PDA

View Full Version : Πλαϊνές βαλίτσες για ΚΤΜ 990 Adventure???

asteris_adv
19/12/2011, 19:13
Καλησπέρα σας...
Είμαι σε φάση αναζήτησης για πλαϊνές βαλίτσες και κάγκελα για το κτήνος (!!!) και θα ήθελα τις γνώμες σας για το θέμα. Ψάχνω για κάτι μεγάλο (40-45 λίτρα), μάλλον μεταλλικές (ή τελοσπάντων κάτι σε αυτό το στυλ) και δοκιμασμένα ανθεκτικές. Έχω κάνει μια μικρή έρευνα και είδα.....

-οι ΚΤΜ είναι πολύ ωραίες, ελαφριές αλλά μικρές και πανάκριβες,
-οι SW-MOTECH Trax evo μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι μεγάλες, μαύρες, αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες για το σύστημα στήριξής τους. Δεν ξέρω αν αυτές οι βίδες μισής στροφής Quick lock θα αντέξουν υπό πίεση (πχ χωματόδρομο).
Περιμένω και τις δικές σας απόψεις για να συνεχίσω το ψάξιμο...
Ευχαριστώ και Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!!!

πυξιδας990
20/12/2011, 14:06
εχω τα πλαστικα μπαουλα της μαμα.ανθεκτικα(φαντασου εκατσε πανω η μηχανη στη μια και δεν επαθε τιποτα)αλλα αεροδυναμικα ειναι χαλια και παιρνουν λγα πραγματα μεσα γιατι οι υποδοχες για νερο τρωνε χωρο.για να καταλαβεις ποσο εξεχουν στη μιση βαλιτσα γινεται γενοκτονια εντομων.οι motech θεωρω καλυτερη επιλογη 1.λογω χωρου και 2.η μετοπικη επιφανεια ειναι μικρη και βγαζουν το χωρο απο το μηκος.δεν υπαρχει θεμα με τη στηριξη και στην τελικη αλλαζεις τις μισης στροφης με κανονικες.επισης καλες ειναι και της touratech αλλα πιανουμε ταβανι στο χρημα.παντως για μεταλλικες θα χρειαστεις εσωτερικες τσαντες η τις παιρνας ντυμα μεσα που βαζαμε παλια στα βιβλια.:alien: :alien:

asteris_adv
20/12/2011, 17:04
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου φίλε πυξίδα...
Και δεν είναι η πρώτη φορά... Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν, γύρω στο φθινόπωρο που έψαχνα για μηχανή σου είχα τηλεφωνήσει για το 990 σου...από Θεσσαλονίκη και σου είχα πει ότι θα ερχόμουν Αθήνα να το δώ... Τελικά πήρα άλλο αλλά δεν ξεχνώ ότι ενδιαφέρθηκες τότε να μου δώσεις αρκετές πληροφορίες για τη μηχανή.
Και κοίτα πώς τα φέρνει έτσι ο καιρός...τα Χριστούγεννα θα έρθω διακοπές στο Ναύπλιο κι αν θυμάμαι καλά από εκεί είσαι!
Ελπίζω να είσαι καλά!
Ευχαριστώ και πάλι... :beer: :wave2:

Gallos
20/12/2011, 18:28
Έχω και εγώ τις πλαστικές μπαουλαρες όπως λέει και ο Πυξίδας και έως τώρα είναι οκ.. Ούτε νερά μπάζουν, ούτε σπάνε, ούτε τπτ... Σε ταξίδια έχουν 15.000κμ και όλα οκ... Δεν είναι οι μεγαλύτερες άλλα αυτό είναι κάλο για μένα... Με τις δυο πλαϊνές και ένα σάκο λουκάνικο, κουβαλάς οσα πρεπει να εχεις,ακόμα και για δυο άτομα... Για μένα οι motech εξέχουν πάρα πολύ από την μηχανη.... ότι αφορά τα δοχειο νερου για τις πλαστικές, είναι ότι πιο άχρηστο, γιατί είναι δύσχρηστα στο να τα γεμίσεις κτλπ... Ότι άφορα τουρατεκ τώρα, είναι πιο μεγάλες άλλα δεν εξέχουν σαν τις motech, είναι και ακριβές όμως... Ένα αρνητικό επίσης που έχουν οι πλαστικές, είναι ότι δεν μπορείς να τις τρυπήσεις και να βάλεις αυτά τα δοχειακια(καύσιμα κτλπ)... Αν και εγώ φέτος με ιμάντα είχα πιάσει πάνω ενα 6λ κάνιστρο... Αν θες κανονίζουμε να τις δεις από κοντά και να τις επεξεργαστείς όσο θες...

g.kounoupis
20/12/2011, 18:59
Δες και εδώ .

http://www.aluminium-panniers.co.uk/#Home
http://www.entrail.de/
http://www.hattech.de/de/products.php
http://www.nomadacases.com/en/index

πυξιδας990
20/12/2011, 20:04
γεια σου ρε asteri, σε καλο μου βγηκες παντως γιατι ξαναερωτευτηκα το μηχανακι μου.ευτυχως που δεν στο εδωσα.εδιαφερον και οι πληροφοριες του kounoupi.παντως οι πλαστικες βρισκονται ευκολα μεταχειρισμενες.οσο για το Ναυπλιο στειλε μυνημα,ειναι κανα 80αρια χλμ απο Λεωνιδιο οποτε παιζει να βρεθουμε,θα δουμε.

Υ.Γ.στειλε π.μ οταν ερθεις

MiltiadisK.D
22/12/2011, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
γεια σου ρε asteri, σε καλο μου βγηκες παντως γιατι ξαναερωτευτηκα το μηχανακι μου.ευτυχως που δεν στο εδωσα.εδιαφερον και οι πληροφοριες του kounoupi.παντως οι πλαστικες βρισκονται ευκολα μεταχειρισμενες.οσο για το Ναυπλιο στειλε μυνημα,ειναι κανα 80αρια χλμ απο Λεωνιδιο οποτε παιζει να βρεθουμε,θα δουμε.

Υ.Γ.στειλε π.μ οταν ερθεις πυξιδας καλησπερα,γνωριζεις καποιον να πουλαει πλαστικες βαλιτσες της μαμα ΚΤΜ γιατι μα ενδιαφερουν,ΤΗΑΝΚS!;)

πυξιδας990
23/12/2011, 16:31
Ρωτα στον ELIO στη βουλιαγμενης,πουλαγε ενα παιδι εκει,αλλα και στο ebay παιζουν αρκετες.

MiltiadisK.D
23/12/2011, 22:06
;) πυξιδα σευχαριστω για την πληροφορια,θα κανω ενα τηλ. στον ELIO να δω,μηπως γνωριζεις ποσο εχουν καινουργιες(βασεις και βαλιτσες της ΚΤΜ παντα),τα γκρι μπαουλα δηλαδη?και παλι σευχαριστω man:wave2:

g.kounoupis
24/12/2011, 02:36
Τα γκρι μπαούλα είναι ότι πιο άχρηστο έχει βγει στην αγορά και αν δεν έλεγαν ktm επάνω δεν θα τα έπαιρνε κανείς τα είχα και μου είχαν σπάσει τα νεύρα

πυξιδας990
24/12/2011, 13:11
γυρω στο 500αρι οι βαλιτσες και τα καγκελα γυρω στα 250ε.υποψιν στα καγκελα ταιριαζουν και αλλες μαρκες.kounoupi θεωρω το μειομεκτημα τους ειναι οτι τρωει χωρο η αποθηκευση νερου.κατα τα αλλα για πλαστικες ειναι πολυ ανθεκτικες:wave2: :wave2:

montechristo
24/12/2011, 14:30
Αυτες τις εχει δοκιμασει κανεις? Γιατι απο τιμη ειναι τουλαχιστον ενδιαφερουσες...

http://www.konvoi.ro/coburi.html

MiltiadisK.D
24/12/2011, 18:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
γυρω στο 500αρι οι βαλιτσες και τα καγκελα γυρω στα 250ε.υποψιν στα καγκελα ταιριαζουν και αλλες μαρκες.kounoupi θεωρω το μειομεκτημα τους ειναι οτι τρωει χωρο η αποθηκευση νερου.κατα τα αλλα για πλαστικες ειναι πολυ ανθεκτικες:wave2: :wave2:
πυξιδα νασαι καλα φιλε,σε ρωτησα γιατι τις πουλαει ενα παλικαρι και αν θυμαμαι καλα ειπε 600ε μαζι με τις βασεις τους,αν δεν εχουν πουληθει,keep looking:winka: