View Full Version : AGV GP-Tech Dreamtime - Ξεθώριασμα χρωμάτων - Τώρα τι ?
Η επιλογή Μάρκας - κράνους έγινε από τη μια επειδή της έκατσε τέλεια στο κεφάλι και από την άλλη επειδή είναι ένα συλλεκτικό - πανέμορφο κράνος και είναι και του Βαλεντίνο .. :D
Λόγω απαράδεκτης αντιπροσωπείας ( ξεκινήσαμε από εκεί αλλά κοντέψαμε να φάμε και ξύλο) η επιλογή έγινε από Ebay Αγγλίας σε συνδιασμό με φίλο που μας το έφερε Ελλάδα μιας και ο Αγγλος πούλαγε μόνο indoor .
Το κρανάκι αγοράστηκε το 2008 , ήταν τέλειο , φοριέται κάθε μέρα , φορέθηκε σε διάφορες εκδρομές εξωτερικού μέχρι που το 2009 σε ένα ταξίδι Πορτογαλία άρχισαν να ξεθωριάζει κάποια απο τα πορτοκαλιά χρώματα . Η αλήθεια είναι ότι η θερμοκρασία ήταν από 40 - 45 βαθμούς . Ακόμα και στο Arai πρώτη φορά είδα να ξεκολλάει το μικρό αυτοκόλητο που έχει πίσω και μάλιστα είναι βερνικωμένο !! :hypnotize
Το 2010 πήγαμε Τουρκία - Καπαδοκία με θερμοκρασίες 40 - 47 οπότε όταν γυρίσαμε παρατηρήσαμε ότι το κράνος ξέβαψε ΕΝΤΕΛΩΣ !!!
Το θεωρώ απαράδεκτο για ένα κράνος τέτοιας κλάσης , οπότε θέλω λίγο την βοήθειά σας για το πώς θα το χειριζόσασταν ..
AGV Italy με φωτογραφίες ? Δεν ξέρω Ιταλικά και γενικά πιστεύω θα με σνομπάρουν και θα με παραπέμψουν στον ευγενέστατο - εξυπηρετικότατο αντιπρόσωπο εδώ που δεν παίζει να βγάλω άκρη .. :cry:
Επισυνάπτω φωτό ..
εδώ ακόμα χειρότερα ..:confused:
243975
γενικά , το πορτοκαλί έχει φύγει από όλο το κράνος ! :uplate:
243976
..είναι και το αγαπημένο νούμερο του Marco .. :(
243977
Ρε Μιχάλη, πιο ωραίο έγινε τώρα :lol:
Ανευ πλάκας, τα φλούο-φωσφοριζέ χρώματα έχουν θέμα στον ήλιο. Όλα τα Schwantz Arai που έχω δει πχ με τα πράσινα πορτοκαλί χρώματα, ξέβαφαν μετά από λίγο καιρό. Και εκεί δεν παίζει θέμα ποιότητας κατασκευής. Επομένως μάλλον πρέπει να το συνηθίσεις έτσι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ρε Μιχάλη, πιο ωραίο έγινε τώρα :lol:
Ανευ πλάκας, τα φλούο-φωσφοριζέ χρώματα έχουν θέμα στον ήλιο. Όλα τα Schwantz Arai που έχω δει πχ με τα πράσινα πορτοκαλί χρώματα, ξέβαφαν μετά από λίγο καιρό. Και εκεί δεν παίζει θέμα ποιότητας κατασκευής. Επομένως μάλλον πρέπει να το συνηθίσεις έτσι.
1000% μαζί σου Βύρωνα , αυτό είπα στην Ειρήνη σαν δικαιολογία (πολύ ζαλούρα έχει πέσει αλλά με το δικιο της) , όμως όλα τα κράνη του Rossi αποτελούνται ΜΟΝΟ από τέτοια χρώματα ! Δηλαδή όλα αλλοιώνονται μετά από 3 χρόνια ? .. τι να πω ...
edit : ειδικά αυτό του schwantz παιζει να είναι 15 ετών πλέον ..! ..ε καλά έκανε και ξέβαψε ! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lamnian
1000% μαζί σου Βύρωνα , αυτό είπα στην Ειρήνη σαν δικαιολογία (πολύ ζαλούρα έχει πέσει αλλά με το δικιο της) , όμως όλα τα κράνη του Rossi αποτελούνται ΜΟΝΟ από τέτοια χρώματα ! Δηλαδή όλα αλλοιώνονται μετά από 3 χρόνια ? .. τι να πω ...
Δυστυχώς εγώ δεν έχω δει φωσφοριζέ χρώματα να μην ξεβάφουν μετά από λίγο καιρό φίλε.
Επρεπε να πεις στην Ειρήνη να πάρει το Sepang Winter Test 2007 με τη σπαθάρα πάνω :lol:. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις για να μην σε ζαλίζει, είναι να το πάς στο iridio να σου βάψει τα ξεβαμένα χρώματα η Λίτσα. Δεν αξίζει τον κόπο, αλλά μπροστά στην κρεβατομουρμούρα...:uplate:
Δυστυχώς εγώ δεν έχω δει φωσφοριζέ χρώματα να μην ξεβάφουν μετά από λίγο καιρό φίλε.
Επρεπε να πεις στην Ειρήνη να πάρει το Sepang Winter Test 2007 με τη σπαθάρα πάνω :lol:. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις για να μην σε ζαλίζει, είναι να το πάς στο iridio να σου βάψει τα ξεβαμένα χρώματα η Λίτσα. Δεν αξίζει τον κόπο, αλλά μπροστά στην κρεβατομουρμούρα...:uplate:
Οχι ρε συ , δεν θα μπω σε τέτοια διαδικασία , μια χαρά είναι το κράνος ! :rotflmao:
Απλά θα ήθελα μια απάντηση από AGV ή ίσως κάποιον που του έτυχε το ίδιο και έβγαλε άκρη .. πως να το προχωρήσω όμως που το πήρα από Ebay ?.. :rolleyes:
Οχι ρε συ , δεν θα μπω σε τέτοια διαδικασία , μια χαρά είναι το κράνος ! :rotflmao:
Απλά θα ήθελα μια απάντηση από AGV ή ίσως κάποιον που του έτυχε το ίδιο και έβγαλε άκρη .. πως να το προχωρήσω όμως που το πήρα από Ebay ?.. :rolleyes:
Μετά από 3 χρονια δεν θα εβρισκες άκρη, ακόμα και αν το είχες πάρει από εδώ. Δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις τίποτα Μιχάλη, εκτός του να μην ξαναπάρει φλούο φωσφοριζέ χρωματάκια στο μέλλον. :sick:
Τα Αrai νομίζω έχουν 5 χρόνια και θα μπορούσε να σε καλύψει η εγγύηση μιας και δεν εχει ευθύνη ο πελάτης αλλά το προιον . Η AGV δεν ξέρω τι δίνει , ξέρει κανείς ?
Κάποιος να ξέρει Ιταλικά να φτιάξουμε ένα ψευτοκείμενο για AGV italy ?
Για να δούμε αν υπάρχει άλλος παθών με AGV ..
spyrakos35
12/01/2012, 09:55
Τα Αrai νομίζω έχουν 5 χρόνια και θα μπορούσε να σε καλύψει η εγγύηση μιας και δεν εχει ευθύνη ο πελάτης αλλά το προιον . Η AGV δεν ξέρω τι δίνει , ξέρει κανείς ?
στείλε ό,τι είναι να στείλεις και στα αγγλικά....
φαντάζομαι ξέρουν...
στην αναγκη φτίάξε το κειμενάκι σου (στα ελληνικά) και στείλτο μου μιας και εχω μία φίλη που μάλλον μπορεί να βοηθήσει....
μονο φρόντισε να είναι μικρό και ουσιαστικό....
:wave2:
ZataraFR
12/01/2012, 09:58
Τι θέλεις να τους γράψεις ... ; :)
Μιχάλη, μη σε στεναχωρήσω ρε φιλαράκι, αλλά δεν......
Δες τι αντιμετώπιση είχε ο nktr με το χοντρό πρόβλημα που είχε με ένα Ti-Tech και την αντιμετώπιση που είχε εδώ αλλά και απ΄την Ιταλία. Ουσιαστικά τον έγραψαν...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=72532
Δεν σου λέω φυσικά να μην στείλεις email, αλλά κράτα μικρό καλάθι.
Το τηλ. του Νίκου για λεπτομέρειες πιθανότατα το έχεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
στείλε ό,τι είναι να στείλεις και στα αγγλικά....
φαντάζομαι ξέρουν...
στην αναγκη φτίάξε το κειμενάκι σου (στα ελληνικά) και στείλτο μου μιας και εχω μία φίλη που μάλλον μπορεί να βοηθήσει....
μονο φρόντισε να είναι μικρό και ουσιαστικό....
Ε καλά αυτό εννοείται , μικρό κ ουσιαστικό , να σαι καλά ! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ZataraFR
Τι θέλεις να τους γράψεις ... ; :)
Οτι πλήρωσα ένα κράνος 650 ευρώ (λέμε τώρα) και ξέβαψε στα 3 χρόνια ! ;)
Μιχάλη, μη σε στεναχωρήσω ρε φιλαράκι, αλλά δεν......
Δες τι αντιμετώπιση είχε ο nktr με το χοντρό πρόβλημα που είχε με ένα Ti-Tech και την αντιμετώπιση που είχε εδώ αλλά και απ΄την Ιταλία. Ουσιαστικά τον έγραψαν...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=72532
Δεν σου λέω φυσικά να μην στείλεις email, αλλά κράτα μικρό καλάθι.
Το τηλ. του Νίκου για λεπτομέρειες πιθανότατα το έχεις.
Ναι το χα διαβάσει κάποια στιγμή απλά δεν θέλω να τ'αφησω γιατί θέλω να διεκδικώ το δίκιο μου ..
Μικρό καλάθι δεν λες τίποτα , αλλά για να δούμε .. , θα στείλω πρώτα το μειλ :evil:
edit : Προσπαθώ να πάρω τον Δημητρόπουλο και ότι τηλέφωνο αντιπροσωπείας έχω βρει μου βγαίνει : ο αριθμός που καλείται δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή ! :bigcry:
ZataraFR
12/01/2012, 11:15
Ε καλά αυτό εννοείται , μικρό κ ουσιαστικό , να σαι καλά ! :beer:
Οτι πλήρωσα ένα κράνος 650 ευρώ (λέμε τώρα) και ξέβαψε στα 3 χρόνια ! ;)
Στείλε μου κ εμένα το κείμενό σου να στο μεταφράσω αν θέλεις :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από ZataraFR
Στείλε μου κ εμένα το κείμενό σου να στο μεταφράσω αν θέλεις :)
:beer:
bonepeeler
19/03/2012, 22:22
Ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το Five Continents. Και συνολικά δεν έχει φορεθεί πάω από χρόνο το κράνος.
Πορτοκαλί δεν υπάρχει πιά και όλα τα χρώματα έχουν ξεθωριάσει.
Εγγύηση έχεις για 2 χρόνια εκτός και αν το κατέγραφες στο site της AGV όπου θα αποκτούσες εγγύηση 5 ετών.
Εγώ δεν το κατάφερα γιατί είχε κάποιο πρόβλημα η ιστιοσελίδα και σε 3 mail που έστειλα,με γράψανε.
AGV πρ΄ψτη και τελευταία φορά.
Είχα κι άλλα θεματάκια. 650 ευρώ τσάμπα.