PDA

View Full Version : καλησπερα απο την χιονισμενη πορταρια...

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
10/01/2012, 17:31
μια που το καλοκαιρι κακοπερασαμε στην κερκυρα βρικαμε μια προσφορα για ενα 4ημερο στην πορταρια σεξενοδοχειο 4 αστερων. ανεβηκαμε με το 4χ4 γιατι ακουσαμε οτι εχει χιονια.
τωρα ειναι 6=30 και εξω χιονιζει και εχει αρχισει παλι να το στρωνει. ειμαστε μπροστα στο τζακι και πινουμε το καφεδακι μας με την κατερινα και εξω πεφτη το χιονη στρειτ που λει και το λαικο αζμα. θα γυρισουμε την κυριακη οποτε και φωτο απο το χιονισμενο πηλιο τοτε..
υγ αν δεν αποκληστουμε απο το χιονη ......

MikeG
10/01/2012, 17:33
:beer: :beer: :beer:

Πιείτε και κανά τσιπουράκη!

υγ. Με το καλό να αποκλειστείτε!

Cpt. Haddock
10/01/2012, 17:33
Ωραία όλα αυτά ρε Γιώργη, αλλα οικογενειακο ταξιδιωτικό με τζιπ, τζακι κλπ στην Πορταρια, ταιριαζει μαλλον εδω:

http://www.4x4ekaliclub.gr/site/

Τεσπα, καλα να περνατε

Allst@rf
10/01/2012, 17:58
:rolleyes:

:blush:

miscelano
10/01/2012, 17:59
θα χει ωραιες πουδρες για φαγωμα στο χκ....ελπιζω να κανεις σκι....καλα να περασετε

taxydromos
10/01/2012, 18:02
γεια σου Γιωργαρε!!
στις υγειες σου:beer: :beer:

teogtp
10/01/2012, 18:05
Καλα να περνατε και προσοχη στις "πυρηνικες" φασολαδες.......:rotflmao:

teogtp
10/01/2012, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από teogtp
Καλα να περνατε και προσοχη στις "πυρηνικες" φασολαδες.......:rotflmao: .........μια προσφορα για ενα 4ημερο στην πορταρια σεξ νοδοχειο 4 αστερων:beer:

πυξιδας990
10/01/2012, 18:55
καλα να περασετε και μαζι με τις φασολαδες ενα κρασακι ειναι οτι πρεπει:beer: :beer:

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
11/01/2012, 11:39
Καλα να περνατε και προσοχη στις "πυρηνικες" φασολαδες.......:rotflmao:

εδω δεν τρομε φασολαδα ρε. εχει πυρινικο σπεντζοφαει.
πιπεριες καυτερες και χωριατικο πικαντικο λουκανικο και σαλτσουλα ... ωχ αμαν δεν σας λεω τιποτε.
το βραδυ χιονιζε και το εστροσε τα εκχιονιστικα δεν σταματισαν στιγμη ειναι απιστευτοι οι ανθρωποι αν και απληρωτοι δεν εχουν αφισει τον δρομο να κληση στηγμη μεσα στην χιονοθιελα εβλεπες καθε 5 λεπτα να περναει εκχιονιστηκο.

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
11/01/2012, 11:45
.........μια προσφορα για ενα 4ημερο στην πορταρια σεξ νοδοχειο 4 αστερων:beer:
ε μονοι εδω με θεα τον παγασιτηκο και τα χιονισμενα χωρια ........ νεοι ανθρωποι ......
τι να κανουμε τηλεωραση θα δουμε?

nassosxlvbros
11/01/2012, 12:20
Γειά σου ρε Γιώργο με τα ωραία σου!:wave2: άμα κατέβεις με το καλό κανόνισε και κάνα καφε ρε χαθήκαμε!

Gi_4ce
11/01/2012, 13:43
Εγώ κανα αδερφάκι παντως δε μεγαλώνω... Εχω να παω διακοπες το καλοκαιρι... :mad:

:D

teogtp
11/01/2012, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
ε μονοι εδω με θεα τον παγασιτηκο και τα χιονισμενα χωρια ........ νεοι ανθρωποι ......
τι να κανουμε τηλεωραση θα δουμε? Ευγε !!! Αν και γιαγια αρκουδα το λεει η καρδουλα σου.... :rotflmao: respect στα παιδια του αποχιονισμου!Προσεχε τι "κανεις" και που το "κανεις" μακρια απο τα παραθυρα εχω τηλεσκοπιο ........:lol:

TROOPER
12/01/2012, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Εγώ κανα αδερφάκι παντως δε μεγαλώνω... Εχω να παω διακοπες το καλοκαιρι... :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
12/01/2012, 09:40

για δικο σου το συζητας?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gi_4ce
12/01/2012, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
για δικο σου το συζητας?

Να του αφηνω το παιδι να το προσεχει και να θελει να παει βολτα με τo LT?

Σα να τη βλεπω την καταληξη...

:lol:

244044

TheFace
12/01/2012, 17:08

:eyepop:

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
13/01/2012, 16:54
τετραημερο τελος....
πριν λιγο επιστρεψαμε απο την πορταρια.
αφου παιξαμε με το χιονη. ηπιαμε τον καφε μας διπλα στο τζακι. καναμε μπανιο στην θερμενομενη πισινα με τα διαβολια να σου ψεκαζουν το νερο στο σωμα και τα αλλα να βγαζουν μπουρμπουλιθρες, και μετα απο αυτα μασαζακι να σπασουν τα αλατα (μονο το σφιροκαλεμο δεν πηρε να σπασει τα δικα μου) και στην συνεχεια αφου ψιθηκαμε στην σαουνα για να βγουν τα περιτα απο τα κοψιδια και τα σπεντζοφαγια μετα μεγαλης μας λυπης πειραμε τον δρομο του γυρισμου. δεν ξερω αν φτεει το λιπος που εκαψα στην σαουνα η τιποτε αλλο αλλα το ποδι μου δεν ηθελε να πατιση το γκαζι στου αυτοκινητου για να γυρισουμε πισο.....
λετε να φτεει η σαουνα?

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
13/01/2012, 16:57

ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
ελα να δεις μια ιδεα που μου εδωσε ο γιος μας αν μας αφιση το παιδι του αργοτερα να το φιλαμε:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Joyrider
13/01/2012, 16:59
δεν ξερω αν φτεει το λιπος που εκαψα στην σαουνα η τιποτε αλλο αλλα το ποδι μου δεν ηθελε να πατιση το γκαζι στου αυτοκινητου για να γυρισουμε πισο.....
λετε να φτεει η σαουνα?
Πατούσα μπορεί να έκαψες, λίπος με τίποτα :lol:

Χιονισμένες φωτό δεν έχει; :(

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
13/01/2012, 17:16
βιαστικε:lol:

kalgeorge
13/01/2012, 17:37
egw exw mia aporia.....eilikrina kai xwris prothesi na tin pw.....

eisai pilio, diakopoules pernas kala klp klp ......kai exeis ennoia na postareis sto moto?
:hypnotize :confused: :confused:

Ζεύκας
14/01/2012, 00:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

eisai pilio, diakopoules pernas kala klp klp ......kai exeis ennoia na postareis sto moto?

ναι ρε φίλαι. κι εμένα αυτή η απορία μου ήρθε στο μυαλό :lol:

STOYBI
14/01/2012, 07:05

Eτσι πρεπει......... :winka:

( Αμα περναει καλα ο ανθρωπας...... :lol: :lol: :lol: )

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
14/01/2012, 08:36
με τους φιλους σου μιραζεσαι και τις καλες και της κακες στιγμες.......

γιαυτο ειναι οι φιλοι......
θα χερωμουν πολυ να εβλεπα ποστ απο παιδια που ειναι καπου και περνανε καλα. θα μου ηταν ευχαριστο να μηραζομαι την χαρα τους.....
θα πρεπει να σκευτομε οτι << α τον#^$% περναει καλα και εγω δουλευω>>??????
τοτε δεν θα ημουν φιλος και δεν θα αξιζα ουτε νε με φτυση..........
το ιδιο θα σημενε οταν καποιος θα ειχε προβλημα. θα ηθελα να ποσταρη για να δω αν μπωρο να τον βοηθεισω.
οι φιλοι θα πρεπει να ειναι και για την χαρα και για την λυπη κοντα σου και να τα μηραζεσαι..... αλλιως τη σκατα φιλοι ειναι.
οι παλιοι λεγανε οτι ο καλος ο φιλος στην αναγκη φενετε.
αυτο ομως δεν σημενει οτι οταν τον εχεις αναγκη τον θελεις φιλο και στην χαρα σου τον κλοτσας μακρια......

kalgeorge
14/01/2012, 08:56

θα χερωμουν πολυ να εβλεπα ποστ απο παιδια που ειναι καπου και περνανε καλα. θα μου ηταν ευχαριστο να μηραζομαι την χαρα τους.....
το ιδιο θα σημενε οταν καποιος θα ειχε προβλημα. θα ηθελα να ποσταρη για να δω αν μπωρο να τον βοηθεισω.
οι φιλοι θα πρεπει να ειναι και για την χαρα και για την λυπη κοντα σου και να τα μηραζεσαι..... αλλιως τη σκατα φιλοι ειναι.
αυτο ομως δεν σημενει οτι οταν τον εχεις αναγκη τον θελεις φιλο και στην χαρα σου τον κλοτσας μακρια......

ara osoi pane diakopes kai DEN postaroun sto moto......den eiani filoi??:confused: :confused:

oti na nai.

DimChios
14/01/2012, 10:23
ρε kalgeorge ασε τον ανθρωπο να κανει ο,τι γουσταρει!

Ο καπ10 απο πανω του την ειπε γιατι το γραφει εδω και οχι στο 4Χ4 κλαμπ, εσυ τωρα αυτο!

ΕΛΕΟΣ και χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης!

ο Γιωργος μπηκε και εγραψε αυτο που του κ@υλωσε, οταν του την κ@υλωσε και οπως φανηκε ειχε μια μικρη εστω ανταποκριση.
Τι ζορι τραβατε ρε πστ μου?

:sick:

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
14/01/2012, 11:45
ara osoi pane diakopes kai DEN postaroun sto moto......den eiani filoi??:confused: :confused:

oti na nai.
καλα 3 λαλουν και 2 χωρευουν:beer:

yannis24
14/01/2012, 14:18

Ο καπ10 απο πανω του την ειπε γιατι το γραφει εδω και οχι στο 4Χ4 κλαμπ, εσυ τωρα αυτο!

ο Γιωργος μπηκε και εγραψε αυτο που του κ@υλωσε, οταν του την κ@υλωσε και οπως φανηκε ειχε μια μικρη εστω ανταποκριση.

+1000000000000000°

Cpt. Haddock
14/01/2012, 14:22
[...]Ο καπ10 απο πανω του την ειπε γιατι το γραφει εδω και οχι στο 4Χ4 κλαμπ, εσυ τωρα αυτο!
[...]

Το είπα γιατι το ποσταρε στα ταξιδιωτικά. Γι' αυτο και το μετέφερα.

Είσαι και γκρινιαρης και βιαστικος :lol:

Gi_4ce
14/01/2012, 14:30
Ο φάδερ είναι της πιο "ρομαντικης" εποχής των φόρουμ οπου ουσιαστικά ήταν πιο λίγα τα μέλη και ειχε περισσοτερο παρείστικη διαθεση...

Κάτι που εμεις, οι πιο νέοι δεν το έχουμε ζήσει και ούτε πρόκειται...

;)

Εν τω μεταξύ το θρεντ ειναι ολα τα λεφτα!

Απο διακοπές πήγε στην τεκνοποίηση, στην φιλία και τώρα πάει στην χρήση των φόρουμ...

Καπ10, κρατα το μια βδομάδα ακόμα γιατι έχω κάτι απορίες για το πείραμα CERN...

DimChios
14/01/2012, 14:42
Ο φάδερ είναι της πιο "ρομαντικης" εποχής των φόρουμ οπου ουσιαστικά ήταν πιο λίγα τα μέλη και ειχε περισσοτερο παρείστικη διαθεση...

Ασε μας ρε μλκ να τσακωθουμε με την ησυχια μας!!!!

:mad:

Μπωωωωωωωωωωω!!!!

:evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Lioulios
14/01/2012, 14:42
Tο γεγονός να γράφει κάποιος πως περνάει κάπου δεν κακό . Ειδικά να τυγχάνει να ξέρει προσωπικά πολλούς από εδω μέσα .

Θυμάμαι το θρέντ με τον κάγκουρα και το κάμπριο ....( που είναι αυτό το παιδί ; )

Καλές διακοπές

:wave2:

Cpt. Haddock
14/01/2012, 15:25
[...]Καπ10, κρατα το μια βδομάδα ακόμα γιατι έχω κάτι απορίες για το πείραμα CERN...

Μια βδομάδα, ούτε ώρα παραπάνω :smokin: :lol:

kawazoyras
14/01/2012, 21:54

έέέτσι πές τα να μαθαίνουν κ οι νέοι γιατί μόνο μέσω "fasebook" κάνουν φίλους κ ούτε πού τους ξέρουν. αρκεί που πέρασες καλά κ μείς ζηλέψαμε που δε μπορέσαμε αν κ δίπλα.......

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

kalgeorge
15/01/2012, 21:34

egw egrapsa XWRIS KAMIA prothesi antiparathesis....

me tin idia logiki....esy ti zori travas kai bikes na ton uperaspisteis:) ??

DimChios
16/01/2012, 09:53
egw egrapsa XWRIS KAMIA prothesi antiparathesis....

me tin idia logiki....esy ti zori travas kai bikes na ton uperaspisteis:) ??

Βρε ναι, "χωρις καμμια προθεση" αλλα γιατι?

Δεν μπηκα να τον "υπερασπιστώ" απλα μου εκανε εντυπωση...

Χωρις καμια προθεση!

kalgeorge
16/01/2012, 14:36
Βρε ναι, "χωρις καμμια προθεση" αλλα γιατι?

Δεν μπηκα να τον "υπερασπιστώ" απλα μου εκανε εντυπωση...

Χωρις καμια προθεση!

kai mena mou kanei entipwsi otan kapoioi (KAI OXI H GIAGIA ARKOUDA, POU ITAN APLA H AFORMH) bainoun kai postaroun otan einai stis ekdromes tous....i ston kafe tous...i kserw gw pou....kai exoun tin anagi na to moirastoun edw. kai apla to anefera

:wave2: :wave2:

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
19/01/2012, 13:29
να καλεσο ασθενοφορο?
θα πεσουν και μπουνιες?
??
?
?
?
?
Α!!! στο μαγαζι πουλαμε και φαρμακια για μοτο..:D :D :D :D :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

teogtp
19/01/2012, 15:00
Αστους βρε γιαγια ....στην λενε γιατι δεν τους εφερες καμια μπουκαλα τσιπουρο:beer: :lol: Αμα θετε στελνω εγω!:lol:

Ζεύκας
19/01/2012, 15:39
στο μαγαζι πουλαμε και φαρμακια για μοτο..:D :D :D :D :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

μπράβο φέρε μου δυο ντουζίνες φαρμάκια γιατί οι πόρνες οι μοτό με έχουνε πικράνει :lol: