PDA

View Full Version : ο 10λογος του μηχανοβιου!

mikes
05/12/2011, 21:31
‎1. Ποτέ μην αφήσεις τη μηχανή σου να σε πάει οπουδήποτε δεν είχες ήδη πάει με το μυαλό σου τρία δευτερόλεπτα νωρίτερα.

2. Ο Νόμος είναι η βαρύτητα. Και ο νόμος μπορεί να ξεγελαστεί, αλλά ποτέ δεν πρέπει να αγνοηθεί. Αν τον αγνοήσεις, η βαρύτητα θα σε τσακίσει.

3. Καλή μέρα είναι αυτή που λες “τη γλιτώσαμε και σήμερα”. Υπέροχη μέρα είναι αυτή που στο τέλος της αναρωτιέσαι αν η μηχανή φτιάχνεται ή πρέπει να την πετάξεις.

4. Μάθαινε από τα λάθη των άλλων. Κανείς δεν ζει αρκετά ώστε να προλάβει να κάνει όλα τα λάθη μόνος του.

5. Η μόνη περίπτωση να έχεις παραπάνω βενζίνη απ’ όση χρειάζεσαι είναι όταν έχει πιάσει φωτιά η μηχανή σου.

6. Όλοι οι αναβάτες ξεκινούν με ένα τσουβάλι γεμάτο τύχη κι ένα τσουβάλι άδειο από εμπειρία. Το κόλπο είναι να γεμίσεις το τσουβάλι των εμπειριών πριν σου αδειάσει το τσουβάλι της τύχης.

7. Mη σε νοιάζει τι έχεις πίσω σου, εκτός κι αν έχει φώτα που αναβοσβήνουν στην οροφή του.

8. Οι κακές εμπειρίες είναι πολύτιμες: Σε εφοδιάζουν με ορθή κρίση για το μέλλον.

9. Τα αυτοκίνητα είναι σαν τα άγρια ζώα: Ποτέ δεν εξημερώνονται πλήρως, ποτέ δεν ξέρεις αν θα γίνουν φίλοι σου. Έχε το νου σου να τα δεις πριν σε εντοπίσουν εκείνα.

10. Ζήσε για να καβαλάς και καβάλα για να ζεις, που λέν’ κι οι αμερικάνοι. Θυμήσου πως δεν σταματάς να οδηγείς γιατί γέρασες. Γερνάς γιατί σταμάτησες να οδηγείς.

Πανοπτικός
05/12/2011, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike

7. Mη σε νοιάζει τι έχεις πίσω σου, εκτός κι αν έχει φώτα που αναβοσβήνουν στην οροφή του.

:a013:

Το λεω συνεχεια σε αρχαριους κ δεν λενε να το καταλαβουν...
Κοιταμε μπροστα.

p@nos
05/12/2011, 21:43

3. Καλή μέρα είναι αυτή που λες “τη γλιτώσαμε και σήμερα”. Υπέροχη μέρα είναι αυτή που στο τέλος της αναρωτιέσαι αν η μηχανή φτιάχνεται ή πρέπει να την πετάξεις.

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

fantacid
05/12/2011, 22:18
‎1. Ποτέ μην αφήσεις τη μηχανή σου να σε πάει οπουδήποτε δεν είχες ήδη πάει με το μυαλό σου τρία δευτερόλεπτα νωρίτερα.

κ πολλα ειναι.........!

antsoar
05/12/2011, 22:28
‎ Θυμήσου πως δεν σταματάς να οδηγείς γιατί γέρασες. Γερνάς γιατί σταμάτησες να οδηγείς.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

s_gogos
05/12/2011, 22:37
‎3. Καλή μέρα είναι αυτή που λες “τη γλιτώσαμε και σήμερα”. Υπέροχη μέρα είναι αυτή που στο τέλος της αναρωτιέσαι αν η μηχανή φτιάχνεται ή πρέπει να την πετάξεις.

:smokin:

fkol k4
05/12/2011, 22:55
‎3. Καλή μέρα είναι αυτή που λες “τη γλιτώσαμε και σήμερα”. Υπέροχη μέρα είναι αυτή που στο τέλος της αναρωτιέσαι αν η μηχανή φτιάχνεται ή πρέπει να την πετάξεις.
:a19: :a10:

p@nos
06/12/2011, 00:02
dld ama kanete mooni to mixanaki xaireste???????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kserete ama oi epiloges ine skata kai skata kobosta to deftero den ine to gamato epidorpio

alres
06/12/2011, 06:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
:a013:

Το λεω συνεχεια σε αρχαριους κ δεν λενε να το καταλαβουν...
Κοιταμε μπροστα.

Για την Αθήνα μιλώντας, αυτό είναι μεγάλο λάθος.
Αν δεν πηγαίνεις πάνω από 60χλμ για να σε απασχολεί το τι θα πεταχτεί και το πως θα φρενάρεις, τα ματάκια πρέπει να κοιτάνε (και) αρκετά πίσω.

Να το πω και αλλιώς: αυτό που θα σου πεταχτεί, υπάρχει περίπτωση να το δεις, να το αποφύγεις, να φρενάρεις. Αυτό που έρχεται από πίσω σου, αν δεν κοιτάς, με τίποτα

mikes
06/12/2011, 07:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
dld ama kanete mooni to mixanaki xaireste???????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kserete ama oi epiloges ine skata kai skata kobosta to deftero den ine to gamato epidorpio δλδ εσυ αμα τσακιστεις, και δεν παθεις ουτε γρατζουνια παρολο που εγινε η μηχανη σωβρακο, δεν θα χαιρεσαι??

foogr01
06/12/2011, 08:05
...

6. Όλοι οι αναβάτες ξεκινούν με ένα τσουβάλι γεμάτο τύχη κι ένα τσουβάλι άδειο από εμπειρία. Το κόλπο είναι να γεμίσεις το τσουβάλι των εμπειριών πριν σου αδειάσει το τσουβάλι της τύχης.

...

Το καλύτερο κ εξυπνότερο ! Ισχύει για τα πάντα !

:a18: :beer:

makis206
06/12/2011, 08:17
7. Mη σε νοιάζει τι έχεις πίσω σου

E όχι, για μια τιμή ζούμε..!:lol: :rotflmao:

DAYMAN
06/12/2011, 08:33

Αν με νοιαζει λεει;Χαχαχα με ολους τους τρελούς που κυκλοφορουν και οπλοφορούν;

Εχετλαίος
06/12/2011, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

ΑΠΑΤΕΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :cry: :bawl: :lol:

:lol: :bigcry: :cry: :bawl: :rotflmao:

Joyrider
06/12/2011, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Αν με νοιαζει λεει;Χαχαχα με ολους τους τρελούς που κυκλοφορουν και οπλοφορούν;
+1
Δυο φορές έχω τολμήσει να φρενάρω σε πορτοκαλί στην Θεσ/νίκη.

Την μια είδα ένα παπί να έρχεται με το πίσω φρένο να στριγκλίζει και να σταματάει μετά την διάβαση και το φανάρι. "Σιγά ρε φίλε θα μας σκοτώσεις" είπε :rotflmao:

Και την δεύτερη με προσπέρασε φορτηγό κορνάροντας σαν τρελό. Αν δεν ήταν η διπλανή λωρίδα κενή θα με είχε λιώσει. :mad:

Τώρα τραβάτε να βγάλετε καθρέφτες μπας και γλιτώσετε 0,647325 κιλά :alien:

p@nos
06/12/2011, 09:17
δλδ εσυ αμα τσακιστεις, και δεν παθεις ουτε γρατζουνια παρολο που εγινε η μηχανη σωβρακο, δεν θα χαιρεσαι??

oxi.....orea bolta ine afti poy piges ke girises xoris paratragoyda....opos ipa ta skata kobosta den ine kalitera apo ta skata sketa......

ektos an exete psixologika kai otan trote toyba gelate sa toys malakes meta apo xara

panagath
06/12/2011, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Για την Αθήνα μιλώντας, αυτό είναι μεγάλο λάθος.
Αν δεν πηγαίνεις πάνω από 60χλμ για να σε απασχολεί το τι θα πεταχτεί και το πως θα φρενάρεις, τα ματάκια πρέπει να κοιτάνε (και) αρκετά πίσω.

Να το πω και αλλιώς: αυτό που θα σου πεταχτεί, υπάρχει περίπτωση να το δεις, να το αποφύγεις, να φρενάρεις. Αυτό που έρχεται από πίσω σου, αν δεν κοιτάς, με τίποτα

Προχθές ταρίφας πήγε 3-4 φορές να με σκοτώσει προσπαθώντας να με προσπεράσει και από τις 2 πλευρές εκεί που ΔΕ χωρούσε και να έχει και κίνηση μπροστά μας. Ερχόταν στον πόντο. Ο καθρέφτης του έφτανε στο χέρι μου. Αν δεν είχα καθρέφτε θα με είχε πετάξει κάτω ο καριόλης. Οπότε στην Αθήνα μέσα σε νοιάζει και τι έχεις πίσω σου.

nikos_abel
06/12/2011, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
σε νοιάζει και τι έχεις πίσω σου.

...για να μη βρεθεί από πάνω σου...

fantacid
06/12/2011, 11:53
Προχθές ταρίφας πήγε 3-4 φορές να με σκοτώσει προσπαθώντας να με προσπεράσει και από τις 2 πλευρές εκεί που ΔΕ χωρούσε και να έχει και κίνηση μπροστά μας. Ερχόταν στον πόντο. Ο καθρέφτης του έφτανε στο χέρι μου. Αν δεν είχα καθρέφτε θα με είχε πετάξει κάτω ο καριόλης. Οπότε στην Αθήνα μέσα σε νοιάζει και τι έχεις πίσω σου.

αν εχεις παπι κ οδηγεις πιο αργα απο ταριφα
κατσε σπιτι κ την επομενη παρε ταξι !
κ πιο γρηγορα θα πας κ πιο ασφαλεις θα νιωθουμε (εσυ+εμεις)!

:wave2:

fantacid
06/12/2011, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
+1
Δυο φορές έχω τολμήσει να φρενάρω σε πορτοκαλί στην Θεσ/νίκη.

Την μια είδα ένα παπί να έρχεται με το πίσω φρένο να στριγκλίζει και να σταματάει μετά την διάβαση και το φανάρι. "Σιγά ρε φίλε θα μας σκοτώσεις" είπε :rotflmao:

Και την δεύτερη με προσπέρασε φορτηγό κορνάροντας σαν τρελό. Αν δεν ήταν η διπλανή λωρίδα κενή θα με είχε λιώσει. :mad:

Τώρα τραβάτε να βγάλετε καθρέφτες μπας και γλιτώσετε 0,647325 κιλά :alien:

μηπως να κοψεις τα εντο στη κινηση?!?!?

:lol: :lol: :lol:

Πανοπτικός
06/12/2011, 12:02
Υπαρχει ανθρωπος που φρεναρει σε πορτοκαλι χωρις να τσεκαρει πρωτα πισω ?

takis-kk
06/12/2011, 12:06

"Το λεω συνεχεια σε αρχαριους κ δεν λενε να το καταλαβουν...
Κοιταμε μπροστα."

Συ είπας ! :wave2:

Πανοπτικός
06/12/2011, 12:15
Σε πορεια εννοειται. :wave2:

Joyrider
06/12/2011, 12:35
Σόρρυ ρε μαν, δεν είχα το μάνιουαλ μαζί.

panagath
06/12/2011, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

Θα μας έπιανε το στάνταρντ φανάρι μπροστα οπότε αφού ήμοουν και δικάβαλος προτίμησα να μην μπω σε διήθιση μιας και θα την έκανα πιο άνετα όταν θα σταματούσαν όλοι λίγο πιο μπροστα στο φανάρι.

Δεν είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω παντού και πάντα τέζα επειδή οφηγώ παπί. Αν εσύ είσαι γρήγορος πήγαινε γρήγορα. Εγώ όταν ξέρω ότι θα με πιάσει το φανάρι μπροστά δεν καίγομαι να ζοριστώ να περάσω ανάμεσα στα αμάξια μιας και μετά θα γίνει πιο εύκολα.

Σε ταξί δε μπαίνω με την καμία...Πρέπει να πέφτει ο κόσμος για να μπω πια... Δε θέλω ούτε να τους βλέπω.

fantacid
06/12/2011, 13:10
Θα μας έπιανε το στάνταρντ φανάρι μπροστα οπότε αφού ήμοουν και δικάβαλος προτίμησα να μην μπω σε διήθιση μιας και θα την έκανα πιο άνετα όταν θα σταματούσαν όλοι λίγο πιο μπροστα στο φανάρι.

Δεν είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω παντού και πάντα τέζα επειδή οφηγώ παπί. Αν εσύ είσαι γρήγορος πήγαινε γρήγορα. Εγώ όταν ξέρω ότι θα με πιάσει το φανάρι μπροστά δεν καίγομαι να ζοριστώ να περάσω ανάμεσα στα αμάξια μιας και μετά θα γίνει πιο εύκολα.

Σε ταξί δε μπαίνω με την καμία...Πρέπει να πέφτει ο κόσμος για να μπω πια... Δε θέλω ούτε να τους βλέπω.

ωπα....
ο ταριφας πηγε να σε περασει σε φαναρι πορτοκαλι/κοκκινο?

νομιζα οτι εννουσες σε πορεια πριν ετσι οπως τα εγραψες, τωρα μας βγαζεις το παραγωντα φαναρι...

αλλα αν σε πορεια πας πιο αργα απο ταριφα, τοτε ειναι λογικο εκεινο το ρεταρισμα που εχεις στο παπι αφου το εχεις καραμπουκωσει!
τουλαχιστον πανε στην ακρη κ ασε τους ταριφες να σε περασουν!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

panagath
06/12/2011, 13:14
ωπα....
ο ταριφας πηγε να σε περασει σε φαναρι πορτοκαλι/κοκκινο?

νομιζα οτι εννουσες σε πορεια πριν ετσι οπως τα εγραψες, τωρα μας βγαζεις το παραγωντα φαναρι...

αλλα αν σε πορεια πας πιο αργα απο ταριφα, τοτε ειναι λογικο εκεινο το ρεταρισμα που εχεις στο παπι αφου το εχεις καραμπουκωσει!
τουλαχιστον πανε στην ακρη κ ασε τους ταριφες να σε περασουν!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είχαμε 3-4 αυτοκίνητα μπροστά και στα 30μ φανάρι που θα μας έπιανε σίγουρα (και μας έπιασε). Οπότε έμεινα πισω από τα αυτοκίνητα και θα τα περνούσα όταν θα σταματούσαν στο φανάρι.

Ichigo
06/12/2011, 13:27

+1

Με τη μηχανή πάντα πρέπει να κινείσε ένα κλικ ποιο γρήγορα από την υπόλοιπη κίνηση κι αυτό για να γίνεσαι ευκολότερα αντιληπτός αλλά και να μη σε περάσει κανένας σουβλάκι ειδικά σε εθνική οδό ;)

nikos_abel
06/12/2011, 13:28
Είχαμε 3-4 αυτοκίνητα μπροστά και στα 30μ φανάρι που θα μας έπιανε σίγουρα (και μας έπιασε). Οπότε έμεινα πισω από τα αυτοκίνητα και θα τα περνούσα όταν θα σταματούσαν στο φανάρι.

και γω το κάνω αυτό αλλά συνήθως με πιάνει σύγκρυο....:bigcry:

DoctoR_k6
06/12/2011, 13:37

Πιο αργα απο ταριφα μεσα στην κινηση και με παπι...
Αυτα τα δυο δεν πανε μαζι φιλε μου... :nono: :nono:

panagath
06/12/2011, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctoR_k6
Πιο αργα απο ταριφα μεσα στην κινηση και με παπι...
Αυτα τα δυο δεν πανε μαζι φιλε μου... :nono: :nono:

Το κατάλαβα αυτό! Από εδώ και πέρα δε θα υπολογίζω αν θα με πιάσει τελικά το φανάρι ή όχι, πάντα ένα κλικ πιο γρήγορα!!

Το κακό ήταν ότι αυτός κόλαγε πίσω μου , μάρσαρε, πήγε να με πετάξει κάτω και όλα αυτά μόνο και μόνο για να μπει στη θέση μου, πιο μπροστά ή πιο γρήγορα δε μπορούσε να πάει , είχε αυτοκίνητα μπροστα. Όταν μας έπιασε το φανάρι του κάνω "Που πας, θα μας σκοτώσεις". Και άρχισε και έβριζε. Έφαγε το μουτζίδι του και συνέχισε να βρίζει, οπότε μου την έδωσε και εμένα, μετά το φανάρι βάζω πρώτη, κάθομαι στη μέση του δρόμου και τον πήγαινα καρότσι για καμια 200αρια μέτρα.

Πανοπτικός
06/12/2011, 13:58
Όταν μας έπιασε το φανάρι...

Δεν χρειαζεται πολλα λογια, ουτε να σκας, παιρνεις τον καθρευτη για ενθυμιο :evil:

panagath
06/12/2011, 14:04
Δεν χρειαζεται πολλα λογια, ουτε να σκας, παιρνεις τον καθρευτη για ενθυμιο :evil:

Έχω πινακίδα φανερή και σταθερή και η πρώτη μου με δικάβαλο δε τη λες ότι "γ@..ει". :D :D :D :D :D

Πανοπτικός
06/12/2011, 14:06
Έχω πινακίδα φανερή και σταθερή και η πρώτη μου με δικάβαλο δε τη λες ότι "γ@..ει". :D :D :D :D :D

Ποιος ειπε να τρεξεις... Το χειροτερο ειναι αυτο... Αποφευγουμε καταδιωξη σε καθε περιπτωση, μη σκοτωθουμε κιολας. :bawl:

panagath
06/12/2011, 14:13
Ποιος ειπε να τρεξεις... Το χειροτερο ειναι αυτο... Αποφευγουμε καταδιωξη σε καθε περιπτωση, μη σκοτωθουμε κιολας. :bawl:

Αν δεν τρέξεις μένει ή τελικά μετά τον καθρέφτη να πρέπει να πλακώσεις και τον ταρίφα στο ξύλο, ή απλά να μην φας ούτε τον καθρέφτη και να αρκεστείς στην πενταδάκτυλη.

Ε δε θα κάτσω να σκάσω για έναν ταρίφα. Δεν του αξίζει. Άστον με τη μούτζα του και το καροτσάκι που τονο πήγαινα μετά να βράζει.

Πανοπτικός
06/12/2011, 14:27
Ειδικα οι ταριφες ειναι θρασυδειλοι ρε.. Εχουν μαθει να βριζουν με το παραμικρο, ειναι η καθημερινοτητα τους, μολις αλλαξει η ρουτινα ειναι επιφυλακτικοι

Τι μΕ θυμησες τωρα, το ειχα κανει σε εναν καραγκιοζη με οκταβια παλιοτερα κ ημουν με τροπεριά, οχι μονο δεν βγηκε, αλλα περιμενε να φυγω για να μαζεψει τον καθρεπτη... :a5:

ziggΥ
07/12/2011, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:bawl: :bawl: :bawl:

alres
07/12/2011, 17:11
Η αγαπητή φάρα των ταξιτζήδων, έχει ένα καλό: από τη θέση που παίρνει στο δρόμο, από τα χέρια που δεν φαίνονται στο τιμόνι, σου δίνει προειδοποιητικά σημάδια για το ποιόν αυτού που οδηγεί... Στο δείχνει ο άνθρωπος: "τώρα εδώ είμαι εγώ και στα τέτοια μου σας γράφω". Δεν μπορείς να πεις, είναι και αυτό μια επικοινωνία...

Κατά τ' άλλα, κάθε δρόμος έχει μια "ροή". Είναι ένα περίεργο πράγμα, το οποίο είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι.
Αν πηγαίνεις με ταχύτητα λίγο πάνω απ αυτή και τσεκάρεις και λίγο τι γίνεται πίσω, έχεις καλές πιθανότητες.
Αν πηγαίνεις γαμητός ή σβηστός, έχεις ένα μερίδιο ευθύνης (εντάξει, λίγο υπερβολικό).
Θέλω να πω, βγαίνεις στην Καβάλας και πας δεύτερη λωρίδα με 40-50..."δικαίωμά" σου αλλά δεν αντιλαμβάνεσαι που είσαι και τι μπορεί να γίνει αν γαμάς όλη την κυκλοφορία...
Είσαι Λαυρίου και σπας 3ες..πάλι είσαι εκτός τόπου.

Και οταν δεν υπάρχει καθόλου αυτή η ροή, πχ άδειος δρόμος, τότε είναι που πρέπει να φοβάσαι

[πολλοί ταρίφες το βράδυ είναι "φορτωμένοι", οπότε ο καθείς κάνει τα κουμάντα του]

nikos_abel
07/12/2011, 18:11

Με παρακολουθείς;

Αφού έχω αυτόματο, πως σπάς 3ες :confused: :confused: :confused:

:lol:

panagath
07/12/2011, 18:33
Η αγαπητή φάρα των ταξιτζήδων, έχει ένα καλό: από τη θέση που παίρνει στο δρόμο, από τα χέρια που δεν φαίνονται στο τιμόνι, σου δίνει προειδοποιητικά σημάδια για το ποιόν αυτού που οδηγεί... Στο δείχνει ο άνθρωπος: "τώρα εδώ είμαι εγώ και στα τέτοια μου σας γράφω". Δεν μπορείς να πεις, είναι και αυτό μια επικοινωνία...

Κατά τ' άλλα, κάθε δρόμος έχει μια "ροή". Είναι ένα περίεργο πράγμα, το οποίο είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι.
Αν πηγαίνεις με ταχύτητα λίγο πάνω απ αυτή και τσεκάρεις και λίγο τι γίνεται πίσω, έχεις καλές πιθανότητες.
Αν πηγαίνεις γαμητός ή σβηστός, έχεις ένα μερίδιο ευθύνης (εντάξει, λίγο υπερβολικό).
Θέλω να πω, βγαίνεις στην Καβάλας και πας δεύτερη λωρίδα με 40-50..."δικαίωμά" σου αλλά δεν αντιλαμβάνεσαι που είσαι και τι μπορεί να γίνει αν γαμάς όλη την κυκλοφορία...

Και οταν δεν υπάρχει καθόλου αυτή η ροή, πχ άδειος δρόμος, τότε είναι που πρέπει να φοβάσαι

[πολλοί ταρίφες το βράδυ είναι "φορτωμένοι", οπότε ο καθείς κάνει τα κουμάντα του]

Δε μιλάμε για καβάλας με 40. Μιλάμε για την Ιλλισίων, δρόμος με ΜΙΑ λωρίδα και όχι άδειος. Να έχει κίνηση μπροστά, οπότε και να με περνούσε απλά θα καθόταν δίπλα μου, δεν είχε πουθενα να πάει. Ούτε καθυστερούσα την κυκλοφορία (πριν τον παω καροτσάκι τον κερατά) ούτε πήγαινα πιο γρήγορα. Απλά ακολουθούσα στη μέση το προπορευόμενο αυτοκίνητο μέχρι να σταματήσουμε στο φανάρι και θα τους περνούσα εκεί άνετα.

alres
07/12/2011, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Με παρακολουθείς;

Αφού έχω αυτόματο, πως σπάς 3ες :confused: :confused: :confused:

:lol:

Ανοιγοκλείνεις το γκάζι με πείσμα, βγάζοντας το ένα κ@λωμέρι προς τα έξω, αφού πρώτα έχεις κολλήσει στο τιμόνι για να ελαφρύνει το πίσω... :wave2:

nikos_abel
07/12/2011, 19:13
Ανοιγοκλείνεις το γκάζι με πείσμα, βγάζοντας το ένα κ@λωμέρι προς τα έξω, αφού πρώτα έχεις κολλήσει στο τιμόνι για να ελαφρύνει το πίσω... :wave2:

Άμανε σε τσιαγιώσω με το σκούτερ δε θα τα λες αυτά :rotflmao:

alres
07/12/2011, 19:15
Δε μιλάμε για καβάλας με 40. Μιλάμε για την Ιλλισίων, δρόμος με ΜΙΑ λωρίδα και όχι άδειος. Να έχει κίνηση μπροστά, οπότε και να με περνούσε απλά θα καθόταν δίπλα μου, δεν είχε πουθενα να πάει. Ούτε καθυστερούσα την κυκλοφορία (πριν τον παω καροτσάκι τον κερατά) ούτε πήγαινα πιο γρήγορα. Απλά ακολουθούσα στη μέση το προπορευόμενο αυτοκίνητο μέχρι να σταματήσουμε στο φανάρι και θα τους περνούσα εκεί άνετα.

Ναι ρε, η κάστα αυτή σου λέω δεν παλεύεται...Είναι όλοι σταματημένοι λόγω κίνησης και ενώ αρκετοί κάνουν μανούβρες για να περάσεις...τσουπ κολλάνε 15 μηχανάκια πίσω από το κίτρινο..ρε καλέ μου ρε χρυσέ μου..βούδας

(βέβαια να πω τη μαλακία μου, αν δούλευα 12 ώρες καθιστός πίσω από τιμόνι, δεν ξέρω αν θα έκανα μανούβρες διευκόλυνσης συνέχεια...)

Συνήθως αυτοί που βοηθάνε την κατάσταση είναι όσοι είναι νέοι ή όσοι οδηγάνε μερσεντικά στην πένα...(γιατί φοβούνται το 500αρικο που θα πάει ο καθρέφτης)

alres
07/12/2011, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Άμανε σε τσιαγιώσω με το σκούτερ δε θα τα λες αυτά :rotflmao:

χωρίς καθρέφτες, σέλα, φλας, σχάρα, πατάκια πίσω, τάπα εξάτμισης, με 300ml βενζίνης μόνο...

σ έχω σου λέω :bigcry:

(άσε πάντως γιατί κάτι 250αρακια στα πρώτα 80-100μέτρα με ρωτάγανε πόσο έχει :rotflmao: )

nikos_abel
07/12/2011, 19:22
Σοβαρά τώρα, κάθε πρωί ανεβαίνω την Καποδιστρίου κατά τις 6:30 και πάω με 50-60, καθώς
δεν έχει κανένα νόημα να ανοίγω και να σταματάω σε κάθε φανάρι.

Το ίδιο και στη Λαυρίου από το Σταυρό ως λίγο πριν τη Παιανία (που έχει φανάρια).

Πιάνω δεξιά, αλλά η ψυχούλα μου σκιρτάει καθώς όλοι προσπερνάνε για να πάνε να σταματήσουν
απότομα στο επόμενο φανάρι και φτου κι απ την αρχή.

Αποτέλεσμα; Μονίμως είμαι στο τελευταίο φανάρι μαζί με όοοολους τους γΛήγορους και τελικά
φτάνω πρώτος με διαφορά στο στενό που στρίβω.

nikos_abel
07/12/2011, 19:24
χωρίς καθρέφτες, σέλα, φλας, σχάρα, πατάκια πίσω, τάπα εξάτμισης, με 300ml βενζίνης μόνο...

σ έχω σου λέω :bigcry:

(άσε πάντως γιατί κάτι 250αρακια στα πρώτα 80-100μέτρα με ρωτάγανε πόσο έχει :rotflmao: )

50 άλογα και 250 κιλά πλαστικό σου λέω ρε, σκέτο κροςράνερ είμαι, που πας :lol:

panagath
08/12/2011, 08:01
Ναι ρε, η κάστα αυτή σου λέω δεν παλεύεται...Είναι όλοι σταματημένοι λόγω κίνησης και ενώ αρκετοί κάνουν μανούβρες για να περάσεις...τσουπ κολλάνε 15 μηχανάκια πίσω από το κίτρινο..ρε καλέ μου ρε χρυσέ μου..βούδας

(βέβαια να πω τη μαλακία μου, αν δούλευα 12 ώρες καθιστός πίσω από τιμόνι, δεν ξέρω αν θα έκανα μανούβρες διευκόλυνσης συνέχεια...)

Συνήθως αυτοί που βοηθάνε την κατάσταση είναι όσοι είναι νέοι ή όσοι οδηγάνε μερσεντικά στην πένα...(γιατί φοβούνται το 500αρικο που θα πάει ο καθρέφτης)

Αν δούλευα 12 ώρες καθιστός πίσω από το τιμόνι θα είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα ότι αν στήσω το αυτοκίνητο πίσω από τον μπροστινο (στην ίδια ευθεία με όλους δλδ) και όχι μισό μέτρο δεξιά/αριστερά από τους υπόλοιπους τότε δε χρειάζεται να κάνω μανούβρα ούτε θα άκουγα τα βρισίδια. Γιατί οι τααρίεφες κάθονταί έτσι στο δρόμο??? ->

| (αυτοκίνητο)
| (Αυτοκίνητο)
.| (Ταρίφας)
| (Αυτοκίνητο)

alres
08/12/2011, 11:25
Αν δούλευα 12 ώρες καθιστός πίσω από το τιμόνι θα είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα ότι αν στήσω το αυτοκίνητο πίσω από τον μπροστινο (στην ίδια ευθεία με όλους δλδ) και όχι μισό μέτρο δεξιά/αριστερά από τους υπόλοιπους τότε δε χρειάζεται να κάνω μανούβρα ούτε θα άκουγα τα βρισίδια. Γιατί οι τααρίεφες κάθονταί έτσι στο δρόμο??? ->

| (αυτοκίνητο)
| (Αυτοκίνητο)
.| (Ταρίφας)
| (Αυτοκίνητο)

Ειπαμε, αυτό είναι το λογικό που λες.