nio1981
06/01/2013, 07:45
1 - 36ωρο
2 - ενα 4ημερο το πασχα η βερολινο η βαρκελωνη
3 - μια βδομαδα στις αλπεις με τον σουπια το καλοκαιρι
υγεια,δουλεια λεφτα κλπ κλπ κλπ εννοουντε....α και αν ξαναεβρισκα γυναικα θα βολευε....μετα τα ταξιδια ομως....:rotflmao: :rotflmao:
1.καναμε....
2.δεν καναμε αν και εξωτερικο βγηκαμε 3-4 φορες για δουλεια ομως.Düsseldorf -hockenheim-frankfurt...καλα ηταν ανοιξε λιγο το ματι μας εστω και αν δεν ηταν τελειως τουριστικα
3.δεν καναμε αφου δεν ειχαμαν λεφτα.πηγαμε διακοπες το καλοκαιρι ομως.
υγεια ειχαμε,λεφτα ετσι κ ετσι και απο δουλεια ουτε κρυο ουτε ζεστη.μην μιζεριαζω σε γενικες γραμμες καλουτσικα ηταν.
φετος τωρα ειναι περιεργα τα πραγματα.εχουν δρομολογηθει καποια θεματα
καταρχας μετακομιζω σε δικο μου σπιτι και εχει κλεισει κ ενα τριημερο λονδινο για τον μαρτη.αυτα ειναι τα σιγουρα.
τα θελω ειναι
περισσοτερες βολτες με το μηχανακι
36ωρο
σταθεροτητα στην δουλεια
τελευταιο αλλα πιο σημαντικο να δω απο κοντα τους δικους μου ανθρωπους που εφυγαν φετος για εξω.
υγεια και αισιοδοξια.θελω να πιστευω οτι θα πανε ολα σχετικα καλα και φετος
τα ιδια ευχομαι και σε εσας:beer:
2 - ενα 4ημερο το πασχα η βερολινο η βαρκελωνη
3 - μια βδομαδα στις αλπεις με τον σουπια το καλοκαιρι
υγεια,δουλεια λεφτα κλπ κλπ κλπ εννοουντε....α και αν ξαναεβρισκα γυναικα θα βολευε....μετα τα ταξιδια ομως....:rotflmao: :rotflmao:
1.καναμε....
2.δεν καναμε αν και εξωτερικο βγηκαμε 3-4 φορες για δουλεια ομως.Düsseldorf -hockenheim-frankfurt...καλα ηταν ανοιξε λιγο το ματι μας εστω και αν δεν ηταν τελειως τουριστικα
3.δεν καναμε αφου δεν ειχαμαν λεφτα.πηγαμε διακοπες το καλοκαιρι ομως.
υγεια ειχαμε,λεφτα ετσι κ ετσι και απο δουλεια ουτε κρυο ουτε ζεστη.μην μιζεριαζω σε γενικες γραμμες καλουτσικα ηταν.
φετος τωρα ειναι περιεργα τα πραγματα.εχουν δρομολογηθει καποια θεματα
καταρχας μετακομιζω σε δικο μου σπιτι και εχει κλεισει κ ενα τριημερο λονδινο για τον μαρτη.αυτα ειναι τα σιγουρα.
τα θελω ειναι
περισσοτερες βολτες με το μηχανακι
36ωρο
σταθεροτητα στην δουλεια
τελευταιο αλλα πιο σημαντικο να δω απο κοντα τους δικους μου ανθρωπους που εφυγαν φετος για εξω.
υγεια και αισιοδοξια.θελω να πιστευω οτι θα πανε ολα σχετικα καλα και φετος
τα ιδια ευχομαι και σε εσας:beer: