View Full Version : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
καλημερα,
θα ηθελα πληροφοριες αξιοπιστιας για τα συνεργεια του ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ και του ΨΥΧΟΓΙΟΥ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ της ΚΡΗΤΗΣ!!!
προκειται να αγορασω ενα μηχανακι μεταχειρισμενο το οποιο εκανε service εκει....
ευχαριστω για την οποια πληροφορια/βοηθεια!
Africaptan
04/12/2011, 16:08
Γνωστα συνεργεια και τα δυο
Για τον Αλεβιζακη δεν εχω ακουσει τιποτα. Ουτε καλο, ουτε κακο.
Για τον Ψυχογιο, μονο καλα ακους.
Απο κει και μετα βεβαια, ειναι και να σου κατσει, διοτι και οι πιο επαγγελματιες, καμια φορα κανουν την πατατα τους......
Καλα ξετελα!!!
imitrelos
04/12/2011, 16:22
Εγώ θα σου πώ για τόν ψυχογιό που ξέρω .....Ο Γιάννης είναι εγγύηση πάντα εξυπηρετικός και σωστός και μπορώ να σου πώ ότι κουράρει τα μηχανάκια μου πολλά χρόνια , άμα θές πάμε και μαζί (δίπλα μένω καμιά 50ρια μετρα και σίγουρα θα μου πεί για το μηχανάκι :wave2: )
φιλε ο αλεβιζακης ειναι ακριβως κατω απ το σπιτι μου,εκει το πηγα και εγω για κατι ψηλα που χρειαστηκα...δεν εχω κανενα παραπονο...εχει και καλες τιμες
υ.γ. τι μηχανακι θα παρεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Εγώ θα σου πώ για τόν ψυχογιό που ξέρω .....Ο Γιάννης είναι εγγύηση πάντα εξυπηρετικός και σωστός και μπορώ να σου πώ ότι κουράρει τα μηχανάκια μου πολλά χρόνια , άμα θές πάμε και μαζί (δίπλα μένω καμιά 50ρια μετρα και σίγουρα θα μου πεί για το μηχανάκι :wave2: )
α γι αυτον μ'ελεγες:p
@trelf αφου τους ξερουμε και τους 2 μαστορους,βρισκουμε ανετα το ιστορικο της μηχανης:beer: :beer:
imitrelos
04/12/2011, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
α γι αυτον μ'ελεγες:p
@trelf αφου τους ξερουμε και τους 2 μαστορους,βρισκουμε ανετα το ιστορικο της μηχανης:beer: :beer:
Nαι για τόν Γιάννη ,τουλάχιστόν σε αυτόν μακράααααν του έχω βγάλει το λάδι :bigcry:
σκηνικό ......
Εγώ :Γιάννη έφερα το μηχανάκι για σέρβις ..........
Γιάννης :Καλά άστο αλλά έχω δουλειά και θα στο έχω το απόγευμα
Εγώ :Καλά πλαίσιο και ψαλίδιείναι εδώ απέξω ......όλο το άλλο στις κούτες :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Nαι για τόν Γιάννη ,τουλάχιστόν σε αυτόν μακράααααν του έχω βγάλει το λάδι :bigcry:
σκηνικό ......
Εγώ :Γιάννη έφερα το μηχανάκι για σέρβις ..........
Γιάννης :Καλά άστο αλλά έχω δουλειά και θα στο έχω το απόγευμα
Εγώ :Καλά πλαίσιο και ψαλίδιείναι εδώ απέξω ......όλο το άλλο στις κούτες :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Γιάννης @&%@$:a37: :a02:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
imitrelos
04/12/2011, 18:20
Μπαααα απλά έμαθε ......:D δέν απαντάει άμα δέν τσεκάρει οτι εχώ πάει όλο το μηχανάκι και όχι σε τευχοι :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες,θα ηθελα αν μπορειτε(imitrelos η soulgr) να βρεθουμε ισως καποια στιγμη την επομενη εβδομαδα που θα κανω ταξιδι στο ηρακλειο,ωστε αν μπορειτε να βοηθησετε καπως....
θα το εκτιμουσα....
αν δεν εχετε προβλημα στειλτε μου το κιν σας σε msg!
ευχαριστω και παλι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelf
παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες,θα ηθελα αν μπορειτε(imitrelos η soulgr) να βρεθουμε ισως καποια στιγμη την επομενη εβδομαδα που θα κανω ταξιδι στο ηρακλειο,ωστε αν μπορειτε να βοηθησετε καπως....
θα το εκτιμουσα....
αν δεν εχετε προβλημα στειλτε μου το κιν σας σε msg!
ευχαριστω και παλι! εχεις πμ:beer: :beer:
imitrelos
04/12/2011, 20:13
Εχεις ΠΜ :wave2:
μηπως εχει κανεις να προτεινει και ενα 3ο συνεργειο να το παμε για ελεγχο;;
διοτι σε αυτα τα δυο εκανε service οποτε θα ηθελα να το δει και καποιος που να μην τον γνωριζει...
εχετε να προτεινετε καποιον καλο;;;
ευχαριστω...
Africaptan
08/12/2011, 20:46
Κι αυτο ευκολο ειναι. Για τι μηχανακι προκειται;
Και εγώ στον Γιάννη τον πηγαίνω τον Ληστή.. Δεν έχω παράπονο.. απεναντίας.. Για άλλο συνεργείο θα μας βοηθούσε και η μάρκα.. :beer:
DimChios
09/12/2011, 09:08
μηπως εχει κανεις να προτεινει και ενα 3ο συνεργειο να το παμε για ελεγχο;;
διοτι σε αυτα τα δυο εκανε service οποτε θα ηθελα να το δει και καποιος που να μην τον γνωριζει...
εχετε να προτεινετε καποιον καλο;;;
ευχαριστω...
...ρε αυτος θα γυρισει ολη τη Κρητη λεμε! :lol: :lol: :lol:
"Ψηλέ", εισαι πολυ τυχερος που πετυχες 2 ατομα που ξερουν ΚΑΙ τα 2 συνεργεια και πιθανα να ξερουν και το μηχανακι!
Ουτε του παπα μη το πεις! :winka:
Καλη αγορα θα κανεις! :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...ρε αυτος θα γυρισει ολη τη Κρητη λεμε! :lol: :lol: :lol:
"Ψηλέ", εισαι πολυ τυχερος που πετυχες 2 ατομα που ξερουν ΚΑΙ τα 2 συνεργεια και πιθανα να ξερουν και το μηχανακι!
Ουτε του παπα μη το πεις! :winka:
Καλη αγορα θα κανεις! :beer: :beer: :beer:
4 λέμε.. τώρα που το σκέφτομαι εκεί πάει και ο Κωστας (arxaios) το busa.. :winka: :beer:
παιδιά πρόκειται για ενα KTM 990 adventure...
Από που είδες την αγγελία ;;; Βάλε λίνκ !!!
Ο Αλεβυζάκης είναι ο εξουσιοδοτημένος της ΚΤΜ, μέχρι να γίνει η κάθετη μονάδα που επιθυμεί η εταιρεία .....
Ο Ψυχογιός είναι εξαιρετικός .....
@epp1640 ...... εσένα ρε ποιός σε πήγε ;;; Θυμάσαι τα μούτρα σου όταν άφησε το τιμόνι ;;; :lol: :lol: :lol: 5 χρόνια από τη ζωή σου έχασες !!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απο gsxr 1000 και fz1 κατεληξες σε ΚΤΜ????????
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
τι πινεις ρε ΧΡΗΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟ??????? :p :p :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Από που είδες την αγγελία ;;; Βάλε λίνκ !!!
Ο Αλεβυζάκης είναι ο εξουσιοδοτημένος της ΚΤΜ, μέχρι να γίνει η κάθετη μονάδα που επιθυμεί η εταιρεία .....
Ο Ψυχογιός είναι εξαιρετικός .....
@epp1640 ...... εσένα ρε ποιός σε πήγε ;;; Θυμάσαι τα μούτρα σου όταν άφησε το τιμόνι ;;; :lol: :lol: :lol: 5 χρόνια από τη ζωή σου έχασες !!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ έχασα 5.. ο άλλος έχασε 50 :bigcry: :rotflmao: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
απο gsxr 1000 και fz1 κατεληξες σε ΚΤΜ????????
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
τι πινεις ρε ΧΡΗΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟ??????? :p :p :p
αααααααλλο φρουτο!!!!