View Full Version : Ερώτηση για μοντελιστές
costas_versys
08/01/2012, 18:39
Εαν κάποιος ασχολείται με μοντελισμό, θα ήθελα μια συμβουλή για βαφές (military paints).
Χρειάζομαι να προχωρήσω σε βάψιμο στρατιωτικού είδους και πρέπει να βρεθεί ειδικό χρώμα και τεχνική, που πιστεύω ότι οι μοντελιστές κατέχουν πολύ καλά.
AUFGEBRACHT
08/01/2012, 18:42
Tί ακριβώς θέλεις να βάψεις;
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_versys
Εαν κάποιος ασχολείται με μοντελισμό, θα ήθελα μια συμβουλή για βαφβές (military paints).
Χρειάζομαι να προχωρήσω σε βάψιμο στρατιωτικού είδους και πρέπει να βρεθεί ειδικό χρώμα και τεχνική, που πιστεύω ότι οι μοντελιστές κατέχουν πολύ καλά.
θα δουλεψεις τις κλασσικες τεχνικες του "paintwash" και "drybrushing" . ψαξτο στο Youtube, αγορασε κανενα περιοδικο/βιβλιο και κανα forum μπορει να βοηθησει
(στα χρωματα η Model Masters ΔΕΝ παιζεται ,αλλα ειναι τσουχτερη) :smokin:
costas_versys
08/01/2012, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
θα δουλεψεις τις κλασσικες τεχνικες του "paintwash" και "drybrushing" . ψαξτο στο Youtube, αγορασε κανενα περιοδικο/βιβλιο και κανα forum μπορει να βοηθησει
(στα χρωματα η Model Masters ΔΕΝ παιζεται ,αλλα ειναι τσουχτερη) :smokin:
Θέλω να κάνω βαφή με υπόστρωμα οξίδίων αλουμινίου ( ειδική σκόνη ) και μετά από πάνω χρώμα military gray (Μαύρο σπασμένο ματ) ή μπέζ της ερήμου. Τώρα έχω περάσει αστάρι και δεν έχω ιδέα που θα βρώ την σκόνη, το χρώμα και φυσικά τον τρόπο βαφής.
AUFGEBRACHT
08/01/2012, 18:58
http://www.modelclub.gr/forums/index.php :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_versys
Θέλω να κάνω βαφή με υπόστρωμα οξίδίων αλουμινίου ( ειδική σκόνη ) και μετά από πάνω χρώμα military gray (Μαύρο σπασμένο ματ) ή μπέζ της ερήμου. Τώρα έχω περάσει αστάρι και δεν έχω ιδέα που θα βρώ την σκόνη, το χρώμα και φυσικά τον τρόπο βαφής.
για μεταλικα χρωματα Testors (model masters ειναι παλι) Metallizers
costas_versys
08/01/2012, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
http://www.modelclub.gr/forums/index.php :wave2:
Σας ευχαριστώ. Μάλλον θα κάνω εγγραφή στο site για να ζητήσω βοήθεια. Αν και στην δική μου περίπτωση πρόκειται για αναπαλαίωση πολεμικού αντικειμένου και όχι βαφή πλαστικού μοντέλου, τα στατιωτικά χρώματα μοντελισμού πιστεύω να κάνουν και για μέταλα και θα είναι χρωματικά σωστά.
AUFGEBRACHT
08/01/2012, 19:11
Γιαυτό σε ρώτησα τί θες να βάψεις, κατάλαβα ότι δεν πρόκειται για πλαστικό μοντέλο...τί έχουμε, κανα γερμανικό κράνος;;;