View Full Version : Διαγραφή μοτό....
Καλησπερα συνφορουμητες.Ξερει κανεις αν γινεται να επανακυκλοφορησει μια μοτο οταν αυτη ¨διαγραφει¨ απο το μητρωο του υπουργειου μεταφορων;Φιλος μου κατεθεσε την πινακιδα απο την παλια μοτο του λογο αγορας καινουργιας και τωρα που θελει να την επανακυκλοφορησει δεν του το επιτρεπουν λογο ¨καταστροφης¨ του μητρωου της μοτο!!Το μηχανακι ειναι κουκλι δεν μιλαμε για χρεπι.Οποιος ξερει κατι παρακαλω να βοηθησει.Ευχαριστω.
panagath
09/12/2011, 15:58
Αν είχε κάνει οριστική διαγραφή δε νομίζω ότι μπορεί να την ξανακυκλοφορήσει γιατί υποτίθεται ότι πάει για καταστροφή. Τώρα αν υπάρχουν παραθυράκια θα το πουν οι πιο έμπειροι.
RizlaPlusPlus
10/12/2011, 03:48
Αν ισχυει το ιδιο με τα αυτοκινητα, ισως να μπορει να βγαλει πινακιδα συλλεκτικου. Αν και εφοσον πληρει προυποθεσεις κτλ κτλ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από RizlaPlusPlus
Αν ισχυει το ιδιο με τα αυτοκινητα, ισως να μπορει να βγαλει πινακιδα συλλεκτικου. Αν και εφοσον πληρει προυποθεσεις κτλ κτλ...
αυτο ισχυει
αν εχει παραδωσει πινακιδες για αχρηστια δεν μπορει να βγαλει κανονικη πινακιδα ξανα μονο αν βγαλει απο την ΦΙΛΠΑ
αν εχει παραδωσει ομως πινακιδες για λιγο διαστημα δηλαδη αν ειπες οτι δεν θα το κινησεις για 5 χρονια και μετα θα το ξαναβγαλεις τοτε μπορεις να την ξαναβγαλεις
ilias integra R
10/12/2011, 07:38
οταν κατεθεσε ο φιλος σου τις πινακιδες τι δηλωσε στην αιτηση.........παντως αυταπαγγελτα δεν κανουν οριστικη διαγραφη...........
τις πινακιδες τις κατεθεσε στην εφορια η στο υπουργειο.?
αν ξαναπληρωσει τελη ταξινομησης νομιζω παιρνει καινουρια πινακιδα
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
αν ξαναπληρωσει τελη ταξινομησης νομιζω παιρνει καινουρια πινακιδα
αν οι πινακιδες εχουν κατατεθει για αχρηστια τοτε δεν βγαζει με τιποτα κανονικη αδεια
εκτος και αν αλλαξε κατι το τελευταιο 6μηνο σε αυτο το νομο
ANDREASXIOS
07/01/2015, 19:05
Ρε παιδιά, κατά τον Νοέμβριο είχα γουγλάρει το θέμα, γιατί με ενδιαφέρει και εμένα και υπάρχουν ακόμα και ΚΕΠ που λένε πως γίνεται αναίρεση- ακύρωση- άρση της ολικής διαγραφής μοτό, αλλά πρίν περάσει χρόνος από την ολική του διαγραφή. Τον νόμο δεν τον βρίσκω τώρα, μα τον ψάχνω κι εγώ, για να σώσω ένα χρέπι που έγινε μετά κόπων όνειρο...
Ρε παιδιά, κατά τον Νοέμβριο είχα γουγλάρει το θέμα, γιατί με ενδιαφέρει και εμένα και υπάρχουν ακόμα και ΚΕΠ που λένε πως γίνεται αναίρεση- ακύρωση- άρση της ολικής διαγραφής μοτό, αλλά πρίν περάσει χρόνος από την ολική του διαγραφή. Τον νόμο δεν τον βρίσκω τώρα, μα τον ψάχνω κι εγώ, για να σώσω ένα χρέπι που έγινε μετά κόπων όνειρο...
Μετά από 4 χρόνια.... το μηχανάκι θα είναι πια αντλία σε κανένα χωράφι :lol:
Εμαθα οτι το μηχανακι ζει με αλλο πλαισιο...........
theofilos888
08/01/2015, 06:04
Εμαθα οτι το μηχανακι ζει με αλλο πλαισιο...........
Φρανκενσταιν;;;;; :p