View Full Version : The Haya-Dio project...
Εξηγούμαι...
Απο μικρούς, μας είχε κολλήσει ο πατέρας μας το μκρόβιο.
Τα παιχνίδια μας τα φτιάχναμε μόνοι μας. Τα Ποδήλατα το ίδο. Τα μηχανάκια τα δικά μας αλλα και των φίλων μας, το ιδιο.
Όπως ειναι λογικό αμα αγοράζεις, φτιάχνεις, μεταποιεις κλπ, όλο και κάτι σου μένει στην αποθήκη...
Και αμα σου μείνει κάτι, όλο σου μπαινει η ρετσινιά για το πως θα το χρησιμοποιήσεις.
Ειδικά αμα θες να κατσαβιδιάζεις και έχεις και εναν αδερφό που ειναι τα ιδια σκατα με εσενα...
244235
Και μας είχε μείνει ενα Dio...
Ήταν της μητέρας μου μεχρι που το πήραμε για να μάθουμε να οδηγούμε...
Το dio αυτο έχει γράψει πάνω απο 100000 χλμ με βόλτες, ταξίδια σε νησιά, φορτώματα σουπερ μαρκετ και εφηβικές τρέλλες όπως σούζες, παντηλίκια, άλματα κλπ...
244236
Δε μας πήγαινε καρδιά να το πετάξουμε... Ετσι λοιπον αποφασίσαμε να του δωσουμε παλι ζωη...
Αρχίσαμε το λυσιμο, μεχρι που παρατηρήσαμε κατι...
Τελικά το μηχανάκι απο τα άλματα και την κακοπέραση ειχε στραβώσει για τα καλα...
244237
-Ρε Γιαννη, τι κανουμε?
-Ξερω γω? Είσαι να δουμε τι σωζουμε και βλέπουμε?
-Ρε συ, αφου φτασαμε που φτασαμε μεχρι εδω, εισαι να αυτοσχεδιάσουμε?
Πήρε περίπου 5 δευτερόλεπτα μεχρι να αποφασίσουμε...
Minibike...
Ο σκελετός, μαζι με τις αναρτήσεις, στα σκουπίδια...
244238
Το μοτέρ δούλευε, αλλα ήταν στα τελευταία του και γυρω στα 3 χρόνια παρατημένο...
Λύσιμο λοιπόν και ανακατασκευή...
244239
Μετά βλέπουμε τι μπορούμε να σώσουμε και τι όχι...
Χρειαζόμαστε στανταρ:
-Ρουλεμάν
-Κύλινδρο και πιστόνι
-Τρόμπα λαδιού
-Μπίλιες φυγοκεντρικού
-Κιτ rebuild για το καρμπυρατέρ.
Ότι σώζεται, καθαρίζεται και γυαλίζεται...
244240
Βάφεται και αποθηκεύεται για αργότερα...
244241
Το κυλινδροπίστονο που μπήκε ήταν ότι μεγαλύτερο μπορούσε να μπει χωρίς να ανοιχούν τα καρτερ... Νομιζω καπου στα 71 cc βγαινει...
Εδώ δοκιμή την φλάτζα για να δούμε αν όντως δεν χρειαζεται παραπανω ανοιγμα...
244242
Μετά παίζει καθάρισμα και καλωπισμός των εξαρτημάτων...
Την καμπάνα του φυγοκεντρικού την είδαμε πιο πανω βαμμένη...
Για να ψύχεται (αρχικα) και να φαίνεται, ανοίγουμε ενα παραθυράκι στο καπάκι της.
244243
Δε μου αρέσει μονόχρωμο ομως...
Masking και βάψιμο..
244244
Περνάμε στην μανιβέλα και λιγο σωληνάκι μπλε (σαν αυτό που θα χρησιμοποιήσουμε στις σωληνώσεις) και έχουμε το παρακάτω αποτέλεσμα...
244245
Δέσιμο το καρμπυρατέρ με καινούρια και μεγαλύτερα ζιγκλέρ, καινουριες τσιμουχες, βιδες κλπ.
Βάψιμο στο ίδιο μοτίβο...
244246
Τα χρώματα ειναι για δαγκάνες φρένων και δεν ξεβάφουν απο την βενζίνη.
244247
Γυάλισμα στις θυρίδες του κυλίνδρου για καλύτερη ροή του μίγματος, με την κατάλληλη φορά για την περιστροφή του.
244248
Βάψιμο και λοιπά εξαρτηματάκια...
244249
Δέσιμο το μοτέρ και ενα τελευταίο καθάρισμα...
244250
Και τη συναρμολόγηση!!!
244252
Ομορφούλι βγήκε, ε?
244253
Η εξάτμιση ηταν σάπια αλλα μπόρεσα να σώσω ενα κομμάτι της ωστε να προσαρμόσω μια άλλη που εχω...
244254
Και απο την άλλη....:beer:
244255
catmaster
13/01/2012, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Για να ψύχεται (αρχικα) και να φαίνεται, ανοίγουμε ενα παραθυράκι στο καπάκι της.
.... το οποίο θα καλυφθεί με κάποια σίτα φαντάζομαι αλλιώς θα γίνετε κολλητοί του Τόγελου
καλή αρχή (βάλτε και κάνα αυτοκόλλητο Two Brothers να γουστάρετε ):lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Στη συνέχεια μπήκα μέσα στην αποθηκούλα μου που έχω αρκετά ανταλλακτικα απο κατα καιρούς μηχανάκια μου...
Εκεί αρχικά βρήκα αυτό το καρμπυρατεράκι που θα ταίριαζε αστέρι στο μηχανάκι τωρα!
Μλκια να μην το ειχα δει πιο πριν... :mad:
Δε βαριεσαι... Το μηχανάκι θα στρωθεί τωρα με αυτό που έχει μιας και το ρυθμισα κ οταν στρωθεί του βαζω το μεγαλύτερο...
244256
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
.... το οποίο θα καλυφθεί με κάποια σίτα φαντάζομαι αλλιώς θα γίνετε κολλητοί του Τόγελου
καλή αρχή (βάλτε και κάνα αυτοκόλλητο Two Brothers να γουστάρετε ):lol:
Α! Μλκια μου! Ξέχασα να πω οτι το project αυτό ειναι του 2009!!! Απλά επειδή το ξαναπιάνω σε λίγες μέρες για να το ολοκληρώσω και θα περνάω εδω την πρόοδό του, είπα να το πιάσω απο την αρχη!
:beer: :rotflmao:
Το καρμπυρατεράκι αυτό ήθελε λιιιιιγο καθαρισμα...
244257
Επίσης βρήκα ενα μπροστινό απο ενα italjet, του οποίου το μοτέρ μας είχε αφήσει χρόνους...
Το καλό με το μπροστινό είναι οτι έχει δισκόφρενο που ταιριάζει στη μαμα ζαντα του dio, οποτε θα μπορώ να χρησιμοποιήσω ιδιες ζαντες μπρος πισω...
Επίσης καλό ειναι οτι ειναι και μεγαλύτερο το δισκόφρενο...
Τούμπανο λεμε...:lol: :rotflmao:
244258
Πέρασμα άλλο νουμερο ρουλεμάν, τορνίρισμα τον άξονα (ωραίο πραμα να εχεις τορνακι...)
244259
Αποστάτες για να έρθει εκεί που πρέπει το δισκόφρενο
244260
rebuilt σε δαγκάνα και μπουκάλες...
244261
Και έτοιμο το μπροστινό!!!
244262
Διακρίνονται οι αποστάτες σε δισκόφρενο και άξονα...
:winka:
244263
Βρήκαμε και μια αναρτησούλα που έχει το επιθυμητό μήκος... Απο τι στο διαλο είναι, ιδεα δεν εχω...
244264
Άρα, έχουμε μπροστινό, έχουμε μοτέρ, αναρτήσεις έχουμε...
Ωραία!!!
Η συνέχεια επι χάρτου
Και στην πράξη...
:beer:
244265
Και πλέον έχουμε αυτό που λένε οι φίλοι μας οι αγγλόφωνοι, Rolling Chassis...
244266
Η κάστερ είναι στις 24 μοίρες. Ψιλοκοφτερή με αυτό το μπροστινό οπως αποδειχτηκε στη συνέχεια, αλλα πολυ διασκεδαστική!
Επι το έργον λοιπόν...
244267
Έτοιμος ο φώντας!
244268
Ψιλοβαρύς βγήκε... έχε χάρη που ήθελα να κρατήσω το μαμά τεπόζιτο του dio γιατι εχω κατι σχέδια...
244270
Και πως του παν τα μπλε....
244271
Συνέχεια έχει η πλεξούδα...
Εδώ να αναφέρω οτι το μηχανάκι το θέλουμε ΠΛΗΡΩΣ λειτουργικο...
φώτα, φλας, κόρνες, μίζες, ξεχωριστό δοχείο λαδιου κλπ.
Σα να εβγαινε στην παραγωγή!
Θα μου πείτε βεβαια, για ενα μηχανάκι που δεν θα κυκλοφορεί εκτός απο παρκιγκ και αλάνες, γιατι να το κανω αυτο??
Γιατι ετσι δοκιμάζουμε γνώσεις και υπομονή...
Και ειναι αλλιώς να λες οτι εχεις ενα ΠΛΗΡΩΣ λειτουργικό μηχανάκι το οποίο το έχεις φτιάξει απο μεταχειρό ανταλλακτικα...
244273
Και μετά απο αρκετές ώρες, δεμένη...
Το τεπόζιτο είναι του dio... Ο λόγος που θα χρησιμοποιηθεί αυτό θα φανεί πιο κάτω...
244274
Στη συνέχεια έχουμε το μπροστινό...
Το κόβουμε στο επιθυμητό μήκος...
244275
Ανοίγουμε βόλτες με εναν βιδολόγο υδραυλικού
244276
Βρίσκουμε τα κατάλληλα ρουλεμάν για πάνω
244278
Κάτω είχε μόνο μπίλιες...
Έτη μια φορά με βοήθησε η αποθήκη μου...
Εκεί έχω μπίλιες με το κιλό, σε διάφορες διατομες!
244279
Παίρνουμε και 2 μούφες που να ταιριάζει το σπειρωμα με αυτο που ανοιξαμε στον λαιμο του μπροστινού...
Η λογική για τον λαιμό είναι να μπει το βιδωτό ποτηράκι που εφαπτεται με τα ρουλεμαν, απο πανω μια μούφα που θα το κοντράρει και πάνω απο αυτή τη μουφα, αλλη μια που θα κοντράρει όλο το σύστημα...
Μετά και οι 2 μούφες, εφ' όσον χαρακτούν στον τόρνο, θα σφιχτούν περιμετρικά απο εναν ποδηλατικό λαιμό...
Οι μούφες και τα ποτηράκια...
244280
Οι μούφες περνάνε απο τον τόρνο...
244281
εισαστε αρχοντες.διασκεδασα απιστευτα,δουλεια καταπληκτικη,απλη χωρις φαμφαρες και φτιασιδωματα.(νομιζω την εχω ξαναπετυχει καπου ποσταρισμενη αλλα δεν θυμαμαι που:rolleyes: )
βαλτε και αλλες φωτο:beer: :beer: :beer:
Δοκιμή για το πού θα βόλευε το τιμόνι...
244282
gourouni
13/01/2012, 17:15
:a18: ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΩΡΑΙΟ ΤΟ PROJEKT ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
εισαστε αρχοντες.διασκεδασα απιστευτα,δουλεια καταπληκτικη,απλη χωρις φαμφαρες και φτιασιδωματα.(νομιζω την εχω ξαναπετυχει καπου ποσταρισμενη αλλα δεν θυμαμαι που:rolleyes: )
βαλτε και αλλες φωτο:beer: :beer: :beer:
Σπύρο, να σαι καλα! Χαίρομαι πολύ που ακούω καλά λόγια απο εσενα!
Ο λαιμός που χρησιμοποιήσαμε...
244283
Κόψιμο, κόλλημα και δοκιμή με το ίσιο τιμόνι και τα χειριστήρια που θα χρησιμοποιήσω.
Τα χειριστήρια είναι απο μια κινέζικη γουρουνίτσα που έχει ο ξαδερφός μου και έχει φάει και αυτη τη μοντίφα της...
:D
Το τιμόνι θα αλλαχτεί στην συνέχεια με ενα πιο "κουρμπαριστό"...
244284
Τα κουμπιά του Dio είναι χωνευτά και στο ισιο τιμόνι δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν...
244285
Τα χειριστήρια που θα χρησιμοποιούσα είχαν κάποιες ελλέιψεις...
Λίμα και κολλητήρι λοιπόν και κατι κουμπιά (κόρνες - μίζες κλπ) του dio προσαρμόστηκαν μια χαρα!!!
Η ξυλόβιδα παίζει το ρόλο του στόπ, γιατι τα δικά τους τα στοπ ήταν σπασμένα... :D
244286
Να περασουμε και φισες για να ταιριάζει στην νέα καλωδίωσή μας...
244287
Ας φτιάξουμε και τα όργανα τωρα...
κοντέρ δεν θέλουμε... Θα μπει ψηφιακό ποδηλατικο!
Θέλουμε το μετρητή βενζίνης και ενα λαμπάκι για τα φλας, καθως και ένα για τη στάθμη του λαδιού...
Αρχικά πετσοκόβουμε τα όργανα...
Βρήκα και ενα ωραίο κουτάκι απο ενα φαρμακείο μοτοσυκλέτας για να το εχω σαν βάση...
244289
Έψαχνα για plexiglass μέχρι που το μάτι μου έπεσε σε αυτή τη συσκευασία...
244291
Χμμμ...
Not bad!!!!
244292
Είχα και μια εξάτμιση gianelli που μου είχε μείνει απο το Runner...
Την είχα βάλει πάνω στου αδερφού μου το runner αλλα λόγω βρωμοinjection, δεν πήγαινε βήμα...
Κόψιμο και προσχέδιο για να δούμε πως θα κουμπώσει...
Α! Εδω εχει και το δοχείο λαδιού πανω (το οποίο πλεον εχει αντικατασταθεί με αλλο, πιο μικρό)...:beer:
244294
Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ μας απέδειξε οτι δεν θα τον φτάσουμε ποτέ στην οξυγονοκόλληση...
Αμα ο άνθρωπος κολλούσε στα 16 του σκελετούς απο bultaco που τους έκοβε στο Ντράφι (true story...) τι να του κουνηθούμε εμείς?
Τρίψιμο και βάψιμο με υψηλής...
244297
Μέχρι να στεγνώσει η εξατμιση ας φτιάξουμε τη μπροστά τρόπμα φρένου...
Λες να θέλει καθάρισμα?
:yuck:
244300
Λύσιμο και αλλαγή εμβόλου και τσιμουχών...
244301
Στη συνέχεια να φτιάξουμε την ντίζα για το καρμπυρατέρ και την αντλία λαδιού...
Ήθελα διακλαδωτή αλλα κυριακάτικα φάγαμε ήττα...
Έτσι λοιπόν πέρασε μια ιδέα απο το μυαλό μου...
Κόβουμε ενα κομμάτι απο αυτό το γαιδούρι...
244303
2 τρύπες απο τη μια, 1 τρύπα απο την άλλη...
244304
Κάτι ρεγουλατόρους απο ποδήλατο που είχα στην αποθήκη (είμαι ρακοσυλλέκτης τελικά... Δικιο εχει η μανα μου που μου τα χωνει...:lol: ) και μια τριπλή κλέμα, μας φτιάξαν έναν ρεγουλατόρο αρκετά αξιόλογο θα ελεγα...
244305
Σε λειτουργική κατασταση πλέον έχουμε αυτή τη θέα...
244307
Καιρός να αρχίσουμε να δουλεύουμε λιγο το κουστουμάκι του...
Παίρνουμε πατρόν με ενα χαρτόνι απο το πάνω μέρος του σκελετού...
Βάζουμε λίγη σαβούρα...
244308
airpanos
13/01/2012, 17:50
Διαβασα τον τιτλο και νομιζα πως εφτιαξες κανα χαγιαμπουσα με το Ντιο απανω.
Οπως και να εχει η εμπειρια ειναι ο καλυτερος δασκαλος.Μου αρεσει που εισαι πατεντιαρης.
Και το πλακώνουμε στην πολυορεθάνη...
244309
Το προσαρμόζουμε επάνω στο μηχανάκι και μετά με μια λίμα, υπομονή και φαντασία, αυτοσχεδιάζουμε...
Εγω έβγαλα αυτό...:beer:
244310
Και απο άλλη οπτική γωνία...
Αυτό θα γυψωθεί, θα στοκαριστεί, θα γίνει λείο και βάσει αυτού, θα βγάλουμε καλούπι για να φτιάξουμε ενα πολυεστερικό monocoque κομμάτι, το οποίο θα έχει τις εξής λεπτομέρειες...
Στην ουρά θα βρίσκονται ανορθωτής και λοιπά ηλεκτρικά τα οποία θα ψύχονται με coolerάκι το οποίο φαίνεται πιο κάτω...
Ήδη έχει φτιαχτεί undertray απο αλουμίνιο που φιλοξενεί την μπαταρία...
Το μπροστά κομμάτι που μοιάζει με τεπόζιτο θα ανοίγει προς τα πάνω (θα έχει μεντεσέ ανάμεσα στην ουρά και στη σέλα) για να αποκαλύπτει το κανονικό τεπόζιτο, αλλα και ένα μινι αποθηκευτικό χώρο για γάντια κλπ...
244312
Και με την αγριομουτσούνα μου πανω...
Το μηχανάκι θα ντυθεί περιμετρικά με fairing τύπου Cafe racer...
Σαν αυτό... http://raresportbikesforsale.com/wp-content/uploads/2011/01/PS_1.jpg
244313
Το μπροστά φτερό...
Θα χρησιμοποιήσω του Italjet, αλλα θέλει αρκετό κόψε ράψε για να ταιριάζει με τη ζαντα του dio και με το γενικο στυλ...
244314
Για το μπροστά φρένο έχουμε ενα σωληνάκι της braking το οποίο είχε στο ZZR 1100 ο πατέρας μου (στο πίσω φρένο)
Το πίσω φρένο κατασκευάστηκε έτσι, να φαίνεται το σύρμα, για πούλ μούρ...:lol:
Έχει και ρυθμιζόμενα rearsets το εργαλείο...
:lol:
244315
Τώρα είναι στο στάδιο που περνάει ακόμα μια βελτίωση...
Το μηχανάκι στρώθηκε και περάστηκε το μεγαλύτερο καρμπυρατέρ καθώς και άλλη ηλεκτρονική...
Ακόμα ειναι στα ρυθμίσματα (γαμω τα ζιγκλέρ μου) αλλα μπορώ να πω οτι πάει ΠΑΡΑ πολύ καλα...
Κόψε ράψε ο λαιμός παλι...
244316
εδώ και το βιντεάκι απο την πρώτη φορά που πήρε μπρός...
http://www.youtube.com/watch?v=PEZO5V4sYgs
Ενώ εδώ είναι ότι έχει στρωθεί (με το μικρό καρμπυρατέρ)
Συγχωρέστε με για την κίνηση αλλα όλες τις προηγούμενες μέρες είχαν βάλει κατι ζαρντινιέρες στο ΟΑΚΑ και δεν πέρναγε ψυχή απο το παρκιγκ...
Εκείνη τη μέρα είχε παει ενας γύφτος με πορτοκάλια και είχε μετακινήσει τις ζαρντινιέρες με αποτέλεσμα να γίνεται λαικό προσκύνημα απο κοσμο!!! :mad:
http://www.youtube.com/watch?v=O-C25_XkrXM
http://www.youtube.com/watch?v=C9gwbh1QwTg
Μια το φανταρηλίκι, μία η σχολή, με κάνανε να παραμελήσω το projectάκι μου...
Υπολογίζω μέσα στο μήνα (με το που κανει κανα δυο καλές μέρες) να το ξαναπιάσω...
Stay tuned!!!
Ε..... ΟΧΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΡΑΒΟ......! ετσι απλα :a19: αμα εχεις μερακι ωμος κανεις παπαδες καλη συνεχεια
CRAZYMINI
13/01/2012, 21:20
Μπραβο ρε φιλαρακι!!!!!αυτο δεν ειναι ανακατασκευη...ειναι εξ ολοκληρου
κατασκευη!!!!!!!και παλι μπραβο........:wave2: :wave2: :wave2:
FRAGISCOS
13/01/2012, 21:28
Tι να πω....
Ενα μπραβο δε φτανει..
Μπραβο ρε παιδια πολυ καλη δουλεια και με φαντασια..
Οσο για το μερακι πια...:beer:
:a19: :a18: :a23:
Πολλά μπράβο,ωραίο πρότζεκτ,και ξανά μπράβο που τα κάνετε όλα μόνοι σας.
Και πολύ περιεκτική και ουσιαστική παρουσίαση της δουλειάς σας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Κάτι ρεγουλατόρους απο ποδήλατο που είχα στην αποθήκη (είμαι ρακοσυλλέκτης τελικά... Δικιο εχει η μανα μου που μου τα χωνει...:lol: ) και μια τριπλή κλέμα, μας φτιάξαν έναν ρεγουλατόρο αρκετά αξιόλογο θα ελεγα...
και γαμω της μαγκιες!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
Πολύ ωραίοι! :beer:
:a012:
Τo gourouni
14/01/2012, 00:30
Πιστέυω οτι έχουμε να βλέπουμε πολύ καλές δουλειές απο σας....
...απλά μπράβο!
:beer: :beer: :beer:
kppantelis
14/01/2012, 02:15
πολλα συγχαρητηρια,παιδια!εχετε πολυ ταλεντο!!!!!
απλα :a19:
καλη συνεχεια :beer: :beer: :beer:
motomaniac
14/01/2012, 20:02
μπραβο μαγκες! κι εγω οντως καπου το ειχα ξαναδει αυτο το προτζεκτ. η πλακα θα ηταν να ειχατε κολλησει το κομματι με τα νουμερα του σκελετου απο το ντιο στο δικο σας οποτε θα ηταν εν μερει νομιμο για τον δρομο. ;) ειδικα αν εχει φουλ εξοπλισμο... της αρκουδας το ZZR δεν λετε να το πιασετε??
:D
Πολυ ωραιο !!:eyepop:
Ανυπομονω να δω το κουστουμι!!!!!:beer:
kppantelis
14/01/2012, 22:51
Ο Χρηστος ειδε cafe racer look στο mini bike και ενθουσιαστηκε!!! βλεπω το βραδυ να αδιαζει τρια μπουκαλια αφρο στο υποπλαισιο του cb.παλι τριψιμο θα πεσει...:ninja:
tifoso4ever
14/01/2012, 23:17
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΕΥΓΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ...
Πανω που ελεγα οτι οι νεοι δεν ασχολουνται πια με ιδιοκατασκευες!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kppantelis
Ο Χρηστος ειδε cafe racer look στο mini bike και ενθουσιαστηκε!!! βλεπω το βραδυ να αδιαζει τρια μπουκαλια αφρο στο υποπλαισιο του cb.παλι τριψιμο θα πεσει...:ninja:
Με κυκλικες κινησεις :a2: :lol:
universalgr1
20/01/2012, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Πολυ ωραιο !!:eyepop:
Ανυπομονω να δω το κουστουμι!!!!!:beer:
Kι εγώ το ίδιο!!
Πολλά μπράβο παίδες!!! :beer: :beer:
GIXXERAKIAS
20/01/2012, 12:18
Ρέ Τάσο μας γκάβλωσες ρε!!!!:eyepop:
Φοβερό προτζεκτάκι-κατασκευή!Ανυπομονώ να δώ την συνέχεια και να το κάνω και βόλτα όταν τελείωσει!Άλλωστε γείτονες είμαστε πλέον!:D :beer: :beer:
nikos121
22/01/2012, 00:22
οτι καλητερο εχω δει εδω μεσα.μπραβο παληκαρια!
John Steed
23/01/2012, 22:52
:eyepop:
Ό,τι και να πω είναι λίγο!
Καλή συνέχεια! :beer:
gourouni
05/02/2013, 16:47
Τελειωμενο θα το δούμε...δεν έιναι σωστό να μας έχετε αφήσει τόσο καιρο να περιμένουμε...
:p :beer::beer::beer:
HONDA 9903
05/02/2013, 18:39
μπραβο πολη καλη δουλεια και ομορφο:beer: