View Full Version : καινουρια οδηγος
Cpt. Haddock
14/12/2011, 20:01
Συνεχίστε :wave2:
Anastasia91
14/12/2011, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Η κοπελιά μπήκε στο μοτό κρυφά από τον άλλονα για να της πούμε τι να πάρει.. ο άλλος κοιμόταν κι όταν το πήρε χαμπάρι αντί να της σφυρίξει δύο μπατσες άρχισε τα χαχαχού και την έκανε αφήνοντάς την σε μας για διαφώτιση..
τωρα αυτο ειναι ειναι ξεκαθάρισμα? σορρυ κιολας..:a28:
ισως δε καταλαβαινω το χιουμορ του απο πανω η ισως δε καταλαβαινω τι ειναι το ξεκαθαρισμα.. Εγώ νομιζα πως ξεσκαρταρισμα ειναι να αφαιρεθουν ολα τα ασχετα επι του θεματος σχολια..
τεσπα ζω και μαθαινω, θα σας μαθω κι εδω παιδια..:beer:
Πολυμήχανος
14/12/2011, 20:16
Σύνοψη=η ιστορια με δύο λόγια.
Ξεσκαρτάρισμα=να σβηστούν τα άσχετα ποστ.
Γιατί μπερδεύεσαι και ανακατεύεις διαφορετικές έννοιες; Δίνε μια κάποια προσοχή τι γράφουν...
(γυναίκες...Νο2...)
Anastasia91
14/12/2011, 20:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
Σύνοψη=η ιστορια με δύο λόγια.
Ξεσκαρτάρισμα=να σβηστούν τα άσχετα ποστ.
Γιατί μπερδεύεσαι και ανακατεύεις διαφορετικές έννοιες; Δίνε μια κάποια προσοχή τι σου γράφουν...
σωστο κι αυτο..:blush:
AUFGEBRACHT
14/12/2011, 20:31
Έχει πλέον καταντήσει...
241976
nikos_abel
14/12/2011, 20:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Συνεχίστε :wave2:
Μπα, τώρα δε θέλουμε. Αφού η Αναστασία δε τσινάει, δεν έχει πλάκα:D
Και πούσαι Τασού, αποφάσισε ποιο άβαταρ θα έχεις, εμείς οι γέροι αγράμματοι δε διαβάζουμε ονόματα (δε βλέπουμε κιολας)
από τις εικονίτσες σας αναγνωρίζουμε:D
αν το bross σου φανηκε ψηλο και βαρυ, τοτε δυσκολα θα βρεις μηχανακι πανω απο 125
αληθεια γιατι δεν βγαζεις κατ'ευθειαν το απεριοριστο διπλωμα??
Anastasia91
14/12/2011, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Μπα, τώρα δε θέλουμε. Αφού η Αναστασία δε τσινάει, δεν έχει πλάκα:D
Και πούσαι Τασού, αποφάσισε ποιο άβαταρ θα έχεις, εμείς οι γέροι αγράμματοι δε διαβάζουμε ονόματα (δε βλέπουμε κιολας)
από τις εικονίτσες σας αναγνωρίζουμε:D
χαχαχαχα το ψαρακι κατοχυρωθηκε λοιπον:beer:
Anastasia91
14/12/2011, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
αν το bross σου φανηκε ψηλο και βαρυ, τοτε δυσκολα θα βρεις μηχανακι πανω απο 125
αληθεια γιατι δεν βγαζεις κατ'ευθειαν το απεριοριστο διπλωμα??
το brosaki που ειχα καβαλησει δεν ηταν και τοσο brosaki. ειχε πολυ χαμηλα και στενα clip-on και μικρη διαδρομη στο τιμονι οποτε οταν ξεκινησα πηγα να πεσω κυριως λογω διαδρομης τιμονιου, και ετσι το πηρα απο φοβο..
:(
του χρονου μπορω να βγαλω απεριοριστο, η φετος το α1, και σε δυο χρονια να γινει απεριοριστο.
ουτως η αλλως δε το πολυβιαζομαι το απεριοριστο. Καλυτερα σιγα σιγα...
el_hymador
14/12/2011, 21:16
...και να φανταστεις οτι το αγορακι ηταν πιο συγκεκριμενο απο το κοριτσακι...
:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry:
241981
AUFGEBRACHT
14/12/2011, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...και να φανταστεις οτι το αγορακι ηταν πιο συγκεκριμενο απο το κοριτσακι...
:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry:
Γιαυτό η επόμενη ετήσια του φόρουμ πρέπει τιμής ένεκεν να γίνει εδώ:
241982
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
el_hymador
14/12/2011, 22:20
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
MG-KTiNoS
14/12/2011, 22:33
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anastasia91
τωρα αυτο ειναι ειναι ξεκαθάρισμα? σορρυ κιολας..:a28:
ΟυΟυΟυΟυΟυΟυ προσβόλα...
το νεούδι έβγαλε κίτρινη στον άδμιν :smokin:
Anastasia91
14/12/2011, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ΟυΟυΟυΟυΟυΟυ προσβόλα...
το νεούδι έβγαλε κίτρινη στον άδμιν :smokin:
δεν ειχα κακια προθεση, να γραφτει στα πρακτικα.. ημουν συναισθηματικα φορτισμενη! χαχαχ:(
δεν ειχα κακια προθεση, να γραφτει στα πρακτικα.. ημουν συναισθηματικα φορτισμενη! χαχαχ:(
κοίτα άμα είναι έτσι πάσο γιατί ξέρω πως ο καλός μας ο γλυκούλης κύριος sniper
είναι πολύ ευαισθητούλης και είναι πολλές φορές συναισθηματικά φορτισμένος.
καμιά φορά του ξεφεύγει κανά δάκρυ ή κλάνει από την συγκίνηση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κοίτα άμα είναι έτσι πάσο γιατί ξέρω πως ο καλός μας ο γλυκούλης κύριος sniper
είναι πολύ ευαισθητούλης και είναι πολλές φορές συναισθηματικά φορτισμένος.
καμιά φορά του ξεφεύγει κανά δάκρυ ή κλάνει από την συγκίνηση.
:lol: :lol: :lol: :lol:
τι μλκς...... :lol: :lol:
υ.γ. 2000 δισκοι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
:lol: :rotflmao:
Ζορζ... ΡΕ.. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ BROS.. :rotflmao: :lol:
κατι εχει κανει αυτος ρε και παιρνει ποσοστα απο τις πωλησεις μεταχειρησμενων δεν εξηγειτε αλλιως
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
κατι εχει κανει αυτος ρε και παιρνει ποσοστα απο τις πωλησεις μεταχειρησμενων δεν εξηγητε αλλιως προσπαθω να ανεβασω την τιμη φιλαι...μην μας χαλας την αγορα:mad: :D
το brosaki που ειχα καβαλησει δεν ηταν και τοσο brosaki. ειχε πολυ χαμηλα και στενα clip-on και μικρη διαδρομη στο τιμονι οποτε οταν ξεκινησα πηγα να πεσω κυριως λογω διαδρομης τιμονιου, και ετσι το πηρα απο φοβο..
του χρονου μπορω να βγαλω απεριοριστο, η φετος το α1, και σε δυο χρονια να γινει απεριοριστο.
ουτως η αλλως δε το πολυβιαζομαι το απεριοριστο. Καλυτερα σιγα σιγα...
τοτε δοκιμασε με ενα νορμαλ brosακι:D
αν κλεισεις τα 21,δεν εχει σημασια αν ποσο καιρο εχει το α1....μπορεις να βγαλεις απεριοριστο:dizzy:
Corvo
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
προσπαθω να ανεβασω την τιμη φιλαι...μην μας χαλας την αγορα:mad: :D
αν κλεισεις τα 21,δεν εχει σημασια αν ποσο καιρο εχει το α1....μπορεις να βγαλεις απεριοριστο:dizzy:
πως το εκανες αυτο με τα ονοματα και την παραθεση τωρα ρε παληκαρ????
πως το εκανες αυτο με τα ονοματα και την παραθεση τωρα ρε παληκαρ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι...fixed:D
κατι εχει κανει αυτος ρε και παιρνει ποσοστα απο τις πωλησεις μεταχειρησμενων δεν εξηγειτε αλλιως
ρε αυτός στο τέλος θα με ζητήσει τράμπα το bandit με το μπροσάκι.. :lol:
θα το σκεφτομουνα ρε συ...αλλα μεσ'την κριση...που λεφτα για διπλωμα εξωλεμβιας:rolleyes: :D
:beer: :beer: :beer:
αυτο παει και ερχεται μην σου ζητησει και λεφτα για την διαφορα
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
webassasin
15/12/2011, 04:47
ΒROSS 400
Δεν εκατσα να διαβασω τι σου εχουν προτεινει,αφου ειδα οτι το μαλακισαν πολυ το θεμα στις πρωτες σελιδες.
Πολυ καλο σχολειο το ΒROSS συν οτι το οδηγας με το μικρο διπλωμα.
Και σου μενουν και λεφτα να πληρωσεις τις πρωτες κλησεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
ΒROSS 400
........
ΒROSS........
καινουργιο μοντελο?
ποιας εταιριας?
:lol:
γιατι να φαει κληση η κοπελα ρε εσυ?
DimChios
15/12/2011, 08:09
ωραιο καθαρισμα εκανες ρε Ηλια, ευγε!
:wave2:
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ...............ΤΟ ΘΕΜΑ
Κάθε φορά πού πέφτει ή άκροαματικότητα, ξεπετιέται καί μιά γκόμενα,
γιά νά μάς τή............ΣΗΚΩΣΕΙ......!!!
Κάτι άλλο...??
Πού λένε καί στά Γκούντις.....
:yuck:
Anastasia91
15/12/2011, 10:07
προσπαθω να ανεβασω την τιμη φιλαι...μην μας χαλας την αγορα:mad: :D
Corvo
Καλημερα:wave2:
αν βρεθει κανενα νορμαλ brosακι στο δρομο μου θα το δοκιμασω :)
αυτο με το διπλωμα δε το ηξερα, thnks!! :D
Anastasia91
15/12/2011, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
ΒROSS 400
Δεν εκατσα να διαβασω τι σου εχουν προτεινει,αφου ειδα οτι το μαλακισαν πολυ το θεμα στις πρωτες σελιδες.
Πολυ καλο σχολειο το ΒROSS συν οτι το οδηγας με το μικρο διπλωμα.
Και σου μενουν και λεφτα να πληρωσεις τις πρωτες κλησεις.
ισως καταληξω σε μπρος τωρα που το σκεφτομαι, τα λεφτα που διαθετω με καλυπτουν οποτε γιατι οχι?:wacko: θα δειξει..
panagath
15/12/2011, 10:13
Corvo
Αν κλείσεις τα 21 πράγματι δεν έχει σημασία πόσο καιρό έχεις το A1. ΑΛΛΑ αν δεν έχεις το Α1 για 2 χρόνια τότε πρέπει να ξαναδώσεις πορεία και στη σχολή οδηγών που πήγε ο αδερφός μου του είπε θα πάει κανα 170άρι ευρώ σε ένα χρόνο που θα κλείσει τα 21. Αν κλείσεις τα 2 χρόνια με το Α1 τότε πληρώνεις μόνο το παράβολο και το (γ@...τικο) παράβολο εκτύπωσης νέου διπλώματος.
Anastasia91
15/12/2011, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Αν κλείσεις τα 21 πράγματι δεν έχει σημασία πόσο καιρό έχεις το A1. ΑΛΛΑ αν δεν έχεις το Α1 για 2 χρόνια τότε πρέπει να ξαναδώσεις πορεία και στη σχολή οδηγών που πήγε ο αδερφός μου του είπε θα πάει κανα 170άρι ευρώ σε ένα χρόνο που θα κλείσει τα 21. Αν κλείσεις τα 2 χρόνια με το Α1 τότε πληρώνεις μόνο το παράβολο και το (γ@...τικο) παράβολο εκτύπωσης νέου διπλώματος.
εντυπωση θα μου εκανε αν δεν πληρωναμε παραβολο εκτυπωσης νεου διπλωματος! :dizzy:
ευχαριστω για την κατατοπιστικη σου απαντηση!
panagath
15/12/2011, 10:41
εντυπωση θα μου εκανε αν δεν πληρωναμε παραβολο εκτυπωσης νεου διπλωματος! :dizzy:
ευχαριστω για την κατατοπιστικη σου απαντηση!
Το θέμα είναι ότι έχεις πληρώσει ήδη την κάρτα (νέο δίπλωμα) 32 ευρώ. Θα μπορούσαν να τυπώσουν πάνω στην υπάρχουσα, ή τουλάχιστον να μην κονομάνε από αυτή (έστω τη δεύτερη τρίτη).
Ο αδερφός μου πέρσυ το καλοκαίρι πλήρωσε 32 ευρώ για το δίπλωμα του αυτοκινήτου. Φέτος έβγαλε για Α1 και ένα χρόνο μετά δλδ πλήρωσε άλλα 32 ευρώ. Του χρόνου που θα κλέισει τα 21 πιθανότατα θα θέλει να το κάνει Α οπότε θα πληρώσει άλλα 32 ευρώ. Ε είναι ή δεν είναι λίγο απάτη? Για μια πλαστική κάρτα η οποία συνολικά δεν κοστίζει στο δημόσιο πάνω απο 2-3 ευρώ.
Anastasia91
15/12/2011, 10:51
Το θέμα είναι ότι έχεις πληρώσει ήδη την κάρτα (νέο δίπλωμα) 32 ευρώ. Θα μπορούσαν να τυπώσουν πάνω στην υπάρχουσα, ή τουλάχιστον να μην κονομάνε από αυτή (έστω τη δεύτερη τρίτη).
Ο αδερφός μου πέρσυ το καλοκαίρι πλήρωσε 32 ευρώ για το δίπλωμα του αυτοκινήτου. Φέτος έβγαλε για Α1 και ένα χρόνο μετά δλδ πλήρωσε άλλα 32 ευρώ. Του χρόνου που θα κλέισει τα 21 πιθανότατα θα θέλει να το κάνει Α οπότε θα πληρώσει άλλα 32 ευρώ. Ε είναι ή δεν είναι λίγο απάτη? Για μια πλαστική κάρτα η οποία συνολικά δεν κοστίζει στο δημόσιο πάνω απο 2-3 ευρώ.
Μισω αυτο που θα πω.. αλλα στην Ελλαδα βρισκομαστε. :a018:
και 50€ να μας ελεγαν να πληρωσουμε, θα τα πληρωναμε.. Τουλαχιστον σαν λαος μεχρι τωρα αυτο εχουμε δειξει.. Γιατι μπορει εσυ, εγω, και ο ταδε να αντιδρουσαμε, απο την αλλη ομως θα ειχαμε τους 15-20 (λεμε τωρα) που 8α τους περισσευαν, η που τελοσπαντων δε θα τους ενοιαζε, και θα τα εσκαγαν::a26: .. οποτε τι ψαχνεις να βρεις?
panagath
15/12/2011, 11:06
Μισω αυτο που θα πω.. αλλα στην Ελλαδα βρισκομαστε. :a018:
και 50€ να μας ελεγαν να πληρωσουμε, θα τα πληρωναμε.. Τουλαχιστον σαν λαος μεχρι τωρα αυτο εχουμε δειξει.. Γιατι μπορει εσυ, εγω, και ο ταδε να αντιδρουσαμε, απο την αλλη ομως θα ειχαμε τους 15-20 (λεμε τωρα) που 8α τους περισσευαν, η που τελοσπαντων δε θα τους ενοιαζε, και θα τα εσκαγαν::a26: .. οποτε τι ψαχνεις να βρεις?
Δεν είναι μόνο αυτό που λες, ότι καποια δε θα τους ένοιαζε ή θα τους περίσσευαν. Αλλά τα έχουν κάνει έτσι ώστε να μη μπορείς να κάνεις αλλιώς. Δεν υπάρχει μαζικότητα να τους ταράξει λίγο.
Ο αδερφός μου ούτε του περίσσευαν ούτε δεν τον έννοιαζε, αλλά προκειμένου να τελειώνει και να κάνει τη δουλειά του τα έδωσε...τί να κάνει...Έφυγαν τα άλλα 32.
Και αυτό είναι το λίγο...Μην αρχίσω να πω για την "ανακύκλωση αυτοκινήτων" γιατί εκεί να δείτε τι γίνεται και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς το τι νόμιμη ληστεία κάνουν. Το καταλαβαίνει ο κόσμος όταν τρακάρει το αμαξάκι του και δεν αξίζει να το φτιάξει , οπότε πάει να καταθέσει πινακίδες να το πουλήσει για ανταλλακτικά, έλα μου όμως που τώρα δε μπορεί να το πουλήσει, αλλά πρέπει να το δώσει σε αυτούς ΤΖΑΜΠΑ και ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ αλλιώς πληρώνει κιόλας. ΑΛλά αυτό θέλει ένα θρεντ μόνο του.
Anastasia91
15/12/2011, 11:14
Δεν είναι μόνο αυτό που λες, ότι καποια δε θα τους ένοιαζε ή θα τους περίσσευαν. Αλλά τα έχουν κάνει έτσι ώστε να μη μπορείς να κάνεις αλλιώς. Δεν υπάρχει μαζικότητα να τους ταράξει λίγο.
Ο αδερφός μου ούτε του περίσσευαν ούτε δεν τον έννοιαζε, αλλά προκειμένου να τελειώνει και να κάνει τη δουλειά του τα έδωσε...τί να κάνει...Έφυγαν τα άλλα 32.
Και αυτό είναι το λίγο...Μην αρχίσω να πω για την "ανακύκλωση αυτοκινήτων" γιατί εκεί να δείτε τι γίνεται και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς το τι νόμιμη ληστεία κάνουν. Το καταλαβαίνει ο κόσμος όταν τρακάρει το αμαξάκι του και δεν αξίζει να το φτιάξει , οπότε πάει να καταθέσει πινακίδες να το πουλήσει για ανταλλακτικά, έλα μου όμως που τώρα δε μπορεί να το πουλήσει, αλλά πρέπει να το δώσει σε αυτούς ΤΖΑΜΠΑ και ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ αλλιώς πληρώνει κιόλας. ΑΛλά αυτό θέλει ένα θρεντ μόνο του.
μαζικοτητα θα υπηρχε αν τους εκαιγε ολους.. φυσικα δε μπορεις να κανεις τιποτα ουτε να βγαλεις το φιδι απο την τρυπα μονος σου, οποτε οπως πολυ σωστα λες, απλα δε μπορουμε να κανουμε τιποτα.. :( οντως θελει θρεντ γιατι παμε σε αλλο θεμα.
panagath
15/12/2011, 11:23
μαζικοτητα θα υπηρχε αν τους εκαιγε ολους.. φυσικα δε μπορεις να κανεις τιποτα ουτε να βγαλεις το φιδι απο την τρυπα μονος σου, οποτε οπως πολυ σωστα λες, απλα δε μπορουμε να κανουμε τιποτα.. :( οντως θελει θρεντ γιατι παμε σε αλλο θεμα.
Πάντως στα λεφτά που διαθέτεις ή σε 125 θα πάς ή σε Bros για το Α1.
Εγώ έψαχνα μέχρι 3500ευρώ και ξαφνικά σε 2 εβδομάδες μέσα με τους κωλοφόρους τους και έτσι όπως τα έκαναν στην καλυτερη θα ψάξω για 1000-1200 ευρώ μηχανή...οπότε στην καλύτερη περίπτωση με βλέπω με bros ή cb400. Αν και έχω αρχίσει να ψήνω και κανα χωμάτινο για εξορμήσεις προς τη φύση (του Υμητού :p :p :eyepop: ).
Δοκίμασε κανα brosaki να το δεις. Δε νομίζω να είναι δύσκολο στην οδήγηση άσχετα με το μέγεθός σου. Ψάξε για αγγελίες και πήγαινε να τα δεις αν δεν έχει κάποιος γνωστός σου να στο δώσει να το δοκιμάσεις.
Ας τον ξυπνήσει κάποιος!!!
keepdreaming
15/12/2011, 11:30
Εγω παντως θα συνιστουσα, αν δεν θες πανω απο 125 κυβικα και το θες και ψιλο-καινουριο, να ριξεις μια ματια στα CBR 125.
Σκυλια, με αρκετη δυναμη για 125 και μπορουν να τα κανουν και ολα. Ειχα ενα οταν ημουν πιτσιρικας...σε βαζει (σιγα σιγα) και στον κοσμο των SS.
Τι να μας πουν και τα RS? Στα φαναρια επινα τσαι, αλλα εγω μπορουσα να παω με σταθερα 150 απο την Αρτα μεχρι την Πρεβεζα με το CBR ενω τα RS αν προσπαθουσαν να κρατησουν τελικη για πανω απο κανα χιλιομετρο καιγοντουσαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για να συνοψισω, πιστευω οτι το CBR ειναι ΠΟΛΥ αξιολογο μηχανακι και θα σε βοηθησει. Δεν ειναι βαρυ, στριβει ευκολα και κανει τα παντα!
Βρηκα και κατι: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1412557/
Anastasia91
15/12/2011, 11:33
Πάντως στα λεφτά που διαθέτεις ή σε 125 θα πάς ή σε Bros για το Α1.
Εγώ έψαχνα μέχρι 3500ευρώ και ξαφνικά σε 2 εβδομάδες μέσα με τους κωλοφόρους τους και έτσι όπως τα έκαναν στην καλυτερη θα ψάξω για 1000-1200 ευρώ μηχανή...οπότε στην καλύτερη περίπτωση με βλέπω με bros ή cb400. Αν και έχω αρχίσει να ψήνω και κανα χωμάτινο για εξορμήσεις προς τη φύση (του Υμητού :p :p :eyepop: ).
Δοκίμασε κανα brosaki να το δεις. Δε νομίζω να είναι δύσκολο στην οδήγηση άσχετα με το μέγεθός σου. Ψάξε για αγγελίες και πήγαινε να τα δεις αν δεν έχει κάποιος γνωστός σου να στο δώσει να το δοκιμάσεις.
εχω ενα φιλο που εχει bros, το θεμα ειναι θα μου το δωσει?? :lol: αν μου το δωσει θα σας πω εντυπωσεις!
Αυτο για τον Υμητο εγραψε.. :rotflmao:
Anastasia91
15/12/2011, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Εγω παντως θα συνιστουσα, αν δεν θες πανω απο 125 κυβικα και το θες και ψιλο-καινουριο, να ριξεις μια ματια στα CBR 125.
Σκυλια, με αρκετη δυναμη για 125 και μπορουν να τα κανουν και ολα. Ειχα ενα οταν ημουν πιτσιρικας...σε βαζει (σιγα σιγα) και στον κοσμο των SS.
Τι να μας πουν και τα RS? Στα φαναρια επινα τσαι, αλλα εγω μπορουσα να παω με σταθερα 150 απο την Αρτα μεχρι την Πρεβεζα με το CBR ενω τα RS αν προσπαθουσαν να κρατησουν τελικη για πανω απο κανα χιλιομετρο καιγοντουσαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για να συνοψισω, πιστευω οτι το CBR ειναι ΠΟΛΥ αξιολογο μηχανακι και θα σε βοηθησει. Δεν ειναι βαρυ, στριβει ευκολα και κανει τα παντα!
Βρηκα και κατι: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1412557/
μετα απο αρκετη σκεψη σ αυτα τα δυο εχω καταληξει, η Bros 400 η crb 125..
Η αγγελια ειναι αρκετα ενδιαφερουσα, σ ευχαριστω πολυ! :D
keepdreaming
15/12/2011, 11:50
μετα απο αρκετη σκεψη σ αυτα τα δυο εχω καταληξει, η Bros 400 η crb 125..
Η αγγελια ειναι αρκετα ενδιαφερουσα, σ ευχαριστω πολυ! :D
Αξιολογα και τα 2, το Bros θα σε τρομαξει περισσοτερο απ το CBR, αλλα το CBR ειναι και μια δεκαετια σχεδον πιο καινουριο.
Οποτε λιγοτερα λεφτα για επισκευες, και λιγοτερες πιθανοτητες για να παθει κατι:winka:
Εγω που το ειχα 2 χρονια στην κατοχη μου παντως, δεν ειχε βγαλει κιχ το καημενο :sun:
sapila racing
15/12/2011, 11:53
Στα φαναρια επινα τσαι, αλλα εγω μπορουσα να παω με σταθερα 150 απο την Αρτα μεχρι την Πρεβεζα με το CBR
Κοψε κάτι, το παράκανες!!!! :eek: :eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Κοψε κάτι, το παράκανες!!!! :eek: :eek:
Εγώ πάλι που οδήγησα (ευτυχώς για πολύ λίγο) το CBR125... αφενώς βαρέθηκα τη ζωή μου, αφετέρου διαπίστωσα ότι πάνω απο 120 δεν.. Τώρα σε κατηφόρα ή γκρεμό, με ούριο άνεμο (μεγάθους Κατρίνα) πιθανό..
keepdreaming
15/12/2011, 11:59
Εμενα παντως 140-150 εδειχνε το ΚΟΝΤΕΡ μετα απο πολυ ωρα και προσπαθεια σε ευθεια. Και το μηχανακι δεν φορουσε κατι πανω του εκτος απο μια εξατμιση (ουτε που θυμαμαι ονομα).
Τωρα βεβαια, πανω απο 120-125 ΚΑΘΑΡΑ χιλιομετρα δεν νομιζω ουτε εγω να πηγαινε. Αλλα το κοντερ ως συνηθως εδειχνε αλλα...
Και μη ξεχναμε οτι ημουν 15-16 χρονων και 60- κιλα...
Οποιος θελει, το πιστευει...
Και ενα Edit για τον Sniper...
Εδω μιλαμε για κοπελα και νεα οδηγο...λες να το βαρεθει το CBR? Εσυ ειχες και αλλα στην κατοχη σου πριν απο αυτο γι αυτο το βαρεθηκες.
Ισα ισα που θα της φανει και οπλο...Και εγω τωρα αν πηγαινα απο το Gixxer στο 125 θα προτιμουσα να αυτοκτονησω :rotflmao: :beer:
εχω ενα φιλο που εχει bros, το θεμα ειναι θα μου το δωσει?? ........
θα συμφωνησω με τον σκοπευτη....
ΑΣ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ !!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
...
...
Ισα ισα που θα της φανει και οπλο... ...
Ναι.. έτοιμη να κατακτήσει τους δρόμους.. :lol:
Όλα τα 125 είναι ακριβά παπιά με ταχύτητες. Τίποτα παραπάνω.
keepdreaming
15/12/2011, 12:35
Ναι.. έτοιμη να κατακτήσει τους δρόμους.. :lol:
Όλα τα 125 είναι ακριβά παπιά με ταχύτητες. Τίποτα παραπάνω.
Γιατι οχι? Μπορει να κανει και ταξιδια, αλλα με το αναλογο κοστος στην τσεπη της και στην αντοχη της. Τα παντα γινονται αν το θελεις.
Αυτο που εννοουσα ομως ειναι πως το CBR σαν πρωτο μηχανακι ειναι υπεραρκετο για καποιον πρωταρη. Δεν συμφωνεις? Να της δωσω το δικο μου δηλαδη αν το CBR δεν κανει. Θα το κουμανταρει πιστευω :eyepop:
Συμφωνω πως ειναι ακριβα παπια με ταχυτητες αλλα αντι να δωσω 1000 ευρω για ενα Innova η ενα Crypton προτιμω να δωσω 1400 για ενα CBR. Εγω παντως το ειχα απολαυσει απειρως περισσοτερο απο τις παπιες που ειχα...
Anastasia91
15/12/2011, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
θα συμφωνησω με τον σκοπευτη....
ΑΣ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ !!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
το αν θα μου το δωσει το ειπα γιατι ειναι γνωστες οι αποψεις για τις γυναικες οδηγους (βλεπε ταπερ, γυρνα στην κουζινα σου κλπ).. Δε λεω οτι εχετε αδικο να μας κατηγορειτε καθως οι πιο πολλες γκαφες απο γυναικες γινονται, απλα να μην βαζετε ολους τους ανθρωπους σε ενα τσουβαλι.
Ο Θωμάς δεν μπαίνει να προτείνει το πρώτο του μηχανάκι και ανησυχώ...:smokin:
Anastasia91
15/12/2011, 12:43
Γιατι οχι? Μπορει να κανει και ταξιδια, αλλα με το αναλογο κοστος στην τσεπη της και στην αντοχη της. Τα παντα γινονται αν το θελεις.
Αυτο που εννοουσα ομως ειναι πως το CBR σαν πρωτο μηχανακι ειναι υπεραρκετο για καποιον πρωταρη. Δεν συμφωνεις? Να της δωσω το δικο μου δηλαδη αν το CBR δεν κανει. Θα το κουμανταρει πιστευω :eyepop:
Συμφωνω πως ειναι ακριβα παπια με ταχυτητες αλλα αντι να δωσω 1000 ευρω για ενα Innova η ενα Crypton προτιμω να δωσω 1400 για ενα CBR. Εγω παντως το ειχα απολαυσει απειρως περισσοτερο απο τις παπιες που ειχα...
δεδομενου οτι δεν εχω εμπειρια απο οδηγηση, (περα απο μια δυο βολτες με ενα daytona που δε θεωρειται εμπειρια,) μια χαρα μου φαινεται το cbr :)
δεδομενου οτι δεν εχω εμπειρια απο οδηγηση, (περα απο μια δυο βολτες με ενα daytona που δε θεωρειται εμπειρια,) μια χαρα μου φαινεται το cbr :)
Και σε 6 μήνες θα κλαις τα λεφτά σου.
το αν θα μου το δωσει το ειπα γιατι ειναι γνωστες οι αποψεις για τις γυναικες οδηγους (βλεπε ταπερ, γυρνα στην κουζινα σου κλπ).. Δε λεω οτι εχετε αδικο να μας κατηγορειτε καθως οι πιο πολλες γκαφες απο γυναικες γινονται, απλα να μην βαζετε ολους τους ανθρωπους σε ενα τσουβαλι.
αλλο ειπα,αλλο καταλαβες :winka: :wave2:
keepdreaming
15/12/2011, 12:50
Και σε 6 μήνες θα κλαις τα λεφτά σου.
Αναλογα για τη χρηση που το θελει. Δεν νομιζω να κλαψει ποτε τα λεφτα της για χρηση μεσα στην πολη.
Εκτος και πηγαινει ταξιδια καθε βδομαδα η καθε μηνα, που τοτε ουτε το CBR ουτε το BROS ειναι καλες επιλογες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ο Θωμάς δεν μπαίνει να προτείνει το πρώτο του μηχανάκι και ανησυχώ...:smokin:
για να οδηγησεις τετοιο πραμα περπει να εισαι μελος της σουπερ αγγουρι τιμ ρε :lol: :lol:
Πολυμήχανος
15/12/2011, 12:53
Κοπελιά, εγώ θα έπαιρνα αυτό
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1993062/
θα έκανα λίγο υπομονή με το δίπλωμα (ένας χρόνος είναι, στην ηλικία σου περνάει αέρα...) και θα κρατιόμουν και μόλις θα έπαιρνα το Α, θα αμολιόμουν.
Με το συγκεκριμένο VFR θα έχεις: (προυπόθεση να είναι καλοσυντηρημένο δλδ να μην έχει εγκαταληφθεί αιώνες στην τύχη του, και να μαζέψεις άπαξ τα χαζοπροβληματάκια ηλικίας)
57-59 άλογα τροχό, κοντά απλωμένες σχέσεις με χορταστικό τράβηγμα στις μεσσαίες, κατανάλωση φυσιολογική ανάλογα και πως το πας, ΦΤΗΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ (στις διαστάσεις που φοράει), ΦΤΗΝΑ μπουζί, όλα καλά τα κάνει σε άσφαλτο πλην πίστας και ειδικά σε τουρισμό λόγω παλιομοδίτικου φάιρινγκ έχει άριστη κάλυψη, χαμηλή σέλλα και θέση μέσα στην μοτό που βολεύει μικρόσωμους και γυναίκες, χαμηλό κέντρο βάρους, το χαρακτηριστικό ήχο του V4 κινητήρα (μελωδίααααα), σχεδόν 200 τελική (μαμά, γιατί με εξατμίσεις, ζιγκλέρ, γρανάζωμα πάει 210 πραγματικά), αγέραστο, ιδανικό για όλες τις δουλειές, ανταλλακτικά βρήσκεις αν ψάξεις στοιχειωδώς.
Εγώ έχω δύο τέτοια, χιχιχι, με τέτοιο ξεκίνησα κιόλλας, και δεν το μετάνοιωσα ποτέ, ούτε θα το έδινα ποτέ.
ΚΙ ΑΝ σου βγει πατάτα, διαλύσει, κοπεί στα δύο, πάλι θα έχεις χάσει κάτι του στυλ 600-700 ευρώ συζητήσιμα...δεν λέω ότι τα βρήσκεις και στο δρόμο, αλλά δεν είναι δα και η καταστροφή του δράμαλη...
Σκέψου το...
Lioulios
15/12/2011, 13:22
Welcome :wave2:
Anastasia91
15/12/2011, 13:24
θα έκανα λίγο υπομονή με το δίπλωμα (ένας χρόνος είναι, στην ηλικία σου περνάει αέρα...) και θα κρατιόμουν και μόλις θα έπαιρνα το Α, θα αμολιόμουν.
Με το συγκεκριμένο VFR θα έχεις: (προυπόθεση να είναι καλοσυντηρημένο δλδ να μην έχει εγκαταληφθεί αιώνες στην τύχη του, και να μαζέψεις άπαξ τα χαζοπροβληματάκια ηλικίας)
57-59 άλογα τροχό, κοντά απλωμένες σχέσεις με χορταστικό τράβηγμα στις μεσσαίες, κατανάλωση φυσιολογική ανάλογα και πως το πας, ΦΤΗΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ (στις διαστάσεις που φοράει), ΦΤΗΝΑ μπουζί, όλα καλά τα κάνει σε άσφαλτο πλην πίστας και ειδικά σε τουρισμό λόγω παλιομοδίτικου φάιρινγκ έχει άριστη κάλυψη, χαμηλή σέλλα και θέση μέσα στην μοτό που βολεύει μικρόσωμους και γυναίκες, χαμηλό κέντρο βάρους, το χαρακτηριστικό ήχο του V4 κινητήρα (μελωδίααααα), σχεδόν 200 τελική (μαμά, γιατί με εξατμίσεις, ζιγκλέρ, γρανάζωμα πάει 210 πραγματικά), αγέραστο, ιδανικό για όλες τις δουλειές, ανταλλακτικά βρήσκεις αν ψάξεις στοιχειωδώς.
Εγώ έχω δύο τέτοια, χιχιχι, με τέτοιο ξεκίνησα κιόλλας, και δεν το μετάνοιωσα ποτέ, ούτε θα το έδινα ποτέ.
ΚΙ ΑΝ σου βγει πατάτα, διαλύσει, κοπεί στα δύο, πάλι θα έχεις χάσει κάτι του στυλ 600-700 ευρώ συζητήσιμα...δεν λέω ότι τα βρήσκεις και στο δρόμο, αλλά δεν είναι δα και η καταστροφή του δράμαλη...
Σκέψου το...
Θα τα βαλω ολα κατω και θα αποφασισω..
Το συγκερκιμενο δε μου το εχουν ξαναπροτεινει, φαινεται να ειναι κοντα σ αυτα που θελω, και οικονομικο!
Επανερχομαι δρυμιτερη λοιπον!
Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας! :beer:
Anastasia91
15/12/2011, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Welcome :wave2:
:wave2: :beer:
Σκέψου το... αν ειναι να περιμενει ενα χρονο υπ'αρχουν πολλα μηχανακια και πιο ομορφα:D
εγω προσωπικα σαν πρωτο με απεριοριστο διπλωμα θα επερνα το cb400 sf
Αναλογα για τη χρηση που το θελει. Δεν νομιζω να κλαψει ποτε τα λεφτα της για χρηση μεσα στην πολη.
Εκτος και πηγαινει ταξιδια καθε βδομαδα η καθε μηνα, που τοτε ουτε το CBR ουτε το BROS ειναι καλες επιλογες. το bros μια χαρα θα στο κανει το ταξιδι,αν και γω προσωπικα το βαριεμαι στις ευθειες,αλλα με το mp4 παλευεται:D
στους 6 μηνες θα της φαινεται ψοφιο το bros...το cbraki θα θελει να το καψει :D
GiannisBlessed
15/12/2011, 14:33
χμ...
το οτι βαριεσαι καποιο οχημα λογο γκαζιου σε ενα χ διαστημα ειναι γεγονος.
το οτι οσο πιο λιγα αλογα εχει ενα οχημα το βαριεσαι πιο γρηγορα ειναι και αυτο γεγονος.
αλλα οταν βαρεθεις το γκαζι απο ενα μηχανακι δεν σημαινει οτι εισαι απαραιτητα ετοιμος να πας σε κατι πιο δυνατο...
πιστευω το καλυτερο που πρεπει να κανεις αναστασια(το λεμε και δημοσια)
ειναι να ξεκινησεις με την παπια που την εχουμε κιολας.(100cc)
και να το ριξεις δεν παθαινει τπτ.
μαθαινεις ετσι τα φαναρια τους δρομους κτλ..
και μετα μπορεις να πας σε κατι αλλο.
η μπρος(που εχω και ενα βουνο ανταλλακτικα.πουλιουνται κιολας αμα θελει κανεις just say'n) η κατι 4κυλινδρο με λιγη ροπη χαμηλα αλλα και αρκετα αλογα να κανεις ταξιδια ανετα.
πχ ενα cb1!
να το χαμηλοσουμε και λιγο να πατας καλα και εισαι ετοιμη!
GiannisBlessed
15/12/2011, 14:39
edv eimaste!!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1832866/
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
χμ...
το οτι βαριεσαι καποιο οχημα λογο γκαζιου σε ενα χ διαστημα ειναι γεγονος.
το οτι οσο πιο λιγα αλογα εχει ενα οχημα το βαριεσαι πιο γρηγορα ειναι και αυτο γεγονος.
αλλα οταν βαρεθεις το γκαζι απο ενα μηχανακι δεν σημαινει οτι εισαι απαραιτητα ετοιμος να πας σε κατι πιο δυνατο...
πιστευω το καλυτερο που πρεπει να κανεις αναστασια(το λεμε και δημοσια)
ειναι να ξεκινησεις με την παπια που την εχουμε κιολας.(100cc)
και να το ριξεις δεν παθαινει τπτ.
μαθαινεις ετσι τα φαναρια τους δρομους κτλ..
και μετα μπορεις να πας σε κατι αλλο.
η μπρος(που εχω και ενα βουνο ανταλλακτικα.πουλιουνται κιολας αμα θελει κανεις just say'n) η κατι 4κυλινδρο με λιγη ροπη χαμηλα αλλα και αρκετα αλογα να κανεις ταξιδια ανετα.
πχ ενα cb1!
να το χαμηλοσουμε και λιγο να πατας καλα και εισαι ετοιμη!
ΟΚ, συνεχίστε έτσι να μεταφερθούμε στα Τεχνικά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
edv eimaste!!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1832866/
Με fatbar.. ότι πρέπει..
:smokin:
ΟΚ, συνεχίστε έτσι να μεταφερθούμε στα Τεχνικά.
έχεις βαλθεί να πάθει κάνα εγκεφαλικό ο παλιόγερΑς; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gregogti
15/12/2011, 15:41
honda cb παρε καλο και αξιοπιστο και πολλα ανταλακτικα :D :D η σε αλλη κατηγορια αυτο
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1996456/
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
15/12/2011, 16:29
για πρωτο μηχανακι παρε ενα εντουρακι παλιο με οσο το δυνατον λιγοτερα πλαστικα.
ασε τα rr και της χαζομαρες.
μαθε να οδηγης καλα πρωτα γιατι αλλο εχω δυπλομα και αλλο ξερω να οδηγο.
με το εντουρακι θα φας της ψιλοχημες σου και δεν θα δοσεις ενα σκασμο λευτα για να του φτιαχνεις τα πλαστικα.
στο 1000 ρικο θα βρις κατι να ειναι ομως τετραχρονο για να μην βρωμανε τα ρουχα σου διχρονολαδο,
αυτα πιστευω να βοηθεισα...
Takata Dome
15/12/2011, 17:29
3 κύλινδροι,400 κυβικά,75 δίχρονοι ίπποι,και φαιρινγκ...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=121652996&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=NS+400+R&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT&lang=en&pageNumber=1
:cool:
nikos_abel
15/12/2011, 19:49
Όσο για το τι μπορείς να κάνεις με ένα 250άρι της πλάκας...
Μελέτη για ένα 250 άρι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38448)
AUFGEBRACHT
15/12/2011, 20:06
Αυτό εκτός από δίπλωμα χρειάζεται και άδεια από την εφορία αρχαιοτήτων...
εγω βαζω στοιχημα πως ειναι κλασσικη γυναικα.
βλεπει κατι, της αρεσει, τρελαινεται, θελει πολυ και μετα δυο εκδοχες:
1)το ξεχναει-βαριεται-βρισκει κατι αλλο πιο ενδιαφερον και το παραταει
2)δοκιμαζει, βλεπει οτι ΔΕΝ , και το αφηνει στη μοιρα του.
φυσικα υπαρχει και η 3η επιλογη που οντως ξεκιναει, παιρνιε διπλωμα, τα καταφερνει και τελικα καβαλαει καποιο 250αρι, αλλα οπως βλεπετε ειναι σπανια.
Για μενα κοπελια κανε πρωτα ενα κοπο να πας να βγαλεις το διπλωμα. Αν δεν τα βρεις εκει σκουρα και συνεχισει να σου αρεσει τοτε βλεπεις τι θα παρεις και το ξανασυζηταμε.
Γιατί ντε και καλά θα τα παρατήσει ρε μάγκες ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
κατσε ντε και καλα να το ξεκινησει ρε :lol: :lol:
σε υποθετικο επιπεδο, ολα τα σεναρια ειναι ανοιχτα :winka:
Ρε αφηστε τον κοσμο να καβαλησει, να γνωρισει τους 2 τροχους, σιγα την μαγκιά κλανιά να καβαλας μηχανη!
Ανοιχτε τις αγκαλες σας στους νεους, και οσοι εχετε γνωσεις μοιραζετε τις, οσοι δεν θελετε μην ασχολειστε .
Μας την πεσαν οι οπαδοί των army of lovers
Xaxaxax , αγαπημένε μας εντουρΑ ;)
zisakos_1986
15/12/2011, 20:53
Πρόσφατα μέλος του apriliabikers ανέβασε την παρακάτω αγγελία!Αν το προβλημα δεν είναι σοβαρό και φτιάχτεναι με μικρό κόστος τότε νομίζω οτι βρήκες ακριβώς αυτό που ψάχνεις!
Μακράν η καλύτερη επιλογή απο κάτι μηχανές της δεκαετίας του 80 και 90 στα χρήματα αυτά που διαθέτεις!Και έχουμε και τον καλύτερο μάστορα aprilia in Greece αν χρειαστείς συμβουλές και έλεγχο στη μηχανή!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2019054/
:beer:
:bawl: :bawl: :bawl: :lol:
sapila racing
16/12/2011, 13:29
Κάνεις λάθος.
Ειναι πολύ καλό μηχανάκι, πολύ εύκολο και πολύ πιο αξιόπιστο απο αρκετά σημερινά αρκεί να γίνει ενα καλό γενικό service και ολα τα αναλώσιμα να ειναι ΟΚ.
Ειναι και μικρό κι ελάφρύ και χαμηλό και οτι πρέπει, ασε που δεν θα το βαρεθεί ποτέ.
Αν μπορείς βρες αλλο μηχανάκι που να προσφέρει τα ίδια με αυτό στα ιδια χρήματα. Δεν νομίζω να τα καταφέρεις.
sapila racing
16/12/2011, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=121652996&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=NS+400+R&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT&lang=en&pageNumber=1
Καλή η πλάκα, αλλά έχει και όρια. :winka:
Anastasia91
16/12/2011, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregogti
honda cb παρε καλο και αξιοπιστο και πολλα ανταλακτικα :D :D η σε αλλη κατηγορια αυτο
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1996456/
το cb μ αρεσει :) , την αλλη κατηγορια δε θελω να την προσεγγισω δε μ αρεσει και τοσο.
το cb μ αρεσει :) , την αλλη κατηγορια δε θελω να την προσεγγισω δε μ αρεσει και τοσο.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Anastasia91
16/12/2011, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
για πρωτο μηχανακι παρε ενα εντουρακι παλιο με οσο το δυνατον λιγοτερα πλαστικα.
ασε τα rr και της χαζομαρες.
μαθε να οδηγης καλα πρωτα γιατι αλλο εχω δυπλομα και αλλο ξερω να οδηγο.
με το εντουρακι θα φας της ψιλοχημες σου και δεν θα δοσεις ενα σκασμο λευτα για να του φτιαχνεις τα πλαστικα.
στο 1000 ρικο θα βρις κατι να ειναι ομως τετραχρονο για να μην βρωμανε τα ρουχα σου διχρονολαδο,
αυτα πιστευω να βοηθεισα...
εχεις δικιο για τα πλαστικα, αλλα το εντουρακι δεν ειναι το μονο χωρις πλαστικα.. Γενικα τα εντουρακια δε μου αρεσουν και τοσο γι αυτο το λεω, εκτος αν υπαρχει και αλλος λογος που μου το προτεινεις.
Anastasia91
16/12/2011, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
:rolleyes:
Anastasia91
16/12/2011, 14:06
Καλός όρισες
Ευχαριστω!!
Πες μου οτι εισαι γυναικα!! :look: :wave2:
Anastasia91
16/12/2011, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
εγω βαζω στοιχημα πως ειναι κλασσικη γυναικα.
βλεπει κατι, της αρεσει, τρελαινεται, θελει πολυ και μετα δυο εκδοχες:
1)το ξεχναει-βαριεται-βρισκει κατι αλλο πιο ενδιαφερον και το παραταει
2)δοκιμαζει, βλεπει οτι ΔΕΝ , και το αφηνει στη μοιρα του.
φυσικα υπαρχει και η 3η επιλογη που οντως ξεκιναει, παιρνιε διπλωμα, τα καταφερνει και τελικα καβαλαει καποιο 250αρι, αλλα οπως βλεπετε ειναι σπανια.
Για μενα κοπελια κανε πρωτα ενα κοπο να πας να βγαλεις το διπλωμα. Αν δεν τα βρεις εκει σκουρα και συνεχισει να σου αρεσει τοτε βλεπεις τι θα παρεις και το ξανασυζηταμε.
μην με παρεξηγησεις χιουμορ κανω...
αλλα πως εισαι τοσο σιγουρος??προσωπικη εμπειρια ε?χχαχα
:lol: :beer:
Anastasia91
16/12/2011, 14:13
Οοκ καταλαβα κοπελα εισαι!! :beer:
edit: πως κανω ρε παιδια multiple quote σε ενα μυνημα να μην κανω 300 ποστ?:confused:
Anastasia91
16/12/2011, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από zisakos_1986
Πρόσφατα μέλος του apriliabikers ανέβασε την παρακάτω αγγελία!Αν το προβλημα δεν είναι σοβαρό και φτιάχτεναι με μικρό κόστος τότε νομίζω οτι βρήκες ακριβώς αυτό που ψάχνεις!
Μακράν η καλύτερη επιλογή απο κάτι μηχανές της δεκαετίας του 80 και 90 στα χρήματα αυτά που διαθέτεις!Και έχουμε και τον καλύτερο μάστορα aprilia in Greece αν χρειαστείς συμβουλές και έλεγχο στη μηχανή!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2019054/
:beer:
πανεμορφο το μηχανακι :a07: , τα λεφτα ειναι καλα, περα απο τη ζημια που δε ξερω αν φτιαχνεται (φθηνα),απο καταναλωση τι λεει?εχω καποιες πληροφοριες (:winka: )οτι ειναι λιγο "ρουφηχτρα".
universalgr1
16/12/2011, 14:32
Με ένα χιλιάρικο το μόνο που μπορείς να βρεις σε πολύ καλή κατάσταση, σχετικά καινούριο (εως 4ετίας), χαμηλό για να το φτάνεις, ελαφρύ για να μη σε πλακώσει, όχι κατηγορίας εντουρο και με χαμηλή κατανάλωση να μην είναι ρουφήχτρα... είναι ένα παπάκι. (κι αυτό παίζεται..)
Σε οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει σε κάποια απ'τις άνωθεν προϋποθέσεις να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς.
Αυτά. :wave2:
μην με παρεξηγησεις χιουμορ κανω...
αλλα πως εισαι τοσο σιγουρος??προσωπικη εμπειρια ε?χχαχα
:lol: :beer:
εχει μια λογικη η σκεψη μου και ειναι αρκετα τεκμηριωμενη.
Δεν ειμαι κακος, αλλα το λεπω συχνα πυκνα (εχω δυο αδερφες μεγαλυτερες , βαλε και διαφορες φιλες που βλεπουν μηχανη και κατι παθαινουν κλπ κλπ) και η δικη μου στατιστικη λεει πως οσες γυναικες λενε οτι θελουν μηχανη εγκαταλειπουν το θεμα σε ποσοστο 80-90%.
Μακαρι να εισαι το 10-20% (αλλωστε πιθανο ειναι), διοτι η οδηγηση διτροχου ειναι απολαυση ειτε οδηγας 50cc ειτε 1300cc και λογω χαμηλου σχετικα κοστους αποκτησης (σε σζεση με τα αμαξια) ειανι ευκολο να αλλαζεις συχνα κατηγοριες και να κανεις τα γουστα σου.
Οπως ειπα και πριν, αν το εχεις παρει οντως αποφαση, ξεκινα με το διπλωμα και εμεις εδω ειμαστε (ειμαστε και παρα πολλοι οπως βλεπεις) να σε βοηθησουμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
εχει μια λογικη η σκεψη μου και ειναι αρκετα τεκμηριωμενη.
Δεν ειμαι κακος, αλλα το λεπω συχνα πυκνα (εχω δυο αδερφες μεγαλυτερες , βαλε και διαφορες φιλες που βλεπουν μηχανη και κατι παθαινουν κλπ κλπ) και η δικη μου στατιστικη λεει πως οσες γυναικες λενε οτι θελουν μηχανη εγκαταλειπουν το θεμα σε ποσοστο 80-90%.
Μακαρι να εισαι το 10-20% (αλλωστε πιθανο ειναι), διοτι η οδηγηση διτροχου ειναι απολαυση ειτε οδηγας 50cc ειτε 1300cc και λογω χαμηλου σχετικα κοστους αποκτησης (σε σζεση με τα αμαξια) ειανι ευκολο να αλλαζεις συχνα κατηγοριες και να κανεις τα γουστα σου.
Οπως ειπα και πριν, αν το εχεις παρει οντως αποφαση, ξεκινα με το διπλωμα και εμεις εδω ειμαστε (ειμαστε και παρα πολλοι οπως βλεπεις) να σε βοηθησουμε.
+650
Μια χαρά τα λες, έτσι ακριβώς είναι (και το 20% που λες, ΠΟΛΥ τραβηγμένο..)
gregogti
16/12/2011, 14:44
εχεις ξεκινησει μαθηματα???:smilea:
MG-KTiNoS
16/12/2011, 14:53
Κι εγώ ΕΙΧΑ ένα κάρο φίλους που είχαν μηχανή ή ήθελαν να πάρουν κλπ κλπ
Μετά τη δεύτερη κορόλα όμως ξέχασαν τα πάντα.
Οι πιο πολλοί παντρεύτηκαν και η γυναίκα τους, τους έβαλε στο βρακί της :lol: !
(ούτε εγώ θέλω να γίνω κακός, προσωπική εμπειρία)
Σήμερα δε κοτάω ούτε γεια να τους πω, γιατί οι γυναίκες τους πιστεύουν ότι είμαι κακή επιρροή.
Ως εκ τούτου τι?
Πολλοί παριστάνουν ότι είναι κάτι, πολλοί θα εύχονταν κιόλας να ήταν αυτό το κάτι των ονείρων τους, αλλά η ζωή είναι δύσκολη και η κΕνΟνία σκληρή…
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Δεν είναι θέμα ΣΕΞ :lol: αλλά τσαγανού…
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
(ούτε εγώ θέλω να γίνω κακός, προσωπική εμπειρία)
Σήμερα δε κοτάω ούτε γεια να τους πω, γιατί οι γυναίκες τους πιστεύουν ότι είμαι κακή επιρροή.
Ως εκ τούτου τι?
Πολλοί παριστάνουν ότι είναι κάτι, πολλοί θα εύχονταν κιόλας να ήταν αυτό το κάτι των ονείρων τους, αλλά η ζωή είναι δύσκολη και η κΕνΟνία σκληρή…
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Δεν είναι θέμα ΣΕΞ :lol: αλλά τσαγανού…
Ποσο δικιο εχεις.Τεσπα βασικα το θεμα της μηχανης εχει παρομοιαστει με 1200 αλλα πραγματα(οι μηχανες και τα ναρκωτικα σκοτωνουν).Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι το να καβαλας ειναι μια δραστηριοτητα και καθε δραστηριοτητα εχει τα υπερ και τα κατα της και επισης εχει ενα αποτελεσμα(δραση-αντιδραση) απο εκει και περα δεν υπαρχει τιποτα πιο απλο απο το να αποφασισεις αν τα υπερ ειναι αρκετα για να ασχοληθεις με την δραστηριοτητα.:wave2:
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
16/12/2011, 16:38
εχεις δικιο για τα πλαστικα, αλλα το εντουρακι δεν ειναι το μονο χωρις πλαστικα.. Γενικα τα εντουρακια δε μου αρεσουν και τοσο γι αυτο το λεω, εκτος αν υπαρχει και αλλος λογος που μου το προτεινεις.
αν μαθεις να πηγενεις καλα στο χωμα τοτε θα τα καταφερνεις πιο ευκολα στους ελληνικουσ γλιστερους δρομους.
το χωμα ειναι μεγαλο σχολειο.....
chr1s_86
16/12/2011, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
[...]
Ας πρόσεχαν! :smokin:
AUFGEBRACHT
16/12/2011, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Κάνεις λάθος.
Ειναι πολύ καλό μηχανάκι, πολύ εύκολο και πολύ πιο αξιόπιστο απο αρκετά σημερινά αρκεί να γίνει ενα καλό γενικό service και ολα τα αναλώσιμα να ειναι ΟΚ.
Ειναι και μικρό κι ελάφρύ και χαμηλό και οτι πρέπει, ασε που δεν θα το βαρεθεί ποτέ.
Αν μπορείς βρες αλλο μηχανάκι που να προσφέρει τα ίδια με αυτό στα ιδια χρήματα. Δεν νομίζω να τα καταφέρεις.
Γιατί είμαι λάθος δεν κατάλαβα...Προτάθηκε ένα μηχανάκι το οποίο είναι του 1986, δηλ. πριν 26 χρόνια!!! Εγώ δεν ανέφερα πουθενά ότι δεν είναι καλό μηχανάκι, εύκολο και αξιόπιστο...στάθηκα αποκλειστικά και μόνο στην πολυετία. Εγώ προσωπικά επ' ουδενί δεν θα πρότεινα ένα μηχανάκι 26ετίας για πρώτο μηχανάκι κάποιου.
Allst@rf
16/12/2011, 18:01
ακόμα ασχολείστε;
:a022: