Σύνδεση

View Full Version : Σκασμένο ελαστικό στην ερημια...

Polaris
10/01/2012, 17:28
Εχεις street ή Super Sport μηχανη και πας <<βολτα>> επαρχεια.

Και σου καθεται λαστιχο και μπαταρια γιο-γιοκ στο κινητο.

Κιτ επισκευης σε ζαλιζανε να παρεις,για να εξοπλισεις τη μηχανη για την δυσκολη περιπτωση που θα

σου τυχαινε αλλα δε χωραγε πουθενα καπου στη μηχανη και δεν το προτιμησες.

Εισαι με σκασμενο λαστιχο κατεβαζεις θεους απο τις καρεκλες τους , πιεση στο max , χειμώνας , 3

ωρες μενουν για να νυκτωσει και δε σε ακουει κανεις.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ?

Α. Βαζω τη μηχανη στην ακρη και φευγω για βοηθεια?

Β. Την καμουφλαρω στυλ παραλλαγης με κλαδια και φευγω?

Γ. Καθομαι πανω της σα φακιρης περιμενωντας να φουσκώσει?

Δ. Περιμενω να περασει κανα προβατο να το καβαλησω για αλογο?

Σας εχει τυχει αναλογο περιστατικο?

Εσεις τι θα κανατε? Υπαρχει λιγοτερο ογκωδης repair-κιτ?

MikeG
10/01/2012, 17:41
Οδική στην ADAC

dmf
10/01/2012, 17:49
Εγώ έχω αυτό, το οποίο έχει τα μικρότερα σουβλιά που έχω δει. Και στην τελική δεν χρειάζεται να το κουβαλας όλο, και μαζι με το τσαντακι.. Τα σουβλια, την κολλα, 3 φυτιλια και τις αμπουλες CO2.

http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=2244

el_hymador
10/01/2012, 17:59
Στην άκρη το μηχανάκι και ποδαράτος προς αναζήτηση βοήθειας. :wave2:

sniper
10/01/2012, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Polaris
Εχεις street ή Super Sport μηχανη και πας <<βολτα>> επαρχεια.

Και σου καθεται λαστιχο και μπαταρια γιο-γιοκ στο κινητο.

Κιτ επισκευης σε ζαλιζανε να παρεις,για να εξοπλισεις τη μηχανη για την δυσκολη περιπτωση που θα

Εισαι με σκασμενο λαστιχο κατεβαζεις θεους απο τις καρεκλες τους , πιεση στο max , χειμώνας , 3

ωρες μενουν για να νυκτωσει και δε σε ακουει κανεις.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ?

Α. Βαζω τη μηχανη στην ακρη και φευγω για βοηθεια?

Β. Την καμουφλαρω στυλ παραλλαγης με κλαδια και φευγω?

Γ. Καθομαι πανω της σα φακιρης περιμενωντας να φουσκώσει?

Δ. Περιμενω να περασει κανα προβατο να το καβαλησω για αλογο?

Σας εχει τυχει αναλογο περιστατικο?

Εσεις τι θα κανατε? Υπαρχει λιγοτερο ογκωδης repair-κιτ?

Λες "πόσο δίκιο είχαν" ή αν εισαι ειλικρινής "Μα πόσο μ@λ@κ@ς είμαι που δεν τοςυ άκουσα" και συνεχίζεις το δρόμο σπρώχνωντας την μηχανή 20-30χλμ στο κοντινότερο βουλκανιζατερ (που ελπίζεις να ξέρει ν' αλλάζει λάστιχο σε μηχανή).

Δεν την αφήνεις γιατί κατά τον Μέρφυ, θα περάσει ο γύφτος με το φορτηγό και θα το κλαις.

jimmis5
10/01/2012, 18:26
Λεμε τωρα σε περιπτωση που δεν εχεις ουτε ενα απο ολα αυτα τουλαχιστον ενα σχοινι θα το εχω δεσιμο γυρω γυρω το λαστιχο για να μην ξεζανταρει και με 20 μεχρι να βγω στον πολιτισμο, ε δεν ειμαστε και στην αμερικη σε κανα χωριο θα σου στρωσουν και να κοιμηθεις αν οχι ενα τηλεφωνο θα το βρεις:smokin:

πυξιδας990
10/01/2012, 18:52
αραζεις και εκει που καθεσε περναει ενα γκομενακι σενιο μελαχρινο με ducati multistrada,σε φορτωνει για μια βολτουλα συμπαραστασης και οταν γυριζεται να δειτε το εργαλειο σου,αυτο ειναι βαμμενο ΡΟΖ.τοτε εσυ τυφλομενος απο ερωτα,παραπατας και πεφτεις κατω,ετσι αντιλαμβανεσαι οτι μολις ΞΥΠΝΗΣΕΣ και εβλεπες ενα ωραιο ονειρο.ξαφνικα ακου μια κορνα και βλεπεις εναν τριχωτο κοιλαρα με εναν αγροτη να σου φωναζει-φορτωσε το εργαλειο να το παμε βουλκανιζατερ-και εσυ μην εχεις τιποτα αλλο να κανεις,τον ακους και κανεις την καρδια πετρα.στο δρομο ακου κατι καψουρικα κομματια και τον κοιλαρα να τραγουδαει για μια παλια του αγαπη.φτανεις συνεργειο και ειναι κλειστο λογω οτι εχει πιασει κοψιμο τον μαστορα.ΤΟΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΕ.....ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Polaris
11/01/2012, 19:15
Εκτος του οτι κοντεψα να μεινω απο τα γελια..

Ευχαριστω για τις γνωμες σας και το ειδα το θεμα πιο ζεστα.

Τελικα το αγορασα και το τοποθετησα πανω απο την μπαταρια κατω απο τη σελα.

Δε πιστευω να υπαρχει θεμα εκει παρολο που η μπαταρια παθαινει λιγο ασφυξια.

Μονο που πρεπει να λυνω τη σελα για καθε τετοια περιπτωση (σιγα το πραμα) και οταν θα αλλαζω μπαταρια θα βγαζω ενα σωρο τσιμπραγκαλα απο κει κατω.

OldMan
11/01/2012, 19:25
Υπαρχει λιγοτερο ογκωδης repair-κιτ?
Ακόμη και τριγενές και δικατάληκτο να ήταν το repair-kit, πάλι δεν μΕ κάθεται καλά.. :winka:

Polaris
11/01/2012, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ακόμη και τριγενές και δικατάληκτο να ήταν το repair-kit, πάλι δεν μΕ κάθεται καλά.. :winka:

Ουδεν σχολιον.

dmf
11/01/2012, 19:40
Και τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να αλλάξω καλού κακού την βενζινόκολλα με φρέσκια, γιατί θα έχει στεγνώσει.. :rolleyes:

jimmis5
11/01/2012, 20:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Ναι αλλα θα κανει ωραιο ηχο και ισως και χρωματα:smokin:

ααα και δεν περιμενα τεχνικα σχολια γλωσσας:lol: :lol:

stefanos
12/01/2012, 14:22
http://www.moto-accessories.gr/products/exoplismos_anabate/tsantaki_meses_ergaleioteke_colori_2832

Ελαφρύ χωράει αρκετά παραπάνω απ ότι χρειάζεται ένα street και τσιγάρα, χαρτιά, κλειδιά, κινητά.

ERRIKA
12/01/2012, 14:33
Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσω με κιτ επισκευής ever.
Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχω οδική βοήθεια.
Φροντίζω απλά να μην πηγαίνω πουθενά χωρίς φορτισμένο κινητό.
Σε περίπτωση άκρας γκαντεμιάς που ξεμείνω από τηλέφωνο, ασπάζομαι ένθερμα την κατωτέρω τεχνική:

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Λεμε τωρα σε περιπτωση που δεν εχεις ουτε ενα απο ολα αυτα τουλαχιστον ενα σχοινι θα το εχω δεσιμο γυρω γυρω το λαστιχο για να μην ξεζανταρει και με 20 μεχρι να βγω στον πολιτισμο, ε δεν ειμαστε και στην αμερικη σε κανα χωριο θα σου στρωσουν και να κοιμηθεις αν οχι ενα τηλεφωνο θα το βρεις:smokin:

spyrakos35
12/01/2012, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Και τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να αλλάξω καλού κακού την βενζινόκολλα με φρέσκια, γιατί θα έχει στεγνώσει.. :rolleyes:

ναι ναι ο τριχωτός κοιλαράς δεν είναι παιξε γελασε..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OldMan
12/01/2012, 16:50
Μικέ θα σε βαρέσωωωωω ... :smokin:

Που το είδες το "τεχνικόν" του θέματος ρε..?? :confused:

chr1s_86
13/01/2012, 13:28

Δεν με ζαλίζανε, επειδή το προτίμησα να το έχω,

για να μην φτάσω να ανοίγω τέτοια thread :lol:

KiNG-R!
13/01/2012, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Οδική στην ADAC

+1000 :D

KAGOURO
13/01/2012, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Εγώ έχω αυτό, το οποίο έχει τα μικρότερα σουβλιά που έχω δει. Και στην τελική δεν χρειάζεται να το κουβαλας όλο, και μαζι με το τσαντακι.. Τα σουβλια, την κολλα, 3 φυτιλια και τις αμπουλες CO2.

http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=2244

:beer: :beer:

Σωστός,.....
Απλά δεν υπάρχει να ξεμυτίσω από διόδια Ν. Αττικής χωρίς κιτ & fast(ως έσχατη λύση) !
Όσο για το κινητό ένα μπριζάκι 12v κάτω απ τη σέλα δεν είναι δύσκολο να βγεί !

devil's animal
13/01/2012, 16:19
εχεις βεσπα, που εχει ρεζερβα....
:wave2:

airpanos
16/01/2012, 10:43
Να εχεις μαζι σου και αφρο fast ειναι χρησιμος σε τετοιες περιπτωσεις.

McGyver
16/01/2012, 10:49
Gryyp Cargol (http://www.motopissaris.gr/full_product.php?prod_id=PW.396-100)

:smokin:

nikos_abel
16/01/2012, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Να εχεις μαζι σου και αφρο fast ειναι χρησιμος σε τετοιες περιπτωσεις.

2 φορές πριτσίνι σε πίσω, 2 φορές φάστ στη μάπα. Δεν θα υπάρξει 3η :lol:

sniper
16/01/2012, 10:57
Υπάρχει ένα υγρό που μπάινει μέσα στον τροχό/ελαστικό κι αυτομάτως κλείνει την τρύπα όταν βγεί το καρφί ή ό,τι άλλο τρύπησε το λάστιχο.

Το είχα και δοκιμάστηκε 2 φορές σε hornet.

McGyver
16/01/2012, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Υπάρχει ένα υγρό που μπάινει μέσα στον τροχό/ελαστικό κι αυτομάτως κλείνει την τρύπα όταν βγεί το καρφί ή ό,τι άλλο τρύπησε το λάστιχο.

Το είχα και δοκιμάστηκε 2 φορές σε hornet.

To Slime, αλλά βγάζει ένα και η Ipone...

Joyrider
16/01/2012, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Gryyp Cargol (http://www.motopissaris.gr/full_product.php?prod_id=PW.396-100)

:smokin:
Για πες εσύ που είσαι γκατζετάκιας. Γιατί είχα βρει ένα παρόμοιο και δεν ήξερα αν είναι καλό http://www.e-moto.gr/gr/details.asp?ProductID=1374 .

Δεν είναι λίγο κοντή αυτή η βίδα; Με το σουβλί απότι έχω δει το τρυπάνε μέχρι μέσα το ελαστικό για να μπει το κορδόνι.

sniper
16/01/2012, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
To Slime, αλλά βγάζει ένα και η Ipone...

Lubaκάτι ήταν αυτό που είχα εγώ.. απλά δεν το έβαλα στο 954 γιατί δεν ήθελα να κάνω τον δοκιμαστή του προϊόντος στην πίστα..

McGyver
16/01/2012, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Για πες εσύ που είσαι γκατζετάκιας. Γιατί είχα βρει ένα παρόμοιο και δεν ήξερα αν είναι καλό http://www.e-moto.gr/gr/details.asp?ProductID=1374 .

Δεν είναι λίγο κοντή αυτή η βίδα; Με το σουβλί απότι έχω δει το τρυπάνε μέχρι μέσα το ελαστικό για να μπει το κορδόνι.

Δεν το έχω δοκιμάσει, εγώ γαμώ-τις-επιλογές-της-Χόντα-ρε-πούστη-μου έχω σαμπρέλες :yuck: ...
Απλώς, απ' όσο έχω δει, είναι το πιο compact kit που κυκλοφορεί...

airpanos
16/01/2012, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
2 φορές πριτσίνι σε πίσω, 2 φορές φάστ στη μάπα. Δεν θα υπάρξει 3η :lol:

Αν ειναι μικρη η τρυπα κανει δουλεια αλλιως...:bigcry:

mats8282
16/01/2012, 11:27
:sun: :sun:

244588