PDA

View Full Version : fc moto. διαδικασία αγοράς?

S705
05/12/2011, 18:36
γεια σας παιδιά , μια βοήθεια παρακαλώ.
έχω σκοπώ να αγοράσω ένα hjc από fcmoto και θα ήθελα όποιος έχει αγοράσει από εκεί να μου πει λίγο πως έχει η διαδικασία και τι τρόποι πληρωμής υπάρχουν. και ότι τέλος πάντων πιστεύει ότι θα μου φάνει χρήσιμο.

λόγο και ότι τα αγγλικά μου δεν με βοηθών ιδιαίτερα θα χώσω την γυναίκα αλλά να έχω πρώτα μια άποψη .

ευχαριστώ
:wave2:

Πανοπτικός
05/12/2011, 18:37
Θαρρω την αντικαταβολη την κοψανε, χωσε την γυναικα κ θα τα μαθεις ολα :wave2:

Vstrommer71
05/12/2011, 19:10
...Kαι επιβεβαιωσε(τηλεφωνικα με αυτους,μιλανε αγγλικα) οτι αυτο που θες να αγορασεις το εχουν σε στοκ.Αλλιως μπορεις να πεσεις στην περιπτωση που ειχα πεσει εγω,που περιμενα κατι Sidi μποτες 3 μηνες:mad:
Κατα τα αλλα καλο ιντερνετομαγαζο,με καλες τιμες

VASOS
05/12/2011, 19:38
Το fc-moto είναι πολύ καλό μαγαζί αλλά γιατί δεν ρίχνεις πρώτα μια ματιά στην Colori (http://www.coloriposto.gr/posto/gr/default.asp?) που φέρνει τα εν λόγω κράνη και είναι ελληνικό μαγαζί (εκτός βέβαια εάν υπάρχουν μεγάλες διαφορές).

Καλές αγορές :wave2:

byron
05/12/2011, 21:40
Σε γενικές γραμμές καλός είναι, αλλά έχω διαβάσει και διάφορες βλακείες που κάνει ο Γερμανός. Όπως το να σου στείλει άλλο χρώμα απ΄αυτό της παραγγελίας γιατί δεν είχε αυτό που παραγγέλθηκε ή το σπασμένο αυτάκι στο RX-7 του sapila racing.

p@nos
05/12/2011, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
γεια σας παιδιά , μια βοήθεια παρακαλώ.
έχω σκοπώ να αγοράσω ένα hjc από fcmoto και θα ήθελα όποιος έχει αγοράσει από εκεί να μου πει λίγο πως έχει η διαδικασία και τι τρόποι πληρωμής υπάρχουν. και ότι τέλος πάντων πιστεύει ότι θα μου φάνει χρήσιμο.

λόγο και ότι τα αγγλικά μου δεν με βοηθών ιδιαίτερα θα χώσω την γυναίκα αλλά να έχω πρώτα μια άποψη .

ευχαριστώ
:wave2:

i colori exi hjc kranoi se times ligo kato apo fcmoto

byron
05/12/2011, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
i colori exi hjc kranoi se times ligo kato apo fcmoto

+990

Κάτω κάτω στη σελίδα έχει τις προσφορές http://www.coloriposto.gr/posto/gr/products.asp?id=9&sub=26

daz
05/12/2011, 22:45
Ευτυχώς γιατί κοντεύω να καταντήσω γραφικός!

Μπύρες σε Π@νο και Βύρωνα. :beer:

peter86
05/12/2011, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
...Kαι επιβεβαιωσε(τηλεφωνικα με αυτους,μιλανε αγγλικα) οτι αυτο που θες να αγορασεις το εχουν σε στοκ.Αλλιως μπορεις να πεσεις στην περιπτωση που ειχα πεσει εγω,που περιμενα κατι Sidi μποτες 3 μηνες:mad:
Κατα τα αλλα καλο ιντερνετομαγαζο,με καλες τιμες

:beer: :beer: :beer:
Την έχω πατήσει και εγώ έτσι.
Ποτέ δεν θα ξανα ψώνιζα απο εκεί πάντως.
Υπάρχουν πολύ καλύτεροι ''ηλεκτρονικοί'' επαγγελματίες...
Για hjc κοίτα στο AUTOMOTORACING.COM είναι από Ανδόρα.
Απόλυτα αξιόπιστο και με μηδέν μετάφορικά σε παραγγελίες πάνω από 100 ευρώπουλακια...

S705
06/12/2011, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ευτυχώς γιατί κοντεύω να καταντήσω γραφικός!

Μπύρες σε Π@νο και Βύρωνα. :beer:

Daz , baron , p@nos θα συμφωνήσω μαζί σας . είμαι κα εγώ τις άποψης ότι θα πρέπει να στηρίζουμε το ελληνικό μαγαζί.

Έχω πάει στο εν λόγο κατάστημα και πραγματικά τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά.

Και το κέρδος μου από αγορά από το fc δεν είναι πάνω από 30 ευρώ. Δεν σώθηκα για αυτό το πόσο και δεν το κάνω ( αν το κάνω) για το κέρδος.

Αλλά γιατί όταν ρωτάς τον αντιπρόσωπο τι γραφικά φέρνουν.

Και αυτός σου διώχνει από τα 10 ότι φέρνει τις δυο ρεπλίκες και αλλά δυο γραφικά….
… Ναι αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για το be one …
…δεν άρχετε πια είναι παλιό γραφικό…
…να το παραγγείλουμε…..
…δεν μπορούμε να το φέρουμε δεν υπάρχει σαν κωδικός στις σελίδα μας ….. ( άρα άνθρωπε μου δεν το έφερες ποτέ!!)

Συγγνώμη αλλά θα ακουμπήσω 404 ευρώ και τουλάχιστον θέλω τα γραφικά που μου αρέσουν

golis
06/12/2011, 08:48
Μην ξεχνάμε και την εγγύηση της Colori,
μπανάνα 2 ετών με χαλασμένο το ένα φερμουάρ απο τα τέσσερα,
την πήγα για αντικατάσταση του και αντ αυτού τα αντικατέστησαν και τα τέσσερα φορ φρή ! :winka:

makis206
06/12/2011, 08:48
Noμίζω ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε λίγο κύριοι (και πρώτος εγώ). Οι αγορές μας είναι πολύ πιο λιγοστές πλέον και πιστεύω ότι πρέπει να την ψάξουμε αποκλειστικά και μόνο με Ελληνικά μαγαζιά από'δώ και στο εξής για οποιαδήποτε αγορά μας. Ας τα βάλουμε όλα σε μια ζυγαριά κι όλο και κάποια λύση θα βρεθεί που να την κάνει να έρθει στα ίσια της..

Εγώ προσωπικά θα προσέχω πολύ που θα δίνω τα λεφτά μου από'δώ και πέρα, ειδικά οι Γερμανοί βγαίνουν εκτός απ'το πορτοφόλι μου, άντε γιατί πολύ τους "αναπτύξαμε" εμείς οι Έλληνες (μέσα κι εγώ) :yuck:

Όξω ρε :beer:

flickbat
06/12/2011, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Θαρρω την αντικαταβολη την κοψανε,...

την περασμένη βδομάδα παρέλαβα με αντικαταβολή από fc

flickbat
06/12/2011, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
...Kαι επιβεβαιωσε(τηλεφωνικα με αυτους,μιλανε αγγλικα) οτι αυτο που θες να αγορασεις το εχουν σε στοκ....

και με mail..., σε ένα τέταρτο λύθηκαν οι απορίες μου
και η παραγγελία ήρθε στο χρόνο που μου είπαν,
αντικαταβολή,
(μπορεί να ήμουν τυχερός)

byron
06/12/2011, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Daz , baron , p@nos θα συμφωνήσω μαζί σας . είμαι κα εγώ τις άποψης ότι θα πρέπει να στηρίζουμε το ελληνικό μαγαζί.

Έχω πάει στο εν λόγο κατάστημα και πραγματικά τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά.

Και το κέρδος μου από αγορά από το fc δεν είναι πάνω από 30 ευρώ. Δεν σώθηκα για αυτό το πόσο και δεν το κάνω ( αν το κάνω) για το κέρδος.

Αλλά γιατί όταν ρωτάς τον αντιπρόσωπο τι γραφικά φέρνουν.

Και αυτός σου διώχνει από τα 10 ότι φέρνει τις δυο ρεπλίκες και αλλά δυο γραφικά….
… Ναι αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για το be one …
…δεν άρχετε πια είναι παλιό γραφικό…
…να το παραγγείλουμε…..
…δεν μπορούμε να το φέρουμε δεν υπάρχει σαν κωδικός στις σελίδα μας ….. ( άρα άνθρωπε μου δεν το έφερες ποτέ!!)

Συγγνώμη αλλά θα ακουμπήσω 404 ευρώ και τουλάχιστον θέλω τα γραφικά που μου αρέσουν

Μαζί σου και δεν πρόκειται να επιχειρηματολογήσω για κανέναν ελληνικό μαγαζί επειδή είναι απλά ελληνικό.
Απλά μέσα στην φούρια των αγορών από internet που κάναμε όλοι μας (εγώ από το 1995 με fax στο MPS και στο Μ&P) χάσαμε λίγο την μπάλα αγοράζοντας απ΄έξω ακόμα και αν υπήρχε το ίδιο αντικείμενο στην Ελλάδα στην ίδια ή χαμηλότερη τιμή σκάβοντας μόνοι μας το λάκκο μας.

Ρώτησες για το fc-moto και είπα την εμπειρία μου. Μπες στο ducatisti.gr και διάβασε για τις εμπειρίες μελών απ΄το fc.moto και θα φρίξεις. Αντιμετώπιση που αγγίζει το όριο της εξαπάτησης. Και δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά άλλα μαγαζιά, ακόμα και στα καλύτερα όπως το bikerbargains που ότι έχω αγοράσει έχει έρθει στην ώρα του και όπως το παρήγγειλα, αλλά στην τελευταία παραγγελία με μια ζαλατίνα Arai μου πούλαγε φούμαρα επί 2 μήνες μέχρι να τη στείλει (προφανώς δεν την είχε όταν έκανα τη παραγγελία, αλλά δεν το είπε προκειμένου να μην χάσει τα λεφτά).

Πάρτο απ΄όπου γουστάρεις, απλά η colori είναι απ΄τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα που σέβονται τον πελάτη ακόμα και μετά από 8 χρόνια. Τουλάχιστον αυτό μου έδειξε η δωρεάν αντικατάσταση του κεντρικού φερμουάρ σε μπουφάν της που είχε αγοραστεί το 2003.

DeusEx
06/12/2011, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
πρέπει να την ψάξουμε αποκλειστικά και μόνο με Ελληνικά μαγαζιά από'δώ και στο εξής για οποιαδήποτε αγορά μας.

ειδικά οι Γερμανοί βγαίνουν εκτός απ'το πορτοφόλι μου, άντε γιατί πολύ τους "αναπτύξαμε" εμείς οι Έλληνες (μέσα κι εγώ) :yuck:

1. Το εψαξα εδω... (uvex helix RS full carbon κρανος)

2. Το αγορασα απο γερμανια 199e

Απλα μαθηματικα φιλε μου.. Οταν στο εξωτερικο κανει Χ και εδω κανει Χ + Υ (οπου το Υ ειναι αρκετα μεγαλος αριθμος!) αγοραζω απο το εξωτερικο.

Καταναλωτης ειμαι, δεν ειμαι φιλανθρωπος..

daz
06/12/2011, 13:26
Κάποιοι βλέπουν τα δόντια του λιονταριού και νομίζουν πως τους χαμογελάει.

Πανοπτικός
06/12/2011, 13:31
θυμηθηκα μια φαση σε ενα καταστημα στην θεσσαλονικη, ειχα παει τοτε να δοκιμασω το xr-1100 με εναν φιλο που ηθελε να δοκιμασει -κ αυτος- κατι μπουφανακια, μας ελεγε ο πωλητης συνεχεια οτι το ιντερνετ τους γ@μησε την δουλεια: "ναι δεν λεω, θα δωσεις 50-60 ευρω παραπανω, αλλα θα στηριξεις εμας τους ελληνες..."

Δεν αντεξαμε να μην γελασουμε... :lol:

Οταν θα αποφασισουν να μην βγαζουν κερδος 50 ευρω (για ενα κρανος-μπουφαν που κανει 200), τοτε θα αγοραζω κ εγω απο ελλαδα. :wave2:

makis206
06/12/2011, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
1. Το εψαξα εδω... (uvex helix RS full carbon κρανος)
2. Το αγορασα απο γερμανια 199e
Απλα μαθηματικα φιλε μου.. Οταν στο εξωτερικο κανει Χ και εδω κανει Χ + Υ (οπου το Υ ειναι αρκετα μεγαλος αριθμος!) αγοραζω απο το εξωτερικο.
Καταναλωτης ειμαι, δεν ειμαι φιλανθρωπος..

Mιλώντας πάντα σε προσωπικό επίπεδο, από'δώ και στο εξής εγώ προτιμώ να πάρω ένα των διακοσίων από Ελλάδα απ'το να πάρω ένα των τετρακοσίων με διακόσια που θα τα πάρει Γερμανός.:winka:

:beer:

S705
06/12/2011, 14:09
Σε λίγο το βλέπω να πάει αντιπαραθέσεις !!!!

Προσωπικά από πολύ καιρό τώρα προτιμώ να αγοράζω Ελληνικά προϊόντα , όπου παράγουμε κάτι και ας μου βγει και 20 ευρώ πάνω. το ίδιο και στο super market και σε ρούχα και γενικά όπου μπορώ.

Αλλά θέλω ο αντιπρόσωπος ενός ξένου προϊόντος να με εξυπηρετεί ΚΑΛΑ.
Και στο καλά εννοείτε να μου παρέχει όλη την γκάμα του προϊόντος όπως παρέχετε σε όλη την Ευρώπη.

Δεν νοείτε να αγοράζουμε πιο ακριβά από όλες τις άλλες χώρες ( και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το ελληνικό το μαγαζί βγάζει περισσότερα, μην ξεχνάμε ότι αγοράζουμε προστατευτικό εξοπλισμό με φ.π.α πολυτελείας !!!) και να μην απολαμβάνουμε καλές παροχές.

Αυτά !!!!