Σύνδεση

View Full Version : Ενεργειακο τζακι

Σελίδες : 1 [2]

OldMan
07/12/2011, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ξερει οτι ξερω εγω για το ματι του βολαν :lol: :lol:
Παρίστανα κάποτε και τον Μηχανολόγο, ρε ασπονδύλωτο μαλάκιο..:smokin:
(χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία... ούτε στον τομέα μου, ούτε στις σχεδιάστριες του γραφείου, οφείλω να ομολογήσω..):(

sniper
07/12/2011, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
+λουμπάγκο, κιρσοί, ισχιαλγίες

Και πονοκέφαλο απο την αφόρητη ζέστη! :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol:

TROOPER
07/12/2011, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Παρίστανα κάποτε και τον Μηχανολόγο, ρε ασπονδύλωτο μαλάκιο..:smokin:
(χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία...

το πιασαμε γλυκα :winka:

εντιτ:κι εγω παριστανα τον ματακια καποτε μαλλον κι εγω χωρις ιδιαιτερη επιτυχια :lol:

takis-kk
07/12/2011, 15:08
Αλλο Τσοτύλι άλλο Χανιά..
Στο Τσοτύλι έχει αρκούδες στα Χανιά μπανάνες...:winka:

OldMan
07/12/2011, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Αλλο Τσοτύλι άλλο Χανιά..
Στο Τσοτύλι έχει αρκούδες στα Χανιά μπανάνες...:winka:
Και τι να κανουμε τώρα..??

Σουβλιστή αρκούδα με μπανάνα στο στόμα ..??

takis-kk
07/12/2011, 15:13
Ενα γουρουνάκι με μήλο ?

sniper
07/12/2011, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και τι να κανουμε τώρα..??

Σουβλιστή αρκούδα με μπανάνα στο στόμα ..??

Αλλο σου λέει..

Στο τσοτύλι δεν πάνε για το κυνήγι και στα Χανιά απολαμβάνουν τις μπανάνες τους..

:smokin:

OldMan
07/12/2011, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αλλο σου λέει..
Στο τσοτύλι δεν πάνε για το κυνήγι και στα Χανιά απολαμβάνουν τις μπανάνες τους..
:smokin:
Στα Χανιά πηγαίνω σπανίως... :blush:

timman
07/12/2011, 15:20
Αν η ενδοδαπέδια θέρμανση έχει μελετηθεί σωστά και έχει κατασκευαστεί σωστά τότε δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα υγειάς. Άσχετα με τη θερμοκρασία που κυκλοφορεί το νερό, το δάπεδο πρέπει να έχει θερμοκρασία max 33 oC. 3,5 βαθμούς κάτω από τη θερμοκρασία του σώματος δηλαδή. Τα προβλήματα υγείας ξεκινάνε όταν η θερμοκρασία του δαπέδου πλησιάζει ή ξεπερνάει τη θερμοκρασία σώματος.
Για τη ποιότητα της θέρμανσης δε το συζητάμε…. Δεν υπάρχει καλύτερη….
Από το 2004 έχω σχεδιάσει – κατασκευάσει πάνω από 100 και κανένας δε μου έχει παραπονεθεί ποτέ. Όσο για τη κατανάλωση, συμφέρει περισσότερο να έχεις ενδοδαπέδια σε λειτουργία από αρχές Οκτώβρη μέχρι τέλος Απρίλη, παρά το κλασικό καλοριφέρ για δύο ώρες την ημέρα.

sniper
07/12/2011, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
.... Δεν υπάρχει καλύτερη….
Από το 2004 έχω σχεδιάσει – κατασκευάσει πάνω από 100 και κανένας δε μου έχει παραπονεθεί ποτέ. ...

Ζουν;

timman
07/12/2011, 15:23
Και βασιλεύουν:D

vagtav
07/12/2011, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
.....Όσο για τη κατανάλωση, συμφέρει περισσότερο να έχεις ενδοδαπέδια σε λειτουργία από αρχές Οκτώβρη μέχρι τέλος Απρίλη, παρά το κλασικό καλοριφέρ για δύο ώρες την ημέρα.

Ανακριβές.
Πρόσεξε, λέω ότι είναι ανακριβές έτσι όπως το έχεις γράψει. Στα πλαίσια της.... υπερβολής για να δώσεις έμφαση, το δέχομαι.

Είναι κατά 30% οικονομικότερο εάν λειτουργεί τις ίδιες ώρες με το συμβατικό σύστημα. Αν το λειτουργείς 12πλάσιες ώρες, το κόστος χρήσης είναι υψηλότερο.
Το ότι θα είναι το σπίτι ζεστό τις 9-10 ώρες που λείπεις στην δουλειά ή το τριήμερο του Πάσχα, είναι άλλο θέμα και αυτό (πολλά θέματα πέσανε στο θέμα....) αλλά φαντάζομαι ότι συζητάμε -μεταξύ άλλων- και τρόπους οικονομίας, για να μην πω απεξάρτησης από το πετρέλαιο.

Ρε boxer είπες πουθενά ότι θα ξηλώσεις πλακάκια και τσιμεντοκονίες και δεν το διάβασα?

takis-kk
07/12/2011, 15:45
Χανιά είναι ο τόπος του Εχετλαίου που υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα του ενδοδαπέδιου..
Το Τσοτύλι (Κοζάνη μεριά) το ανέφερε ο Oldman σαν παράδειγμα αναποτελεσματικότητας , ίσως ( λέω εγώ ) επειδή εκεί επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασιες (καμία σχέση με Χανιά) .
Επίσης ο φίλος timman , σαν τεχνικός, δικαιούται να έχει άποψη αλλά και πάλι βλέπω στο προφίλ του ότι είναι απο Πάτρα που επίσης δεν είναι Τσοτύλι..

TROOPER
07/12/2011, 15:48
αυτο που ολοι εχουν αποψη...!!!!!!!!!!!

:lol: :lol:

sniper
07/12/2011, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Χανιά είναι ο τόπος του Εχετλαίου που υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα του ενδοδαπέδιου..
Το Τσοτύλι (Κοζάνη μεριά) το ανέφερε ο Oldman σαν παράδειγμα αναποτελεσματικότητας , ίσως ( λέω εγώ ) επειδή εκεί επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασιες (καμία σχέση με Χανιά) .
Επίσης ο φίλος timman , σαν τεχνικός, δικαιούται να έχει άποψη αλλά και πάλι βλέπω στο προφίλ του ότι είναι απο Πάτρα που επίσης δεν είναι Τσοτύλι..

Ρε φίλε.. Αυτα τα kk στο takis-kk είναι από το ΚΚΕ ή από το άλλο το τάκα-τάκα;

TROOPER
07/12/2011, 16:08
ξεφυγε το θρεντιδι...οποιος βγαλει ακρη....

:wave2: