View Full Version : δερμάτινη στολή, πάχος δέρματος spidi trackster
παίδες καλημέρα,
ερώτηση προς εμπειρότερους...
Σκοπεύω να τσιμπήσω μια δερμάτινη διαιρουμενη κ με τα πολλά κατέληξα μάλλον στην spidi trackster
http://www.kneedraggers.com/product/661872/Spidi-Trackster-Touring-One-Piece-Leather-Suit
(ειναι διαιρούμενη κ ας λέει one piece)
ο προβληματισμός μου εγκειται στο οτι βλέποντας την απο κοντά μου φάνηκε κάπως λεπτη (κ με πολλές περιοχές απο ενναλακτικό -όχι δέρμα- υλικό).
Η ίδια η spidi αναφερει παχος 1.1/1.2mm (cowhide). Όταν οι περισσότεροι "οδηγοι αγορας" προτεινουν 1.2-1.5mm.
Απο την άλλη είναι στανταρ μαρκα κ εικάζω πως δε μπορει να μην ειναι καλη (συν του οτι την βρήκα σε εξαιρετικά χαμηλη τιμή).
ήντα λετε?
DrIoannis
15/12/2011, 08:43
Δεν νομίζω με την συγκεκριμένη μάρκα να έχεις πρόβλημα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Δεν νομίζω με την συγκεκριμένη μάρκα να έχεις πρόβλημα...
+1
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+1
+2
RaGe_Raptor
15/12/2011, 18:41
αποκλείεται να έχεις πρόβλημα με τη spidi.δες και εδώ ελλάδα για τιμές.είναι αρκετά πεσμένες.τη συγκεκριμένη την έχω δεί στα 600 ευρώ.
ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
για την ιστορία, πηγα κ την πήρα σήμερα απο το μοτομαρκετ (θεσνικη).
στα 299 ευρα , τελευταίο κομματι (έχει όμως κ αλλες στολες spidi one-piece σε παρομοια χαμηλες τιμες).
ούτε του παπα που λενε!!
απ' οτι αντιλήφθειν "τρέχει" εβδομάδα προσφορών απο το συγκεκριμένο καταστημα με 50% εκπτωση σε πολλά είδη (νομίζω μεχρί κ κυριακή).
Κ από ότι είδα, συμπαρασέρνουν κ τους τοπικους ανταγωνιστές σε παρομοιες ενεργειες.
όσοι σαλονικείς λοιπόν... σπεύσατε ;)
RaGe_Raptor
16/12/2011, 06:35
απίστευτα χαμηλή τιμή..μεγειές και να σου είναι αχρείαστη...εγώ πριν μερικούς μήνες είχα πάρει την GP Kangaroo 699 ευρώ από το συγκεκριμένο κατάστημα.
Καιρός ήταν να πέσουν και στην Ελλάδα οι τιμές. Πήρα μια spidi wind pro T-1 πριν 2 χρόνια 440€ από Αγγλία, και εδώ την είχαν super ουάου προσφορά 899 από 1200 :lol:
Για το ερώτημα του πάχους, μην ανησυχείς. :wave2:
Έχω το πάνω μέρος.. Δεν ήξερα ότι παίζει και το αντίστοιχο παντελόνι.. Το είχα πάρει προσφορά από Γαλλία από 469 -> 179.. Και εμένα με ανησυχούσε ότι πολλά τμήματα δεν είναι δέρμα προκειμένου να υπάρχει μία υποτυπώδης ελευθερία κινήσεων αλλά τελικά άριστη η ποιότητα.. Πουλάνε σκέτο το παντελόνι? Με ενδιαφέρει..
το αν έχουν το παντέλονι θα πρέπει να το ρωτήσεις στο κατάστημα.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Moto Market PRO - Κ. Καραμανλή 89 | 2310 946 800
FACTORY SHOP - Βι. Πε Σίνδου | τ. 2310795 052
Αρχικά δημιουργήθηκε από poiu
το αν έχουν το παντέλονι θα πρέπει να το ρωτήσεις στο κατάστημα.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Moto Market PRO - Κ. Καραμανλή 89 | 2310 946 800
FACTORY SHOP - Βι. Πε Σίνδου | τ. 2310795 052
thanks mate :winka: πάντως μη το σκεφτείς καθόλου.. :beer:
FotisFz1
19/01/2012, 13:23
χθες τσιμπησα κ εγω μια τετοια 54αρα
εχει μερικα κομματια ακομα αν ενδοιαφερεται κανεις