12/2011, 12:59
Το είχα κάνει μια βόλτα το καλοκαίρι , δεν μου άρεσε καθόλου !:wave2:

DimChios
13/12/2011, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Το είχα κάνει μια βόλτα το καλοκαίρι , δεν μου άρεσε καθόλου !:wave2:

σε φανταζομαι να ανεβαινεις Περδικόβρυση με αυτο!

:bawl: :bawl: :bawl:

vmoageorge
13/12/2011, 14:51
ρε παιδια ειπα εγς οτι ειναι το καλυτερο μηχανακι ελεος

το μονο που θα συμφωνησω με το φιλο AKISBUSA

Τωρα μιλας σωστα!!
Το θεμε ομως δεν ειναι αν υπαρχουν αχρηστες μοτο/τες η οχι, αλλα τι εμεις θελουμε να κανουμε με μια μοτο/τα, και τι ζηταμε κυριως απο μια μοτο/τα!!

και εγς συμφωνω ειναι τι θελει να κανει ο καθενας εγω δεν ειπα οτι το vmax ειναι το καλυτερο ειπα οτι καθε μοτο εχει τη μαγεια της εγω αρπαζομαι οι καποιο αλλοι απο δω μεσα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα οτι αρεσει στο καθενα και μενα δεν μου αρεσουν στιλ on off fazeroidh kai loipa ε και? τι πα να πει? και πιστεψε με εχω κανει βολτα πολλα παρα πολλα μηχανακια σου ειπα 10 χρονια σε συνεργειο με μοτο δουλευα αν ξεκινησουμε της κοντρες δεν θα τελειωσουν ποτε...

7gibernaou
Ας μου θυμίσει κάποιος την Επόμενη φορα που θα δω τέτοιο μεχανακι στο δρόμο να το πέρασω. Με +100 χλμ σε στροφή χαλάρα......

ΕΛΑ ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΕ GIBERNAU ΕΣΥ ΣΤΗ ΣΡΟΦΗ +100 ΠΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕς ΑΝ ΕΣΤΡΙΨΕΣ Η ΑΝ ΜΠΗΚΕς ΕΥΘΕΙΑ ΓΚΟΛ Η ΑΝ Ο 7GIBERNAY ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΙΚΕ ΣΕ 7GIBERNAOU VAN ΤΟΥΜΠΕΝ ΧΑΧΑ ξερεις και ο gibernaou αυτο το παρατσουκλι ειχε!

ΚΑΘΕ ΜΟΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗς ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗς ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!
.

:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

7gibernau
13/12/2011, 15:13

7gibernaou
Ας μου θυμίσει κάποιος την Επόμενη φορα που θα δω τέτοιο μεχανακι στο δρόμο να το πέρασω. Με +100 χλμ σε στροφή χαλάρα......

ΕΛΑ ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΕ GIBERNAU ΕΣΥ ΣΤΗ ΣΡΟΦΗ +100 ΠΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕς ΑΝ ΕΣΤΡΙΨΕΣ Η ΑΝ ΜΠΗΚΕς ΕΥΘΕΙΑ ΓΚΟΛ Η ΑΝ Ο 7GIBERNAY ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΙΚΕ ΣΕ 7GIBERNAOU VAN ΤΟΥΜΠΕΝ ΧΑΧΑ ξερεις και ο gibernaou αυτο το παρατσουκλι ειχε!

ΚΑΘΕ ΜΟΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗς ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗς ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!
.

:rotflmao: :rotflmao: :wave2: εσυ μπορεις να με λες και 7si pernaou..
α...και το vmax δεν κανει για τιποτα,περνω πισω ολες τις καλες κουβεντες που ειπα παραπανω...
και βαλε αλλα 30-40 χλμ στην προσπεραση γι αυτο που ειπες για τον Θεο...:smokin:

vmoageorge
13/12/2011, 15:54
λες να δωσω το vmax και να παω να παρω aprilia tuono 1000 r και να βαλω αλλα 60 χιλιομετρα στη προσπεραση 100+40+60=200 ουααααουου σε καμαι δεξια παρατεταμενη θα λες ε???

sniper
13/12/2011, 15:57
λες να δωσω το vmax και να παω να παρω aprilia tuono 1000 r και να βαλω αλλα 60 χιλιομετρα στη προσπεραση 100+40+60=200 ουααααουου σε καμαι δεξια παρατεταμενη θα λες ε???

Τώρα δηλαδή σοβαρά κάθεσαι και λες ότι δεν μπορεί η όποια SS ή μεγάλη στημένη γυμνή να περάσει το Vmax;;;

Αν κάνουμε πλακίτσα να πάμε στ' Ανέκδοτα.

Αν δεν κάνουμε πλακίτσα να πάμε πάλι στ' Ανέκδοτα.

vmoageorge
13/12/2011, 16:03
σου ειπα εγω οτι αλλη μηχανη δεν μπορει να περασει το VMAX??????????????

sapila racing
13/12/2011, 16:06
Παντως γι αυτό που είναι μια χαρά στρίβει.
Οποιος δεν το γουστάρει, ας μην το πάρει, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το συγκρίνετε με αλλες μοτοσυκλέτες.
Μαλλον εχει ενα κάνει με το οτι είμαστε στο moto.gr. και με το οτι καθ ενας εχει κι απο μια ........γνωμη. :D

241932

vmoageorge
13/12/2011, 16:08
σωστος ο φιλος απο πανω!!!:beer:

nikos121
13/12/2011, 16:31
ρε μη μαλωνεται ολοι μας εχουμε δικιο κ ολοι αδικο. σε αλλους το μπουσα ειναι θεος κ σε αλλους το καναντερ με διασταυρωση φερρυβοτ!κατι σαν τις γυναικες μας ενα πραμα.τωρα για τα γκαζια στις στροφες κ τις τελικες ευχαριστω δεν θα παρω.πηρα πολλα τοτε πουμουνα νεος κ πηγαινα ετσι για πλακα γερμανια με τη μοτο!αιντε κ κατι λεει η kawasaki usa οτι θα ξανα κυκλοφορηση το τρομο σε 2 ροδες machiii 500cc.ουτε φρενα ουτε σκελετο σκετη καυλα κ θανατο.μαρεσει!

7gibernau
13/12/2011, 16:36
λιγο μετα το ζευγαρωμα καναντερ και μαουνας...

241934

Allst@rf
13/12/2011, 16:48
λιγο μετα το ζευγαρωμα καναντερ και μαουνας...

εσυ κατούρα και λίγο γιατί πολύ κόσμο περνάς με το πραπρα σου και θα κόψωμεσίαστείς...

Και τον περνάς και με πολύ θόρυβο άμα λαχει...

:p

sniper
13/12/2011, 16:53
Πόσο να καίει άραγε; :confused:

BELZEBOYLIS
13/12/2011, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
σε φανταζομαι να ανεβαινεις Περδικόβρυση με αυτο!

:bawl: :bawl: :bawl:

Πλάκα κάνεις ? Καλύτερα πρεζάκιας !!!!!!!!!!!!!!!:lol: :wave2:

BELZEBOYLIS
13/12/2011, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πόσο να καίει άραγε; :confused:

ενα τάνκερ βενζίνη στα 100 χιλιόμετρα !!! :lol: :wave2:

DimChios
13/12/2011, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Πλάκα κάνεις ? Καλύτερα πρεζάκιας !!!!!!!!!!!!!!!:lol: :wave2:

"χιλιες φορες πρεζακι" που λεει και ο Πανουσης

:bigcry: :bigcry:

harris_x
13/12/2011, 17:21
ρε παιδιά δεν αλλάζετε τον τίτλο, θα νομίζει ο κόσμος ότι μιλάτε για κανα σοβαρό μηχανάκι και θα απογοητευτεί όταν το ανοίξει, κρίμα είναι

Allst@rf
13/12/2011, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
ρε παιδιά δεν αλλάζετε τον τίτλο, θα νομίζει ο κόσμος ότι μιλάτε για κανα σοβαρό μηχανάκι και θα απογοητευτεί όταν το ανοίξει, κρίμα είναι

δηλαδής εσυ όταν λες στον κόσμο ότι καβάλας Τriumph ,νομίζεις ότι σε παίρνουν στα σοβαρά;

άσε με εμένα ,εγώ εχω κάνει ψυχανάλυση για να το ξεπεράσω...:wacko:

kostas777
13/12/2011, 17:28

εκτός από τα ιαπωνικά SS, που μας τα έβγαλες όλα άχρηστα ούτε λίγο ούτε πολύ και που είπες ότι ένα πλυντήριο μάρκας Vmax είναι πολύ ανώτερο από όλα και σε όλα, εκτός ίσως από το έτερο πλυντήριο, το Busa.

AKIS BUSA
13/12/2011, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
εκτός από τα ιαπωνικά SS, που μας τα έβγαλες όλα άχρηστα ούτε λίγο ούτε πολύ και που είπες ότι ένα πλυντήριο μάρκας Vmax είναι πολύ ανώτερο από όλα και σε όλα, εκτός ίσως από το έτερο πλυντήριο, το Busa.

Ωραια!!
Τα ειχαμε χυμα!! μας ηρθαν και τσουβαλατα!!

Αφηστε ρε τα busa ησυχα!!

harris_x
13/12/2011, 17:51
δηλαδής εσυ όταν λες στον κόσμο ότι καβάλας Τriumph ,νομίζεις ότι σε παίρνουν στα σοβαρά;

είδες να ανοίγω κανα θρεντάκι με παρόμοιο τίτλο :confused:

άσε με εμένα ,εγώ εχω κάνει ψυχανάλυση για να το ξεπεράσω...:wacko: :lol: :lol: :lol: :beer:

Allst@rf
13/12/2011, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από AKIS BUSA
Ωραια!!
Τα ειχαμε χυμα!! μας ηρθαν και τσουβαλατα!!

Αφηστε ρε τα busa ησυχα!!

άσε μας ρε φίλαι και συ με το βαπόρι σου...

7gibernau
13/12/2011, 18:00
άσε μας ρε φίλαι και συ με το βαπόρι σου...

:p +46
Βάρκα γιαλο....

Stabak
13/12/2011, 18:06
οτι και να λετε το βεμαξ ειναι αλητεια μηχανακι... τιτλος που δεν τον περνεις ευκολα

Allst@rf
13/12/2011, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
οτι και να λετε το βεμαξ ειναι αλητεια μηχανακι... τιτλος που δεν τον περνεις ευκολα

σιγά το παράσημο ρε στάμπακ...

:ZZZ:

Stabak
13/12/2011, 18:17
κι ομως, ανηκει σε συνομοταξια κατανα, μπολ ντορ, rd κλπ.... ισως απο τα τελευταια αλητικα μηχανάκια... δεν ειναι τυχαιο.... εχει φανατικους θαυμαστες ... πωε να το κανουμε, ηταν το πρωτο muscle bike .... ;)

p@nos
13/12/2011, 18:30
κι ομως, ανηκει σε συνομοταξια κατανα, μπολ ντορ, rd κλπ.... ισως απο τα τελευταια αλητικα μηχανάκια... δεν ειναι τυχαιο.... εχει φανατικους θαυμαστες ... πωε να το κανουμε, ηταν το πρωτο muscle bike .... ;)

to proto den itan to vmax...

to ebgale i honda...

magna v65

http://www.youtube.com/watch?v=PGfJ9IqXcoE

BELZEBOYLIS
13/12/2011, 18:34

ενώ το μηχανάκι το παίρνεις άνετα ε ????? Αλητεία με 23.000 ευρώ :eyepop: ???:lol: είναι σαν να λέμε αλάνι τον Αβραμόπουλο :lol: :wave2:

Stabak
13/12/2011, 18:40
σε καμια περιπτωση το σαμπρε δεν ειχε την ιδια απήχηση με το vmax... αλλες εποχες βεβαια αλλα ο ορος muscle bike ειναι φωτογραφια του yamaha ,

apo wiki : Muscle bike is a nickname for a motorcycle type, derived from either a standard or sport bike design, that puts a disproportionately high priority on engine power.[1][16][17]

ε συγκεκριμενα το βεμαξ, ηταν οροσημο :rolleyes:

Allst@rf
13/12/2011, 18:43
εγώ αλητεία έμαθα το ΧΤ λόγω του ότι οι περισσότεροι τσάντακιδες και λίστες καβάλαγαν για τις αλητείες τους...

Υπήρχε και η σχετική μυθολογία ότι και καλά η αστυνομία είχε μέχρι και ειδικό κώδικα όταν αναφερόταν στα μαύρα ΧΤ, από τα Vhf,στο σήμα για ληστεία...

p@nos
13/12/2011, 18:44
σε καμια περιπτωση το σαμπρε δεν ειχε την ιδια απήχηση με το vmax... αλλες εποχες βεβαια αλλα ο ορος muscle bike ειναι φωτογραφια του yamaha ,

apo wiki : Muscle bike is a nickname for a motorcycle type, derived from either a standard or sport bike design, that puts a disproportionately high priority on engine power.[1][16][17]

ε συγκεκριμενα το βεμαξ, ηταν οροσημο :rolleyes:

kat arxin to sarbe itan allo modelo...

ipame pio itan to proto

kai i magna itan i proti alla stamatise tin paragogi grigora afta ta moter eixan problima me toys ekedroforoys

pados kai to vmax mia xara alitia ine kai to kainoyrio ine kai poli omorfo kai poli piotiko

orea mixanakia me ipsilo dikti kefalogirismatos

tora ta peri stripsimatos ta afino asxoliasta ine gnosto poso striftes ine oloi

Allst@rf
13/12/2011, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

[QUOTE][B]
orea mixanakia me ipsilo dikti kefalogirismatos

και άλλο μεγάλο παράσημο δε λέω...
στο 0300 έλεγαν κάτι τέτοια...

tora ta peri stripsimatos ta afino asxoliasta ine gnosto poso striftes ine oloi

αφού είμαστε ρε φίλε τι να κάνουμε τώρα...

p@nos
13/12/2011, 18:53

αφού είμαστε ρε φίλε τι να κάνουμε τώρα...

afou ise striftis poyla ti betoniera kai pare ena sosto skatem pistoli twn 100kg gemato na dis ti simeni pragmatiko stripsimo :p

p@nos
13/12/2011, 18:54
me 15e adi gia ta 60 twn megarwn :a48: