PDA

View Full Version : manp.co.uk

motomaniac
10/01/2012, 22:36
τι τρεχει με αυτους πλεον? εχει κανεις προσφατη δραστηριοτητα? εχω κανει αγορα μεσω paypal και ενω κανει ΚΑΙ confirmation το paypal δεν με χρεωνει και η ολη διαδικασια με πεταει στην αρχικη του mandp. και το καλαθι παραμενει γεματο.

δοκιμαζω κατευθειαν μεσω πιστωτικης και δεν μου βγαζει confirmation button. και το καλαθι μου μετα φαινεται αδειο σαν να εκανα οντως ψωνια. στις τρεχουσες παραγγελιες φαινεται να εκρεμει confirm.

ρε μπας και οι παλιολουμπινες οι αγγλοι δεν εχουν σπορτσμαξ σπορτσμαρτ (σαν πορδη ακουγεται) σε στοκ και κανουν τον κινεζο?

motomaniac
10/01/2012, 22:37
α και φυσικα και τους ρωτησα με ολους τους πιθανους τροπους ( μεσω τσατ, μεσω εμαιλ της δικης τους φορμας. μεσω εμαιλ με τον κλασσικο τροπο) και ΔΕΝ εχουν απαντησει με κανεναν τροπο. μονο τηλεφωνο δεν τους πηρα.. ρε μπας κι ειναι λογω κρισης της ελλαδας και δεν μας πουλανε?

taskon
21/05/2012, 14:55
Παρηγγειλα και εγω πρόσφατα απο αυτούς και δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος απο την επικοινωνια. Αρχικα με πεταγε εξω με τα πολλα καταφερα και παρηγγειλα. Δυο μερες μετα απο το confirmation της παραγγελιας και αποστολής μου ερχεται mail οτι καποια πραγματα δεν υπήρχαν και ουε πρόκειται να υπαρξουν στο μελλον. Στο εντωμεταξύ στο site τους βγαζει κανονικη διαθεσιμότητα. Αφου μου ήρθε η μιση παραγγελια ακομα δεν μου ειχαν επιστρεψει στο paypal τα λεφτα απο αυτα που δεν μου στειλαν. μετα απο ενα ξεχεστηριο mail μου επεστρεψαν τα χρηματα χωρις αλλη επικοινωνια.
Καλουτσικες τιμες αλλα κακο service. δεν θα ξαναπαραγγείλω

byron
21/05/2012, 14:59
Περίεργο...
Απ΄το μαγαζί αυτό ψώνιζα πολλά πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα. Προτιμήστε την τηλεφωνική επικοινωνία μιας και οι Αγγλάρες το θέμα email το έχουν ψιλοχεσμένο.

sapila racing
21/05/2012, 15:07
Περίεργο...
Απ΄το μαγαζί αυτό ψώνιζα πολλά πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα. Προτιμήστε την τηλεφωνική επικοινωνία μιας και οι Αγγλάρες το θέμα email το έχουν ψιλοχεσμένο.

Τωρα τελευταία εχει αλλάξει το πράγμα. Παλιότερα ηταν τζάμι.
Τωρα επιεικώς μ@@@ιζονται κι εκτός των άλλων χρεώνουν αλλες τιμές μεταφορικά απο αυτες που αναφέρονται στο site τους.
Πρόσφατα παράγγειλα 4 ζευγαρια λάστιχα κι ενα σταντ κι ηθελαν 80 GBP μεταφορικά! Συμφωνα με το site η χρέωση ειναι 20GBP ανα 25 κιλά, και αυτό ίσχυε παλιότερα, αφού ειχα παραγγείλει 5 ζευγαρια λάστιχα και διάφορα άλλα ανταλλακτικά κι ειχαν ερθει με 40 GBP.

Επεσε ενα χεστήριο, ακυρωσα τα 2 ζευγη λαστιχα, και τελικά πλήρωσα τα 2 ζευγαρια και το σταντ 40GBP μεταφορικά. Επέστρεψαν τα χρηματα στο paypal αμεσα, αλλά θα το σκεφτω πολύ να ξαναπαραγγείλω απο εκει.

taskon
21/05/2012, 15:10
byron και εγω ειχα ψωνισει παλιοτερα και πηγα στα τυφλά, αλλα βλεπω γενικώς στο net θεματα με το customer service. Είναι και θέμα τάξης αλλα κι τιμης αφου τα προϊόντα που δεν μου εστειλε πρεπει να τα παραγειλω απο αλλου πληρωνοντας ξανα για μεταφορικά. Δεν θα ειχα προβλημα αν με ειδοποιουσε πριν την αποστολη τους ωστε να ακυρωσω ολη την παραγγελια.

byron
21/05/2012, 15:14
byron και εγω ειχα ψωνισει παλιοτερα και πηγα στα τυφλά, αλλα βλεπω γενικώς στο net θεματα με το customer service. Είναι και θέμα τάξης αλλα κι τιμης αφου τα προϊόντα που δεν μου εστειλε πρεπει να τα παραγειλω απο αλλου πληρωνοντας ξανα για μεταφορικά. Δεν θα ειχα προβλημα αν με ειδοποιουσε πριν την αποστολη τους ωστε να ακυρωσω ολη την παραγγελια.

Παιδιά προφανώς κάτι θα έχει αλλάξει. Από το συγκεκριμένο μαγαζί, όπως και από το Μ&P ψώνιζα απ΄το 1995 μέσω fax και πιστωτικής χωρίς πρόβλημα. Αφού υπάρχουν θεματάκια, μαύρο δαγκωτό...

taskon
21/05/2012, 15:19
Εχω την εντύπωση οτι είναι το ιδιο μαγαζί το m&p και το mandp, απλα διαφορετικη γραφη του ονοματος του.
Για ελαστικα παντως εχει καλες τιμες, αλλα δεν δωνω λεφτα πλεον σε οποιον δεν με εξυπηρετει αναλογα, ελλην ή αλλοδαπος.

byron
21/05/2012, 15:31
Εχω την εντύπωση οτι είναι το ιδιο μαγαζί το m&p και το mandp, απλα διαφορετικη γραφη του ονοματος του.
Για ελαστικα παντως εχει καλες τιμες, αλλα δεν δωνω λεφτα πλεον σε οποιον δεν με εξυπηρετει αναλογα, ελλην ή αλλοδαπος.

Ναι έχεις δίκιο. MPS λεγόταν το άλλο μαγαζί (αν θυμάμαι καλά).

SVX
21/05/2012, 16:53
Τωρα τελευταία εχει αλλάξει το πράγμα. Παλιότερα ηταν τζάμι.

Τωρα επιεικώς μ@@@ιζονται κι εκτός των άλλων χρεώνουν αλλες τιμές μεταφορικά απο αυτες που αναφέρονται στο site τους.
Πρόσφατα παράγγειλα 4 ζευγαρια λάστιχα κι ενα σταντ κι ηθελαν 80 GBP μεταφορικά!

4 ζευγαρια λαστιχα + 1 stand ( 45-55κιλα περιπου) και 20 στερλινες μεταφορικα , δε σου φανηκε καπως απιθανο? με τι μεθοδο θα τα στελναν και θα τους εβγαινε τοσο? θα τα διακτινιζαν? εδω ελληνας σε ελληνα στελνει φακελο/ επιστολη με Courier και χρεωνουν απο 9-13 ευρω!

το φαινομενο της ελλιπους εξυπηρετησης δεν ειναι τυχαιο στα αλλοδαπα μαγαζια.... στο μυαλο τους η ελληνικη αγορα ειναι ποιο πολυ ρισκο παρα κερδος.... Προκαταληψεις γαρ

BLiTzER
21/05/2012, 16:59
στο μυαλο τους η ελληνικη αγορα ειναι ποιο πολυ ρισκο παρα κερδος.... Προκαταληψεις γαρ

Ψιλοάσχετο, αλλά στο play.com, για μια περίοδο (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα) η Ελλάδα ήταν η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που δεν έστελναν δωρεάν, επειδή αρκετοί τους κατέκλεβαν δηλώνοντας απώλεια. Δεν είναι ακριβώς προκατάληψη συνήθως, περισσότερο καθυστέρηση. Από τη δική μας μεριά, όμως, δυστυχώς.

motomaniac
22/05/2012, 17:23
εγω τελικα παρηγγηλα απο γερμανικο σαιτ (και απεφευγα γερμανια λογω ιδεολογιας) παρολαυτα με εξηπηρετησαν αμεσα με ακριβοτατα μεταφορικα (τα οποια ηξερα, αλλα τιμες χαμηλοτερες του αγγλου. τελος τα λαστιχα μου ηρθαν εδω τελιωμενα με 285ε.

Acacius
22/05/2012, 20:23
εγω τελικα παρηγγηλα απο γερμανικο σαιτ (και απεφευγα γερμανια λογω ιδεολογιας) παρολαυτα με εξηπηρετησαν αμεσα με ακριβοτατα μεταφορικα (τα οποια ηξερα, αλλα τιμες χαμηλοτερες του αγγλου. τελος τα λαστιχα μου ηρθαν εδω τελιωμενα με 285ε.

Τι μοντέλο και στην Ελλάδα τι τιμή τα είχες βρει αν επιτρέπεται;

sapila racing
23/05/2012, 10:30
4 ζευγαρια λαστιχα + 1 stand ( 45-55κιλα περιπου) και 20 στερλινες μεταφορικα , δε σου φανηκε καπως απιθανο? με τι μεθοδο θα τα στελναν και θα τους εβγαινε τοσο? θα τα διακτινιζαν? εδω ελληνας σε ελληνα στελνει φακελο/ επιστολη με Courier και χρεωνουν απο 9-13 ευρω!

το φαινομενο της ελλιπους εξυπηρετησης δεν ειναι τυχαιο στα αλλοδαπα μαγαζια.... στο μυαλο τους η ελληνικη αγορα ειναι ποιο πολυ ρισκο παρα κερδος.... Προκαταληψεις γαρ

Γιατί εκοψες απο το quote το παρακάτω?

'ίσχυε παλιότερα, αφού ειχα παραγγείλει 5 ζευγαρια λάστιχα και διάφορα άλλα ανταλλακτικά κι ειχαν ερθει με 40 GBP.'

Οτι ηταν πολύ φτηνα δεν το συζητάω και γι αυτό κι εχω παραγγείλει απο κει στο παρελθόν πολλές φορές λάστιχα και για μενα και για φίλους.
Ετσι ηταν κι ετσι συνεχίζει να δηλώνεται πως είναι στο site τους. 20GBP ανα 20 κιλά για Ελλάδα.
Ομως δεν ισχύει πλέον ενλω δηλώνεται πως ισχύει και αυτό εγω το θεωρώ ψιλοαπάτη. ;)

Ποιό ειναι το παραπάνω ρίσκο γι αυτούς από Ελλάδα οταν πληρωνονται με paypal? :confused:

motomaniac
23/05/2012, 11:44
αντε ντε? το paypal μας εκανε την ζωη μας ευκολη. εγω τελικα λαστιχα πηρα απο δω. http://www.mynetmoto.com/ και βγηκαν ακριβως ιδια λεφτα με του mandp. αν και πλεον ελλαδα ειδα οτι τα πουλανε 300ε τελιωμενα τα σπορτσμαρτ. οποτε δεν λεει να τα παρεις απεξω..

SVX
23/05/2012, 11:48
Ποιό ειναι το παραπάνω ρίσκο γι αυτούς από Ελλάδα οταν πληρωνονται με paypal? :confused:

Paypal + κουτοπονηρος ελληνας = Dispute γιατι δεν παρελαβε και καλα και απαιτηση αποζημιωσης....

taskon
23/05/2012, 13:46
παντως σχετικα με τα μεταφορικα του mandp δεν ερχονται αεροπορικως για αυτο και αργει πολύ. εγω που ειχα tracking number και εκανε 9 μερες γύρισε την μιση ευρωπη. απο αγγλια γερμανι ουγγαρια βουλγαρια θεσσαλονικη αθηνα και μετα παραδοση. αρα το 20€ ανα 20 κg σε χερσαία μεταφορά δεν ειναι και λίγα