View Full Version : Το πηρααααααααα !! Kawasaki Zzr 1200 !!
SaraMaritis
10/09/2005, 21:39
Να σου κανει ΟΛΑ τα γουστα tifoefs-μαν !!! :wave2:
:smokin: :beer: :smokin:
ΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ;;;
Ψες βραδυ με εκανε να χασω μια φιλη !!
:a53: :a53: :a53:
Χεστηκε, με εβρισε, εφαγα χαστουκι, με ειπε αλητη και οτι περναω ηλικιακη κριση και δε με ξαναμιλαει !!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :bigcry:
Ρε παιδιαααααααααα λετε να τη κλειδωσω και να παρω κανα αυτοκινητο ;;;
:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:lol: :lol: ελπιζω να σε ποναει απο τη μηχανη ε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αντε βρε..να'ναι παντα τοσο ομορφα και απροβληματηστα τα χιλιομετρα σου!!! και κανονισε να ερθεις ελλαδα συντομα!!! θελω βολτα λεμεεεεεε :beer: :beer: :beer:
Θα με βρισεις και συ !!!
:cry: :cry: :cry: :bigcry: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
ΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ;;;
Ψες βραδυ με εκανε να χασω μια φιλη !!
:a53: :a53:
Χεστηκε, με εβρισε, εφαγα χαστουκι, με ειπε αλητη και οτι περναω ηλικιακη κριση και δε με ξαναμιλαει !!!
:eyepop: :bigcry:
Ρε παιδιαααααααααα λετε να τη κλειδωσω και να παρω κανα αυτοκινητο ;;;
:confused:
πές οτι το έκανες επίτιδες!!! γιατι σου γυάλισε το πιπινάκι !!!!:winka: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
κλέιδωσετη σε ένα αυτοκίνητο αυτή!!:rotflmao:
Μα μου τοπαιζε ανετη και δε κρατιοτανε στην αρχη. Μετα με εγδαρε στα πλευρα. . .
Πηγαμε για φαι και μου τοβγαλε ξυνο στο μπουρουμπουρου !!
Ολο πως πας ετσι θα σκοθωμουμε και κανε σιγα λες και εδω στη κολοχωρα μπορεις να πας και γρηγορα !!!
Αν δε ξερεις που ειναι οι καμερες και τα ΙΧ με ρανταρ που σε κανουν και φιλμακι τοτε γινεσαι πτωχος και α-μηχανος πολυ γρηγορα !
Ακομα ποναω !! Τα πλευρα μου, η μουρη μου απ' τη σκαμπιλα και το μυαλο μου απ' το τριβελισμα !!
Αντι να φχαριστηθει τη βολτα ολο το πρωι μου εβγαλε το ψυχο !!
:mad:
Παω για βολτα να παρω αερα ! Αμαν πια !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Μα μου τοπαιζε ανετη και δε κρατιοτανε στην αρχη. Μετα με εγδαρε στα πλευρα. . .
Πηγαμε για φαι και μου τοβγαλε ξυνο στο μπουρουμπουρου !!
Ολο πως πας ετσι θα σκοθωμουμε και κανε σιγα λες και εδω στη κολοχωρα μπορεις να πας και γρηγορα !!!
Αν δε ξερεις που ειναι οι καμερες και τα ΙΧ με ρανταρ που σε κανουν και φιλμακι τοτε γινεσαι πτωχος και α-μηχανος πολυ γρηγορα !
Ακομα ποναω !! Τα πλευρα μου, η μουρη μου απ' τη σκαμπιλα και το μυαλο μου απ' το τριβελισμα !!
Αντι να φχαριστηθει τη βολτα ολο το πρωι μου εβγαλε το ψυχο !!
:mad:
Παω για βολτα να παρω αερα ! Αμαν πια !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γράφτην ρε. Πάρε το μοτόρι σου και πάγαινε καμιά βόλτα. Άν δεν καταλαβαίνει δε πρόκειται να βγάλεις άκρη με δαυτη.
periklisk
12/09/2005, 00:04
Ωραίος γαμώ τα μηχανάκια πήρες!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!:a18:
Shark Tale
12/09/2005, 14:32
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!:wave2:
Ευχαριστωω ω ω ω ω ω !!
Κοιταξτε εδω το πρωτο ρεπορταζ απο τα πρωτα χιλιομετρα !
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=12632
:a25: :a25: :a54: :a54: