PDA

View Full Version : Μια βοήθεια παιδιά..

maxmoto
01/12/2011, 21:46
Παίδες ψάχνω τροφοδοτικό για το λαπτοπ μου..
Είναι ο toshiba satelite pro u200 οι προδιαγραφές ειναι 15v dc 4Α.
αυτοί που βρισκω στο e-bay είναι 5Α. Λέτε να μου γίνει κάρβουνο.;:eyepop:
όποιος μπορεί ας ρίξει μια βοήθεια γιατί τα 90 euro :hypnotize που μου ζητάνε για το αυθεντικό δεν μου βρίσκουνται.

Ευχαριστώ :wave2: :wave2:

:beer:

schumifer
01/12/2011, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από maxmoto
Παίδες ψάχνω τροφοδοτικό για το λαπτοπ μου..
Είναι ο toshiba satelite pro u200 οι προδιαγραφές ειναι 15v dc 4Α.
αυτοί που βρισκω στο e-bay είναι 5Α. Λέτε να μου γίνει κάρβουνο.;:eyepop:
όποιος μπορεί ας ρίξει μια βοήθεια γιατί τα 90 euro :hypnotize που μου ζητάνε για το αυθεντικό δεν μου βρίσκουνται.

Ευχαριστώ :wave2: :wave2:

:beer:

Μια χαρά σου κάνει. Τα βολτ να ταιριάζουν και τα αμπέρ να περισσεύουν

chr1s_86
01/12/2011, 21:58

αυτοί που βρισκω στο e-bay είναι 5Α. Λέτε να μου γίνει κάρβουνο.;

Δεν υπάρχει πρόβλημα ;)

menelaos46
01/12/2011, 22:29
Ενδεχομένως να βρεις και σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα για υπολογιστές, όχι βέβαια το αυθεντικό αλλά τη δουλειά σου θα την κάνεις.
Εγώ για το δικό μου είχα βρει με 30 ευρώ χωρίς να ψάξω καθόλου.

panagath
02/12/2011, 08:02
Υπάρχουν universal τροφοδοτικά στα καταστήματα με υπολογιστές αλλά συνήθως είναι πολύ πιο ακριβά από αυτά του ebay. Αν τα αμπέρ περισσεύουν μη σε ανησυχεί. Αρκει να είναι ίδια η τάση και το βύσμα. Θα ανησυχούσες αν τα αμπέρ θα ήταν λιγότερα από αυτά που ζητάει το λαπτοπ.

spyrakos35
02/12/2011, 08:59
μπες στο skroutz.gr βάλε τροφοδοτικό laptop στην αναζήτηση και προχώρα το.....

όπως είπαν παραπάνω, τα βολτ να είναι ίδια....

maxmoto
02/12/2011, 09:13
Σας ευχαριστω ολους..:p
τελικά θα πάρω του e-bay με 20 USD και είμαι κομπλέ..
να είστε καλά. :wave2:

dmf
03/02/2012, 17:24
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα..
Φοραω στο λάπτοπ αυτον τον επεξεργαστή. http://ark.intel.com/products/30787/Intel-Core2-Duo-Processor-T5450-(2M-Cache-1_66-GHz-667-MHz-FSB)

Θα ήθελα να του κάνω μια μικρή αναβάθμιση.
Στο πλαίσιο έχουν προσφορά αυτον: http://ark.intel.com/products/39311/Intel-Core2-Duo-Processor-T6500-(2M-Cache-2_10-GHz-800-MHz-FSB)

Κατ'αρχας είναι καλύτερος ή όχι (Τον Τ5450 τον πουλάνε πιο ακριβα.. ) ?

Κατα δεύτερον θα ταιριάζει??
Motherboard Acer nettiling v1.19 :confused:

Μικρή Λουλού
03/02/2012, 21:04
Μια βοήθεια παιδιά..

ρε μαστορα!! γραφε στην αρχη για ποιο πραγμα ψαχνεις και μας κοψοχολιασες!!!!

2 μερες δεν εμπαινα τωρα γιατι νομιζα για λεφτα,και εχω να παλεψω και με μια συνειδηση ξερεις!! :rotflmao: :rotflmao:

vaska
03/02/2012, 21:13
Σας ευχαριστω ολους..:p
τελικά θα πάρω του e-bay με 20 USD και είμαι κομπλέ..
να είστε καλά. :wave2:

Κι άμα σου καεί ρε μάστορα (μιας κι έχει να κάνει με τις αυξομειώσεις της τάσης στο δίκτυο της ΔΕΗ) που θα τον βρεις τον κύριο e-bay να σου το αντικαταστήσει???? Και κάνει και 20 usd + αποστολικά. Δηλ εδώ πόσο βρίσκεις ένα τροφοδοτικό για laptop?????? Έως 40 € ο ακριβότερος με 5 χρόνια εγγύηση απ' όσο ξέρω.

Αλλά το να πας στο μαγαζί της γειτονιάς σου να ψωνίσεις δεν είναι τόσο πουμούρ όσο είναι το να ψωνίζεις από τον e-bay.

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Ξυπνάτε παλικάρια, δώστε δουλειά στον γείτονα και τα λεφτά σας μετά από λίγο με κάποιον τρόπο θα ξαναγυρίσουν σε σας.

Φιλικά πάντα και χωρίς καμία διάθεση για ειρωνεία.

Vaskas ο τιτανοτεράστιος.

:D :D :D

SVX
03/02/2012, 21:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Αλλά το να πας στο μαγαζί της γειτονιάς σου να ψωνίσεις δεν είναι τόσο πουμούρ όσο είναι το να ψωνίζεις από τον e-bay.

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Ξυπνάτε παλικάρια, δώστε δουλειά στον γείτονα και τα λεφτά σας μετά από λίγο με κάποιον τρόπο θα ξαναγυρίσουν σε σας.

Φιλικά πάντα και χωρίς καμία διάθεση για ειρωνεία.

ΣΩΣΤΟΣ

κατσε εσυ να μας πεταξουν εξω απο τη κολεγια των αριστοκρατων και να γυρισουμε στη δραχμη , με τα τελωνεια και τα αλλα και θα δεις ο Λαλακης ο εισαγωμενος τι θα ψωνιζει...

Μικρή Λουλού
03/02/2012, 21:19

ρε μπαγασα,αν δεν ησουν τοσο ταπεινος,θα κινδυνευες να κακοχαρακτηριστεις 'δω μεσα!!:rotflmao: :rotflmao:

vaska
03/02/2012, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
ρε μπαγασα,αν δεν ησουν τοσο ταπεινος,θα κινδυνευες να κακοχαρακτηριστεις 'δω μεσα!!:rotflmao: :rotflmao:

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάω με άτομα που λόγω άνοιας ξεχνούν τους κωδικούς και ξανα-ανοίγουν λογαριασμό στο ίδιο φόρουμ με ίδιο νικ, αλλά για σένα Θανάση θα κάνω μιάν εξαίρεση και θα σου απαντήσω.

Η ταπεινοφροσύνη μου και η σεμνότητά μου είναι το μεγαλείο μου

:lol: :lol: :bigcry: :bigcry:

Μικρή Λουλού
03/02/2012, 21:26
αν θες να ξες!!! το dirtymoto.dirty-moto,ντερτι-moto, Μικρη Λουλου,και Μικρή Λουλού τα εκανα γιατι βαριομουνα!!!
ολα τα αλλα ειναι αηδιες του Βυρωνα που ζηλευει την πληθωρικοτητα μου!!!

αμ,πως..?? :smokin:

vaska
03/02/2012, 21:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
αν θες να ξες!!! το dirtymoto.dirty-moto,ντερτι-moto, Μικρη Λουλου,και Μικρή Λουλού τα εκανα γιατι βαριομουνα!!!
ολα τα αλλα ειναι αηδιες του Βυρωνα που ζηλευει την πληθωρικοτητα μου!!!

αμ,πως..?? :smokin:

Ο Μπύρωνας είναι σοβαρός άνθρωπος και δεν λέει αηδίες

(το γ@μήσαμε στο σπαμ)

:wave2: :wave2:

dmf
03/02/2012, 22:02
Σε εμένα κανείς ε; :rolleyes:

Acacius
04/02/2012, 01:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Σε εμένα κανείς ε; :rolleyes: Δύο λεπτά ψάξιμο στο google είναι να βρεις τα specs της μητρικής σου (neTTLing, όχι neTTILing, αν βοηθάει). Εκτός κι αν ρωτάς αν κανείς άλλος έχει κάνει τέτοια αλλαγή και του δούλεψε.

@vaska: ο λόγος που αγοράζουμε από τον ηΜπέη ίσως δεν είσαι εσύ αλλά οι άπειροι έμπορΕς όπως αυτός στην παρακάτω εικόνα (και μιλάμε για αλυσίδα, φαντάσου μερικά μικρομάγαζα):

246457

epp1640
04/02/2012, 02:51
http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=NOTEBOOK%20ACCESSORIES&category2=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF

Είπα και ελάλησα :wave2: ο μέγιστος :lol:

vaska
04/02/2012, 05:19
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα..
Φοραω στο λάπτοπ αυτον τον επεξεργαστή. http://ark.intel.com/products/30787/Intel-Core2-Duo-Processor-T5450-(2M-Cache-1_66-GHz-667-MHz-FSB)

Θα ήθελα να του κάνω μια μικρή αναβάθμιση.
Στο πλαίσιο έχουν προσφορά αυτον: http://ark.intel.com/products/39311/Intel-Core2-Duo-Processor-T6500-(2M-Cache-2_10-GHz-800-MHz-FSB)

Κατ'αρχας είναι καλύτερος ή όχι (Τον Τ5450 τον πουλάνε πιο ακριβα.. ) ?

Κατα δεύτερον θα ταιριάζει??
Motherboard Acer nettiling v1.19 :confused:

Έλα παραπονιάρη :a9: :a9: μη γκρινιάζεις .........

Το λοιπόν ο 6500 είναι πιο γρήγορος από τον 5450, έχουν διαφορά και στον χρονισμό αλλά και στο fsb. Και οι 2 έχουν το ίδιο "πάτημα" socket ppga478. Αν και οι πληροφορίες που βρήκα για τη μητρική σου δεν ήταν επαρκείς, πιθανότατα λόγω ίδιου socket να μπορεί να δει τον 6500 και να τον χρονίσει. Μικρή επιφύλαξη λόγω διαφοράς fsb αλλά πιστεύω λύνεται με BIOS update.

Δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα ταιριάζουν αλλά δεν θέλω και να σε πάρω στο λαιμό μου, να πάρεις cpu και να είναι ασύμβατη με τη μητρική. Πάντως οι όποιες διαφορές μεταξύ των 2 cpus δεν θα είναι τεράστιες, οπότε αν έχεις στο μυαλό σου δραματικές αλλαγές καλύτερα να το ξεχάσεις. Το ρίσκο πάντως να μην παίζει η μ/β τον 6500 είναι μικρό.

:wave2: :wave2: :wave2:

vaska
04/02/2012, 05:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius

@vaska: ο λόγος που αγοράζουμε από τον ηΜπέη ίσως δεν είσαι εσύ αλλά οι άπειροι έμπορΕς όπως αυτός στην παρακάτω εικόνα (και μιλάμε για αλυσίδα, φαντάσου μερικά μικρομάγαζα):

Η διαφορά είναι κραυγαλέα και σημαντικότατη. Σ' αυτή την περίπτωση κι εγώ έτσι θα έπραττα κι έτσι πράττω όταν ο έμπορας είναι καραμαλάκας, πρόσφατο παράδειγμα δραπανοκατσάβιδο κρουστικό της Μακίτα μαζί με πληθόρα εργαλείων στην ίδια κασετίνα και 2 μπαταρίες, μεγαλέμπορας εδώ Πάτρα 220€, παλικάρι από Θεσ/νίκη 150€ και τα μεταφορικά δικά του. Ήταν πρόμο της Μακίτα και ο άλλος ήθελε να βγάλει στο ένα άλλο ένα. Για να είμαι κύριος μιας και προτιμώ ν' αφήνω τα λεφτά μου στην πόλη μου, πέρασα ξανά από τον Πατρινό έμπορο, του είπα σε τι τιμή το βρίσκω, άκουσα το γνωστό παραλήρημα περί παραεισαγωγής και μή γνήσιου μηχανήματος, τελικά δεν μου το έδινε όσο ο Σαλονικιός (ούτε καν κοντά) κι έτσι το πήρα από Σαλόνικα και είναι και μια χαρά εργαλείο το έχω ξεπατώσει στη δουλειά κι έχει και εγγύηση από τον επίσημο εισαγωγέα.

Αλλά ο φίλος αγοράζει από e-bay κάτι που κάνει 20 δολ + αποστολικά με κίνδυνο να το φάει στον πισινό αν του πάθει κάτι, ενώ βρίσκει από Ελλάδα σε πολύ κοντινή τιμή.

Τες πα ο καθένας κάνει ότι νομίζει είναι και πρωί πρωί, πάω να πιω καφεδάκι

vaska
04/02/2012, 05:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=NOTEBOOK%20ACCESSORIES&category2=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF

Είπα και ελάλησα :wave2: ο μέγιστος :lol:

Εσύ να ψωνίζεις από πτωχευμένη επιχείρηση που έχει φάει ένα σκασμό λεφτά από τους προμηθευτές της, οι οποίοι κινδυνεύουν με λουκέτο αφήνοντας μπόλικους εργαζόμενους χωρίς δουλειά, απλά επειδή ο ιδιοκτήτης την είχε δει μεγάλος και τρανός και πολλά άλλα που δεν είναι ούτε της παρούσης αλλά ούτε και για τούτο το φόρουμ.

Είπαμε στηρίξτε όσο μπορείτε και όσο αυτό είναι εφικτό το μαγαζί της γειτονιάς σας που σας αντιμετωπίζει σαν ανθρώπους και όχι σαν πελάτης Νο 3562, που θα τον βρείτε και παράωρα και θα του ζητήσετε εξυπηρέτηση, που ενδεχομένως να πάτε και μία μοτοβόλτα μαζί και να γκρινιάξετε και οι δύο για την τιμή της βενζίνης και την ποιότητα του οδοστρώματος.

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

bulmont
04/02/2012, 06:12
Εσύ να ψωνίζεις από πτωχευμένη επιχείρηση που έχει φάει ένα σκασμό λεφτά από τους προμηθευτές της, οι οποίοι κινδυνεύουν με λουκέτο αφήνοντας μπόλικους εργαζόμενους χωρίς δουλειά, απλά επειδή ο ιδιοκτήτης την είχε δει μεγάλος και τρανός και πολλά άλλα που δεν είναι ούτε της παρούσης αλλά ούτε και για τούτο το φόρουμ.

Είπαμε στηρίξτε όσο μπορείτε και όσο αυτό είναι εφικτό το μαγαζί της γειτονιάς σας που σας αντιμετωπίζει σαν ανθρώπους και όχι σαν πελάτης Νο 3562, που θα τον βρείτε και παράωρα και θα του ζητήσετε εξυπηρέτηση, που ενδεχομένως να πάτε και μία μοτοβόλτα μαζί και να γκρινιάξετε και οι δύο για την τιμή της βενζίνης και την ποιότητα του οδοστρώματος.

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

Να προσθέσω εγώ εδώ, ότι στο μαγαζί της γειτονιάς σας μπορεί
να είστε τυχεροί και να γνωρίσετε την θεσπέσια σύζυγο του καταστηματάρχη
καθώς και τις υπέροχες υπαλλήλους , άν υπάρχουν...............

Ο Βάσκας πληροί όλες τις ανωτέρω προυποθέσεις..............

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vaska
04/02/2012, 06:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Να προσθέσω εγώ εδώ, ότι στο μαγαζί της γειτονιάς σας μπορεί
να είστε τυχεροί και να γνωρίσετε την θεσπέσια σύζυγο του καταστηματάρχη
καθώς και τις υπέροχες υπαλλήλους , άν υπάρχουν...............

Ο Βάσκας πληροί όλες τις ανωτέρω προυποθέσεις..............

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οι υπάλληλες υπάρχουν αλλά εσένα πρέπει να σε βάρεσε ο ήλιος κατακέφαλα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

epp1640
04/02/2012, 07:21

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

Στη γειτονιά μου δεν υπάρχει τίποτα κύριε συνάδελφε... ούτε οι λύκοι δεν έρχονται εδώ.. :rotflmao: Ψωνίζω ότι υλικό χρειάζομαι από οποιοδήποτε κατάστημα το έχει φτηνότερα και στέλνει δωρεάν Ηράκλειο... :winka: Δεν γνωρίζω κάτι για το eshop...

dmf
04/02/2012, 10:50
Θενξ. Βρήκα τελικά online ένα πολύ ωραίο service guide για τον φορητό μου, (δείχνει πώς να αντικαταστήσεις το οτιδήποτε)
και στους συμβατους επεξεργαστες λέει: (εικονα 1)

Τα έχει χωρισμένα σαν σε 2 κατηγορίες.. Δηλ εγω που εχω τον Τ5450 μπορώ να βάλω μόνο τον Τ7100 για αναβαθμιση?
Ή μπορω να βαλω και τον Τ7500 ??

Τελικά μλκ μου.. Το chipset (motherboard) είναι intel 965PM/GM. Και στα specs που βρηκα λεει σαν συμβατους επεξεργαστες: (εικονα 2)

246459

daz
04/02/2012, 13:53
Η διαφορά είναι κραυγαλέα και σημαντικότατη. Σ' αυτή την περίπτωση κι εγώ έτσι θα έπραττα κι έτσι πράττω όταν ο έμπορας είναι καραμαλάκας, πρόσφατο παράδειγμα δραπανοκατσάβιδο κρουστικό της Μακίτα μαζί με πληθόρα εργαλείων στην ίδια κασετίνα και 2 μπαταρίες, μεγαλέμπορας εδώ Πάτρα 220€, παλικάρι από Θεσ/νίκη 150€ και τα μεταφορικά δικά του. Ήταν πρόμο της Μακίτα και ο άλλος ήθελε να βγάλει στο ένα άλλο ένα. Για να είμαι κύριος μιας και προτιμώ ν' αφήνω τα λεφτά μου στην πόλη μου, πέρασα ξανά από τον Πατρινό έμπορο, του είπα σε τι τιμή το βρίσκω, άκουσα το γνωστό παραλήρημα περί παραεισαγωγής και μή γνήσιου μηχανήματος, τελικά δεν μου το έδινε όσο ο Σαλονικιός (ούτε καν κοντά) κι έτσι το πήρα από Σαλόνικα και είναι και μια χαρά εργαλείο το έχω ξεπατώσει στη δουλειά κι έχει και εγγύηση από τον επίσημο εισαγωγέα.

Αλλά ο φίλος αγοράζει από e-bay κάτι που κάνει 20 δολ + αποστολικά με κίνδυνο να το φάει στον πισινό αν του πάθει κάτι, ενώ βρίσκει από Ελλάδα σε πολύ κοντινή τιμή.

Τες πα ο καθένας κάνει ότι νομίζει είναι και πρωί πρωί, πάω να πιω καφεδάκι

Δώσε πληροφορίες λέμε. Περιμένω πμ Vaska. Makita η Maktec by Makita. Όπως και να έχει και τα δυο μΕ κάνουν. Made in China ή Japan? Μπαταρίες Nimi, Nicad ή Lion? :sun:

zephyr1
04/02/2012, 14:03

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

+++++

airpanos
04/02/2012, 14:19
Μιας και το εφερε η συζητηση για μακιτα εμενα μου χαλασαν οι μπαταριες ειναι Ni Cd 12v 1.3Ah υπαρχει κανενας που κανει αναγομωσεις η πουλαει στοιχεια?Γιατι οι καινουργιες εχουν κανα 50αρικο εκαστη.
Εγω 250 το ειχα παρει μαζι με την εργαλειοθηκη απο αθηνα.
Μου πιασανε λιγο τον κ@λο ε?

vaska
04/02/2012, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Δώσε πληροφορίες λέμε. Περιμένω πμ Vaska. Makita η Maktec by Makita. Όπως και να έχει και τα δυο μΕ κάνουν. Made in China ή Japan? Μπαταρίες Nimi, Nicad ή Lion? :sun:

Έχεις π.μ. αλλά βάζω κι εδώ μια φωτό γιατί στα πμ δεν το επιτρέπει

246483

vaska
04/02/2012, 14:54
ούπς λάθος

πάρε τη σωστή

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

246484

dmf
04/02/2012, 14:56
150 ειναι πολυ λιγα για κρουστικο και με τοσα εξτρα..
Αφου σε καλες μαρκες δεν παιρνεις ουτε κατσαβιδιερα με αυτα τα εξτρα σε αυτα τα λεφτα.

Ichigo
04/02/2012, 15:07
Θενξ. Βρήκα τελικά online ένα πολύ ωραίο service guide για τον φορητό μου, (δείχνει πώς να αντικαταστήσεις το οτιδήποτε)
και στους συμβατους επεξεργαστες λέει: (εικονα 1)

Τα έχει χωρισμένα σαν σε 2 κατηγορίες.. Δηλ εγω που εχω τον Τ5450 μπορώ να βάλω μόνο τον Τ7100 για αναβαθμιση?
Ή μπορω να βαλω και τον Τ7500 ??

Τελικά μλκ μου.. Το chipset (motherboard) είναι intel 965PM/GM. Και στα specs που βρηκα λεει σαν συμβατους επεξεργαστες: (εικονα 2)

To chipset θεωρητικά υποστηρίζει τη CPU αλλά δεν παίζουμε με τις αντοχές στη θερμότητα που έχει ορίσει ο κατασκευαστής του λαπτοπ. Αν το σηκώνει βάλτον. Κι εγώ στο δικό μου laptop με το chipset που έχει βάζω θεωρητικά τετραπύρηνο αλλά το κόβω να το παίρνω στο χέρι κάρβουνο :wave2:

daz
04/02/2012, 19:09
Έχεις π.μ. αλλά βάζω κι εδώ μια φωτό γιατί στα πμ δεν το επιτρέπει

Ευχαριστώ πολύ Βιλλ. :beer:

150 ειναι πολυ λιγα για κρουστικο και με τοσα εξτρα..
Αφου σε καλες μαρκες δεν παιρνεις ουτε κατσαβιδιερα με αυτα τα εξτρα σε αυτα τα λεφτα.

http://www.skroutz.gr/s/266386/Makita-6723DW.html :winka:

Το έχω δουλέψει και είναι άψογο γι' αυτό που είναι. Made in japan το εργαλείο made in china ο φορτιστής.

Αυτό που έβαλε ο Βασκας χωρίς την κρούση έχει 115 αλλά έχει εξαντληθεί.

Υγ. Αν δει η Vanda το θρεντάκι αυτό δεν την γλιτώνουμε με τίποτα λέμε. :cry:

dmf
04/02/2012, 20:45
Κατσαβιδιέρα εννοούσα το παρακατω (που παίρνει και τρυπανια μεταλλου-ξύλου), και οχι αυτα τα παιδικά με τις μύτες.

Και ειναι ΠΑΝακριβα, χωρις να ειναι καν κρουστικα, και χωρις 2η μπαταρια >:|

(giannisblest τα π.μ σου ειναι γεματα )

246536