View Full Version : Βορειοανατολικά της Γερμανίας.. (3.485 χλμ.)
Υπνόσακος ε? Οχι παίζουμε..:lol:
244166
Ο δρόμος που είχα αρχικά μπεί για να πάω στο κάμπινγκ είχε ενα λοφίσκο που δεν σε άφηνε να δείς τι υπήρχε απο πίσω του...
Δεξία είναι το κάμπινγκ.. αριστερά (εκεί που πέρασα την νύχτα μου).. θα δείτε στις υπόλοιπες φωτογραφίες..
244167
Ανέβηκα και στον λοφίσκο με την μηχανή να τραβήξω φωτογραφία... κόντεψα 3 φορές να φάω τα μούτρα μου με την μηχανή στην κάθοδο.. καθώς τα λάστιχα δεν "διαβάζουν" γρασίδι..:lol:
244171
Είχε πάει 6:30.. δεν μπορούσα να χορτάσω την ψυχική γαλήνη που σου πρόσφερε η περιοχή, αλλά έπρεπε να ξαναπάω απο το Αμβούργο να τραβήξω όσες φωτογραφίες μπορούσα προτού ξεκινήσω για το Hockenheim Δυτικής Γερμανίας...
Αμβούργο λοιπόν...
7:40 το πρωί έφτασα στους σχεδόν άδειους δρόμους του Αμβούργου.. η καλύτερη ώρα για φωτογράφιση!
244172
Σταθμός τραίνων... αν θυμάμαι καλά..
244178
Να επισημάνω εδώ πως όλες οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν αφορούν το 1/10 απο την πόλη του Αμβούργου.. κανονικά θές ενα τριήμερο να τα δείς όλα.
244185
Προσοχή στην λεπτομέρεια... ο μικρός γλάρος.
244192
Ακολουθούν 2 μηνύματα για 1 φωτογραφία...
Οδηγώντας τους δρόμους του Αμβούργου, κάτι μου τράβηξε την ματιά.
"Απ" λέω, αυτές τις φωτογραφίες της DUCATI (στύλ cafe racer) θα τις τραβήξω για τον Βασίλη (Vales) που τους έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια.. όπως και έγινε!
244209
"Η λαίδη και ο αλήτης"..
244216
... και συνεχίζουμε με λίγο ακόμη Αμβούργο..
244217
..και μια κοντινή..
244222
..το καλλιτεχνικό μου πάλι..:rolleyes:
244223
Δεν ήξερα που να πρωτοτραβήξω φωτογραφία..
244224
Όμορφα κτίρια όπου και να γυρνούσες..
244225
CHRISTOF
13/01/2012, 14:35
Συγνώμη που διακόπτω, θα είμαι σύντομος
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και σε ευχαριστούμε :wave2:
Μερικές απο το λιμάνι που κατάφερα να τραβήξω εξ αποστάσεως...
244227
Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTOF
Συγνώμη που διακόπτω, θα είμαι σύντομος
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και σε ευχαριστούμε :wave2:
:beer: :beer: :beer:
Άλλη μια απο το λιμάνι.. αν και ο ήλιος δεν μου άφηνε πολλά περιθώρια..
244228
Σκληρή πόλη, με έντονα τα σημάδια της αναρχίας... όπως... πως να δέσεις μια γραβάτα..:lol:
244229
..γι'αυτό λένε πως τα ποδήλατα κάνουν καλό στο πράσινο..
244230
Επίσης πολλές μικρές πλακόστρωτες πλατείες σε στύλ "Λαδάδικα" Θεσσαλονίκης.
Όπως καταλαβαίνετε... πάλι οδηγούσα κομπρεσσέρ..!!
244232
Αυτά τα όμορφα απο το Αμβούργο... με περίμενε πολύς δρόμος και έπρεπε να φύγω..
Αποχαιρέτισα λοιπόν και ενα ξαδερφάκι που κοντοστεκόταν εκεί και συνέχισα..
244234
Απο το Hamburg στο Hockenheim..
http://maps.google.com/maps?f=d&source=embed&saddr=Hamburg,+%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1&daddr=Hockenheim,+%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1&geocode=FZUqMQMdonWYACm5Exh-g2GxRzGgOtZ78j0mBA%3BFbGO8AIdAHeCACmnsnR_freXRzHAUAmNPP0fBA&sll=53.828218,11.063232&sspn=1.309837,2.469177&vpsrc=6&hl=el&mra=ls&ie=UTF8&ll=51.43633,9.366255&spn=4.23496,1.65517&t=h
Μια διαδρομή 580 χιλιομέτρων είχε ξεκινήσει..
Στα πρώτα 200 χιλιόμετρα πήγαινα χαλαρά 130... μέχρι που με προσπέρασαν 3 sport touring με 160 - 180...
Βούρ απο πίσω τους κι'εγώ να έχω και λίγη παρέα στους βαρετούς δρόμους...
Σταματήσαμε στο ίδιο βενζινάδικο και πιάσαμε την πάρλα.. τα παλλικάρια (απο 35 εως 45) είχαν ξεκινήσει απο Δανία για να πάνε Mannheim και απο εκεί να μπαίνανε στην Γαλλία.
"Άψογα, έχουμε την ίδια διαδρομή" είπανε... έτσι ξεκινήσαμε απο το βενζινάδικο 2 ZZR 1100, 1 YZF 1000 Thunderace και εγώ, για τα επόμενα 450 χιλιόμετρα διαδρομής κινούμενοι 160 - 180.
Άλλο πράγμα τελικά να κινείσαι σε ομάδα τόσα χιλιόμετρα.. πραγματικά φύγανε με ιδιαίτερη ευκολία, κάναμε χαβαλέ στο δρόμο, μια στάση για ανεφοδιασμό και μάσα και αποχαιρετιστήκαμε... εμένα με περίμενε 30 χιλιόμετρα μετά, ζεστό φαγητό και ξεκούραση.. αυτούς τους περίμενε η Γαλλία..
Να είναι πάντα όρθια τα παλλικάρια που συνταξιδέψαμε! :beer:
Έφτασα στο Hockenheim, δεν ένοιωθα κουρασμένος, η βόλτα ήταν υπέροχη με την παρέα των Δανών..
Ξαναβρεθήκαμε με την οικογένεια της Άνι και περάσαμε μια ήσυχη βραδυά.. τελικά παρόλο που δεν ένοιωθα κουρασμένος απο το "γύρω γύρω όλοι" που έκανα στο Αμβούργο... τις φωτογραφίες, και τα 580 χιλιόμετρα... έπεσα ξερός στον ύπνο στις 9 το βράδυ!
Χιλιόμετρα: 670
Κόστος ημέρας: 84€
Ημέρα 9η - 21.07.2011 - Καιρός συννεφιασμένος
Ήταν μια μέρα ανάπαυλας.. μια μέρα που καθόμουν και ανασυγκροτούσα, σημειώσεις, φωτογραφίες, εμπειρίες..
Κατά το μεσημεράκι ακούσαμε μηχανές να μουγκρίζουν στην πίστα του Hockenheim..
Ο αδερφός την Άνι μου πρότεινε να πάμε να δούμε τι γίνεται... το σπίτι τους είναι μόλις 2 χιλιόμετρα απο την πίστα... έτσι και πήγαμε.
Η είσοδος ήταν ελεύθερη καθώς η ημέρα είχε δοκιμαστικούς αγώνες με αυτοκίνητα porsche..
Μπήκαμε, κάτσαμε, χαζέψαμε και τραβήξαμε μερικές φωτογραφίες.
244343
Πορωθήκαμε απο τα σκασίματα των κινητήρων στην πίστα που αποφασίσαμε να πάμε μια βολτούλα να κάνουμε τα δικά μας..:a01:
244346
Γεράσαμε βλέπεις και φοβόμαστε να ξύσουμε οπως παλαιότερα... σημασία είχε πως το διασκεδάσαμε!:a013:
(Το κράνος αφαιρέθηκε μόνο για την φωτογράφιση... μήν πέσετε με τα μούτρα να με φάτε..!):p
Η ημέρα τελείωσε με βολταράκια μέσα στην πόλη και χαλαρουήτα στο σπίτι... γέμιζα τις μπαταρίες μου για την επόμενη μέρα που έπρεπε να επιστρέψω στην Νίτρα της Σλοβακίας.
Χιλιόμετρα: 25
Έξοδα ημέρας: 0
244347
MG-KTiNoS
15/01/2012, 00:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Γεράσαμε βλέπεις .... (μα μυαλό δε βάλαμε)
(Το κράνος αφαιρέθηκε μόνο για την φωτογράφιση... μήν πέσετε με τα μούτρα να με φάτε..!):p
[/I]
:a9:
Ημέρα 10η (και τελευταία) - 22.07.2011 - Καιρός ηλιόλουστος (αρχικά)
Αποχαιρέτισα τα πεθερικά και την Άνι κατα τις 8:30 το πρωί... θα έκανα την τελευταία μεγάλη χιλιομετρική απόσταση των 877 χιλιομέτρων.
http://maps.google.com/maps?f=d&source=embed&saddr=Hockenheim,+%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1&daddr=Nitra,+%CE%A3%CE%BB%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B1&geocode=FbGO8AIdAHeCACmnsnR_freXRzHAUAmNPP0fBA%3BFYQm4QId9PcTASn9k2VV4D5rRzHwi5fG0fcABA&sll=49.319601,8.550144&sspn=0.180824,0.308647&vpsrc=6&hl=el&mra=ls&ie=UTF8&ll=48.711555,13.31582&spn=1.38275,9.541&t=h
Ξεκίνησα λοιπόν κάνοντας δεκάλεπτες στάσεις κάθε 100 χιλιόμετρα.. η διαδρομή ξεκούραστη και συνάμα βαρετή, καθώς βρισκόμουν στην εθνική οδό (Autobahn) και βαριόμουν ταμάλα!
Στην περισσότερη διαδρομή έβαζα το αριστερό μου χέρι στο σακίδιο του τεποζίτου για να στήριζω το κράνος μην φιλήσει το τεπόζιτο... :ZZZ:
Όλα βαίναν καλώς μέχρι που έφτασα στην Αυστρία...
Μέσα σε μερικά λεπτά βρίσκόμουν μέσα στην βροχή... σταμάτησα κάτω απο μια γέφυρα να καλύψω τα σακίδια...
244444
Έριχνε τουλούμι την βροχή και φαινόταν πως δεν θα ηρεμούσε για το επόμενο δίωρο...
244445
Ζεστή μηχανή + βροχή = αναθυμιάσεις...
244446
Συνέχισα στην πορεία μου μέσα στην βροχή για ακόμη 40 χιλιόμετρα μέχρι που μπήκα σε ένα βενζινάδικο για να ξεκουραστώ απο την βροχή που με έιχε καταντήσει σφουγγάρι της..
Ακόμη και όταν σταμάτησα την μηχανή στο βενζινάδικο.. κατουρούσε όλα τα νερά που είχε μαζέψει στην καρίνα.
244447
Είχαν μείνει μόλις 150 χιλιόμετρα προτού φτάσω στα σύνορα Αυστρίας Σλοβακίας και η βροχή είχε επιτέλους σταματήσει... άνοιξα την μηχανή και στέγνωσα πάνω της!!
Τα τελευταία 15-20 χιλιόμετρα πρίν τα σύνορα υπάρχει ένας δρόμος σχεδόν άδειος απο αυτοκίνητα, με ωραίες ανοιχτές στροφές, καλό οδόστρωμα και φυσικά κινόμουν με 180-200 σε αυτή την διαδρομή... ώσπου πλησίαζα τα σύνορα..
Στα σύνορα υπήρχε ενας μικρός συνωστισμός αυτοκινήτων λόγω μπλόκου Αυστριακής αστυνομίας..
Μου έκαναν σήμα στα σύνορα να σταματήσω... όπως κόβω λοιπόν δεξιά, βρίσκω άλλον ενα μοτοσυκλετιστή σταματημένο που ελέγχαν τα χαρτιά του...
-"Γιατί σε σταματήσανε?" ρώτησα..
-"Ραντάρ"...
-"Ραντάρ????"
Αμέσως κοπήκαν τα πόδια μου!!!
Αν με πιάσανε με το ραντάρ στις 200αρες που έιχα πρίν μερικά χιλιόμετρα, θα με στείλουν στο 8ο υπόγειο κάποιας φυλακής!! :uplate: :uplate: :uplate:
Έρχεται ο αστυνομικός...
-"Τα χαρτιά σου"...
Πήρε την άδεια και καθώς τσέκαρε και το δίπλωμα με ρωτάει..
-"Πως πήγαινες έτσι???"
-"εεεεε... πως πήγαινα...??" :a13:
-"Την πινακίδα που έγραφε 30 δεν την είδες?"
-"30????" :eyepop:
Ήταν μια πινακίδα 50 μέτρα πρίν το μπλόκο που έγραφε 30...
-"Το ραντάρ έγραψε πως πήγαινες 50..!!!!!!!"
Λες ρε παιδί μου και σου μιλούσε ο λοχαγός σου στο στρατό!!
-"Μα... ξέρετε... έκοβα εκείνη την ώρα.." :look:
-"Δεν με νοιάζει τι έκανες εσύ, με νοιάζει τι έγραψε το ραντάρ!!"
Να μην το πολυκουράζω... λίαν επιεικώς 20€ για την θανατηφόρα παρανομία μου! :lol:
Τα υπόλοιπα 90 χιλιόμετρα τελείωσαν πολύ γρήγορα... όταν ήδη έχεις κάνει κοντά 800 χιλιόμετρα, τα 90 είναι βολτούλα.
Έφτασα σπίτι.. οι διακοπές είχαν τελειώσει.. το ίδιο και τα χρήματα..
Ενα ταξίδι σχεδόν 3.500 χιλιομέτρων είχε φτάσει στο τέλος του.
Χιλιόμετρα: 925
Κόστος ημέρας: 90€
Επίλογος
Ενα ταξίδι γεμάτο δυνατές εμπειρίες και πολλά απροσδόκητα.
Ο καιρός μου έκανε το χατήρι και δεν έβρεξε οσο κινόμουν (εκτος στην Αυστρία).
Το ταξίδι έγινε όσο οικονομικά γινόταν, παρόλο που μερικές φορές έβαζα βαθειά το χέρι στη τσέπη...
Γνώρισα, καλές και αντίξοες συνθήκες.
Ανακάλυψα την αγάπη που έχουν οι Γερμανοί για την θάλασσα και τα ταξίδια.
Είδα και έζησα άλλες συνήθειες..
Υπάρχουν πολλά που μπορώ να αναφέρω ακόμη, αλλά τα θεωρώ περιττά.
Αν είχα ακόμη χρόνο και χρήμα θα έκανα περισσότερα, όμως οι αναμνήσεις που μάζεψα απο αυτό το ταξίδι, ήταν περισσότερο απο αρκετές για τα δικά μου γούστα.
Να είστε καλά. :wave2:
244448
Νικος χρ.
15/01/2012, 13:58
φιλε ηταν παρα πολυ ομορφο μπραβο μας ταξιδεψες! παντα τετοια:beer:
Επόμενη στάση το Peenemunde.
Ένα μικρό λιμάνι με 2-3 καντίνες που πρόσφεραν σάντουϊτς με θαλασσινά.
Το Peenemunde ήταν το χωριό στο οποίο εξελίχθηκαν και κατασκευάζονταν οι πύραυλοι V2 του V.Braun. Ακρως απόρρητη περιοχή με υπόγειες εγκαταστάσεις που βομβαρδίστηκε ανηλεώς από την RΑF μέχρι να τις καταστρέψουν.
http://en.wikipedia.org/wiki/Peenem%C3%BCnde
http://en.wikipedia.org/wiki/V-2
Ωραίο ταξιδιωτικό, :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer s2 600
φιλε ηταν παρα πολυ ομορφο μπραβο μας ταξιδεψες! παντα τετοια:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Το Peenemunde ήταν το χωριό στο οποίο εξελίχθηκαν και κατασκευάζονταν οι πύραυλοι V2 του V.Braun. Ακρως απόρρητη περιοχή με υπόγειες εγκαταστάσεις που βομβαρδίστηκε ανηλεώς από την RΑF μέχρι να τις καταστρέψουν.
http://en.wikipedia.org/wiki/Peenem%C3%BCnde
http://en.wikipedia.org/wiki/V-2
Η περιοχή δεν μαρτυρούσε κάτι τέτοιο... αντίθετα ήταν ενα ιδιαίτερα ήσυχο (σχεδόν ξεχασμένο) λιμανάκι..
Είμαι άφωνος.. :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ωραίο ταξιδιωτικό, :beer: :beer:
κάνεις μερικά χλμ για να ξεπιανεσε ετσι?:lol:
Ωραίος ο menos με το χιλιομετροφαγο του εργαλείο:beer: :beer: :beer: :beer:
alexxxcbr
15/01/2012, 16:24
Ωραιο ταξιδι,πολυ καλες φωτο και περιγαφη Μενελαε.
Και στα επομενα
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
κάνεις μερικά χλμ για να ξεπιανεσε ετσι?:lol:
Ίσα ίσα να ξεκαπνίσει η μηχανή..:lol:
Ωραίος ο menos με το χιλιομετροφαγο του εργαλείο:beer: :beer: :beer: :beer: Δεν φαντάζομαι να έχεις "χωρίσει" με το δικό σου ε? :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Ωραιο ταξιδι,πολυ καλες φωτο και περιγραφη Μενελαε.
Και στα επομενα
Νά'σαι καλά Αλέξη.. :beer: :beer: :beer:
ευχαριστουμε για τη βολτα!
:beer: :beer:
MG-KTiNoS
15/01/2012, 17:13
Να σαι καλά ρε Μένο να πας και πιο μακριά.
Ωραία τα είπες όμως. Απλά και μεστά.
Μ άρεσε ο κριτικός (και ο Κρητικός) τρόπους που κοίταξες γύρω σου.
Σ ευχαριστούμε
:winka:
chr1s_86
15/01/2012, 17:35
:beer: :beer: :beer: :sun:
Σιγα ρε παιδια! Τι ειναι 3500 χιλ.? Ενα τσιγαρο δρομος ..........:lol: Φιλε μου να'σε καλα μολις γυρισα μαζι σου και απο τις δικες μου διακοπες. :beer:
Πολύ όμορφα μέρη, και όμορφο ταξίδι.....ευχαριστούμε :beer:
costas81
16/01/2012, 14:30
Μπράβο ρε μαγκάκο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
makis206
16/01/2012, 14:38
Γεια σου Μένιο άρχοντα! Στα επόμενα με το καλό!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Δεν φαντάζομαι να έχεις "χωρίσει" με το δικό σου ε?
απ'οτι μου λενε δεν βγάλανε κατι καλύτερο ακόμα:D
andreas k1200s
16/01/2012, 19:20
Να΄σε καλά ρε φίλε πάντα τέτοια ταξίδια να διαβάζουμε.:a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ευχαριστουμε για τη βολτα! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Να σαι καλά ρε Μένο να πας και πιο μακριά.
Ωραία τα είπες όμως. Απλά και μεστά.
Μ άρεσε ο κριτικός (και ο Κρητικός) τρόπους που κοίταξες γύρω σου.
Σ ευχαριστούμε :winka: ...και πουθενά δεν υπερέβαλα.. :beer:
@chr1s_86 :beer:
@dim_rac :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από teogtp
Σιγα ρε παιδια! Τι ειναι 3500 χιλ.? Ενα τσιγαρο δρομος ..........:lol: Φιλε μου να'σε καλα μολις γυρισα μαζι σου και απο τις δικες μου διακοπες. :beer: Περιμένω με την σειρά σου να μοιραστείς και την δική σου ιστορία.. :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Πολύ όμορφα μέρη, και όμορφο ταξίδι.....ευχαριστούμε :beer: Ευχαριστώ Πρόεδρε! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Μπράβο ρε μαγκάκο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer: Να'σαι καλά Κωστή!!!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γεια σου Μένιο άρχοντα! Στα επόμενα με το καλό!!:beer: Επειδή είμαι Κρητικάτσι και δεν ξεχνώ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206 Καλοτάξιδη η ναυαρχίδα, βραχονησίδα θα τη βλέπεις την Κρήτη με δαύτην !
...Εσύ τα φταίς που με έβαλες στη πρίζα με τις κουβέντες σου..:D :beer:
απ'οτι μου λενε δεν βγάλανε κατι καλύτερο ακόμα:D .. και μάλλον που δέν.. μοντέλα που δεν τα βλέπει ο μάστορας, δεν τα θέλει ούτε η ΧόνΔα..;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από andreas k1200s
Να΄σε καλά ρε φίλε πάντα τέτοια ταξίδια να διαβάζουμε.:a013: Μπείτε εσείς χορηγοί.. και μή σας νοιάζει!! :lol:
:beer:
πάντα τέτοια!:beer: :beer: :beer:
Το budget μπορεί να μην είναι στα καλύτερα του... αλλά ένα ακόμη ταξιδιωτικό στην Ευρώπη θα γίνει το καλοκαιράκι, έστω και αν πηγαίνω σβηστός στις κατηφόρες..:lol:
Κάποια στιγμή (σε 2-3 μήνες) θα ζητήσω τις προτάσεις σας για μέρη στην Ευρώπη που αξίζουν (κατα τη γνώμη σας) να επισκεφτώ.:beer:
vagelis78
18/01/2012, 22:03
Μπράβο φίλε πολύ ωραίο το ταξίδι σου.
Εύχομαι να κάνεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου.
Σ'ευχαριστώ Βαγγέλη! :)
Με την παρότρυνση μερικών καλών φίλων που γνώρισα εδω μέσα, το έχω (σχεδόν) σίγουρο..!!:beer: :beer: :beer:
chr1s_86
19/01/2012, 22:23
απ'οτι μου λενε δεν βγάλανε κατι καλύτερο ακόμα:D
TRUE! :beer:
Ωραίο ταξίδι , ωραία περιγραφή και φωτογραφίες!!!Ταξιδέψαμε και μείς μαζί σου!!!:beer: :beer:
Το budget μπορεί να μην είναι στα καλύτερα του... αλλά ένα ακόμη ταξιδιωτικό στην Ευρώπη θα γίνει το καλοκαιράκι, έστω και αν πηγαίνω σβηστός στις κατηφόρες..:lol:
Κάποια στιγμή (σε 2-3 μήνες) θα ζητήσω τις προτάσεις σας για μέρη στην Ευρώπη που αξίζουν (κατα τη γνώμη σας) να επισκεφτώ.:beer:
:beer: :beer: :beer: :) :)
DoctoR_k6
20/01/2012, 12:57
Παντα τετοια φιλε μου κ καλα χιλιομετρα...!!
Ευχαριστουμε για το ταξιδι!:beer: :beer:
Σας ευχαριστώ παιδιά..:D
Όρθιοι να είμαστε να μοιραζόμαστε τέτοιες στιγμές για όσο μπορούμε!:beer: :beer:
Μενέλαε πρέπει να ήμασταν φαντάροι μαζί. Υπηρέτησα στη Λέρο κ στη ΣΕΑΠ. Σε θυμάμαι από τότε κ δεν έχεις αλλάξει καθόλου ρε μπαγάσα.
Δεν υπάρχει τίποτα σαν το ταξίδι με τη μοτοσικλέτα κ είσαι τυχερός που το έχεις πραγματοποιήσει. Εγώ φέτος σκεφτόμουν να την κάνω για Βαλκάνια μεριά αλλά με δυσκολεύει η δουλειά αρκετά.
Ηράκλειο μένεις ;
Μενέλαε πρέπει να ήμασταν φαντάροι μαζί. Υπηρέτησα στη Λέρο κ στη ΣΕΑΠ. Σε θυμάμαι από τότε κ δεν έχεις αλλάξει καθόλου ρε μπαγάσα.
Ηράκλειο μένεις ;
Ω ναι.. Λέρος..! :beer:
Στο Ηράκλειο έμενα... πλέον κατοικώ στη Σλοβακία και ταξιδεύω ολόγυρα.
Παρουσιάζω ωστόσο ενα ακόμη ταξιδιωτικό που έκανα πέρυσι, καθώς ετοιμάζομαι για το καινούριο.:beer: