PDA

View Full Version : Ο καημός μου

Slane
02/12/2011, 23:27
Γεια σας ρε μάγκες,

Μπήκα απόψε εδώ γιατί ξέρω πως εσείς θα με καταλάβετε.

Θα ήθελα να έβρισκα κάποια να μοιραζόμουν τη σέλα μου, να βρίσκαμε μαζί κράνος, μπουφάν και να φεύγαμε για εκδρομές και ταξίδια με τη μηχανή. Μόνο που αυτές οι γυναίκες - δεν ξέρω γιατί -
έχουν γίνει τόσο δυσεύρετες πια. Έχει γεμίσει ο τόπος με παρτσακλά που είναι μέρα νύχτα με το οκτάποντο, το ρουζ και το μεικ απ. Σου ζητάνε έναν καφέ κι άντε στην καλύτερη ένα φαγητό Κυριακή μεσημέρι. Για βόλτα ; Με αμάξι κι αν έχει καλό καιρό..
Αλήθεια υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να βρω αυτό που θα ήθελα ;

Να είστε όλοι καλά και σας ζητώ συγγνώμη για το παράπονο.

Lioulios
02/12/2011, 23:33
Εμένα μου έτυχε μια σαν και αυτές που λες ...Στην αρχή ...Μπα . Μετά λίγο λίγο σιγά σιγά .
Πούλησα το ον οφ , πήρα γυμνό και τώρα πρέπει να το ξαναπουλήσω και να ξαναπάρω ονόφ γιατί τώρα της αρέσει :bawl:

Βρες αυτό που θες και μετά θα έρθουν και τα άλλα .

Φαντάζεσαι να έχεις μία που να είναι καλή μόνο στις βόλτες ...Τον ήπιες !

....Χθες με ρώτησε αν μπορούμε να πάμε Θεσ/νίκη (από Κρήτη) να δούμε τα σόι με την μοτο .

:wave2:

fantacid
02/12/2011, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Εμένα μου έτυχε μια σαν και αυτές που λες ...Στην αρχή ...Μπα . Μετά λίγο λίγο σιγά σιγά .
Πούλησα το ον οφ , πήρα γυμνό και τώρα πρέπει να το ξαναπουλήσω και να ξαναπάρω ονόφ γιατί τώρα της αρέσει :bawl:

Βρες αυτό που θες και μετά θα έρθουν και τα άλλα .

Φαντάζεσαι να έχεις μία που να είναι καλή μόνο στις βόλτες ...Τον ήπιες !

....Χθες με ρώτησε αν μπορούμε να πάμε Θεσ/νίκη (από Κρήτη) να δούμε τα σόι με την μοτο

βλεπεις φιλε Slane......καλα εισαι κ μοναχος σου!

:lol:

Shaolin Monk
02/12/2011, 23:40
Να βρεις μια κοπελα που να θελει να ταξιδεψει ΜΕ σενα, να βραχει ΜΕ σενα, να κουραστει ΜΕ σενα και οχι για τη μοτοσυκλετα... Μετα ολα θα ειναι ευχααριστα να τα κανετε παρεα.... Η μοναδικη περιπτωση γυναικα να γουσταρει τρελα τις μηχανες ειναι να οδηγει μοτοσυκλετα η ιδια....

Ή παιρνεις το SS που γουσταρεις, πετας σελακια0πατακια συνεπιβατη και "ο μηνας εχει εννια"

spyro
03/12/2011, 00:06
οσο πιο μεγαλη η καψούρα μιας γυναίκας τόσα περισσότερα θα κανει για να είναι μαζί σου. όπως και το ανάποδο φυσικά.

κανένας δε γεννήθηκε μηχανόβιος/α

ψάξτο / πάρτο αλλιώς

Lioulios
03/12/2011, 00:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
βλεπεις φιλε Slane......καλα εισαι κ μοναχος σου!

Το μλκ :lol: :lol:

notakos600
03/12/2011, 00:57
Και τη μηχανή θα πουλήσεις και το μουστάκι θα ξυρίσεις (που μπορεί να μην έχεις αλλά θα αποκτήσεις).
Πιο καλή η μοναξιά. :beer: :beer: :beer: :beer:
Παντρεμένος σπήκιγκ ( ναι, ναι ξέρω, ποιός μίλησε για γάμο... ακόμη)

EVI
03/12/2011, 00:59
Γ ου α ου

Lioulios
03/12/2011, 01:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Γ ου α ου Ελεύθερη ; Στείλε κανα πμ στον άνθρωπο.

Allst@rf
03/12/2011, 01:07
πως το έλεγε ο συνταγματάρχης στο "άρωμα γυναίκας";

"από όλες τις λέξεις του κόσμου ,μόνο 2 συλλάβες είναι που αξίζουν..."

EVI
03/12/2011, 01:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Ελεύθερη ; Στείλε κανα πμ στον άνθρωπο.

Τι λες βρε καλό μου κουλαδι , πείτε του ανθρώπου να διαβάσει
Το επικ θρεντ :γυναίκα και θυληκοτιτα: Χαχαχαχ

7gibernau
03/12/2011, 01:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
πως το έλεγε ο συνταγματάρχης στο "άρωμα γυναίκας";

"από όλες τις λέξεις του κόσμου ,μόνο 2 συλλάβες είναι που αξίζουν..." το νιμου και τα απριλια......:smokin:

SoulGR
03/12/2011, 02:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
το νιμου και τα απριλια......:smokin:
τα νουμια και τα μοτερια πεφτουνε σε λαθος χερια :sad:

7gibernau
03/12/2011, 02:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
τα νουμια και τα μοτερια πεφτουνε σε λαθος χερια :sad: to nimou kai to prioni,opoios den to kserei idronei

SoulGR
03/12/2011, 02:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
to nimou kai to prioni,opoios den to kserei idronei
ειπαν στη γρια να χεσσ' και πηγε ξεκολωθκε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Africaptan
03/12/2011, 07:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Να βρεις μια κοπελα που να θελει να ταξιδεψει ΜΕ σενα, να βραχει ΜΕ σενα, να κουραστει ΜΕ σενα και οχι για τη μοτοσυκλετα... Μετα ολα θα ειναι ευχααριστα να τα κανετε παρεα....

Τι ειπε παλι ο γιατρος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Η μοναδικη περιπτωση γυναικα να γουσταρει τρελα τις μηχανες ειναι να οδηγει μοτοσυκλετα η ιδια....

Mην το λες, μην το λες...
Βιαζεσαι...

vaska
03/12/2011, 08:27
Έχω μία τέτοια (Χρύσα τη λένε), είναι χρυσό κορίτσι και της δίνω και σοβαρή προίκα. Τη θές??????

Άντε μπας και πάω καμία βόλτα μοναχός μου

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.

Slane
03/12/2011, 09:43
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
[B]Να βρεις μια κοπελα που να θελει να ταξιδεψει ΜΕ σενα, να βραχει ΜΕ σενα, να κουραστει ΜΕ σενα και οχι για τη μοτοσυκλετα... Μετα ολα θα ειναι ευχααριστα να τα κανετε παρεα.... Η μοναδικη περιπτωση γυναικα να γουσταρει τρελα τις μηχανες ειναι να οδηγει μοτοσυκλετα η ιδια....

Η αγάπη για τις μηχανές γεννιέται, δεν γίνεται.

Έτσι είναι φίλε Νίκο έχεις πολύ δίκιο. Πολύ ωραίο μήνυμα πάντως.

Corki
03/12/2011, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Slane
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
[B]Να βρεις μια κοπελα που να θελει να ταξιδεψει ΜΕ σενα, να βραχει ΜΕ σενα, να κουραστει ΜΕ σενα και οχι για τη μοτοσυκλετα... Μετα ολα θα ειναι ευχααριστα να τα κανετε παρεα.... Η μοναδικη περιπτωση γυναικα να γουσταρει τρελα τις μηχανες ειναι να οδηγει μοτοσυκλετα η ιδια....

Βολτα ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ γιατι ΘΕΛΕΙΣ εσυ

και οχι

Βολτα ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ γιατι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ η γυναικα σου.

Το μηχανακι μας ειναι προσωπικη υποθεση και οχι οικογενειακη !!!

:beer:

John Steed
03/12/2011, 10:33
Πραγματικά είναι ωραία να έχεις κάποιον να μοιράζεται το "ψώνιο" σου...

Καλή αναζήτηση φίλε, μην ανησυχείς, κάπου εκεί έξω υπάρχει μια κοπέλα και για εσένα :wave2:

DimChios
03/12/2011, 10:39
Αχ Χαρά μου, να εισαι καλα αγαπη μου! Μηχανη δεν εχουμε αλλα ολα τα αλλα... :wacko:

sahara
03/12/2011, 10:40
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki

Το μηχανακι μας ειναι προσωπικη υποθεση και οχι οικογενειακη !!

Ετσι ακριβώς !
Φίλε Σλέιν πρέπει να δεις το θέμα εντελώς διαφορετικά .
Αλλο η γυναίκα και άλλο το μηχανάκι μας.
Οταν βρεις αυτή που πρέπει (με βάση τα δικά σου κριτήρια ) θα δείς οτι κάποια στιγμή θα σε ακολουθήσει από μόνη της και χωρίς πίεση . :wave2:

devil's animal
03/12/2011, 10:42
καλη τυχη...

spyro
03/12/2011, 11:27
[B]..

αμα δεν ευλογήσουμε και τα γένια μας έ?

κόψε κάτι ρε φίλος δεν κάνουμε και τίποτα επικό. μηχανές καβαλάμε γιατι κάπου αρπάξαμε το μικρόβιο. σιγά τη μεγαλειώδης μοναδικότητα που έρχεται με τη γέννηση του ανθρώπου στη γη δηλαδη.

αμα δε σε γουστάρει η γυναίκα δε πα να της υπόσχεσαι το φεγγάρι και τα άστρα. δε λεει τίποτα λέμε. αμα σε γουστάρει για αυτο που είσαι θα σε ακολουθήσει και στο κρυο και στις βροχες και στις λασπες κια παντου. δεν εχει να κανει με τη μηχανή. με σενα εχει να κανει

αν νομίζεις οτι υπήρχε μια καστα γυναικών που δήλωνε πίστη στις μηχανές η οποία εξαλείφεται σιγα σιγα με τη πάροδο του χρόνου τα έχεις ωραιοποιήσει τα πράγματα.

και στη τελική κινδυνεύεις να πέσεις στο επίπεδο του μηχανόβιου καφετεριακια που πέρνει το hayabusa για να βγάλει γκόμενα της γειτονιας επειδη εκείνη πιστευει στη χαζομάρα της και στη ξανθικότητα της αυτο είναι "και πολυ γαμώ ναπουμε".

τι και αν εσυ ψάχνεις τη "μελαχρινή" που ονειρεύεται ταξίδια "ελευθερίας". το ιδιο σκεπτικο είναι. ψάχνεις γκόμενα μέσα απο την ιδεα της μηχανής και οχι μεσα απο το ποιος είσαι εσυ

DimChios
03/12/2011, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
αμα δεν ευλογήσουμε και τα γένια μας έ?

κόψε κάτι ρε φίλος δεν κάνουμε και τίποτα επικό. μηχανές καβαλάμε γιατι κάπου αρπάξαμε το μικρόβιο. σιγά τη μεγαλειώδης μοναδικότητα που έρχεται με τη γέννηση του ανθρώπου στη γη δηλαδη.

αμα δε σε γουστάρει η γυναίκα δε πα να της υπόσχεσαι το φεγγάρι και τα άστρα. δε λεει τίποτα λέμε. αμα σε γουστάρει για αυτο που είσαι θα σε ακολουθήσει και στο κρυο και στις βροχες και στις λασπες κια παντου. δεν εχει να κανει με τη μηχανή. με σενα εχει να κανει

αν νομίζεις οτι υπήρχε μια καστα γυναικών που δήλωνε πίστη στις μηχανές η οποία εξαλείφεται σιγα σιγα με τη πάροδο του χρόνου τα έχεις ωραιοποιήσει τα πράγματα.

και στη τελική κινδυνεύεις να πέσεις στο επίπεδο του μηχανόβιου καφετεριακια που πέρνει το hayabusa για να βγάλει γκόμενα της γειτονιας επειδη εκείνη πιστευει στη χαζομάρα της και στη ξανθικότητα της αυτο είναι "και πολυ γαμώ ναπουμε".

τι και αν εσυ ψάχνεις τη "μελαχρινή" που ονειρεύεται ταξίδια "ελευθερίας". το ιδιο σκεπτικο είναι. ψάχνεις γκόμενα μέσα απο την ιδεα της μηχανής και οχι μεσα απο το ποιος είσαι εσυ

:a31:

ΩΠ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΥΤΟ :a23: ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ! :lol:

:winka: Σωστος ο Σπάϊρους! :beer: :beer:

spyro
03/12/2011, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:a31:

ΩΠ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΥΤΟ :a23: ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ! :lol:

:a021:

opeth
03/12/2011, 16:08
πρεπει να βρεις μια που οδηγαει μηχανη αλλιως το πιο πιθανο ειναι να μπλεξεις με κανα μπαζο που αναγκαστηκα για να εχει γκομενο καβαλαει μηχανη :cry:

εμενα μαρεσει η μηχανη γιατι ειναι ενα απο τα λιγα προσωπικα καταφυγια που εχει ενας αντρας σημερα... ξερω οτι μολις ανεβω δε σηκωνω ουτε κινητο ουτε θυσιαζω τον τροπο οδηγησης μου για την ανεση κανενος.

εσυ θες να την κουβαλας και στη μηχανη? ξανασκεψουτοοοοο :rotflmao:

Aggelos_SV
03/12/2011, 16:30
Βρες γκόμενα με αμάξι..

Το "μοτοσακό" είναι κατά βάση μοναχική ευχαρίστηση (κάτι σαν τη μαλακία) :lol: :lol:

Βέβαια στα παραπάνω πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις :rotflmao: :rotflmao:

:alien: ήξεις αφήξεις.. :alien:

jimmis5
03/12/2011, 19:02
Bολτα ή ταξιδι με μοτοσακο δικαβαλος:nono: :nono: :nono:
Προσωπικα δικαβαλος μονο μεχρι το supermarket.

κατα τα αλλα απλα ηθελα να γραψω σε αυτο το θεμα θα παει για πολλε χιλιαδε δισκοι:beer: :beer: :wave2:

EVI
03/12/2011, 19:47
Οι κοινωνικοί λειτουργοί λένε : το μονοσελο έχει σώσει πολλές σχέσεις

Slane
03/12/2011, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Οι κοινωνικοί λειτουργοί λένε : το μονοσελο έχει σώσει πολλές σχέσεις

Αυτό λένε οι κοινωνικοί λειτουργοί ; :confused:

Cpt. Haddock
03/12/2011, 19:59
Το λένε και αλλιως:

"Πες μου, πού καθεσαι μάνα μου;" :wacko:

MG-KTiNoS
03/12/2011, 21:31
Να μάθεις να πηγαίνεις μόνος σου !
Ακόμα κι αν έρθει στην αρχή μπορεί να είναι παγίδα για να σου σκάσει το παραμύθι μετά!

daz
04/12/2011, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
...

κατα τα αλλα απλα ηθελα να γραψω σε αυτο το θεμα θα παει για πολλε χιλιαδε δισκοι:beer: :beer: :wave2:

Όταν στη συζήτηση εμπλέκεται το δίδυμο γυναίκα & μηχανή το θρεντάκι γίνεται τουλάχιστο πλατινένιο!

Gms
04/12/2011, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Όταν στη συζήτηση εμπλέκεται το δίδυμο γυναίκα & μηχανή το θρεντάκι γίνεται τουλάχιστο πλατινένιο!

-2 ειναι οι μεγαλες αγαπες τις ζωης μου
-ποιες?
-οι μηχανες και οι γυναικες
-γιατι παιδι μου?
-γιατι και οι 2 καβαλιουνται ρε μανα

Διαλογος σταθη ψαλτη με την μανα του στην ταινια καμικαζη αγαπη μου.
Αν εξαιρεσεις τους πουστιδες για ολους τους υπολοιπους εδω μεσα ισχυει.

Πανοπτικός
04/12/2011, 16:49

αμα σε γουστάρει για αυτο που είσαι θα σε ακολουθήσει και στο κρυο και στις βροχες και στις λασπες και παντου. δεν εχει να κανει με τη μηχανή. με σενα εχει να κανει

:a10:

Υπαρχει κοπελα που δεν ανεβαινει στην μηχανη για βολτα ? Πιστευω σε ολες αρεσει, τωρα αν θελεις να κανεις τον γυρο της ελλαδας μαζι της... ζορικο...
Αναρωτησου ομως: Εσυ θελεις ?

KaTaNaS
04/12/2011, 16:57
Η μοναδικη περιπτωση γυναικα να γουσταρει τρελα τις μηχανες ειναι να οδηγει μοτοσυκλετα η ιδια....

Εσείς όλοι σας που γουσταρετε να καβαλετε μηχανακια σας αρκεί να σας πηγαίνουν δικάβαλο;

daz
04/12/2011, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
-2 ειναι οι μεγαλες αγαπες τις ζωης μου
-ποιες?
-οι μηχανες και οι γυναικες
-γιατι παιδι μου?
-γιατι και οι 2 καβαλιουνται ρε μανα

Διαλογος σταθη ψαλτη με την μανα του στην ταινια καμικαζη αγαπη μου.
Αν εξαιρεσεις τους πουστιδες για ολους τους υπολοιπους εδω μεσα ισχυει.

Μήπως υπονοείς πως εγώ δεν ξέρω γιατί ισχύει το παραπάνω? :mad: :mad: :mad:

:lol: :wave2: :beer: :beer: :beer:

harris_x
04/12/2011, 17:40
οσο πιο μεγαλη η καψούρα μιας γυναίκας τόσα περισσότερα θα κανει για να είναι μαζί σου. όπως και το ανάποδο φυσικά.

κανένας δε γεννήθηκε μηχανόβιος/α

ψάξτο / πάρτο αλλιώς

:wave2: +675

TROOPER
05/12/2011, 00:06
ημαρτον....:eek:

DeusEx
05/12/2011, 10:24
Η απαντηση ειναι απλη:
Παρ'της ενα ροζ κρανος!
Αυτο τουλαχιστον επιασε στην περιπτωση μου...

makis206
05/12/2011, 10:40
Εγώ τη βρήκα.....

....και μ'έβαλε να πάρω Τρανσάλπ! :lol: :rotflmao:

ktmakis
05/12/2011, 10:52
ΓΑΜΑΤΟΣ !!!! :rotflmao: :beer:

Sapadak
05/12/2011, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ τη βρήκα.....

....και μ'έβαλε να πάρω Τρανσάλπ! :lol: :rotflmao:

Φανταζεσαι να σεβαζε να παρεις

βι-στρομ?
:rotflmao:

makis206
05/12/2011, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Φανταζεσαι να σεβαζε να παρεις
βι-στρομ?
:rotflmao:

Όχι που θα τη γλύτωνα, αλλά άμα μιλάει ο άντρας...:smokin: :lol:

sniper
05/12/2011, 11:00
Ρε πείτε του παιδιού την μοναδική αλήθεια που υπάρχει στο θέμα:

Κάποια στιγμή στη ζωή σου θα παρακαλάς να πας μόνος σου βόλτα.

VASOS
05/12/2011, 11:10
Φίλε μου το ιδανικό ειπώθηκε στην αρχή και πίστεψέ με είναι δυσεύρετο (όπως και η αληθινή φιλία):

Να βρεις μια κοπελα που να θελει να ταξιδεψει ΜΕ σενα, να βραχει ΜΕ σενα, να κουραστει ΜΕ σενα και οχι για τη μοτοσυκλετα...

Κάποιος να κάνει μοντάζ στις θεϊκές ατάκες που ειπώθηκαν σε αυτό το θρεντ :beer: :beer: :beer:

nikos_abel
05/12/2011, 11:21
Τι να πω και γω, ο πρώην ορκισμένος κουτάκιας που με είχε ζαλίσει "πάρε" και "πάρε";

Και πήρα και τώρα της έχω πρήξει εγώ τα σκώτια :lol:

sniper
05/12/2011, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Φίλε μου το ιδανικό ειπώθηκε στην αρχή και πίστεψέ με είναι δυσεύρετο (όπως και η αληθινή φιλία):

Κάποιος να κάνει μοντάζ στις θεϊκές ατάκες που ειπώθηκαν σε αυτό το θρεντ :beer: :beer: :beer:

Εμεινες μεταξεταστέος.

Έλα σε λιγα χρόνια με τον κηδεμόνα σου (τη σύζυγο/συμβία)

VASOS
05/12/2011, 11:26
Μάλλον είμαι στην κατηγορία του DimChios. Επιπλέον, την ευχαριστώ που όταν φεύγω μόνος μου και μένει πίσω με 2 παιδιά :sad: θέλει και το δείχνει να περνάω καλά :).

:beer: :beer:

sniper
05/12/2011, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Μάλλον είμαι στην κατηγορία του DimChios. Επιπλέον, την ευχαριστώ που όταν φεύγω μόνος μου και μένει πίσω με 2 παιδιά :sad: θέλει και το δείχνει να περνάω καλά :).

:beer: :beer:

Παίξε κι ένα τζοκερ..

(τον Τσίου δεν τον βοήθησε βέβαια αλλά οκ)

Toumpas
05/12/2011, 13:01
Εμένα δεν με βασάνισε ιδιαίτερα η καλή μου.

Στην αρχή μου τα μάσαγε και ακόμη κ τώρα κάποιες φορές αλλά είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.

έρχεσαι ή πάω μονοκάβαλος.

up to u

GIXXERAKIAS
05/12/2011, 13:36
Εγώ πάλι με την γυναίκα μου με το SS έχουμε γυρίσει όλες τις γνωστές διαδρομές (Επιδαύρους,Άγιο Ρώσσο,Ιτέα κτλ κτλ),μέχρι και ταξίδι 5ήμερο με σαμάρια και backpacks και οι δύο,Πόρτο Χέλι και γενικά Πελοππόνησο αφού είμαστε και οι δύο από εκεί.

Τώρα μετά από τον γάμο και μιά τούμπα προ 1.5 χρόνο στις Σέρρες με παρακαλάει να πηγαίνουμε βόλτα και ταξιδάκια αλλά και μόνος μου όπως παλιά τα βράδυα να ξεχαρμανιάζω...δέν ξέρω είμαι πολύ τυχερός μάλλον και την ευχαριστώ που με "μπριζώνει".Χωρίς την γυναίκα μου η μηχανή θα είχε πουληθεί πρό πολλού λόγω τούμπας και οικονομικών μετά από αυτή....:winka:

Σκέφτεται τώρα να πάρει δικό της να βγαίνουμε βόλτες μαζί.Πώς της αλλάζουμε γνώμη?:look:

Ps:Κοίταζα τώρα στο ebay και βρήκα αυτό!Όλη η οικογένεια μαζι πλέον βόλτες!

http://www.bagster.com/en/showroom.php?id=77

241287

DrEvil
05/12/2011, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε πείτε του παιδιού την μοναδική αλήθεια που υπάρχει στο θέμα:

Κάποια στιγμή στη ζωή σου θα παρακαλάς να πας μόνος σου βόλτα.
:a10:

lice13
05/12/2011, 13:59
Εμένα καβάλαγε στα πρώτα ραντεβού μας να πάμε για καφεδάκι ή σπίτι μου.... :smokin:

Μετά καβάλησε κανα δυο φορές ακόμα να πάμε παραλία.... :D

Τώρα δεν καβαλάει καθόλου γιατί φοβάται λέει... :evil:

Το επόμενο βήμα είναι να μου πεί να την πουλήσω αλλα δεν έχει καμία τύχη.... :a017: :a66:

Συμπέρασμα: Όταν είναι να πάω καμια βόλτα της το λέω απο πρίν για να κανονίσει κ αυτή να πάει για κανα καφέ .

Ο καθένας κάνει τα δικά του και είμαστε όλοι ευχαρηστημένοι...

Πανοπτικός
05/12/2011, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από lice13

Τώρα δεν καβαλάει καθόλου γιατί φοβάται λέει... :evil:

ε :confused: :confused: :confused:

Περιεργο, προφανως δεν σε εμπιστευεται.

nikos_abel
05/12/2011, 14:04
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εμένα που φοβάται΄άμα οδηγώ το αμάξι και μου σπάει τα νεύρα αλλά στη μηχανή δε βγάζει κιχ

lice13
05/12/2011, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel

Εμένα που φοβάται΄άμα οδηγώ το αμάξι και μου σπάει τα νεύρα αλλά στη μηχανή δε βγάζει κιχ

Τι εξάτμιση φοράς και δεν την ακούς?? :rotflmao: :rotflmao:

nikos_abel
05/12/2011, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από lice13
Τι εξάτμιση φοράς και δεν την ακούς?? :rotflmao: :rotflmao:

Τι μλκς :rotflmao:

sniper
05/12/2011, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel

Μπορεί να μην μπορεί να μιλήσει..

nikos_abel
05/12/2011, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορεί να μην μπορεί να μιλήσει..

Πρόσεξε τώρα, να μην έχουμε πάλι τα ίδια :

και το εννοώ άνευ ειρωνίας.

Πολυμήχανος
05/12/2011, 14:37
Ας πω κι εγώ την σαχλαμάρα μου.

Μια εποχή το λοιπόν, με είχε πιάσει το μικρόβιο των ηλεκτρονικών, και ότι γκατζετάκι μου ερχόταν, το έφτιαχνα, είτε σε κιτάκι, είτε σε σχέδια φίλων.

Τέσπα, είχα φίλο παντρεμένο μηχανόβιο, και του λέω σε κάποια φάση, πιο πολύ για να μαστορέψω εγώ, παρά για να τον βοηθήσω αυτόν,,,,ρε συ να σου φτιάξω με κόστος τίποτα μια ενδοσυνενόηση να μιλάς με την γυναίκα σου στην μοτό;

''Είσαι τρελλός;;;;; Σε ένα πράγμα βρήσκω ησυχία, να μου τα πρήζει και σε αυτό;;;;;''

Τέλος το όνειρο... :lol:

Πολυμήχανος
05/12/2011, 14:55
Γεια σας ρε μάγκες,

Μπήκα απόψε εδώ γιατί ξέρω πως εσείς θα με καταλάβετε.

Θα ήθελα να έβρισκα κάποια να μοιραζόμουν τη σέλα μου, να βρίσκαμε μαζί κράνος, μπουφάν και να φεύγαμε για εκδρομές και ταξίδια με τη μηχανή. Μόνο που αυτές οι γυναίκες - δεν ξέρω γιατί -
έχουν γίνει τόσο δυσεύρετες πια. Έχει γεμίσει ο τόπος με παρτσακλά που είναι μέρα νύχτα με το οκτάποντο, το ρουζ και το μεικ απ. Σου ζητάνε έναν καφέ κι άντε στην καλύτερη ένα φαγητό Κυριακή μεσημέρι. Για βόλτα ; Με αμάξι κι αν έχει καλό καιρό..
Αλήθεια υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να βρω αυτό που θα ήθελα ;

Να είστε όλοι καλά και σας ζητώ συγγνώμη για το παράπονο.

Όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι, το έχεις πάρει λίγο λάθος. Καμία γυναίκα δεν θα σε απορίψει επειδή έχεις μηχανή ή γουστάρεις μηχανοβιοκαταστάσεις. Η γυναίκα θα σε απορίψει γιατί απλά ΔΕΝ σε γουστάρει, δεν νοιώθει έλξη για εσένα. (ασχέτως μηχανής, αυτοκινήτου, κότερου, ελικοπτέρου κ.ο.κ.)

Κοίτα ΕΣΥ να έχεις τις κλασσικές αντρικές αρετές που αναζητούν οι γυναίκες, και αργά ή γρήγορα, κάποια ξυπνιά θα τις προσέξει και η πιο κοκέτα να είναι, θα απαρνηθεί τα πάντα για να έρθει μαζί σου, θεό θα σε έχει, χαζή ΔΕΝ θα είναι.

Κι αν κάποιες δεν παίρνουν χαμπάρι, η λογική του πωλητή: Neeeeext!

stvr1
05/12/2011, 15:32

Έτσι είναι φίλε Νίκο έχεις πολύ δίκιο. Πολύ ωραίο μήνυμα πάντως. [/B]

Τον πρώτο τράκο που έφαγα τον έφαγα με κοπέλα, η οποία φοβόταν, δεν ήθελε, κρύωνε κτλ. Αντιλαμβάνεσαι ότι μετά δεν ήθελε ούτε να την δει την μηχανή.
Η ίδια κοπέλα, πλέον μου γκρινιάζει επειδή δεν έχω χρόνο για να πάμε βόλτα με την μηχανή! :eyepop:

Όλα γίνονται!