View Full Version : Είναι κανείς για Τανάγρα;;;
Την κυριακή (αν δεν κάνω λάθος) έχει αίρ σόου στην Τανάγρα, είναι κανείς για βολτούλα, και χάζι το θέαμα;;
στην ταναγρα εχει στις 16-17-18/9/05 απο οτι ξερω!!!!!
αυριο τριτη εχει στο φαληρο απο red arrrows!!:wave2: :wave2:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=185430#post185430
Εγω θα πάω σίγουρα, αντε να το κανονίσουμε απο εδώ... να πάμε όλοι παρέα! :beer: :beer: :beer:
οι ημ/νίες είναι αυτές που λέει ο GTZ.
johnpagr
06/09/2005, 11:06
gia tanagra eimai mesa
:wave2:
κι εγω μεσα
καλα να μαστε...
:beer:
και εγω μεσα για ταναγρα
σημερα θα παει κανεις φλοισβο
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
και εγω μεσα για ταναγρα
σημερα θα παει κανεις φλοισβο
Σημερα εχει Σαντρα,Τζουλια και Σαντι:a03: :lol:
παιδια θα ειμαι και εγω μαλλον την κυριακη στις 18 ταναγρα!!!!
στο φλοισβο πηγε ο andrian σημερα και μου ειπε οτι ηταν τελεια!!!!!:wave2: :wave2:
Ήταν μούρλια στο Φλοίσβο! Αύριο θα βάλω φωτός...
Το πρόγραμμα στην Τανάγρα θα το βρείτε στο www.haf.gr.
Δυστυχώς ΔΕ θα έχει Sukhoi (όπως αρχικά είχα ακουστεί).
Ούτε θα είναι τα Red Arrows, όπως κάποιες ειδήσεις είπαν.
johnpagr
07/09/2005, 05:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
παιδια θα ειμαι και εγω μαλλον την κυριακη στις 18 ταναγρα!!!!
στο φλοισβο πηγε ο andrian σημερα και μου ειπε οτι ηταν τελεια!!!!!:wave2: :wave2:
ontos
teleia htan
Multi-Duc
08/09/2005, 20:39
Mallon ki egw tha eimai , alla tha erthw apo Kerkyra opote apo thn "allh mpanta" .
Το λοιπόν. Αφού έχουμε αρκετές επιθυμίες την Κυριακή 18/9 το πρόγραμα λέει Τανάγρα. Το μόνο κακό στην υπόθεση είναι ότι πρέπει να ξεκινήσουμε λίγο αργά. Δηλαδή μετά τις 10, γιατί δεν μπορώ εγώ νωρίτερα. Περισσότερες λεπτομέριες με νεότερο!:)
johnpagr
09/09/2005, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOCBR
Το λοιπόν. Αφού έχουμε αρκετές επιθυμίες την Κυριακή 18/9 το πρόγραμα λέει Τανάγρα. Το μόνο κακό στην υπόθεση είναι ότι πρέπει να ξεκινήσουμε λίγο αργά. Δηλαδή μετά τις 10, γιατί δεν μπορώ εγώ νωρίτερα. Περισσότερες λεπτομέριες με νεότερο!:)
ok
Καλημέρα παίδες. Απ' ότι έμαθα το σόου, την Κυριακή, ξεκινάει στις 9:30 το πρωί(δεν ξέρω την ώρα λήξης). Εγώ ελπίζω να είμαι ελεύθερος κατά τις 10:30, αν όλα πάνε καλά. Όποις δεν έχει πρόβλημα με την ώρα εκκίνησης το κιν. μου είναι 6977014330 για περαιτέρω λεπτομέριες (επιδή δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξαναμπώ στο φόρουμ).
Cpt. Haddock
16/09/2005, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOCBR
Καλημέρα παίδες. Απ' ότι έμαθα το σόου, την Κυριακή, ξεκινάει στις 9:30 το πρωί(δεν ξέρω την ώρα λήξης). Εγώ ελπίζω να είμαι ελεύθερος κατά τις 10:30, αν όλα πάνε καλά. Όποις δεν έχει πρόβλημα με την ώρα εκκίνησης το κιν. μου είναι 6977014330 για περαιτέρω λεπτομέριες (επιδή δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξαναμπώ στο φόρουμ).
Απ' ότι είδα στο site της Π.Α., η εκδήλωση ξεκινάει στις 10 και τελειώνει στις 17:00. Πάντως οι εκτιμήσεις μιλάνε οτι αναμένεται πολύς κόσμος, στους Red Arrows απ' όσο διάβασα ήταν περίπου 70000 !. Anyway, εγώ θα είμαι εκεί αποό νωρίς, όπως και o BugsBunny.
To πρωι της Κυριακης (7.45) εχει τα MotoGP.
Μετα σκεφτομαι να ερθω και εγω. Προσοχη σε οσους σκεφτονται να πανε με αυτοκινητο μαλλον θα πρεπει να το ξεχασουν. Οπως μου ειπαν αναμενουν 40.000 ατομα - φανταστειτε ποσα κουτακια θα κυκλοφορουν στους δρομους.......
live_2_ride
16/09/2005, 11:48
Το προγραμμα ξεκιναει 10:00 κ η στατική επιδειξη 8:00. Εγώ θα φυγω νωρίς μαζι με τα παιδια από το DPGR. Οποιος θέλει να τραβήξει καλές φωτό καλό θα ήταν να έρθει νωρις πρίν πλακώσει ο κόσμος.
Οποιος γουστάρει να ξεκινίσει νωρίς ας ριξει κανα μήνημα
Pokermon
16/09/2005, 11:52
count me in απο νωρίς!!!!!!
johnpagr
16/09/2005, 11:54
gia rikste protaseis anaxwrishs kai shmeiou radevu meta wras gia na pame (osoi 8eloun) ouloi mazi !!
live_2_ride
16/09/2005, 12:33
Η' ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑ (VILLAGE CINEMAS) ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Η' ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΣΤΗ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΤΕΡΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ) ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ
ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7:30 - 8
ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ?
johnpagr
16/09/2005, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από live_2_ride
Η' ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑ (VILLAGE CINEMAS) ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Η' ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΣΤΗ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΤΕΡΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ) ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ
ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7:30 - 8
ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ?
mesa eimai ....
mia xara mou kanei o sklaveniths sthn axarnwn kata tis 7:30
Γνωριζει κανεις ποσα χλμ, η εστω ποση ωρα ειναι, απο το σημειο συναντησης μεχρι την Ταναγρα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Γνωριζει κανεις ποσα χλμ, η εστω ποση ωρα ειναι, απο το σημειο συναντησης μεχρι την Ταναγρα;
ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΑΜΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ :ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΑΜΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ :ZZZ:
Ενταξει,..... θα ερθω με το παπι τοτε:a2:
Κανενας για παρεα;:a13: :a022:
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΜΕΡΙΑ, NEXT TIME.:smokin:
adam_tsouk
16/09/2005, 14:26
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΜΕΡΙΑ, NEXT TIME.:smokin:
Μόνοι μας θα είμαστε!!:lol: :lol: :lol:
Όλοι Τανάγρα θα πάνε! :sick: :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Μόνοι μας θα είμαστε!!:lol: :lol: :lol:
Όλοι Τανάγρα θα πάνε! :sick: :sick:
ETΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.:smokin:
adam_tsouk
16/09/2005, 14:35
ETΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.:smokin:
:uplate: :uplate:
Τι;;;;
Μη μου πεις ότι θα βρέχει; :lol: :lol:
Επισης παρων στην Ταναγρα......
Θα σας δω εκει λοιπον
POKER κανονισεεεεε
Αν δεν κανονίσω και εγώ για αλλού την Κυριακή πάρε τηλ να πάμε παρέα αλλά πρωί πρωί με τα παπιά και να βρούμε και τους άλλους απο το dpgr να τραβήξουμε καμιά φωτό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Αν δεν κανονίσω και εγώ για αλλού την Κυριακή πάρε τηλ να πάμε παρέα αλλά πρωί πρωί με τα παπιά και να βρούμε και τους άλλους απο το dpgr να τραβήξουμε καμιά φωτό...
Μεσα ειμαι για Ταναγρα.(Στειλε πμ να δουμε ποτε θα ξεκινησουμε)
Παιζει να ερθουν και 2-3 φιλοι μου, και ο ενας ειναι νεος οδηγος με το νεο το GS500,οποτε θα τον βαλουμε απο πισω και θα τον πηγαινουμε καροτσακι να πηξει:lol:
ωραια θα ειμαστε πολλοι στην ταναγρα απο οτι καταλαβα!!!!!
λοιπον με τους γνωστους θα τηλεφωνηθουμε να προσπαθησουμε να βρεθουμε μεσα στο χαμο που θα γινεται!!!!!:wave2: :wave2:
εγω θα παω κατα τις 9:30:wave2: :wave2:
wild_cat/anima
17/09/2005, 22:00
θα ξεκινήσει κανένας αργότερα !
όχι και 8 .........!:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Το Πρόγραμμα Αεροπορικής Επίδειξης για αυριο κυριακη:
08:00 ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΕΑΤΩΝ
ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
10:00 ΕΝΑΡΞΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Π.Α.
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΩΝ ΣΜΗΝΩΝ ΚΑΙ
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
17:00 ΠΕΡΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ
18:00 ΠΕΡΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
http://www.haf.gr./el/airshow/info/timetable.asp
πιστευω να τα καταφερω και γω αυριο με το ωραιοτατο τρενακι μιας και το μωρο ειναι συνεργειο.. ~11 ελπιζω να 'μαι μεσα!
Θα με και εγω Ταγαρμα αυριο, αλλα με το κουτι του κολλητου μου:smilea:
Οσοι ειστε στο φορουμ τωρα καντε ενα κοπο να γραψετε αν και τι ωρα θα πατε, μπας και βρεθουμε.
Εγω ξεκιναω παντως στις 10:30 με εναν φιλο απο Πατησιων, οποτε ευελπιστω κατα τις 12 να ειμαι εκει.
Με παπια θα ειμαστε οποτε αμα θελει και καποιος αλλος "αργος" να ερθει ας στειλει π.μ:wave2:
gcrook γιατι δε παιρνεις τρενατσι? απο το να πας με παπια..
εγω φευγω στις 10.25 απο σταθμο λαρισης. το ειισητηριο ειναι 3,40e μεχρι Οινοη + 1,20 μεχρι ταναγρα
Λοιπον αυτη ηταν η τελευταια φορα που βγηκα Κυριακη.
Ο χαμος ο ιδιος στην Εθνικη, πρωτοφανες:eek:
Τα καναλια απο τις 9 προειδοποιουσαν οτι γινεται το σωσε, αλλα εγω:ZZZ:
Δεν εκανα καν τον κοπο, να παω Ταναγρα, μετα τα πρωτα διοδια, πηραμε την εξοδο για Αγ.Στεφανο, και απο κει για λιμνη Μαραθωνα, οπου βρηκαμε τον Idi και τον Ruyjin, και συνεχισαμε για Νεα Μακρη παρεα με life_dab.
Δεν ξερω ποσοι απο το φορουμ τελικα πηγανε,αλλα τους συγχαιρω για το κουραγιο τους.
1.000.000 βλαχοι/δολοφονοι σε 10 χλμ εθνικης.:mad:
Νισαφι πια!
Ταναγρα γινοταν de la poutan! αρχισα να το καταλαβαινω στο σταθμο λαρισης..! δε πιστευα οτι θα ερχοταν τοσος πολυς κοσμος! οικογειενες ειχαν κατασκηνωσει στη βαση και παρακολουθουσαν το θεαμα!
αν εξαιρεσει κανεις την ταλαιπωρια μετακινησης με το τρενατσι+προστειακο απο οινοη > ταναγρα ηταν μια χαρα! το θεαμα και ο Η Χ Ο Σ των μαχητικων σε αποζημιωνουν τοις μετρητοις! τi akrapovich και μαλ@κιες..!
Εκοβε συνεχεια την μεταδοση για ηλιθιες ειδησεις και καιρο,κανοντας τα νευρα μας σμπαραλια!
Κατοπιν εκανε μεταδοση συν,τυπου του Γ.Παπανδρεου και εγραψε το υπεθεαμα στα παλια της τα παπουτσια,την στιγμη που η ΕΤ1 ειχε βαλει ηλιθιες μαγνητοσκοπημενες ομιλιες της βουλης!
ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ,ξηλωστε τους!!!
johnpagr
18/09/2005, 18:12
Mia xara htan .....
pe8aname ston podarordomo vevea ... alla akshze ton kopo ..
gyrhsate synadelfoi oloi kala ???
eixe arketh kinish sthn epistrofh ..
powerphot den se eida meta, efyges nwris (kala ekanes):D
xarhka pou eida kai alous symforoumhtes ekei .. elphzw ola ok :D
P.S. Anamenonte photo (live 2 ride ksereis esy), Niko (synepivath tou live) thnks.
Αξιζε και την ταλαιπωρια και την ζεστη.
Εβλεπες, χαιδευες, περιεργαζοσουν συγχρονα μαχητικα αεροσκαφη, ελικοπτερα, μεταγωγικα και τελος τα θαυμαζες εν πτηση βλεποντας τα περνουν με διαφορους ελιγμους λες και ηταν παιχνιδακια.
Οσοι δε αντεξαν την αναμονη, ειχαν την ευκαιρια να κατσουν στα cockpits των Eurofighter και Mirage 2000........
24092
Runner Ducati
18/09/2005, 18:54
Απιθανα ηταν... απο το πρωι 9:30 μεχρι 18:00 σχεδον ειμουν εκει... αξιζε και με το παραπανω, δεν ταλαιπωρηθηκαμε με τις μοτοσυκλετες, λιγο στην εισοδο μεχρι την Ταναγρα... μιλαμε για χιλιαδες κοσμο...
αυτη η ανοδο με τα F-16, EF2000, κλπ πολυ κατλα λεμε..............
:) :beer: :lol:
Multi-Duc
19/09/2005, 09:24
Egw katevhka apo Kerkyra to Sabbato . Emeina Xalkida kai xypnhsa Kyriakh 7.00 :) gia na paw sti vash . Poly aneta milame, ola kala ,fantastiko show elpizw tou xronou na mhn exei 4747383663 kafrous mpatsous, asxetous kai axrhstous.