View Full Version : στολη ολοσωμη για πιστα ερωτηση για μεγεθη
καλημερα και χρονια πολλα
εχω βρει μια σε προσφορα μεσω ιντερνετ σε νουμερο 50 η οποια βασει του size chart ua μου ειναι ακριβως
τωρα αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι της στολες τις περνουμε να ειναι εφαρμοστες η ενα νουμερο μεγαλυτερο
εχει να κανει με την ασφαλεια?
harris_x
25/12/2011, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
καλημερα και χρονια πολλα
εχω βρει μια σε προσφορα μεσω ιντερνετ σε νουμερο 50 η οποια βασει του size chart ua μου ειναι ακριβως
τωρα αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι της στολες τις περνουμε να ειναι εφαρμοστες η ενα νουμερο μεγαλυτερο
εχει να κανει με την ασφαλεια? Θα ήταν καλύτερα να πας να δοκιμάσεις νουμεράκι και ακόμα καλυτέρα αν μαζί με τη φόρμα δοκιμάσεις και κροκόδειλο με θώρακα!
Τα τελευταία, είναι αγορές που θα κάνεις αργότερα (αν δεν τις έχεις ήδη προγραμματίσει) και αν η φόρμα είναι εφαρμοστή θα έχεις θέμα.
Αυτό που κοιτάμε γενικότερα είναι να κάθονται καλά οι προστασίες και να μην μετακινούνται από τη θέση τους.
:beer:
δυστυχως για να δοκιμασω ειναι αδυνατον (δεν εχει κανενα μαγαζι πρεπει να παω η Πατρα η Αθηνα και της καθημερινες δεν προλαβαινω)
στον θορακα εχει ενα περιθοριο 5 εκ, οσο για τον κροκοδειλο η καμπουρα δεν φτανει απο μονη της?
harris_x
25/12/2011, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
δυστυχως για να δοκιμασω ειναι αδυνατον (δεν εχει κανενα μαγαζι πρεπει να παω η Πατρα η Αθηνα και της καθημερινες δεν προλαβαινω)
στον θορακα εχει ενα περιθοριο 5 εκ, οσο για τον κροκοδειλο η καμπουρα δεν φτανει απο μονη της? Όχι η καμπούρα δεν προσφέρει τπτ!
Καλό θα ήταν (ΠΡΕΠΕΙ, κατά τη γνώμη μου) να έχεις και θώρακα και κροκόδειλο.
DrIoannis
25/12/2011, 13:47
Προστασία πλάτης, προσωπικά, την θεωρώ απαραίτητη για αναβάτη μότο.Τώρα θέλεις ξεχωριστή,θέλεις κάποια που προσαρμόζεται στην φόρμα ότι νομίζεις.Το μέγεθος θεωρητικά θα είναι ΟΚ αφού πας με το chart size αλλά ο κάθε σωματότυπος είναι διαφορετικός σε κάθε άνθρωπο καλό είναι να τη δοκιμάσεις.Επίσης κάνε μια βόλτα στα Ελληνικά μαγαζιά.υπάρχουν ευκαιρίες...
menelaos46
25/12/2011, 14:40
Αν δε δοκιμάσεις δεν αγοράζεις. Στην πίστα θέλεις πέρα από προστασία και άνεση κινήσεων. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και το νούμερο μπορεί λόγω σωματότυπου κάπου να σε ενοχλεί, να σου είναι στενή ή να νιώθεις περίεργα.