View Full Version : Έχω μια πρόταση...
el_hymador
05/01/2012, 19:08
... να κάνω σε όλους σας...
Όπως υποθέτω έχετε όλοι καταλάβει, η οικονομική κατάσταση των περισσότερων από εμάς (και όχι μόνο), είναι επιεικώς για το πεός. Ακόμη και αυτοί που έχουν χρήματα, τα έχουν ράψει στο στρώμα τους και τα βγάζουν έξω κάθε μήνα για 5 λεπτά, ώστε να αεριστούν λίγο. Πέραν των εγνωσμένων και σημαντικότατων προβλημάτων που δημιουργεί αυτή η κατάσταση, έχει επηρρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη σχέση μας με τις μοτοσικλέτες. Πολλοί έχουν πουλήσει τα δίτροχα τους, άλλοι τα έχουν κλειδωμένα επί μήνες κυκλοφορώντας με παπί ή scooter, ίσως πάλι μερικοί να πηγαίνουν καμμιά βολτούλα, όσο μπορεί να πάει το μηχανάκι δηλαδή με ένα μπουκαλάκι από κολίριο βενζίνη. Για νέα μοντέλα και πλάνα αγοράς αυτών, ούτε λόγος φυσικά, δεν παίζει ούτε καν στη σφαίρα των ονείρων αυτό το σενάριο.
Λοιπόν τι θα κάνουμε για αυτό, ω μοτοπρεζάκια μου;
Εχω λύση!
ΑΠΑΤΗΛΟΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΜΟΣ
Τι είναι αυτό; Θα σας πω. Τι πράττουν οι εφηβοι με περίσσεια ακμής που θα ήθελαν απεγνωσμένα να παίζουν κιθάρα προκειμένου να ξεμπαζώσουν το τσουνάμι των ορμονών σε κάποια συνομίλικη τους; Κάνουν πως παίζουν κιθάρα! Υπάρχει και όρος μάλιστα,
Air Guitar (http://en.wikipedia.org/wiki/Air_guitar).
Ε λοιπόν κάτι αντίστοιχο θα κάνουμε και εμείς. Προτείνω την ίδρυση τη πρώτης λέσχης air-moto ή επί το ελληνικότερο, Απατηλομοτοσικλετισμού. Τα μέλη της λέσχης, θα συγκεντρώνονται μια φορά την εβδομάδα σε κάποιο χώρο με τα "μηχανάκια" τους. Μηχανάκια φυσικά δεν θα υπάρχουν, αλλά εμείς θα προσποιούμαστε ομαδικά ότι υπάρχουν. Π.χ. εγώ θα έχω το Multistrada 1200S, άλλος το Adventure 990, κάποιος άλλος το Crossrunner 800 κ.ο.κ. Απαράβατος κανόνας, κάθε μέλος να σέβεται τα υπόλοιπα μέλη και να είναι δεκτικό και συγκαταβατικό σε συζητήσεις μοτοσικλετιστικού περιεχομένου με τους άλλους, ακόμη και αν ξέρει ότι όλα αυτά είναι μια μούφα.
Παρδείγμα: "Μου πετάχτηκε ο μ@λ@κ@ς από το stop και έπεσα"...δεν εχει σημασία αν ο συνομιλιτής μας έχει έρθει στη λέσχη με τα πόδια, οφείλουμε κατα πρώτον να ξέρουμε τι απατηλό μηχανάκι έχει επιλέξει το μέλος που μας μιλά και μετά να ακούσουμε υπομονετικά και με ενδιαφέρον όλη την απατηλή του ιστορία, συμμετέχοντας ενεργά όπου χρειάζεται, όπως ας πούμε να τον βοηθήσουμε να βρει τα ανταλλακτικά που χρειάζεται για να επισκευάσει το απατηλό μηχανάκι του. Άλλωστε την επόμενη φορά, ίσως εσείς οι ίδιοι θα θέλατε να ανοίξετε συζήτησε με αυτό το μέλος περί των νέων απατηλών ελαστικών που θέλετε να βάλετε στην απατηλή σας μοτοσικλέτα.
Φυσικά ο κλασσικός μοτοσικετιστικός χαβαλές δεν μπορεί να απουσιάζει, με πειράγματα και σπόντες για την επιλογή της απατηλής μοτοσικλέτας που έχουν οι άλλοι.
