PDA

View Full Version : CBF1000abs ΄07 βαλβίδα νεκράς

politeknos
04/12/2011, 01:09
Γειά χαρα σας
Θα ηθελα να ρωτήσω αν εχει αντιμετωπίσει κανείς σας πρόβλημα με την βαλβίδα ενδειξης της νεκράς(πράσινο λαμπάκι)
Η Honda λέει να κατέβει ο κινητήρας για αλλαγή!!!!!! Θα τρελαθούμε τελείως ετσι?
Το αντιμετώπισε κανείς αυτό το θέμα?
Μια βοήθεια Please !!!!!!

κάφρος
04/12/2011, 12:05
Είμαι κάτοχος μοντέλου 08 με c-abs.Δεν αντιμετώπισα κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.Ένα σωρό άλλα, αλλά όχι κατι τέτοιο.

Billymuse
06/12/2011, 13:43
δηλαδή όταν βάζεις νεκρά δε σου εμφανίζει στα όργανα ότι έχει νεκρά? η δεν σου μπαίνει καθόλου η νεκρά πράγμα πολύ δύσκολο να συμβεί.μήπως είναι κάποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα?

Zeus_46
06/12/2011, 14:37
Honda CBF 1000 '08 . Το ίδιο πρόβλημα , μου την άλλαξαν στο service χωρίς να κατέβει τπτ με κόστος 30-35 ευρώ αν θυμάμαι καλά . Μην αγχώνεσαι φίλος ....

politeknos
07/12/2011, 07:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Billymuse
δηλαδή όταν βάζεις νεκρά δε σου εμφανίζει στα όργανα ότι έχει νεκρά? η δεν σου μπαίνει καθόλου η νεκρά πράγμα πολύ δύσκολο να συμβεί.μήπως είναι κάποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα?

Καλημέρα φίλε μου
Οταν βάζω νεκρά την παίρνει πάντα , το πρόβλημα ειναι με τη βαλβίδα(σένσορα) που μόλις ζεσταθει λίγο ο κινητήρας ,τρεμοσβήνει το πράσινο λαμπάκι με το αποτέλεσμα η μηχανή να δείχνει οτι εχει ταχύτητα στο κιβώτιο,ενώ εχει νεκρά.

politeknos
07/12/2011, 07:23
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Zeus_46
Honda CBF 1000 '08 . Το ίδιο πρόβλημα , μου την άλλαξαν στο service χωρίς να κατέβει τπτ με κόστος 30-35 ευρώ αν θυμάμαι καλά . Μην αγχώνεσαι φίλος .... [

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση

Τη βαλβίδα την βρήκα,το θέμα ειναι πως αλλάζει!!!!! Σε ποιό συνεργείο πήγες? Η αγορά της βαλβίδας ειναι περίπου 20 ευρο. Αν μπορείς δώσε μου παραπάνω πληροφορίες σε παρακαλώ .

politeknos
07/12/2011, 07:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από politeknos
Γειά χαρα σας
Θα ηθελα να ρωτήσω αν εχει αντιμετωπίσει κανείς σας πρόβλημα με την βαλβίδα ενδειξης της νεκράς(πράσινο λαμπάκι)
Η Honda λέει να κατέβει ο κινητήρας για αλλαγή!!!!!! Θα τρελαθούμε τελείως ετσι?
Το αντιμετώπισε κανείς αυτό το θέμα?
Μια βοήθεια Please !!!!!!

Αν μπορεί κάποιος που ειχε το ιδιο πρόβλημα να μου συστήσει κάποιο συνεργείο !!!!!!!
Ο φίλος ο Hamshire νομίζω.

Zeus_46
07/12/2011, 11:50
Μιλάμε για το ίδιο πρόβλημα ακριβώς . Το κιβώτιο δεν παρουσιάζει τπτ απλά μετά από κάποια συγκεκριμένα λεπτά λειτουργίας ''σβήνει το πράσινο λαμπάκι'' και δεν ξέρεις αν έχει μέσα νεκρά ή όχι . Εγώ πάω την μηχανή για service στο Ν.Ηράκλειο στην ATS moto στην πλαπούτα . Εξαιρετικοί και γρήγοροι . Μέσα στο service μου άλλαξαν και την βαλβίδα χωρίς πολλά ...

politeknos
07/12/2011, 14:01
Ευχαριστώ πολύ φίλε
Ησουν σαφέστατος. Να ειστε ολοι καλα για την βοήθεια.

politeknos
07/12/2011, 14:10
:rotflmao:
Πέρασα σήμερα απο το κατάστημα του Κου Μιχαηλίδη στην Λ.Αμφιθέας στο Π.Φάληρο.
Παλιός και καλός εμπορος και μηχανικός. Αν και τον ξερω σαν γείτονας και λίγο σαν πελάτης , τον θεωρούσα πολύ ακριβό. Σήμερα ομως οφείλω να ομολογήσω οτι αλλαξα γνώμη. Μου λεει δεν την εχω την βαλβίδα αλλα αν κάνεις τον κόπο και μου την φέρεις θα στην αλλαξω με κανένα 20ευρο. οκ? Μια χαρά του λέω. Πάω για βαλβίδα λοιπόν και σας ενημερώνω μόλις εχω νεώτερα.