View Full Version : Προστατευτικά Rev'it
road spirit
09/12/2011, 08:54
Έχω αγοράσει ένα Cayenne Pro εδώ και 3 χρόνια περίπου. Συνολικά, πολύ ευχαριστημένος απο το μπουφάν. Πριν λίγες μέρες είπα να το πλύνω γιατί είχε μαζέψει ουκ ολίγη βρώμα πάνω του.
Ξεκινάω λοιπόν να αφαιρέσω όλα τα προστατευτικά και διαπιστώνω έκπληκτος ότι οι προστασίες του αγκώνα έχουν κόψει στα δύο, και στα δυο μανίκια! Επίσης οι προστασίες των ώμων έχουν ξεκινήσει να κόβονται ...
Το μπουφάν το χρησιμοποιώ μόνο σε ταξίδια και μεγάλες βόλτες και όχι σε καθημερινή χρήση, άρα θεωρώ ότι παρόλο που είναι 3 ετών δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Επίσης, δεν έχει υπάρξει "κακοποίηση" που να δικαιολογεί το πρόβλημα αυτό.
241596
road spirit
09/12/2011, 08:55
...
241597
road spirit
09/12/2011, 08:55
,
241598
road spirit
09/12/2011, 08:57
Και οι προστασίες των ώμων, όπου φαίνεται η αρχή του σπασίματος. Λογικά θα ανοίξει και άλλο και κάποια στιγμή θα κόψει εντελώς όπως στους αγκώνες
241599
road spirit
09/12/2011, 09:02
Έψαξα να βρώ την ηλεκτρονική απόδειξη αγοράς καθώς το είχα αγοράσει απο fcmoto.com αλλά τζίφος, δεν είχα κρατήσει αντίγραφο του email. Οπότε έστειλα κατευθείαν στη Revit (info(at)revit.eu) περιγράφοντας το πρόβλημα και επισυνάπτοντας τις παραπάνω φωτογραφίες και λίγες ακόμα. Δεν τους ζήτησα τίποτα, τους είπα ότι πολύ ευχαρίστως αν θέλουν να εξετάσουν το προϊόν απο κοντά να τους το στείλω.
Σήμερα λοιπόν έλαβα απάντηση απο τον Sales Office Manager της Rev'it ο οποίος μου γράφει :
Dear John,
We are very surprised seeing your pictures and comments as SAS-Tec is one of the leading partners in protection. Perhaps you have had a "Monday morning"" production. Normally you need to contact your dealer but in this case we will send you directly a new pair of Elbow protection. You can frame the old ones for show. Hope to have you informed with the above and we wish you a lot of safe riding with our gear. Kind regards, Peter
Ας ελπίσουμε ότι όντως έπεσα σε περίπτωση "monday morning" (=ελατωματικό προϊόν), αλλά δεν θα έβλαπτε όσοι έχετε revit να ρίξετε μια ματιά στα προστατευτικά τους. Τουλάχιστον η απάντηση της εταιρείας δίχνει σοβαρή και υπεύθυνη στάση.
αυτιά ... :wave2:
spyrakos35
09/12/2011, 09:05
respect στην εταιρεία....
ανάλογη αντιμετώπιση είχα και με εταιρεία παραγωγής software για video editing με εδρα την γερμανία.... οπότε, ας ξυπνήσουμε και ας διεκδικησουμε
:sun:
πυξιδας990
09/12/2011, 16:06
η γυναικα εχει μπουφαν δεκαετιας με ακριβως τα ιδια προστατευτικα και δεν εχουν παθει το παραμικρο.υποψιν χωρις πτωση και οταν πλενεται αφαιρουνται.οποτε μαλλον αστοχια υλικου και μπραβο στην εταιρια:a18:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Έχω αγοράσει ένα Cayenne Pro εδώ και 3 χρόνια περίπου. Συνολικά, πολύ ευχαριστημένος απο το μπουφάν. Πριν λίγες μέρες είπα να το πλύνω γιατί είχε μαζέψει ουκ ολίγη βρώμα πάνω του.
Ξεκινάω λοιπόν να αφαιρέσω όλα τα προστατευτικά και διαπιστώνω έκπληκτος ότι οι προστασίες του αγκώνα έχουν κόψει στα δύο, και στα δυο μανίκια! Επίσης οι προστασίες των ώμων έχουν ξεκινήσει να κόβονται ...
Το μπουφάν το χρησιμοποιώ μόνο σε ταξίδια και μεγάλες βόλτες και όχι σε καθημερινή χρήση, άρα θεωρώ ότι παρόλο που είναι 3 ετών δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Επίσης, δεν έχει υπάρξει "κακοποίηση" που να δικαιολογεί το πρόβλημα αυτό.
Γιαννη το προβλημα με τα συγκεκριμενα προστατευτικα της SAS ειναι γνωστο, τα προστατευτικα της SAS ειναι για τον π@@τσο γιατι κοβονται, ειχαν κοπει και σε εμενα και σε αλλον φιλο τα προστατευτικα του cayenne. Σαν προστασια βεβαια και αποσβεση πτωσης ειναι κορυφαια, αλλα τι να το κανεις αμα κοβονται...
Tα revit παντως σαν μπουφαν τα θεωρω κορυφαια.
Και δεν κοβοντε τα προστατευτικα απο ολα τα μοντελα της revit, αλλα αυτα του cayenne που φτιαχνει η SAS ειναι ευπαθη και κοβονται ευκολα.
Τα τελευταια 10 χρονια εχω αγορασει αλλα 3 μπουφαν revit και δεν μου ειχαν κοπει ποτε τα προστατευτικα, και μετα απο σκληρη χρηση, αλλα οι κατασκευαστες που εχουν φτιαξει τα προστατευτικα των αλλων revit που εχω δεν ειναι της SAS. Τα δυο εχουν προστατευτικα της pro life, και το καλοκαιρινο revit εχει προστατευτικα της knox.
Ολα τα μπουφαν της revit και τα προστατευτικα, μου εχουν βγει σκυλια, εκτος απο τα προστατευτικα SAS του cayenne
Εγω το ειχα παρει απο καταστημα στην Αθηνα το cayenne, και οταν το πηγα στο καταστημα με την αποδειξη και τα κομμενα προστατευτικα ηταν αψογοι, και το καταστημα, και ο αντιπροσοπως της revit στην Ελλαδα που τους τα εστειλε την ιδια μερα και μου τα αλλαξαν.
...Αλλα μετα απο κανα εξαμηνο μου ξανακοπηκαν και τα καινουρια:lol: ...και για να μην κανουμε αυτη την δουλεια ολη την ωρα, του εβαλα προστατευτικα αλλης εταιριας και ειναι κομπλε, γιατι το μπουφαν κατα τα αλλα τα σπαει
eulogitos
10/12/2011, 20:57
Ω ρε παιδες τι ειπατε τωρα.... τους εριξα μολις μια γρηγορη ματια και ειδα σους ωμους οτι εχουν αρχισει να κοβονται εκει στην ακρη . τους αγκωνες δν τολμησα να κοιταξω ακομα γτ φοβομουν μην ξενερωσω κ χαλασω το βραδυ μου.
για πειτε τι προστατευτικα εχετε βαλει και μεινατε ευχαριστημενοι, εκτος απο Knox. στην ουσια εγω κατα 50% το μπουφαν το πηρα επειδη φοραει αυτα τα προστατευτικα και ετοιμαζομουν να παρω και μια πλατη... :bigcry:
edit:ειναι και οι αγκωνες κομμενοι....
θα στειλω και γω κανα μειλ μηπως κ σταθω τυχερος
Αρχικά δημιουργήθηκε από eulogitos
Ω ρε παιδες τι ειπατε τωρα.... τους εριξα μολις μια γρηγορη ματια και ειδα σους ωμους οτι εχουν αρχισει να κοβονται εκει στην ακρη . τους αγκωνες δν τολμησα να κοιταξω ακομα γτ φοβομουν μην ξενερωσω κ χαλασω το βραδυ μου.
για πειτε τι προστατευτικα εχετε βαλει και μεινατε ευχαριστημενοι, εκτος απο Knox. στην ουσια εγω κατα 50% το μπουφαν το πηρα επειδη φοραει αυτα τα προστατευτικα και ετοιμαζομουν να παρω και μια πλατη... :bigcry:
edit:ειναι και οι αγκωνες κομμενοι....
θα στειλω και γω κανα μειλ μηπως κ σταθω τυχερος
Εγω του αλλαξα μονο των αγκωνων που ειχαν κοπει τελειως, στους ωμους αφησα τους μαμα γιατι το κοψιμο δεν προχωρησε, ειχε μεινει στην αρχη, οπως φαινετε στις φωτο που ανεβασε ο road spirit, και εκτος αυτου το σχημα των ωμων του cayenne ειναι λιγο περιεργο και δεν νομιζω να παιζουν προστασιες αλλης μαρκας σε αυτο το σχημα.
Για τους αγκωνες σε παρεμφερη σχημα και υλικο παιζουν οι pro life που βαζει η revit σε αλλα μπουφαν της, και καποιοι της IXS που πουλαει ο Τζωρτοπουλος, αλλα πιθανος να χρειαστουν λιγο κοψιμο στις ακρες για να χωρεσουν γιατι οι μαμα αγκωνες του cayenne ειναι λιγο στενοι στο σημειο που ειναι οι πηχεις.
Την πλατη που θελεις να παρεις μην την φοβασε! Εχω βαλει στο cayenne εδω και 3 χρονια την πλατη της SAS TECH που ειναι απο το ιδιο υλικο και δεν εχει κανενα προβλημα, η συγκεκριμενη ειναι η καλυτερη πλατη που εχω δει για μπουφαν, πολυ καλη σε αποροφηση πτωσης (μακραν καλυτερη απο την πλατη που φοραει μαμα το cayenne) και ειναι και ευκαμπτη χωρις να ενοχλει σε σχεση με τις σκληρες πλατες.
eulogitos
11/12/2011, 12:28
nibo σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, πραγματικα ανακουφιστικα παρα πολυ.
Θα κοιταξω τους αγκωνες απο pro life αλλιως θα παραγγειλω μαζι με την πλατουλα και τους αγκωνες . χαλαλι.. παρ'ολα αυτα οπως προαναφερθηκε το cayenne ειναι μπουφαναρα :D
επαγγελματικοτατη η εταιρια και μπραβο της
βεβαια θα μπορουσε να μην ειχε γινει αυτο και να ηταν ολα καλυτερα
καλο θα ηταν να κοιταξετε ολοι που εχετε μπουφαν με αυτες τις προστασιες
nibo στην πλατη δηλαδη απο την SAS δεν υπαρχει προβλημα? μονο αγκωνες και ωμους παρουσιαζεται αυτο το προβλημα?
eulogitos
11/12/2011, 13:08
ειναι και πιο λογικο να μην παρουσιαζεται στην πλατη , καθως το προστατευτικο της πλατης δεν υποβάλλεται στις ιδιες κλισεις που κανουν οι αγκωνες π.χ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
nibo στην πλατη δηλαδη απο την SAS δεν υπαρχει προβλημα? μονο αγκωνες και ωμους παρουσιαζεται αυτο το προβλημα?
η πλατη της SAS δεν εχει κανενα προβλημα, ειναι πολυ καλη, την ιδια εβαζε και η scott στα καλα μπουφαν της
οι αγκωνες ειναι αυτοι που κοβονται απο τα συγκεκριμενα προστατευτικα συνηθως, επειδη σε εκεινο το σημειο τσακιζονται περισσοτερο τα προστατευτικα απο τα ανοιγοκλεισιματα του αγκωνα, οπως εγραψε και ο eulogitos
Εχω και γω το ιδιο προβλημα.
Για πες μου τι πρεπει να κανω ακριβως.
Να τους στειλω email οτι και μενα κοπηκαν τα προστατευτικα;
Περιμενω...
road spirit
12/12/2011, 15:28
Όπως μου έγραψε και στην απάντηση του, θα έπρεπε να είχα επικοινωνήσει απ'ευθείας με τον dealer. O λόγος που έστειλα απ'ευθείας στη Ρέβιτ και όχι στο fcmoto απο όπου το αγόρασα ήταν οτι δεν είχα κρατήσει ούτε απόδειξη αγοράς, ούτε τα email με τα στοιχεία της ηλεκτρονικής παραγγελίας/αγορας/πληρωμής, οπότε άντε τρέχα γύρευε ...
Αν είχα όμως κάποια από όλα αυτά τα "τεκμήρια" θα είχα όντως επικοινωνήσει πρώτα με fcmoto και αν απο εκεί δεν έβγαζα άκρη τότε θα απευθυνόμουν στη Ρεβιτ
road spirit
12/12/2011, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από nibo
...Αλλα μετα απο κανα εξαμηνο μου ξανακοπηκαν και τα καινουρια:lol: ...και για να μην κανουμε αυτη την δουλεια ολη την ωρα, του εβαλα προστατευτικα αλλης εταιριας και ειναι κομπλε, γιατι το μπουφαν κατα τα αλλα τα σπαει
Νίκο ποιάς εταιρείας ταίριαξαν στους αγκώνες?
Τη πλάτη της SAS που γράφεις στο άλλο ποστ, απο που την έχεις πάρει? Στο νετ απο ένα γρήγορο ψάξιμο βρίσκω πλάτες της που να ταιριάζουν σε HELD και Ο'Νeal
eulogitos
12/12/2011, 17:02
για την πλατη , αν μπεις στο γερμανικο ebay και πατησεις "Sas-tec" θα σου βγαλει και τις πλατες που ταιριαζουν. για μενα , που το μπουφαν μου ειναι "Μ" ταιριαζει η πλατη που λεγεται " SC 1/12" και κανει κοντα 30ευρω και κατι , μαζι με μεταφορικα :wave2:
Μην παιρνετε dainese και alpinestars, δεν αξιζουν τα λεφτα τους... :rolleyes:
Πολλα μπραβο βεβαια στη revit για τον επαγγελματισμο και την υπευθυνοτητα της!
Τη πλάτη της SAS που γράφεις στο άλλο ποστ, απο που την έχεις πάρει? Στο νετ απο ένα γρήγορο ψάξιμο βρίσκω πλάτες της που να ταιριάζουν σε HELD και Ο'Νeal
δοκιμασε και Forcefield (http://www.forcefieldbodyarmour.com/product/upgrade-back-inserts/2361)
μετρας υψος,πλατος & διαλεγεις ενα απο τα 7σχεδια :wave2:
Γιαννη του εβαλα τους αγκωνες της pro life απο το revit sand
στο μηκος ειναι ιδιοι, και στο επανω μερος ειναι ιδιοι, αλλα επειδη στο κατω μερος ηταν λιγο πιο στενοι του cayenne (στο κατω μισο κομενο κομματι που φαινεται στις φωτο σου) εβαλα την μια επιαγκονιδα πανω στην αλλη, και εκοψα αυτο που περισσευε περιμετρικα, περιπου ενα ποντο
Αλλα και οι ΙXS που εχει ο Τζωρτοπουλος ειναι στις ιδιες διαστασεις ακριβως με του revit sand, και ισως ειναι και λιγο καλυτερες απο του revit γιατι ειναι πιο χοντρες και πιο μαλακες
Γνωμη μου ειναι ομως μην αγορασεις αλλους αγκωνες ακομη, περιμενε πρωτα να δεις τι θα σου στειλει η μαμα revit για αντικατασταση.. μπορει επειδη κοβοντουσαν να μην στελνει πλεον τις ιδιες, αλλα καποιας αλλης μαρκας
Την πλατη της SAS την ειχα αγορασει πριν 3 χρονια απο το δικυκλο στην Βουλιαγμενης http://www.dikyklo.gr/
την πουλαγε και ο αντιπρωσοπος της scott στην Ελλαδα, αφου και η scott εβαζε προστατευτικα SAS-TEC στα μπουφαν της http://www.motopegasus.com/
Παρε και μια τιμουλα απο τους 2 απο πανω αν την φερνουν ακομα, δεν χανεις τιποτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
δοκιμασε και Forcefield (http://www.forcefieldbodyarmour.com/product/upgrade-back-inserts/2361)
μετρας υψος,πλατος & διαλεγεις ενα απο τα 7σχεδια :wave2:
και ειναι καλες αυτες...?
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
και ειναι καλες αυτες...?
η Sidi ειναι καλη στις μποτες γιατι ασχολειται ΜΟΝΟ με μποτες...
το ιδιο και ο εγγλεζος...2τυπους ισοθερμικα βγαζει και ΟΛΑ τα υπολοιπα Προστασιες... :a013:
Η αντοχη ειναι δοκιμασμενη σε Joule και ειναι απο τις λιγες κυψελοειδεις διατρητες(αναπνεουσες) προστασιες (τα γραφει στo website τους και σε αρκετα Reviews σε Webbikeworld και αλλα)
eulogitos
25/12/2011, 12:03
Εγω παιδες εκανα το εξης τελικα.
αφου ειδα το ποστ εδω,αποφασισα να στειλω ενα mail ,οχι στην revit αλλα στην ιδια την εταιρεια που φτιαχνει τα προστατευτικα.
Οι ανθρωποι γρηγορα μου απαντησαν οτι ειναι κατι για το οποιο ειχαν παραπονα και στο παρελθον και παρολο που οι αγκωνες ηταν αυτοι που ουσιαστικα ηταν αχρηστοι ,ενω οι ωμοι απλα ειχαν ψιλοαρχισει να κοβονται , μου ειπαν να στειλω τα στοιχεια μου και μου εστελναν απο ενα ζευγαρι καινουργια για το καθενα.
και ετσι και εγινε, μεσα σε 10εργασιμες , την παρασκευη παρελαβα καινουργιους αγκωνες,διαφορετικο μοντελο (sc 1/05 ειναι και φαινεται λιιιγο πιο διαφορετικο απ'τα προηγουμενα) και ωμους που θα τους κρατησω μεχρι να ξεχαβαρλωθουν περισσοτερο αυτοι π εχω τωρα.
χωρις χρεωση φυσικα.
+1 για την εξυπηρετηση της Sas-tec!
road spirit
27/12/2011, 09:10
την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθε το πακέτο, είχαν βάλει μέσα απ'όλα :D
2 σετ για αγκώνες, 1 σετ ώμους και 1 σετ για γοφούς (άσχετο αλλά δεν πειράζει) ...
Οπτικά, τα προστατευτικά των αγκώνων είναι ίδια με το προηγούμενα. Τώρα αν είναι βελτιωμένο υλικό, θα δείξει
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?
http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=6511
http://www.youtube.com/watch?v=vqDe0C4OKbM
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?
http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=6511
http://www.youtube.com/watch?v=vqDe0C4OKbM
Το ιδιο βιντεο μου το εδειχνε φιλος πριν καμια εβδομαδα...Καλα, απιστευτο υλικο προστασιας...:wacko:
dukeandthecity
02/10/2012, 13:47
έλαβα κατευθειαν απο την sas-tec αντικατάσταση σε προβληματικά προστατευτικά. Μπραβο στην εταιρεία.