Μια ωραία ιδέα είναι οι εκδρομές, όπου όλοι μαζι θα ξεκινάμε πεζοί ή με τα ΜΜΜ, φορώντας πλήρη μοτοσικλετιστική εξάρτηση (όσοι έχουν ακόμη...) και επιδιδόμενοι σε ηχητικά εφέ και αναπαράσταση οδήγησης μοτοσικλέτας κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Φυσικά θα πρέπει όλοι να σεβόμαστε τον ΚΟΚ και να μη προκαλούμε τα υπόλοιπα μέλη ή να είμαστε ανταγωνιστικοί με αυτά. Ευφάνταστα μέλη θα μπορούν να προσποιηθούν απατηλές βλάβες ή μικροπτώσεις στην διάρκεια της εκδρομής και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι οφείλουμε να συνδράμουμε χέρι βοηθείας στους ατυχείς συναδέλφους μας. Φθάνοντας στον προορισμό μας, θα καθόμαστε σε μια απατηλή ταβέρνα παραγγέλνοντας απατηλά παϊδάκια και άλλα απατηλά πιάτα ζωϊκής προέλευσης, ενώ θα πρέπει οι πιο συνετοί, να αποτρέπουν όσους το παρακάνουν με το απατηλό αλκόολ.
Η φαντασία που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι η λέξη κλειδί για την επιτυχία του Απατηλομοτοσικλετισμού. Θα πρέπει τα μέλη να συμπεριφοέρνται φυσικά σαν να ζούσαν την πραγματικότητα και αναπαράγοντας όλες τις εκφάνσεις του μοτοσικλετιστικού βίου και γίγνεσθαι. Επι παραδείγματι αγοραπωλησίες απατηλών μοτοσικλετών, απατηλές κλοπές, απάτες από απατηλά μοτοκατατσήματα, απατηλοί μάστορες (καλοί και κακοί), απατηλά τεχνικά ζητήματα, απατηλές αγορές από το internet και ότι άλλο σχετικό με τις μοτοσικλέτες μας απασχολούσε πρό κρίσης.
Σκεφτείτε το και μου λέτε, περιμένω εγγραφές...
Και νόμιζα ότι μόνο εγώ κάπνιζα περίεργα πράγματα... :a34:
kai me pio dikaioma as poyme esi apo to poy8ena 8a kabalas multistrada 1200?ti se kani na nomizis oti exis to dikaioma?
8a prepi na ksekinisis apo kati pio potapo de ginete o ka8enas na kabalaei oti goystari
dld ama 8eli o allos desmosedici?de 8a ine realistiko etsi
prepi na iparxoyn epipeda analoga me ta xlm poy bazi o ka8enas sti lesxi :smokin:
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 19:15
Είμαι μέσα!!! Κρίμα μόνο που προς το παρόν δε μπορώ να παρεβρεθώ στην πρώτη συγκέντρωση με την "μοτοσυκλέτα" μου, γιατί η R1200GS μου με άφησε ξαφνικά από άξονα :(
Cpt. Haddock
05/01/2012, 19:18
Captain Haddock - Moto: Harley Davindson Electra Glide :lol:
el_hymador
05/01/2012, 19:19
Για να να μπούμε στο κλίμα, επιτέλους έφτασαν οι racing εξατμίσεις που είχα παραγγείλει από την Αμερική. Με γ@μησε λίγο το τελωνείο, αλλά χαλάλι μάγκες, απίστευτη ποιότητα κατασκευής , -5 κιλά βάρος και ήχος που ξυπνάει νεκρούς! Περιμένω πως και πως να βρεθώ με τον Μήτσο (απατηλός ιδιοκτήτης δυναμόμετρου) για να διαπιστώσω τι πήρα σε δύναμη. Από άισθηση και μόνο, λέω κανα 10άρι άλογα!!!
Θαυμάστε κομψοτεχνήματα στη φωτογραφία! :beer: :beer: :beer:
243307
Δεν είναι τελείως τζάμπα αυτό το απατηλό.
Καλά ναρκωτικά και αλκοόλ είναι ακριβά.
Κι αφού θα'ναι όλα μούφα,γιατί να αναλωνόμαστε σε μίζερες μοτοβόλτες,όπως παλιά?
Να υπογράψει ο makis συμβόλαιο με την Repsol Honda,κι εγώ να τον κυνηγάω με την Ducati.
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
el_hymador
05/01/2012, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
kai me pio dikaioma as poyme esi apo to poy8ena 8a kabalas multistrada 1200?ti se kani na nomizis oti exis to dikaioma?
8a prepi na ksekinisis apo kati pio potapo de ginete o ka8enas na kabalaei oti goystari
dld ama 8eli o allos desmosedici?de 8a ine realistiko etsi
prepi na iparxoyn epipeda analoga me ta xlm poy bazi o ka8enas sti lesxi :smokin:
'Εχεις δίκιο, να έχουμε credits...
el_hymador
05/01/2012, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Και νόμιζα ότι μόνο εγώ κάπνιζα περίεργα πράγματα... :a34:
Κοκτείλ αντιπυρετικών - αναλγητικών και 8 ώρες στις ελιές... :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Για να να μπούμε στο κλίμα, επιτέλους έφτασαν οι racing εξατμίσεις που είχα παραγγείλει από την Αμερική. Με γ@μησε λίγο το τελωνείο, αλλά χαλάλι μάγκες, απίστευτη ποιότητα κατασκευής , -5 κιλά βάρος και ήχος που ξυπνάει νεκρούς! Περιμένω πως και πως να βρεθώ με τον Μήτσο (απατηλός ιδιοκτήτης δυναμόμετρου) για να διαπιστώσω τι πήρα σε δύναμη. Από άισθηση και μόνο, λέω κανα 10άρι άλογα!!!
Θαυμάστε κομψοτεχνήματα στη φωτογραφία! :beer: :beer: :beer:
Σε κάρμπον δεν τις βγάζουνε?
el_hymador
05/01/2012, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Είμαι μέσα!!! Κρίμα μόνο που προς το παρόν δε μπορώ να παρεβρεθώ στην πρώτη συγκέντρωση με την "μοτοσυκλέτα" μου, γιατί η R1200GS μου με άφησε ξαφνικά από άξονα :(
:lol: :lol: :lol: Είχες δικαίωμα να επιλέξεις οποιαδήποτε μα οποιαδήποτε μοτοσικλέτα και επέλεξες BMW R1200GS? :bigcry:
webassasin
05/01/2012, 19:27
Προτεινω στη μοτοσυγκεντρωση να φοραει ο καθενας ταμπελακι με το ονομα της απατηλης καλης του, για να γλυτωσουμε χρονο και σαλιο,γιατι χρημα δεν..
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 19:27
Passo Stelvio καλοκαίρι 2010 εγώ με την "καλή" μου (συγγνώμη για την ποιότητα αλλά είναι από κινητό)
243308
el_hymador
05/01/2012, 19:28
Passo Stelvio καλοκαίρι 2010 εγώ με την "καλή" μου (συγγνώμη για την ποιότητα αλλά είναι από κινητό)
Thats the spirit!!!
:lol: :lol: :lol: :bawl:
el_hymador
05/01/2012, 19:33
Με τον Διονύση και τον Σταμάτη σε εντουροβόλτα, πολύ λάσπη τα μηχανάκια!
243313
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 19:35
Εγώ, ο Γιούαν και ο Τσάρλυ στην αρχή ενός ακόμα ταξιδιού μας...ακολουθεί και το πλήρες ταξιδιωτικό μας
http://www/forums/forumdisplay.php?f=2
243317
nikos_abel
05/01/2012, 19:40
Λυπάμαι αλλά εγώ μάλλον δε θα μπορέσω να παραβρεθώ για πολύ στο αστείο σου Κώστα.
Καθώς δεν έχω πληρώσει τη ΔΕΗ, θα προτιμήσω να κάθομαι να πληκτρολογώ ποστ στο
απατηλομάκ μου και να διαβάζω τις απηλοαπαντήσεις σας.
Α! Απατηλοκάπτεν, μη διανοηθείς να μου σβήσεις απατηλοπόστ γιατί θα σου στείλω
απατηλοχεσιμοπιεμ!!!
:hypnotize
el_hymador
05/01/2012, 19:40
Πόντιος wannabe απατηλομοτοσικλετιστής:
Παιδιά φανταστική ιδέα! Πολύ θα ήθελα να συμμετάσχω, αλλά μόλις πριν δυο μέρες αγόρασα ένα απατηλό YBR 125 και ακόμη δεν ξέρω να οδηγώ καλά...
karellen
05/01/2012, 19:42
Ότι γύρισα κι εγώ από το Dakar,ψόφιος στην κούραση!
Να και μια φωτογραφία μου,πρόχειρη.Αργότερα θα ανεβάσω κι άλλες.:evil:
243318
nikos_abel
05/01/2012, 19:47
Ρε πστ μου, ακόμα και στο φανταστικό μελλοντικό κόσμο, δε μπορώ να το πουλήσω το σκούτερ με τίποτα...
"ΠΩΛΕΙΤΑΙ η 103η μου κούκλα, 1.234.765.479 δρχ
Πρόσφατο σέρβις, αλλάχθηκαν coil διλιθίου και ρυθμίστηκαν τα warp neccels"
243319
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 19:47
Δε θα μπορούσα να πάω με κάτι άλλο παρά μόνο με τη μοτό στο γάμο του Allst@rf...εδώ αστειευόμαστε περιμένοντας τη νύφη.
243320
DimChios
05/01/2012, 19:48
εγγραφομαι κι εγω στο παρον!
Ετσι κι αλλιως δε χρειαζεται να κανω και τιποτα!
(δεν) εχω ολα τα προσοντα
:smokin:
σκασμος καπτεν:lol:
Cpt. Haddock
05/01/2012, 19:50
A, θα έχουμε και απατηλοαμήχανους :bawl:
nikos_abel
05/01/2012, 19:50
Δε θα μπορούσα να πάω με κάτι άλλο παρά μόνο με τη μοτό στο γάμο του Allst@rf...εδώ αστειευόμαστε περιμένοντας τη νύφη.
Κάτσε γιατί σε λίγο θα γίνει και ο απατηλογάμος με το απατηλονυφικό :blush:
(no offence ε; )
el_hymador
05/01/2012, 19:51
:lol: :lol: :lol: :lol:
καλά πάει...
Cpt. Haddock
05/01/2012, 19:52
Προχθες με τον McGyver στη νέα πιστα προδιαγραφων F1, δυτικά του Τυρνάβου
243321
el_hymador
05/01/2012, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγγραφομαι κι εγω στο παρον!
Ετσι κι αλλιως δε χρειαζεται να κανω και τιποτα!
(δεν) εχω ολα τα προσοντα
σκασμος καπτεν:lol:
Φιλαράκι πωλείται ένα απατηλό CBF1000 πένα, το παιδί που το έχει το δίνει γιατί θέλει να πάρει κάτι σε mega on-off. Aν σε ενδιαφέρει στείλε μου απατηλό π.μ.
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 19:55
Μαζί με τον Καπετάνιο σε κάποια ετήσια...
243322
Cpt. Haddock
05/01/2012, 19:58
Αφου ειναι απατηλοβροχη, στα @@ μου :p
el_hymador
05/01/2012, 20:03
Η εντουροβόλτα με τον Διονύση και τον Σταμάτη είχε όπως και κάθε φορά κατάληξη σε γνωστή ταβέρνα... εδώ χλαπακιάζουμε τον πρώτο γύρο πιάτων...
243325
ωραία ιδέα :beer: γαμωωωωω
και ξαφνικά και μηχανάκι έχω και βόλτες κάνω και πιστα κάθε μέρα.....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
γίνεται να κάνουμε το ίδιο και γυνάικες....:look:
εγω δεν ξερω τι λετε εσεις :o :o
αλλα δεν ειναι σωστο να την πινουτε μονοι:smokin: :smokin: :smokin:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
εμεις δηλαδη στο πηγαδι κατουρισαμε:confused:
ουτε μια ψιλουλα :blush: :blush:
αντε γυρνατε το:winka:
Μ' αρέσει.
Μια φωτό από μια βόλτα ξεκαυλώματος με το καινούργιο μου Speed Triple R. Η κοπελιά οδηγούσε ducati και της χάλασε οπότε καθότανε και απολάμβανε τους κάγκουρες.
Και σας παρακαλώ μην πεταχτείτε οι politcally correct και κράζετε γιατί ξύνω αγκώνα σε δημόσιο δρόμο.
243326
harris_x
05/01/2012, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Προχθες με τον McGyver στη νέα πιστα προδιαγραφων F1, δυτικά του Τυρνάβου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
edit: δεν μας είπες ποιος είναι ποιος :confused:
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 20:19
Φωτό μαζί με Πανοπτικό
243327
Καλά ρε μ@λ@κες την παλεύετε καθόλου ή μπα????
Ρε πστ μου τι κάνει η στέρηση κι ακόμη δεν είδαμε τπτ
:sad: :sad: :sad: :sad:
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Μ' αρέσει.
Μια φωτό από μια βόλτα ξεκαυλώματος με το καινούργιο μου Speed Triple R. Η κοπελιά οδηγούσε ducati και της χάλασε οπότε καθότανε και απολάμβανε τους κάγκουρες.
Και σας παρακαλώ μην πεταχτείτε οι politcally correct και κράζετε γιατί ξύνω αγκώνα σε δημόσιο δρόμο.
Τα έφτιαξες τελικά με την Καναδέζα που έλεγες;
Τα έφτιαξες τελικά με την Καναδέζα που έλεγες;
Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες. Με την κοπελιά απλά κάνουμε βόλτες και περνάμε καλά. Σε λίγο γυρνάει Καναδά και θα μείνει απλά μια ανάμνηση...
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 20:24
Με τη Sarimarina στα Μάταλα...προσέξτε τα μαγιό πάνω στις σέλες ;)
243328
Με τη Sarimarina στα Μάταλα...προσέξτε τα μαγιό πάνω στις σέλες ;)
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 20:30
Μαζί με τον banana hammock σε κάποια ετήσια
243330
Εχετλαίος
05/01/2012, 20:30
Mε τα κοπέλια από τη δουλειά, πέρσυ καλοκαίρι στα Σφακιά για μπανάκι
:wave2:
243331
el_hymador
05/01/2012, 20:34
Μαζί με τον banana hammock σε κάποια ετήσια
:lol: :lol: :lol: :bigcry:
el_hymador
05/01/2012, 20:38
.
webassasin
05/01/2012, 20:42
Τοπ του Εχετλαιου,πεθανα στο γελιΟ!!
:beer:
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 20:51
Πωλείται ολόσωμη Yoshimura για VStrom 650
243334
Εχετλαίος
05/01/2012, 20:57
Πωλείται ολόσωμη Yoshimura για VStrom 650
:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 21:13
Σε είδα ντελιβερά με την NR750 και το αυτοκολλητάκι moto.gr στο κουτί για τις πίτσες...ξέρει κανείς ποιό μέλος είναι;;;
nikos_abel
05/01/2012, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
Γίνεται να κάνουμε το ίδιο και ΜΕγυνάικες....:look:
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Mε τα κοπέλια από τη δουλειά, πέρσυ καλοκαίρι στα Σφακιά για μπανάκι
:wave2:
Εδώ είναι η βίλα που έχτισα στη Κρήτη στα Φαλάσαρνα. Στο βάθος βλέπετε το γκαράζ με τις μηχανές
και δίπλα στη θάλασσα, δεξιά από το τζακούζι, στο τραπεζάκι, καθόμαστε με τον Εχετλαίο και πίνουμε ρακές.
Ζητώ συγνώμη για το πολύ γυμνό, αλλά όλα τα κορίτσια επιμένανε να κάνουνε μπάνιο τόπλες.:blush:
243341
Καλα ολα αυτα με τα απατηλα μηχανακια τις κοντρες τις πιστες και τα ταξιδια,
Αλλα
Ρε παιδες εγω αυτο AIR FOOD ΤΑΒΕΡΝΑ δεν μπορω μου δημιουργει αερια:blush: :blush:
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Καλα ολα αυτα με τα απατηλα μηχανακια τις κοντρες τις πιστες και τα ταξιδια,
Αλλα
Ρε παιδες εγω αυτο AIR FOOD ΤΑΒΕΡΝΑ δεν μπορω μου δημιουργει αερια:blush: :blush:
Αυτό δεν είναι τίποτα...γυναίκα-μέλος του φόρουμ έπαθε ανεμογκάστρι
Αυτό δεν είναι τίποτα...γυναίκα-μέλος του φόρουμ έπαθε ανεμογκάστρι
Καλα ουτε η Μ@λ@κι@ν δεν ειναι ασφαλη την σημερον ημερα:look: :look: :look:
Σε είδα ντελιβερά με την NR750 και το αυτοκολλητάκι moto.gr στο κουτί για τις πίτσες...ξέρει κανείς ποιό μέλος είναι;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν δε πάει αυτό 1000 σελίδες και δε γινει στίκυ,εγώ θα βάλω φωτιά στην brough superior ss100,που αγόρασα απ΄τον Χίο
παρέδωσα κι εγω τις πινακιδες σε ΜΟΤΟ & ΚΟΥΤΙ, τα βαψα μπλέ και τα αμόλησα στη θάλασσα. :mad:
243358
AUFGEBRACHT
05/01/2012, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
παρέδωσα κι εγω τις πινακιδες σε ΜΟΤΟ & ΚΟΥΤΙ, τα βαψα μπλέ και τα αμόλησα στη θάλασσα. :mad:
Εγώ ήμουν στο παραπέντε αλλά τελικά βρήκα άλλη λύση...έβαλα στην S 1000 RR μοτέρ από παπί Lifan και έτσι έχω και μειωμένα τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα και βέβαια φοβερή οικονομία καυσίμου...απίστευτα χαμηλή κατανάλωση!!! Για όποιον ενδιαφέρεται η διαδικασία της αλλαγής του κινητήρα εδώ:
http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.phps=&forumid=1000
Lioulios
05/01/2012, 22:43
Γράφω κανονικά όμως τους κανόνες σας και τους πόντους και δηλώνω ευθαρσώς πως είμαι και εγώ κάτοχος πολλών απατηλομηχανών (εδώ και καιρό ...πριν καν εσείς το φανταστείτε ).
Μέσα και εγώ λοιπόν .
...Κάθε μέρα παίρνω και άλλη και κάνω ότι μου γουστάρει .
Eίμαι ο Αστραπόγιαννος , ο υιος του Πάρτα ΟΛΑ και πάω για σκι
Lioulios
243362
chr1s_86
05/01/2012, 23:13
Α, ανέκδοτα είμαστε, ΟΚ.
Σας εχω ολους !!:smokin:
243383
tifoso4ever
06/01/2012, 05:50
http://www.youtube.com/watch?v=QQ7SAsSMpt0
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Εχετλαίος
06/01/2012, 07:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ζητώ συγνώμη για το πολύ γυμνό, αλλά όλα τα κορίτσια επιμένανε να κάνου ME μπάνιο τόπλες.:blush:
Εμείς, όχι αυτές
:alien:
Μόλις αγόρασα από το egay το καινούριο μου side tank.
Θα μου αυξήσει την αυτονομία γύρω στα 67 μέτρα !!!
243428
Αν οργανωθεί καμιά μοτοεκδρομή μέχρι το "Δαφνί" να μου πείτε να βγάλω το panigale .Δεν είναι για παραπάνω χλμ , είναι και άβολο το γαμημένο καθότι ss :bigcry: :blush:
LogOutGoRide
06/01/2012, 09:17
Ξέρει κάποιος που θα βρω το service manual του RCV 212 που έχω για track bike;
του 2011 ? έχω του 2010 χωρίς τον γαμάτο συμπλέκτη , δε θα σου κάνει !!!!!! :bigcry:
nikos_abel
06/01/2012, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εμείς, όχι αυτές
:alien:
Καταρχήν, πουθενά δεν αναφέρω ότι είμαστε μόνοι μας. Στη φαντασιώσεις μου πάντως, όταν
αναφέρομαι σε γυμνό, συνήθως αφορά σε κορίτσια.
Τώρα, αν εσύ, από τρυφερά μεμέ να χοροπηδούν στη παραλία ΜΟΥ, προτιμάς
να βλέπεις τη τριχωτή μπυροκοιλίτσα μου, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
:D :wave2:
Υ.Γ. τουλάχιστον συμφωνούμε στη τσικουδιά.
Giorgos19
06/01/2012, 17:01
Καλησπέρα στην παρέα! Νέος αναβάτης(μέχρι χθες ήμουν συνεπιβάτης σε ποδήλατο με βοηθητικές) και πανευτυχής κάτοχος ενός Y2K. Δεν λέω καλό μηχανάκι, αλλα μετά τα 350 μου κοσκινάει τον τραχανά ρε παιδιά. Ξέρει κανένας πιο έμπειρος τί μπορεί να φταίει; 'Αντε να τα πούμε και σε καμιά πτήση ρε!
Να και μια φωτό του θηρίου αμέσως μετά το πρώτο τελίκιασμα που του έκανα! Απλά δεν υπάρχω λέμε! :lol:
243496
DimChios
09/01/2012, 08:19
μονο τοση απατηλομαλακια by far?
:look:
Εγω παντως εξυσα στην Εγνατια με ενα RSV4 επιστρεφοντας χτες απο Καβαλα
τα κονομισαμε χοντρα στο εξτρα που πηγαμε και ειπα να επιστρεψω με μηχανακι για να μη με κοροιδευετε :wacko:
επισης π#δ#ξα 3 απατηλοτραγουδιαρες :cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Προχθες με τον McGyver στη νέα πιστα προδιαγραφων F1, δυτικά του Τυρνάβου
Άντε γ@μήσου ρε Ηλία και λέω γιατί με πονάει το γόνατο από προχθές γαμώ τα κερμπ μου μέσα...
δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω επροχθες εφαγα την πρωτη κληση γα το '12
στην νεα εθνικη Πατρων -Κορινθου για ταχυτητα (μονο 268.24 km/h )
υ.π. τα διοδια για μοτο ειναι 0.50€ και 1.0€ για τα τετρατροχα
244016
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω επροχθες εφαγα την πρωτη κληση γα το '12
στην νεα εθνικη Πατρων -Κορινθου για ταχυτητα (μονο 268.24 km/h )
υ.π. τα διοδια για μοτο ειναι 0.50€ και 1.0€ για τα τετρατροχα
Αρχίσαμε τις μαλακίες τώρα έτσι ; :D
Εκανα ενα μονταζ με ολα τα βιντιο που εχω απο την προσωπικη μου ζωη, με τα αθληματα που εχω ασχοληθει και το μοιραζομαι δειλα μαζι σας.
Αν σε καποια σημεια φαινομαι διαφορετικος ειναι γιατι παλια μ'αρεσαν οι πλαστικες.
http://www.youtube.com/watch?v=EEu42L0ufBY
Διάσχιση Αλπεων (δεν θυμαμαι το πασσο...) σύνορα Γερμανίας-Ελβετίας.
244132
με επιασε μια μπατσινα χθες ... την εστειλα στο μακη !
:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
εδω εισαι
http://www.youtube.com/watch?v=EE3RFg0XdLk
makis206
13/01/2012, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ναι ναι, κι εγώ την παράλαβα και της άλλαξα τα φώτα. Ειδικά όταν κουράστηκε κατηγορήθηκε για αντίσταση σε σεξουαλικό όργανο και το τι επακολούθησε, εγώ είμαι ο νόμος λέμε. :cool:
:lol:
SpeakeasyBlues
13/01/2012, 09:57
Αυτο ομως επρεπε να ειχε πραγματοποιηθει, κριμα...
Τελειο το thread!
244152
ktm640lc4
14/01/2012, 08:29
Επειδή έχω πιάσει το νόημα του απατηλομοτοσυκλετισμου από παλιά (διαίσθηση;) ορίστε μια πραγματική φωτο με ένα φίλο απατηλομοτοσυκλετιστη στη Χίο το Πάσχα του 2008.
Εδώ εγώ καβαλάω ένα busa και ο κολλητός ένα Ducati 999. Σπάνια φωτο. Ελάχιστα δευτερολεπτα πριν την μετωπική.
244339
Σε ειδα..... δοκιμαστη της HAYA να καβαλας το νεο προτοτυπο της εταιρειας στους δρομους του Πηλιου.Πριν απο κανα 2 ημερες!Ευτηχως προλαβα και σε αποθανατισα .......
AUFGEBRACHT
14/01/2012, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Επειδή έχω πιάσει το νόημα του απατηλομοτοσυκλετισμου από παλιά (διαίσθηση;) ορίστε μια πραγματική φωτο με ένα φίλο απατηλομοτοσυκλετιστη στη Χίο το Πάσχα του 2008.
Εδώ εγώ καβαλάω ένα busa και ο κολλητός ένα Ducati 999. Σπάνια φωτο. Ελάχιστα δευτερολεπτα πριν την μετωπική.
Η μπαγκαζιέρα που έχεις στο busa είναι η εργοστασιακή; Είναι λίγο θολή η φωτο λόγω ταχύτητας και δε μπορώ να την διακρίνω καθαρά...
ktm640lc4
14/01/2012, 09:01
Η εργοστασιακή ειναι ναι. Αν προσέξεις κάτω δεξιά εκεί που λέει 1300, η after market δεν το έχει αυτό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από teogtp
Σε ειδα..... δοκιμαστη της HAYA να καβαλας το νεο προτοτυπο της εταιρειας στους δρομους του Πηλιου.Πριν απο κανα 2 ημερες!Ευτηχως προλαβα και σε αποθανατισα ....... Μετα την επιτυχια που σημειωσε το HAYA-DIO λεω να
'χτυπησω' το καινουργιο το "TRIA"
244342
Μολις ειδατε τις μηχανικους τις εταιριας να σπρωχνουν το πρωτοτυπο της εταιρειας.....
(Ειπαμε ειναι πρωτοτυπο δεν εχει μιζα:D )
AUFGEBRACHT
14/01/2012, 12:18
Ο Valentino Rossi στρίβει πρώτος και με διαφορά στην πρώτη του νίκη με Ducati και μάλιστα στην πίστα του Misano...Προσέξτε το παραλήρημα στις κατακόκκινες εξέδρες!!!
244352
AUFGEBRACHT
14/01/2012, 12:23
...Κι εδώ πάλι o Vale περιλούζει με σαμπάνια το team της ομάδας του μετά τη νίκη στο ιαπωνικό grand prix
244354
Αυτος πισω απο τον Vale ποιος ειναι?:lol:
taisteal
14/01/2012, 15:16
στο paris-dakar πριν πολλα χρονια...ειχα τσακισει το γονατο,και τωρα οποτε αλλαζει ο καιρος με ποναει:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
244371
Φωτό απο το 2007...
Του στριψίματος το κάγκελο στην Πίστα του Porto Germeno...
244374
AUFGEBRACHT
14/01/2012, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Φωτό απο το 2007...
O τέταρτος στη σειρά έχει βάλει διπλές ξύστρες; Ή γέρνει τόσο πολύ; Ρωτάω γιατί είναι ο μόνος που αφήνει σπίθες στην άσφαλτο...
Shaolin Monk
14/01/2012, 17:05
Εδω με 950sm... Στο χαλικι παει χαλια τελικα.... :mad:
244375
Shaolin Monk
14/01/2012, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από teogtp
Μολις ειδατε τις μηχανικους τις εταιριας να σπρωχνουν το πρωτοτυπο της εταιρειας.....
(Ειπαμε ειναι πρωτοτυπο δεν εχει μιζα:D )
:lol: :lol: :lol: :lol:
ktm640lc4
14/01/2012, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Φωτό απο το 2007...
Ειμαι της εντυπωσεως οτι ο τελευταιος δεν εχει παρει καλη γραμμη. Προσεξτε το μπερμ...
Επισης στις κερκιδες πισω γινεται το ''έλαναδείς''. Πολυ καλος αγωνας.
μια απο τις πολλες νυχτερινες βολτες μου οταν καβαλουσα v-strom 650!!
θαυμαστε τη θεα....
244629
nikos_abel
16/01/2012, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
μια απο τις πολλες νυχτερινες βολτες μου οταν καβαλουσα v-strom 650!!
θαυμαστε τη θεα....
(πιθανή απάντηση 1)
Πφφφφ.
(πιθανή απάντηση 2)
Ρε φίλε, τι νύχτα μας τσαμπουνάς, μέρα είναι
(πιθανή απάντηση 3)
Αυτά με τη βε στρομ. Με τη τράνσαλπ που είναι και πιο ον οφ, κοίτα που πήγα με το φιλαράκι μου
:lol: :lol: :lol:
244632
Πήρα και εγώ σήμερα τη μηχανή μου για μια βόλτα. Ξέρω ξέρω, πρέπει να βελτιώσω το στυλ μου. :rolleyes:
244727
Δυστυχώς όμως σε μια στάση αντιμετώπισα πρόβλημα με την μίζα και αναγκάστηκα να πάρω την Ποδική!
244728
Μετά από 30 λεπτά στην ράμπα το κτήνος είναι έτοιμο και πάλι..
244729
Ευτυχώς είχαμε το service manual και δεν δυσκολευτήκαμε. Το ανταλλακτικό είναι από γνήσιο αλυσοπρίονo husvarna.
244730
Δε την παλεύουμε καθόλου ε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Δυστυχώς όμως μετά σε μια στάση αντιμετώπισα πρόβλημα με την μίζα και αναγκάστηκα να πάρω την Ποδική!
Να το χαμηλώσεις λίγο φιλαράκι αλλιώς θα ψάχνεις πεζοδρόμιο για να σταματήσεις. Ήμαρτο ρε ήθελα να 'ξερα τι διάλο σκέφτεστε και παίρνετε μηχανάκια που δεν τα φτάνετε. Μήπως "μικρός είμαι ακόμα που θα πάει θα μεγαλώσω κι εγώ???"
Joyrider
17/01/2012, 22:52
Τι έγινε ρε έπλυνες το τενερέ και μάζεψε; :lol: Το έβαλες και με τα χρωματιστά βλέπω.