View Full Version : Και μετά το Ν73...
Nikoskazer2000
26/12/2011, 15:12
...είπα να πάρω κι' εγω ενα καινούργιο κινητό με android λειτουργικό κατα προτίμηση v2.3+ μιας και είχα δουλέψει ενα huawei (ή κάπως έτσι) του αδελφού μου και μου άρεσε ολη αυτή η customization ιδιότητα του συγκεκριμένου λειτουργικού.
Το πρόβλημά μου είναι οτι οσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάποιο κινητό που να λέει ξεκάθαρα οτι έχει dual stereo speakers οπως το Ν73 που το λάτρεψα για τη σωστή και δυνατή του αναπαραγωγή μουσικής.
Μ' αρέσουν τα Nokia αλλα μ' αρέσει ακόμα περισσότερο το android και δε μπορώ να βρω κάτι το αντίστοιχο. :a42:
Έχει να μου προτείνει κανείς κάτι;
chr1s_86
26/12/2011, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Έχει να μου προτείνει κανείς κάτι;
Ναι, www.myphone.gr
:beer:
yannis24
26/12/2011, 19:45
Ασε το android........iPhone ........
DrIoannis
26/12/2011, 19:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
Ασε το android........iPhone ........
+1000
atom_smasher
26/12/2011, 19:56
sony ericsson xperia arc εχω μια βδομαδα και εχει φαση. Περι των αναγκων σου ομως δεν ξερω αν φτανει
Nikoskazer2000
26/12/2011, 22:17
Το Μήλο μου πέφτει ακριβό και δε νομίζω πως έχει διπλά ηχεία (στέρεο) που θέλω εγω.
Θέλω ΑΝΔΡΟΙΔ λέμε!!! :cry:
Ατομ και το Σονυ έχει διπλά ηχεία;
turogalos
27/12/2011, 09:01
To gsmarena τελεία κομ είναι πολύ καλό site για να κοιτάς όλες τις λειτουργίες κάθε κινητού συν σχόλια και παρουσιάσεις. Εκεί θα βρεις αν έχει δύο ή ένα ηχείο η οποιαδήποτε συσκευή.
Έχω ένα HTC Desire εδώ και ένα χρόνο. Η ποιότητα κατασκευής είναι απλά τέλεια. Έχει gorilla οθόνη και χωρίς μεμβράνη, δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά στην οθόνη. Μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί το πιο σταθερό και απροβλημάτιστο κινητό. Δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά και δουλεύει πάντα σωστά.
Είχα ένα LG 2X για ένα μήνα στην δουλειά και δεν με βόλεψε καθόλου. Πολλά μικροπροβλήματα και τεράστια κατανάλωση όποτε το χρησιμοποιούσα (εκτός κλήσεων που τότε άντεχε 2 μέρες).
Πριν 4 μέρες μου δώσανε το Samsung Omnia 7 με windows mobile 7 (v.7,5). Καλό προς το παρών, διαφορετικό αλλά του λείπουν κάποια καλά του android.
Το κακό με τα καινούργια κινητά είναι ότι έχουν μπει σε μια κούρσα μεγέθους. Πάνω από 3,7" οθόνη και 140γρ δεν είναι πια κινητό και αν και δεν θα γόραζα ποτέ iPhone, χαίρομαι που δεν έχει καταντήσει iPad mini.
mias kai agorasa prin ligo kairo nomizo i kaliteri epilogi ine metaksi samsung/htc
Cpt. Haddock
27/12/2011, 10:46
:smokin:
242699
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:smokin:
:lol: :lol: :bawl: :lol:
opote file ama blepis ton eafto soy sa gomena me vizia megala pare iphone
ego to dosa kai me blepo pleon san epistimona :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
opote file ama blepis ton eafto soy sa gomena me vizia megala pare iphone
ego to dosa kai me blepo pleon san epistimona :p
Εγώ σε βλέπω σαν pizza boy πάντως! Ωραίο σκίτσο!
pados ntaks mi arxisete tin malakia me to iphone
de leo kalo grigoro rolari fobera kalipti ka8e meso xristi gia apla pragmata anagastika na to doso gt afti poy moy to pire to kitaze opos o smigol to daxtilidi toy frodo
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alla sta lefta poy to dinoyn ine i koroidia toy aiona....
ego ixa to 4 kitaza prin ligo times gia to 4s ke eblepa 800+e milame prepi na ise trelo 8ima.....
ε ας τα πάρουνε τα θύματα ολοκαίνουρια κι εσύ το χτυπάς ελαφρώς μεταχείρο στα 4-5 ;)
πάντως θύμα ξεθύμα σαν το ios τίποτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ε ας τα πάρουνε τα θύματα ολοκαίνουρια κι εσύ το χτυπάς ελαφρώς μεταχείρο στα 4-5 ;)
πάντως θύμα ξεθύμα σαν το ios τίποτα
Mην ξεχνάς ότι όσοι παίρνουν android το κάνουν για να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις τεράστιες δυνανότητες που σου δίνει για πολύπλοκες εφαρμογές.. :bawl: :bawl: :lol: