View Full Version : acer 5920g βοηθεια απο Αθηνα
blackbusa
13/12/2011, 10:12
Το laptop μαλλον μας αφησε χρονους...αλλα πριν παω σε κανα acer service και μου πουνε καμμια τρελλη τιμη μετα απο κανα μηνα ψαχνω καποιον που να εχει παρομοιο μοντελο η το αναλογο σωστο βυσμα για το τροφοδοτικο....περιοχη στην Αθηνα για να μπορεσω να σας ''ενοχλησω'' για 3 λεπτακια...ευχαριστω πολυ...
υ.γ. καλη τριτη και 13 να εχουμε...:wave2:
panagath
13/12/2011, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Το laptop μαλλον μας αφησε χρονους...αλλα πριν παω σε κανα acer service και μου πουνε καμμια τρελλη τιμη μετα απο κανα μηνα ψαχνω καποιον που να εχει παρομοιο μοντελο η το αναλογο σωστο βυσμα για το τροφοδοτικο....περιοχη στην Αθηνα για να μπορεσω να σας ''ενοχλησω'' για 3 λεπτακια...ευχαριστω πολυ...
υ.γ. καλη τριτη και 13 να εχουμε...:wave2:
Το έχει ένας φίλος και του έκαψε και αυτού τροφοδοτικό στα καλά καθούμενα. Πολύμετρο έχεις να δοιμάσεις αν δίνει τάση το τροφοδοτικό?
blackbusa
13/12/2011, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Το έχει ένας φίλος και του έκαψε και αυτού τροφοδοτικό στα καλά καθούμενα. Πολύμετρο έχεις να δοιμάσεις αν δίνει τάση το τροφοδοτικό?
το εξωτερικο τροφοδοτικο???μεσα???γιατι ο παπαρας δεν ειχα την μπαταρια επανω και δεν ξερω αν ειναι θεμα ρευματος...
road spirit
13/12/2011, 10:54
έχω ένα acer aspire 5ετίας (και βάλε). Η' έρχεσαι το βράδυ απο το σπίτι, ή το φέρνω μαζί μου αύριο και συναντιόμαστε να το δοκιμάσεις
blackbusa
13/12/2011, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
έχω ένα acer aspire 5ετίας (και βάλε). Η' έρχεσαι το βράδυ απο το σπίτι, ή το φέρνω μαζί μου αύριο και συναντιόμαστε να το δοκιμάσεις thnx ΓΙαννακη...πριν μπεις στον κοπο να δουμε αν το βυσμα κανει επειδη αυτοι η μαλακες εχουν οτι ναναι σε διαφορετικα μοντελα...θες να σου στειλω specs απο το τροφοδοτικο και να το κανονισουμε για αυριο???
road spirit
13/12/2011, 11:02
thnx ΓΙαννακη...πριν μπεις στον κοπο να δουμε αν το βυσμα κανει επειδη αυτοι η μαλακες εχουν οτι ναναι σε διαφορετικα μοντελα...θες να σου στειλω specs απο το τροφοδοτικο και να το κανονισουμε για αυριο??? δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι, το βύσμα να δούμε ... θα το έχω μαζί μου αύριο και μιλάμε στο τηλ
panagath
13/12/2011, 11:19
το εξωτερικο τροφοδοτικο???μεσα???γιατι ο παπαρας δεν ειχα την μπαταρια επανω και δεν ξερω αν ειναι θεμα ρευματος...
Το εξωτερικό τροφοδοτικό. Το λαπτοπ δεν έχει εσωτερικό. Αν έχεις ένα πολύμετρο πάντως βάλε τα πινς στο βύσμα, το ένα μέσα το άλλο στο μεταλλικό περίβλημα και δες αν έχει τάση και μάλλιστα παραπλήσια των specs. Αν δε δίνει τάση πας με τη μία για τροφοδοτικό. Σε universal θα βρεις στο 40ευρω εκτός αν δε βιάζεσαι και πάρεις κάτι πολύ φθηνότερο από ebay.
Αν το τροφοδοτικό δίνει τάση...κλάφτο το acer.
blackbusa
13/12/2011, 11:30
Λαζαρε δεβρω εξω...αναστηθηκε απο μονο του...δηλαδη οτι ναναι...μαλλον παει ασορτι με τον ιδιοκτητη...τεσπα...σε λιγο καιρο θα παει για φουνταρισμα...
ευχαριστω για την βοηθεια/προθημια...
:wave2:
panagath
13/12/2011, 11:35
Λαζαρε δεβρω εξω...αναστηθηκε απο μονο του...δηλαδη οτι ναναι...μαλλον παει ασορτι με τον ιδιοκτητη...τεσπα...σε λιγο καιρο θα παει για φουνταρισμα...
ευχαριστω για την βοηθεια/προθημια...
Xμμμ...Καλή φάση. γενικά δεν είναι απίθανο, αλλά όχι τόσο πιθανό σε λαπτοπ μιας και το τροφοδοτικό αποσυνδέεται απευθείας από τη μητρική. Συμβάινει κυρίως σε Desktops.
Σε κάποιο κόλημα μένουν φορτισμένα κάποια πυκνωτάκια και όντας φορτισμένα δε μπορεί να ξεκινήσει το PC. Στα desktops αποσυνδέουμε το ρεύμα και πατάμε κρατημένο το κουμπί του Start για αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να αποφορτιστθούν τα πυκνωτάκια.
Ελα παπαράκο το έχω εγώ πάρε τηλ και όποτε θες πέρνα. δεν έχεις πολύμετρο να το μετρήσεις το δικό σου?
fantacid
13/12/2011, 14:19
το λαποτοπ μετραει αντιστροφα.....
για αρχη ανοιξε το κ καθαρισε τη σκονη που εχει μαζεψει,
αν μπορεις να αλλαξεις κ παστα θα ειναι ακομα καλυτερα γιατι μετα απο 5 χρονια η στοκ εχει παει περιπατο, θα τη βρεις ξεραμενη κ περιμετρικα των cores....
θα κερδισεις λιγο χρονο αλλα εχε στο νου σου οτι αργα ή γρηγορα θα ψαξεις για αντικαταστατη