PDA

View Full Version : Aγορα 696 απο φιλο μου.

smooth criminal
28/12/2011, 16:00
Καλησπερα,χρονια πολλα σε ολους με υγεια πανω απο ολα.
Μπαινω στο θεμα,ο κολλητος μου εχει ενα 250αρι νιντζα,και με το νεο ετος θελει να προβει στην αγορα του 696(οπως λεει και ο τιτλος του θεματος).Εγω προσωπικα ειμαι κατοχος αλλης σχολης μηχανης οχι μονο απο αποψη κατασκευαστη αλλα και ειδους,δεν εχω ιδεα τι λεει το συγκεκριμενο γυμνο.Του πα 5 πραγματα ως πρωην κατοχος γυμνου,ειδα και το μηχανακι σαν εικονα-αποψη,του ειπα οτι μπορεσα να καταλαβω,αλλα μεχρι εκει.Δεν εχει τυχει να οδηγησω κανενα,και δεν ξερω και κανενα κατοχο,οποτε ρωταω εσας,τι λεει το μοντελο απο αποψη αξιοπιστιας,επιδοσεων,καταναλωσης,συμπεριφορας,απο οτι καταλαβα ο φιλος μου ηθελε κατι all around και μολις ειδε το design κολλησε(respect).
Να το χτυπησει?
Ευχαριστω!

ziggΥ
28/12/2011, 16:06
αφού του αρέσει και μπορεί, να το χτυπήσει.. δε τα ρωτάνε αυτά :alien:

smooth criminal
28/12/2011, 16:19
Kατατοπιστικοτατος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ,thanks a lot:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vagtav
28/12/2011, 17:36
:lol: :lol:

Καλά τα λέει ο παλαίουρας πάντως.

Αν μιλάει για καινούργιο πες του να ρίξει μια ματιά εδώ (http://www.ducati.com/monster_art/colour_schemes.do) και θα του λυθούν αμέσως οι απορίες.

smooth criminal
29/12/2011, 08:04
Kαλημερα περα ως περα,οκ,thanks,θα του μεταβιβασω το link:)

tam
02/01/2012, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από smooth criminal
Καλησπερα,χρονια πολλα σε ολους με υγεια πανω απο ολα.
...
απο οτι καταλαβα ο φιλος μου ηθελε κατι all around και μολις ειδε το design κολλησε(respect).
Να το χτυπησει?
Ευχαριστω!

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά.
Άμα θέλει κάτι all around προανώς η επιλογή Monster
δεν είναι και ότι καλύτερο.

smooth criminal
03/01/2012, 13:14
Δεν εχω ιδεα για το 696,αλλα με εξαιρεση χωματινες διαδρομες,θελει να τα κανει ολα και τον καφε του να παει και βολτα χαλαρη η γρηγορη και τα καθημερινα του αμα χρειαστει,και να κανιβαλησει αμα του την βαρεσει,γενικα ηθελε κατι που να κανει οσα παραπανω μπορει σε 600 κυβικα και απο οτι καταλαβα θελει γυμνο(ειδε το μονστερ και εφαγε κολλημα),αλλα προσωπικα δεν μπορω να του πω κατι περα απο αυτα που βλεπω στις φωτο,γιατι δεν εχει τυχει ουτε για 2 τετραγωνα να παρω ενα.