View Full Version : Βολταράκι Κυριακή 15-01-12 στο Αγρίνιο
Λόγω του ότι ψάχνουμε για σπίτι να στεγάσουμε ένα από τα φωτεινότερα μυαλά που θα δώσουν λύση στα οικονομικά προβλήματα της χώρας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: , θα βρισκόμαστε κατά τις 11:30 στο Αγρίνιο. Υπάρχει σκέψη για συνάντηση - καφεδάκι και συνέχεια της 1ης εντός του 12 μοτοβόλτας προς όποια κατεύθυνση χωράει στο πρόγραμμα. Προϋπόθεση να είμαστε το βράδυ σπίτια μας.
Εκκίνηση από Πάτρα - Everest 10:00.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Μεσα καιρου επιτρεποντος...:smokin:
Allst@rf
11/01/2012, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μεσα καιρου επιτρεποντος...:smokin:
την ξέρεις τη παροιμία με το βοσκό και το λύκο;
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
την ξέρεις τη παροιμία με το βοσκό και το λύκο;
:rolleyes:
Ξερεις τι παθαινουν τα ΚΤΜ αμα τα πιασω στο στομα μου? :rolleyes:
Allst@rf
11/01/2012, 16:52
Ξερεις τι παθαινουν τα ΚΤΜ αμα τα πιασω στο στομα μου? :rolleyes:
μου αρέσει που απαντάς στην ερώτηση με ερώτηση...
:p
μου αρέσει που απαντάς στην ερώτηση με ερώτηση...
:p
Λεπον,ασε αυτα που ξερεις κ κατεβα Σαββατο να βγουμε Πατρα κ Κυριακη να παμε να βρουμε σπιτι στην κοπελα...:smokin:
ΥΓ:Μπορειτε να φανταστητε τα μουτρα των ιδιοκτητων να σκαμε 4-5 μηχανακια να δουμε το σπιτι τους?:eyepop:
Allst@rf
11/01/2012, 17:36
Λεπον,ασε αυτα που ξερεις κ κατεβα Σαββατο να βγουμε Πατρα κ Κυριακη να παμε να βρουμε σπιτι στην κοπελα...:smokin:
@@ :sick:
ΥΓ:Μπορειτε να φανταστητε τα μουτρα των ιδιοκτητων να σκαμε 4-5 μηχανακια να δουμε το σπιτι τους?:eyepop:
γειά σας,ήρθαμε για τα χαλιά...:lol:
@@ :sick:
Νταξει μωρε πως κανει κ ετσι,φερε κ την γυναικα μαζι...:smokin:
Allst@rf
11/01/2012, 17:48
Νταξει μωρε πως κανει κ ετσι,φερε κ την γυναικα μαζι...:smokin:
:a26:
:a38:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
:smokin:
243984
Για όσους τελικά ακολουθήσουν στην Κυριακάτικη βόλτα στο Αγρίνιο, να έχουν υπ' όψιν τους ότι παίζει αυτό το σενάριο επιστροφής.
http://g.co/maps/6yby4
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Για όσους τελικά ακολουθήσουν στην Κυριακάτικη βόλτα στο Αγρίνιο, να έχουν υπ' όψιν τους ότι παίζει αυτό το σενάριο επιστροφής.
http://g.co/maps/6yby4
Kατασταση δρομου?!:look:
Δεν εχουμε ολοι on-off φιλαρακι... :p Ο δρομος μετα το καλοκαιρι που ειχα κανει το κομματι Προυσο-Θερμο-Καρπενησι ηταν ηδη σκατα ...Μαθε κ πες...:winka:
Kατασταση δρομου?!:look:
Δεν εχουμε ολοι on-off φιλαρακι... :p Ο δρομος μετα το καλοκαιρι που ειχα κανει το κομματι Προυσο-Θερμο-Καρπενησι ηταν ηδη σκατα ...Μαθε κ πες...:winka:
Εσύ θα έχεις την Ειρήνη δικάβαλο (σ' έφτιαξα κφλ) και πρέπει να δείξεις χαρακτήρα. Περνάει δεν περνάει εσύ θα πρέπει να το περάσεις έστω και στα χέρια. Μη με ξεφτιλίσεις, έχω πει τα καλύτερα για σένα και τις οδηγικές σου ικανότητες.
Εσύ θα έχεις την Ειρήνη δικάβαλο (σ' έφτιαξα κφλ) και πρέπει να δείξεις χαρακτήρα. Περνάει δεν περνάει εσύ θα πρέπει να το περάσεις έστω και στα χέρια. Μη με ξεφτιλίσεις, έχω πει τα καλύτερα για σένα και τις οδηγικές σου ικανότητες.
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :uplate: :uplate: :uplate:
Εσύ θα έχεις δικάβαλο
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
:lol: :lol: :lol: :lol:
o ενας να ντυθει τσολιας να λετε οτι ειστε απ την Ελληνοφρενεια........ :bigcry:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Πολυ γελαστουλα μου βγηκες εσυ:rolleyes:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :uplate: :uplate: :uplate:
μονο μην μεινεις πουθενα και το σπρωχνεις με την γυναικα πανω με αυτα που ειπε ο αλλος :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
μονο μην μεινεις πουθενα και το σπρωχνεις με την γυναικα πανω με αυτα που ειπε ο αλλος :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
την υποθεση τι την ηθελες???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
την υποθεση τι την ηθελες???
εγω για λασπες και τα συναφη ελεγα, τωρα τι καταλαβε καποιος αλλος πιο πονηρεμενος απο μενα δεν ξερω :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε σεις συμφωνήσαμε να είναι σκούπα ο camen, μη και κάνει κανένα μπλάφ η μαλακία που καβαλάει και γεμίσει ο τόπος λάδια και άντε να μαζεύεις μηχανάκια από τον δρόμο. Η Ειρήνη είναι προετοιμασμένη για όποια κατάσταση, είναι και ψηλή, αν ακούσει κάτι παράξενο, απλώνει τις ποδάρες της στο δρόμο, και τσούπ όρθια. Άλωστε με πόσα μπορεί να πάει το ντουκάτι???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Προς απαντες...
:a36: :a36: :a36: :a36: :a36:
Προς απαντες...
:a36: :a36: :a36: :a36: :a36:
Ακόμα και γιά 'μας που σε συμπονάμε και σου συμπαραστεκόμαστε;;;;;;;;
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Ακόμα και γιά 'μας που σε συμπονάμε και σου συμπαραστεκόμαστε;;;;;;;;
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Ένας κάτοχος και οδηγός Ιταλικής λαδιέρας δεν κάνει διακρίσεις.
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
Παίδες ένα αναπάντεχο πρόβλημα σε μεγάλο πελάτη μου μ' έχει καρφώσει στη δουλειά και δεν βλέπω να τελειώνω πριν τις 3:00 τα ξημερώματα, οπότε η αυριανή βολτούλα από μένα τουλάχιστον αναβάλετε. Ευελπιστώ ότι θα την κάνουμε την επόμενη Κυριακή 22/01/12.
:sad: :sad: :sad:
Παίδες ένα αναπάντεχο πρόβλημα σε μεγάλο πελάτη μου μ' έχει καρφώσει στη δουλειά και δεν βλέπω να τελειώνω πριν τις 3:00 τα ξημερώματα, οπότε η αυριανή βολτούλα από μένα τουλάχιστον αναβάλετε. Ευελπιστώ ότι θα την κάνουμε την επόμενη Κυριακή 22/01/12.
:sad: :sad: :sad:
Oυυυυυ μωρη κοτααααααααααααααααααα:smokin:
ΥΓ:Θες να παω με την Ειρηνη να βρουμε σπιτι κ να σου στειλουμε τα συμβολαια?:wacko:
Εχω να καταγγειλω οτι δεχομαι σοβαρες απειλες για την σωματικη μου ακεραιοτητα απο πασηφανες μελος αυτου του topic ,το οποιο μαλιστα δισταζει να δωσει δημοσιοτητα και καταφερετε εναντιον μου μεσω προσωπικων μηνυματων... :sick:
ΓΤ ρε μλκ vaska,τι θα παθει η κορη σου αμα ερθει μαζι μου,δε καταλαβα? Δε ειμαι εγω καλο παιδι?
Δεν με θες για γαμπρο σου? Α στα διαλα πια πΟτανα κοινωνια,αλλους τους ανεβαζεις κ αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα...:yuck:
[B
ΓΤ ρε μλκ vaska,τι θα παθει η κορη σου αμα ερθει μαζι μου,δε καταλαβα?
[/B]
Ρε ca(ι)menακο κι' άλλοι ειναι ανίκανοι αλλά δεν το
φωνάζουν φόρα - παρτίδα........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τέλος πάντων, εγώ σήμερα μπήκα γιά να σας ευχηθώ να περάσετε
καλά και διάβασα, ότι ο ευτραφής μπουχέσας, πάλι την έκανε γυριστή......
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Ρε ca(ι)menακο κι' άλλοι ειναι ανίκανοι αλλά δεν το
φωνάζουν φόρα - παρτίδα........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τέλος πάντων, εγώ σήμερα μπήκα γιά να σας ευχηθώ να περάσετε
καλά και διάβασα, ότι ο ευτραφής μπουχέσας, πάλι την έκανε γυριστή......
:lol: :rotflmao:
Δεν είναι "πάλι" μλκ, δουλεύω λέμε από χθες το απόγευμα σερί λέμε. Έχω κοιμηθεί 2 ώρες όλες κι όλες επειδή ένας λεβέντης πελάτης μου αποφάσισε από Δευτέρα ν' αλλάξει τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής του και μου το ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι στις 2:30. Αύριο πρέπει να είναι όλα στημένα και να δουλεύουν σωστά με τα νέα δεδομένα, νέο αφμ, νέα επωνυμία κλπ. Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέω, πες στη ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΣΟΥ (:a8: :a8: :a8: :a8: )να σου εξηγήσει τι φούτσα είναι αυτό. Το μόνο καλό είναι ότι προπληρώθηκα οπότε όλες μου οι ενστάσεις καταρρίφθηκαν.
Φιλιά Βαγγέλη και σε σένα και στον γυναικείο πληθυσμό της οικίας σου.
:wave2: :wave2:
Εχω να καταγγειλω οτι δεχομαι σοβαρες απειλες για την σωματικη μου ακεραιοτητα απο πασηφανες μελος αυτου του topic ,το οποιο μαλιστα δισταζει να δωσει δημοσιοτητα και καταφερετε εναντιον μου μεσω προσωπικων μηνυματων... :sick:
ΓΤ ρε μλκ vaska,τι θα παθει η κορη σου αμα ερθει μαζι μου,δε καταλαβα? Δε ειμαι εγω καλο παιδι?
Δεν με θες για γαμπρο σου? Α στα διαλα πια πΟτανα κοινωνια,αλλους τους ανεβαζεις κ αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα...:yuck:
Εσύ πάς φιρί φιρί να στο ανατινάξω το μπουρδέλο που καβαλάς, που άμα είχε φιλότιμο θα είχε ανατιναχτεί προ πολλού από μόνο του.
:rotflmao: :rotflmao:
στηριζουμε καμεν....αγαπαμε καμεν....λευτερια στον καμεν....:alien:
Εχω να καταγγειλω .......
:bawl:
Ρε Βασίλη ...
πας καλά?
εσυ πρέπει να το φτιάξεις το κονε. οχι να το χαλάσεις κιόλας.
θα χεις και το κεφάλι σου ήσυχο
:D