View Full Version : αααααααχαχααχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχαχαχα χαχααχαχαχ
7gibernau
01/01/2012, 17:13
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=9817
α και καλη χρονια σε ολους με υγεια παν απ ολα!!
Η κρίση του Έλληνα όταν πρόκειται να ψηφίσει είναι σταθερή αξία τελικά...
ducpilot
01/01/2012, 18:54
Τους πηρε τα μποξερακια ο Στονερ και πηρε 14% τι να πεις.Και νομιζω η ερωτηση ηταν για οδηγο της χρονιας και οχι για τον ποιο δημοφιλη.
Cpt. Haddock
01/01/2012, 19:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Η κρίση του Έλληνα όταν πρόκειται να ψηφίσει είναι σταθερή αξία τελικά...
+1
AUFGEBRACHT
01/01/2012, 19:08
Αυτό την ψηφοφορία θα είδε κι ο Γιωργάκης και δε φεύγει από το ΠΑΣΟΚ...σου λέει, ο άλλος δεν έκανε μισή νίκη, τερμάτισε 7ος και ανακηρύχθηκε οδηγός της χρονιάς, οπότε έχει κι αυτός ελπίδες...
Λες και ασχολείται κανείς με τον αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο,και με τους ανύπαρκτους ''ψηφίσαντες''
αυτής της γελοίας ''ιστοσελίδας''
BLACKGAS
01/01/2012, 21:05
Δλδ πήραν
Ρόσσι 546
Μάρκο 544
Στόνερ 192
και Χόρχε 40
Αυτό μετφράζετε σε: O Valentino Rossi “Οδηγός της Χρονιάς” 2011
:cry:
ΥΓ Πόσες ψήφοι ήταν από ίδιες ΙΡ?
:smokin:
libali10
01/01/2012, 21:58
μπειτε στο fb και χωστε τα...εχω γινει ο μονος antipathikos ekei.Ego yamahakias eimai alla to palikari o Stoner den paizontan!!!
Joyrider
01/01/2012, 21:59
Fail :bigcry: :rotflmao:
Allst@rf
01/01/2012, 22:04
μου θυμίζει επικες εποχές μέταλ χαμερ δεκαετίας 90 που καναν δημοψήφισμα για τα καλύτερα συγκροτήματα τις χρονιάς και έβγαιναν πρώτοι οι Ιron Maiden...χωρίς να έχουν κάνει το παραμικρό την συγκεκριμένη χρόνια...
:bigcry: :bigcry:
Απορώ που υπάρχουν ακόμα κάποιοι οι οποίοι χρησιμοποιούν το εν λόγω site του "απίστευτου¨ ΔΔ για την ενημέρωση τους:yuck:
Lioulios
02/01/2012, 00:09
Με το κοινό που έχει η ιστιοσελίδα και γενικά τους φαν του 2Δ , το αποτέλεσμα δεν μου κάνει εντύπωση .
7gibernau
02/01/2012, 17:05
Και ο ίδιος ο ροσσι θα γελαγε αν έβλεπε τα αποτελέσματα....
AUFGEBRACHT
02/01/2012, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μου θυμίζει επικες εποχές μέταλ χαμερ δεκαετίας 90 που καναν δημοψήφισμα για τα καλύτερα συγκροτήματα τις χρονιάς και έβγαιναν πρώτοι οι Ιron Maiden...χωρίς να έχουν κάνει το παραμικρό την συγκεκριμένη χρόνια...
Εδώ είναι ακόμα πρώτο σε πωλήσεις το VStrom, αυτό σε πείραξε;;;; :lol: :wave2: :wave2:
chr1s_86
02/01/2012, 18:15
Γελοίοι...
άκου "Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει... μπλα μπλα μπλα"
menelaos46
02/01/2012, 20:57
Να πως βγήκε το ΠΑΣΟΚ..... χαχαχα
Υ.Γ. Σκέψου ότι ακόμη κι εγώ τους τα έχωσα.....
7gibernau
02/01/2012, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Να πως βγήκε το ΠΑΣΟΚ..... χαχαχα
Υ.Γ. Σκέψου ότι ακόμη κι εγώ τους τα έχωσα.....
στο φεις μπουκ??ποιος εισαι ρε?
εγω ειμαι αυτος που του εγραψε "κλανει ο πεθαμενος?"
menelaos46
02/01/2012, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
στο φεις μπουκ??ποιος εισαι ρε?
εγω ειμαι αυτος που του εγραψε "κλανει ο πεθαμενος?"
Χαχαχαχαχα κλάνει ο πεθαμένος.... χαχαχα
καλό.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ναι ρε φιλε!!!
αυτο ακριβως σκεφτηκα κι εγω!!!
:beer: :beer:
chr1s_86
04/01/2012, 13:18
Κι εδώ τα αποτελέσματα μιας πιο "normal" ψηφοφορίας/βαθμολογίας: http://www.crash.net/motogp/news/175773/1/motogp_rider_of_the_year_vote_full_results.html
:beer:
keepdreaming
05/01/2012, 16:08
Οτι να'ναι οντως...το οτι βαζουμε στο ιδιο σακι μια ψηφοφορια μεταξυ οδηγων GP και το τι ψηφιζουν οι Ελληνες ειναι αποδεκτο δηλαδη :bigcry: :bigcry:
Και στο κατω κατω, το poll ελεγε για οδηγο της χρονιας. Αυτο για τον καθενα μπορει να σημαινει 1002 πραγματα.
Τι εκανε ο Στονερ και ηταν οδηγος της χρονιας? Εκανε τιποτε μαγικο? Γιατι εγω ειδα τη Honda να παιρνει το πρωταθλημα και οχι τον Στονερ :wave2: :wave2: :wave2:
Ο Στονερ απλα εμπαινε πανω και ανοιγε το γκαζι. Και η μηχανη του το επετρεπε. Οτι εκανε και περυσι δηλαδη, μονο που περυσι με το ΝτουΠκατι οταν ανοιγε το γκαζι επεφτε, γιατι δεν ηταν HRC...
Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Οτι να'ναι οντως...το οτι βαζουμε στο ιδιο σακι μια ψηφοφορια μεταξυ οδηγων GP και το τι ψηφιζουν οι Ελληνες ειναι αποδεκτο δηλαδη :bigcry: :bigcry:
Και στο κατω κατω, το poll ελεγε για οδηγο της χρονιας. Αυτο για τον καθενα μπορει να σημαινει 1002 πραγματα.
Τι εκανε ο Στονερ και ηταν οδηγος της χρονιας? Εκανε τιποτε μαγικο? Γιατι εγω ειδα τη Honda να παιρνει το πρωταθλημα και οχι τον Στονερ :wave2: :wave2: :wave2:
Ο Στονερ απλα εμπαινε πανω και ανοιγε το γκαζι. Και η μηχανη του το επετρεπε. Οτι εκανε και περυσι δηλαδη, μονο που περυσι με το ΝτουΠκατι οταν ανοιγε το γκαζι επεφτε, γιατι δεν ηταν HRC...
Μην τα πετάτε έτσι βρε παιδιά... Σίγουρα το Honda είναι το καλύτερο μηχανάκι αλλά δεν πηγαίνει και μόνο του.
Ο Stoner είναι οδηγάρα απλά και φαίνεται. Το να λέμε ότι ανέβηκε πάνω στη μηχανή και άνοιγε απλά το γκάζι
δηλώνει πως είμαστε ή άσχετοι ή αντιπαθούμε τον Stoner:hypnotize. Το γρηγορότερο μηχανάκι με τον γρηγορότερο
οδηγό του 2011 κέρδισε και το πρωτάθλημα έτσι απλά.
7gibernau
05/01/2012, 17:14
Ο Στονερ απλα εμπαινε πανω και ανοιγε το γκαζι. Και η μηχανη του το επετρεπε. Οτι εκανε και περυσι δηλαδη, μονο που περυσι με το ΝτουΠκατι οταν ανοιγε το γκαζι επεφτε, γιατι δεν ηταν HRC... +46 :eyepop:
keepdreaming
05/01/2012, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Μην τα πετάτε έτσι βρε παιδιά... Σίγουρα το Honda είναι το καλύτερο μηχανάκι αλλά δεν πηγαίνει και μόνο του.
Ο Stoner είναι οδηγάρα απλά και φαίνεται. Το να λέμε ότι ανέβηκε πάνω στη μηχανή και άνοιγε απλά το γκάζι
δηλώνει πως είμαστε ή άσχετοι ή αντιπαθούμε τον Stoner:hypnotize. Το γρηγορότερο μηχανάκι με τον γρηγορότερο
οδηγό του 2011 κέρδισε και το πρωτάθλημα έτσι απλά.
Γρηγοροτερος = καλυτερος?
Εγω τουλαχιστον δεν τον ειδα να κανει κατι αξιεπαινο για να αξιζει τον τιτλο του καλυτερου της χρονιας...εγω τον ειδα να φευγει μπροστα ΛΟΓΩ υπεροχης της Honda (κανεις να με διαψευσει?) και απλα να μενει εκει μεχρι το τελος...
Edit: Για να μη παρεξηγηθω, δεν ελαβα μερος στην ψηφοφορια. Ο καθενας πιστευει οτι νομιζει. Εγω παλι, οποτε ο ΒαλεντινοΣ εκανε προσπεραση, πεταγομουν απ την καρεκλα και ας ηταν 8ος.
Ο Στονερακος παλι, αδιαφορο με αφηνει, μιας και δεν εχει κανει και τιποτα θεαματικο στην καριερα του. Τεσπα. :wave2: :beer:
Καταρχήν συνχώρεσέ με αν ήμουν εριστικός... λόγω φόρτου εργασίας σήμερα
ήμανε λίγο τσιτωμένος, δεν συνηθίζω να μιλάω έτσι.
Σίγουρα η Honda έχει υπεροχή αλλά πιστεύω είναι συνδυασμός οδηγός-μοτοσυκλέτα.
Αν ήταν μόνο η υπεροχή της Honda γιατί δεν το πήρε ο Dovi πχ. αφού και αυτός Honda έχει.
Είναι τέτοιου επιπέδου οδηγοί που δεν μπορούμε να τους λέμε κουλάδια :beer:
Σε ποιόν αγώνα ήταν που έκανε λάθος ο Stoner σε μία στροφή και έχασε πόσες θέσεις;; δεν θυμάμαι.
Θυμάμαι όμως πως τους μάζεψε μετά...
giannis21
05/01/2012, 19:16
Γρηγοροτερος = καλυτερος?
Εγω τουλαχιστον δεν τον ειδα να κανει κατι αξιεπαινο για να αξιζει τον τιτλο του καλυτερου της χρονιας...εγω τον ειδα να φευγει μπροστα ΛΟΓΩ υπεροχης της Honda (κανεις να με διαψευσει?) και απλα να μενει εκει μεχρι το τελος...
Edit: Για να μη παρεξηγηθω, δεν ελαβα μερος στην ψηφοφορια. Ο καθενας πιστευει οτι νομιζει. Εγω παλι, οποτε ο ΒαλεντινοΣ εκανε προσπεραση, πεταγομουν απ την καρεκλα και ας ηταν 8ος.
Ο Στονερακος παλι, αδιαφορο με αφηνει, μιας και δεν εχει κανει και τιποτα θεαματικο στην καριερα του. Τεσπα. :wave2: :beer:
:beer: αντε ν'αγιασει το στομα σου..και ο βαλε με το nsr 500 πιθανο να υπερειχε του ανταγωνισμου,αλλα μξεκινουσε και 11ος και κερδιζε τον αγωνα.
ουτε εγω ψηφισα και ουτε θεωρω οτι ο Ροσι εκανε κατι φετος.η χειροτερη του χρονια και χωρις να μπορει να βρει λυση
απλα πιστευω οτι ο κεισι το πηρε επειδη δεν ειχε σταθερο ανταγωνιστη..
οκ σιγουρα ενας παγκοσμιος τιτλος ειναι ενας παγκοσμιος τιτλος.και μαλιστα στη μεγαλη κατηγορια..
αλλα σιγουρα παιζουν ρολο και οι καταστασεις που διαδραματιστηκαν κατα τη διαρκεια της χρονιας.
Ή απλα μπορει να ειμαι εμπαθης με τον αυστραλο :lol: :lol: (αν και μεγαλος φαν του Doohan!!)
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 19:21
Μου θυμίζει τότε που ο Mansel με τη Renault είχε πάρει το 92 το πρωτάθλημα στη F1 με την Williams Reanult και είχε δηλώσει αργότερα πως εκείνη τη χρονιά, ακόμα και μια μαϊμού να έβαζες να οδηγήσει θα έβγαινε πρώτη...
keepdreaming
05/01/2012, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Καταρχήν συνχώρεσέ με αν ήμουν εριστικός... λόγω φόρτου εργασίας σήμερα
ήμανε λίγο τσιτωμένος, δεν συνηθίζω να μιλάω έτσι.
Σίγουρα η Honda έχει υπεροχή αλλά πιστεύω είναι συνδυασμός οδηγός-μοτοσυκλέτα.
Αν ήταν μόνο η υπεροχή της Honda γιατί δεν το πήρε ο Dovi πχ. αφού και αυτός Honda έχει.
Είναι τέτοιου επιπέδου οδηγοί που δεν μπορούμε να τους λέμε κουλάδια :beer:
Σε ποιόν αγώνα ήταν που έκανε λάθος ο Stoner σε μία στροφή και έχασε πόσες θέσεις;; δεν θυμάμαι.
Θυμάμαι όμως πως τους μάζεψε μετά...
Δεν χαλαμε καρδιες :beer: :beer:
Και βεβαια δεν αποκαλουμε κανεναν "κουλαδι". Ειδικα του παγκοσμιου. Ολοι τους ειναι κλασεις παραπανω απο οτι θα γινουμε εμεις ποτε.
Απλα το οτι συγκριναν μια ψηφοφορια με τις ψηφους των Ελληνων ως προς τα κομματα μου φανηκε καπως χαζο. Γιατι οπως ειπα και πριν, ο καθενας εχει διαφορους λογους για να υποστηριζει πως καποιος ειναι ο "καλυτερος οδηγος".
Γι αλλους ειναι αυτος που βγαινει πρωτος, για εμενα ειναι αυτος που με συγκινει περισσοτερο. Και αυτος μεχρι στιγμης ειναι ο 46!
Υπηρχε και ο Αφανας βεβαια που με εκανε να πεταγομαι στις προσπερασεις του, αλλα δυστυχως :sad: :sad: :sad:
devil's animal
05/01/2012, 21:23
ειναι απιστευτοι αυτοι που ψηφισαν...:bigcry: :bigcry:
Δεν χαλαμε καρδιες :beer: :beer:
Γι αλλους ειναι αυτος που βγαινει πρωτος, για εμενα ειναι αυτος που με συγκινει περισσοτερο. Και αυτος μεχρι στιγμης ειναι ο 46!
Είμαστε σύμφωνοι σε αυτό :) Και εμένα ο Rossi με συγκινεί περισσότερο από όλους.
Αν ψήφιζα θα έλεγα Σιμοντσέλι πάντως και τι δεν έκανε το παλικάρι.
menelaos46
05/01/2012, 22:35
Νομίζω πως ο Στόουνερ ήταν μακράν ο καλύτερος την περασμένη χρονιά. Δεν έκανε λάθη, δεν είχε πτώσεις, καμιά φορά οδηγούσε μόνος του μπροστά, είχε μεν το καλύτερο μηχανάκι αλλά ήταν η πρώτη του χρονιά στη χόντα. Μη ξεχνάμε ότι το καλύτερο μηχανάκι είχαν επίσης οι Πεντρόσα, Ντόβι, Μάρκο.Κανείς από αυτούς δεν ήταν το όδιο ανταγωνιστικός.
Τη δεύτερη θέση για μένα θα κέρδιζε ο Μπεν Σπις που και αυτός την πρώτη του χρονια σε εργοστασιακό πήγε πάρα πολύ καλά.
Έπειτα βάζω Λορένζο, Ντοβιτσιόζο, μετά Πεντρόσα.
O Σιμοντσέλι πέρα από το πείσμα και τη μαχητικότητα, τα οποία είναι αξιέπαινα, δε νομίζω ότι στάθηκε στο ήψος για εργοστασιακό χόντα.
Τέλος ο Ρόσσι πήρε το ρίσκο και κατά τον κόσμο έχασε αν όχι το ρίσκο ακόμη σίγουρα τις εντυπώσεις........
Να μη ξεχάσω έναν πολύ καλό Μπαουτίστα που στάθηκε πάνω από κει που μπορούσε η μοτοσυκλέτα του.
Υ.Γ. Ο κάθε οδηγός φτάνει ως εκεί που το επιτρέπει η μοτοσυκλέτα του... Ο καλύτερος της χρονιάς μπορεί να είναι κάποιος που ούτε το φανταζόμαστε...
chr1s_86
05/01/2012, 23:21
Sorry που στο λέω, αλλά μάλλον είσαι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που δεν έχει καταλάβει πως αν δεν ήταν ο Stoner, το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε ο Lorenzo και η YAMAHA! :beer:
keepdreaming
06/01/2012, 00:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Sorry που στο λέω, αλλά μάλλον είσαι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που δεν έχει καταλάβει πως αν δεν ήταν ο Stoner, το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε ο Lorenzo και η YAMAHA! :beer:
Αν και ειμαι φαν του 46, θα μου αρεσε αν το επαιρνε ο Γλυφιτζουρακιας φετος το πρωταθλημα. Παλεψε αξια με μια μοτοσυκλετα που (αν και σεταρισμενη απ τον Βαλε) δεν ηταν ανταξια της Χοντα φετος. :beer: :beer:
7gibernau
06/01/2012, 01:47
τι αλλο θα διαβασουμε????
-46