View Full Version : αγορα street
spiraleon
27/12/2011, 13:50
καλησπερα και χρονια πολλα μου αρεσει πολυ η σελιδα και αποφασισα να γραφτω γιατι εχετε πολυ ωαραια θεματα αλλα και λυσεις . Το θεμα μου ειναι οπως και πολλων εδω η αγορα μιας street για μετακινησεις δουλειας και δεν μπορω να αποφασισω .Οι μηχανες ειναι βασικα το yamaha xj6 και το kawasaki er6n . Ευχαριστω :D :D :D :D :D
Καλά κάνεις και δεν μπορείς ν' αποφασίσεις.
Καμία απο τις δύο. Πάρε ένα Hornet.
Yamahακι και ξερό ψωμί.
τετρακύλινδρο και καλυτερη αντιπροσωπεια
harris_x
27/12/2011, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλά κάνεις και δεν μπορείς ν' αποφασίσεις.
Καμία απο τις δύο. Πάρε ένα Hornet. +675
eagleye101
27/12/2011, 15:29
Μην ακους κανεναν (εκτοος απο μενα ;) )
Παρε σουζουκι gsr ΕΡΩΤΑΣ!!!!
(Το 600αρι εε, μη κανεις καμια γκαφα και παρεις το 750)
242722
nassosxlvbros
27/12/2011, 15:33
Hornetα και ξερό ψωμί....αισίως βαδίζει προς τα 80.000κμ χωρίς να κάνει τσίκ...:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101
Μην ακους κανεναν (εκτοος απο μενα ;) )
Παρε σουζουκι gsr ΕΡΩΤΑΣ!!!!
(Το 600αρι εε, μη κανεις καμια γκαφα και παρεις το 750)
60000 χλμ σε 2 χρονια με δικαβαλα καραφορτωμενα ταξιδια, πιστες, χωμα (http://www.youtube.com/watch?v=UyZCBUEmmXg), πόλη κλπ.
value for money μηχανακι...
Κατά σειρά προτίμησης: Hornet, GSR 600 και πολύ μετά τα ER και XJ. Αν και χοντάκιας, πρέπει να ομολογήσω ότι το καλύτερο value for money στην κατηγορία είναι το GSR 600 (ίσως με διαφορά): Είναι πολύ καλό μηχανάκι και το βρίσκεις σε εξευτελιστικές τιμές (υπόψη: το GSR 750 είναι πολύ χειρότερο).
:wave2:
edit: Ότι πάρεις φρόντισε να έχει ABS. Ειδικά μέσα στην πόλη, θα σε γλυτώσει από χαζοπτώσεις.
eagleye101
27/12/2011, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
60000 χλμ σε 2 χρονια με δικαβαλα καραφορτωμενα ταξιδια, πιστες, χωμα (http://www.youtube.com/watch?v=UyZCBUEmmXg), πόλη κλπ.
value for money μηχανακι...
ΘΕΟΣ!!!!!:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από spiraleon
καλησπερα και χρονια πολλα μου αρεσει πολυ η σελιδα και αποφασισα να γραφτω γιατι εχετε πολυ ωαραια θεματα αλλα και λυσεις . Το θεμα μου ειναι οπως και πολλων εδω η αγορα μιας street για μετακινησεις δουλειας και δεν μπορω να αποφασισω .Οι μηχανες ειναι βασικα το yamaha xj6 και το kawasaki er6n . Ευχαριστω :D :D :D :D :D
Επίσης αν δε μπορείς τον άερα ή αν κάνεις καθημερινό commuting αρκετών χμ από εθνική ή αν θες κανένα ταξιδάκι που και που δες και το Bandit :beer: :beer:
akis_trevor
27/12/2011, 21:48
δεν παιρνεις το δικο μου το fazeraki να ειμαστε ευχαριστημενοι και οι 2???χαχαχαχα...δημοσιες σχεσεις :D :fazer (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=124032)
harris_x
28/12/2011, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από spiraleon
καλησπερα και χρονια πολλα μου αρεσει πολυ η σελιδα και αποφασισα να γραφτω γιατι εχετε πολυ ωαραια θεματα αλλα και λυσεις . Το θεμα μου ειναι οπως και πολλων εδω η αγορα μιας street για μετακινησεις δουλειας και δεν μπορω να αποφασισω .Οι μηχανες ειναι βασικα το yamaha xj6 και το kawasaki er6n . Ευχαριστω :D :D :D :D :D Τι μηχανάκι είχες μέχρι τώρα;
eagleye101
28/12/2011, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Τι μηχανάκι είχες μέχρι τώρα;
Καλη ερωτηση...
μαλλον ολοι πηραν ως δεδομενο οτι...ξερεις... να...:bigcry: :bigcry:
smooth criminal
31/12/2011, 14:05
Χορνεταρα και ξερο ψωμι,σαν πρωιν κατοχος χορνετ του 08 με abs,ειναι αψογο το μηχανακι.Εννοειται πως θα το παρεις με abs(το οποιο επισης ειναι αψογο),αυτα τα ολιγα!
spiraleon
31/12/2011, 19:02
εχω μια v stromm 2009 απλα την θελω για δευτερη
αναμεσα στα 2 το γιαμαχα.
καλυτερα γιαμαχα.τα καβα ειναι σαν τα ducati με την μονη διαφορα οτι δεν κουδουνανε....οταν μενουν...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πανοπτικός
31/12/2011, 20:02
εχεις v-strom 09 και θελεις να αγορασεις κατι για να πηγαινεις στην δουλεια σου... Και το v-strom τι θα το κανεις :confused:
για απο/προς δουλεια τσιμπα ενα 125 παπι (μτχ φυσικα).
όλα τ'αλλα ειναι τζαμπα λεφτα.
ααα κ για γουστα... gsr 600 :cool:
eagleye101
31/12/2011, 22:43
Ανταλλαζουμε gsr με vstrom?
Να με ξεχάσουν για λίγο στα βενζινάδικα...
θα σε ξεχάσουν λίγο.. μιας κ το στρωμα εχει μεγαλύτερο ντεποζιτο.
ομως νομίζω ότι καίει τα ίδια με το γσρ, οπότε απλά.. θα τα ακουμπάς μαζεμένα.
Πανοπτικός
31/12/2011, 23:54
Ανταλλαζουμε gsr με vstrom?
Να με ξεχάσουν για λίγο στα βενζινάδικα...
Αν κυκλοφορεις οικονομικα, ειδικα για μεγαλες διαδρομες ειναι οικονομικοτερο το gsr.
eagleye101
01/01/2012, 05:07
Τι λέτε ρε παιδιά
Σοβαρευτείτε!
Πανοπτικός
01/01/2012, 05:55
Ελα ντε, πως να διαγραφουν τοσα χρονια γνωσης κ δοκιμων για αυτο το φοβερο εργαλειο με την εξωγηινη τεχνολογια που λεμε v-strom :rolleyes:
eagleye101
01/01/2012, 09:08
Καλα, δε μπορω να μιλησω για vstrom, γιατι απλα δεν εχω οδηγησει ποτε.
Για να πω την αληθεια, δεν εχω οδηγησει ποτε κανενα μηχανακι εκτος απο το δικο μου.
Και αυτο, για τρεις μηνες.
Το οτι δεν εχω πεσει κατω απο 7,5 λιτρα στα 100 ομως το ξερω καλα! Και αν κατεβει με υπεροικονομικη οδηγηση απο εμπειρο οδηγο, με 0 κινηση, αντε να παει 6,5 (ουτε κατα διανοια αλλα ας το δεχθουμε σε εναν ιδανικο κοσμο).
Το vstrom λενε καιει απο 5,5 μεχρι 6,5 το πολυ!
Οπως και να'χει, ειναι διαφορετικα μηχανακια. Αν συγκριθουν σε καποιους τομεις (πχ καταναλωση, πρακτικοτητα, φορτωση) κερδιζει το ενα, σε αλλους τομεις (κ@@λ@) κερδιζει το αλλο!
Η προσφορα ανταλλαγης ισχυει ακομα!
:beer:
Πανοπτικός
01/01/2012, 09:27
Το vstrom λενε καιει απο 5,5 μεχρι 6,5 το πολυ!
ποιοι το λενε ?
5,5 με 6,5 δεν ειναι λιγο, ειναι παρα πολυ για μηχανη V-2 και 60 αλογα, κατι τρελες καταναλωσεις που ακους να διατυμπανιζουν οι εποχικοι οδηγοι των strom (3-4 λιτρα τα 100) ειναι απλως αστειες κ δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.
Ρωτα κ ποσο τελικη εχει το στρωμα τους κ θα καταλαβεις :lol:
Εγω με 4κυλινδρο παντως, 600cc, δεν θυμαμαι να εχω δει καταναλωση πανω απο 7 λιτρα, με εξαιρεση μονο οταν την αττικη οδο οταν εβγαινα μονο για να τρεξω, οχι για μετακινηση... (χωρις πινακιδα φυσικα). οπου εβγαζε καπου στα 7 λιτρα...
Σταθερα στα 6 ειμαι.
Εντιτ: σημερα 239 km με 14 λιτρα βενζινη... :beer:
spiraleon
07/01/2012, 21:09
καλησπερα καταρχν θελω να σας υπενθυμησω οτι δεν εχω καψη ποτε πανω απο 5 λιτρα στα 100
οσο για το θεμα της δευτερης μηχανης ειναι οτι με το εχουν ριξει 2 φορες το v-strom και δεν θελω να πηγαινω στην δουλεια με αυτο .. θελω μια street και για γουστα
ευχαριστω που με ακουσατε
[
Εγω με 4κυλινδρο παντως, 600cc, δεν θυμαμαι να εχω δει καταναλωση πανω απο 7 λιτρα, με εξαιρεση μονο οταν την αττικη οδο οταν εβγαινα μονο για να τρεξω, οχι για μετακινηση... (χωρις πινακιδα φυσικα). οπου εβγαζε καπου στα 7 λιτρα...
κερδισες βαρος απο την πινακιδα ε?
οχι για κανενα αλλο λογο ε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οχι και καιει το ιδιο το Βστρομ με το GSR
Μακαρι να ηταν ετσι.
Το στρομα πρεπει να το ξεφτυλισεις για να καψει 7/100 και το GSR ξεκιναει απο τα 7/100 και φτανει να εχει αυτονομια στα 140-150κμ αν το πιεις λιγο περισσοτερο.
Πανοπτικός
08/01/2012, 03:43
Αυτην την ιστορια με το gsr την εχω ξανακουσει, λιγο περιεργο ακουγεται, να καιει 2-3 λιτρα παραπανω απο τους "συναδελφους" του στα ιδια κυβικα κ ιπποδυναμη...
Δυσκολευομαι να το πιστεψω, δηλαδη που σκατα πηγαινουν 7 λιτρα καυσιμο στο καθε τεποζιτο, εξατμιζονται :confused:
Παρε το hornet.
Ειναι μαλλον το πιο οικονομικο 600αρι με 100 αλογα, και σιγουρα το πιο ολοκληρωμενο. Παει τον κωλο του, στριβει, δεν καιει πολυ, εχει και abs. Και ειναι και γυμνο, που σε σενα μαλλον ταιριαζει περισσοτερο.
Το σιγουρο ειανι πως αμα παρεις hornet Θα ξεχασεις το vstrom. Γενικα οποιο strret 600αρι να παρεις θα σε κανει να ξεχασεις το στρωμα.