Σύνδεση

View Full Version : Για σοβαρούς endurάδες...

McGyver
20/12/2011, 18:59
http://www.youtube.com/watch?v=G5OxB7f2vjk

MG-KTiNoS
20/12/2011, 19:51
τελικά 2 πράγματα είναι ατέλειωτα !
:rotflmao:

fantacid
20/12/2011, 20:05
το ειχε κανει παραγγελια ο τσακ νορις για τα χριστουγεννα.................

δεν ειχαν αλλη επιλογη, επρεπε να προλαβουν!!!

:lol: :lol:

andgeo
20/12/2011, 20:10
ναι και τα ξύλα τα παίρνεις στην πλάτη ή γυρίζεις με το pick up και τα μαζεύεις (και γιατί δεν πήρε το φορτηγάκι απ την αρχή;), αμερικανάκι τι περιμένεις !!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

AUFGEBRACHT
20/12/2011, 21:26
http://www.youtube.com/watch?v=FbppVMTc8Ig

Zid
21/12/2011, 06:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
ναι και τα ξύλα τα παίρνεις στην πλάτη ή γυρίζεις με το pick up και τα μαζεύεις (και γιατί δεν πήρε το φορτηγάκι απ την αρχή;), αμερικανάκι τι περιμένεις !!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Για μονοπάτι καθάρισμα-άνοιγμα είναι όχι για να μαζεύει ξύλα ... ασε τα αμερικανάκια ειναι αιωνες μπροστά σ αυτα.. ;)

το λεει και απο κάτω Great for quick and easy trail maintenance

andgeo
21/12/2011, 13:46
...και θεωρείς λύση το πριόνι στο μπροστινό εκεί που το έχει για οποιαδήποτε χρήση ;

eurotreno2002
21/12/2011, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
http://www.youtube.com/watch?v=FbppVMTc8Ig :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vagtav
21/12/2011, 14:18
...και θεωρείς λύση το πριόνι στο μπροστινό εκεί που το έχει για οποιαδήποτε χρήση ;

...,και που είχαμε μείνει;

ααααα ναι, και της τραβάω ένα g@misi :rotflmao: :rotflmao:

andgeo
21/12/2011, 15:59
μετά τη συνουσία ; οΟ

Zid
21/12/2011, 19:51

Προσωπικά εγώ δεν μ αρέσει να ανοίγω μονοπάτια με αλυσοπριονο .. δε μ αρεσει ο θορυβος που προκαλεί μέσα στο δάσος.
ω
Προτιμώ να πηγαίνω με το ποδηλατό μου η με τα πόδια και συνηθως κουβαλάω σε σακίδιο ενα πριονι και ενα τσεκουρι.

Αλλά.. σε περίπτωση που θες να κάνεις με το μηχανάκι μια γρήγορη να κοψεις κανα δέντρο που έχει πέσει στη μέση η συγκεκριμένη λύση ειναι η ιδανική... αν σκεφτεις οτι το αλυσοπριονο δε χωραει σε τσάντα και τα enduro μηχανακια δεν εχουν σχάρες πισω ;)

andgeo
21/12/2011, 20:32
Λοιπόν , έχω δει την συγκεκριμένη μόντα σε 4x4 γουρουνάκι ,σε κάτι κινέζικα , που να σου πω την αλήθεια αντιλαμβάνομαι και την όποια χρήση του , αφού έχει και ένα μικρό καροτσάκι για να μεταφέρεις τα ξύλα ...
Το να κάνουμε μια οποιαδήποτε μόντα , έτσι για το θεαθήναι δεν το αντιλαμβάνομαι , αν θα πρέπει για κάποια στιγμή στη ζωή της μηχανής να μεταφέρει και ένα πριόνι , έ τότε πρόβλημα του ιδιοκτήτη είναι, να βρει προσωρινή λύση ας είναι να το πάρει και στην πλάτη .
Περιμένω στο επόμενο βίντεο να έχει θέση για τη μάνικα , ώστε να μπορέι να τρέξει γρηγορότερα από τον πυροσβέστη ...
Συνεπώς το IQ του συγκεκριμένου στο βίντεο (όυτε ήχο έβαλα ούτε και προκειται να το κάνω , γιατί έτσι κι αλλιώς αδιάφορο μου είναι) μου φάνηκε κάπως πως να στο πω , αμερικανιά να το πω, καρακιτσαριό να το πω ακόμα δεν είμαι σίγουρος !!! :smokin: :eek: :D :D :D

Zid
21/12/2011, 20:47

Το να κάνουμε μια οποιαδήποτε μόντα , έτσι για το θεαθήναι δεν το αντιλαμβάνομαι , αν θα πρέπει για κάποια στιγμή στη ζωή της μηχανής να μεταφέρει και ένα πριόνι , έ τότε πρόβλημα του ιδιοκτήτη είναι, να βρει προσωρινή λύση ας είναι να το πάρει και στην πλάτη .

Το αλυσοπρίονο δε μεταφέρεται στη πλάτη ουτε σε σακιδιο... δε μπορώ να στο εξηγήσω παραπέρα.

Εσύ το βλέπεις σαν μόντα για το θεαθήναι επειδή δεν ασχολήσαι με το συγκεκρίμενο σπορ η δεν έχεις ποτέ ανοίξει κάποιο μονοπάτι.

Ντάξει ειναι πολύ εξειδικευμενο το συγκεκριμένο gadget και απευθύνεται σε λίγους .

raptorok
20/02/2012, 10:44
θα συμφωνήσω και εγω.
πολλες φορες εχω παει στο βουνο μονο για να ετοιμασω ξυλα, κατι τετοιο θα μου ηταν πολυ χρησιμο.
συνήθως το βαζω σε τσαντα στην πλατη αλλα μετα πρεπει να βαλω και δευτερη τσαντα μπροστα για βενζινες/λαδια.
βεβαια δεν ξερω ποσο ευκολη ειναι η οδηγηση με το βαρος του αλυσοπριονου στο τιμονι αλλα ηθελα να το δοκιμασω!

balakia
20/02/2012, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Το αλυσοπρίονο δε μεταφέρεται στη πλάτη ουτε σε σακιδιο... δε μπορώ να στο εξηγήσω παραπέρα.

Εσύ το βλέπεις σαν μόντα για το θεαθήναι επειδή δεν ασχολήσαι με το συγκεκρίμενο σπορ η δεν έχεις ποτέ ανοίξει κάποιο μονοπάτι.

Ντάξει ειναι πολύ εξειδικευμενο το συγκεκριμένο gadget και απευθύνεται σε λίγους . :a10:

el_hymador
20/02/2012, 22:24
:lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: