View Full Version : προβλημα σε κλε 400
gregogti
09/12/2011, 15:40
ειχα θεμα με μπουκωματα και σβησιματα στο ρελαντι ,ρυθμισα τους πλωτηρες την σταθμη δλδ ξανα καθαρισμα, τεντωσα και την καδενα ..παρατηρησα οταν το εβαλα και δουλεψε χωρις παπα οτι το αριστερο σλαιντ(βελονα) οταν του εδινα λιγο γκαζι ενω το δεξι επεζε γρηγορα το αριστερο κουνιοταν πιο λιγο .εντωμεταξυ οταν ειναι κρυο και το βαζω μπρος ο αριστερος κυλινδρος ειναι κρυος και σιγα σιγα παιρνει μπρος .αρα εχω θεμα ακομα με το αριστερο μερος.παντως μπουκωματα δεν εχω πια αλλα εχω θεμα οταν ειναι κρυο το μηχανακι.μαλον θελω μεμβρανη.ελεγξα και την acv κλεινωντας την τρυπα τις με το δαχτυλο το μηχανακι μαρσαρε .σωστα η εχει θεμα ????καμια γνωμη?
gregogti
10/12/2011, 14:52
τσεκαρα και την πιπα του μπουζιου φερνει ρευμα κανονικα.καμια γνωμη κανεις??
nassosxlvbros
10/12/2011, 15:06
Έχεις απαντήσει ήδη...τροφοδοσία πάσχεις και μάλλον πας για μεμβράνες...πάντως τσέκαρε και τις λαστιχένιες ενώσεις της εισαγωγής μην έχει σκιστεί η αριστερή και "μπάζει". :)
gregogti
10/12/2011, 16:06
οχι δεν ειναι σχυσμενες οι ενωσεις του καρμπυλατερ ,λες δλδ να ειναι σιγουρα απο την βελονα εε??
nassosxlvbros
10/12/2011, 16:54
Αν δεν είναι σκισμένες οι μεμβράνες, τότε να κοιτάξεις τους λαστιχένοιυς συνδέσμους για ρωγμές και σκασίματα,και λύσε/καθάρισε τα πάντα από τα καρμπ εσύ ή ο μάστορης.
:wave2: