View Full Version : Μotogr-GP rider
BLACKGAS
13/01/2012, 21:06
Μετά από μια μεγάλη καφενό-κουβέντα με φίλο σήμερα και θυμούμενος αυτή το θρεντάκι από τον 7gibernau:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=124884&perpage=15&pagenumber=1
σκέφτηκα γιατί να μην επιλέξουμε εμείς τον Μotogr-GP rider της χρονιάς?
Επιλογές οι παρακάτω:
1. Alvaro Bautista
2. Andrea Dovizioso
3. Colin Edwards
4. Nicky Hayden
5. Jorge Lorenzo
6. Dani Pedrosa
7. Valentino Rossi
8. Marco Simoncelli
9. Ben Spies
10. Casey Stoner
edit: 11. Loris Capirossi
Αλφαβητικά για να μην έχουμε γκρίνιες και ... βουαλά
kerasaki
13/01/2012, 21:12
Για μενα ο Marco ηταν ο αναβατης που ταρακουνησε ολο το motogp, δεν αναφερομαι στον αδικο χαμο του αλλα στον τροπο που οδηγουσε και εκανε καποιους 'πρωτοκλασατους' να τρεξουν να διαμαρτυρηθουν για επικινδυνη οδηγηση κτλ.
+1 για Marco
Υ.Γ.: poll δεν μπορούμε να βάλουμε ε;
giannis21
13/01/2012, 21:18
7. Valentino Rossi :beer: :beer:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρα τωρα..
1. Marco Simoncelli-Γιατι ετσι.
2. Casey Stoner-Γιατι απλα ηταν ταχυτατος παντου.Α, ναι..πηρε και το πρωταθλημα
3. Alvaro Bautista-Γιατι εκανε πολυ καλη προσπαθεια πανω σε μια μοτο που δεν ειχε την εξελιξη των υπολοιπων εργοστασιακων
4. Ben Spies-Γιατι στην πρωτη του χρονια ανεβηκε στο ψηλοτερο σκαλι!
BLACKGAS
13/01/2012, 21:19
Εγώ θα ψ(ω)φήσω Stoner γιατί γουστάρω τους αχώνευτους.
Δυστυχώς poll δεν μπόρεσα να βάλω. Αν το έχει κάποιος mod και μπορεί να το μεταφέρει, θα ήταν καλύτερα.
AUFGEBRACHT
13/01/2012, 21:25
O Capirex γιατί λείπει από τη λίστα;
BLACKGAS
13/01/2012, 21:29
Γιατί δεν πίστευα ότι κάποιος θα τον ψηφίσει!
:smokin:
Cpt. Haddock
13/01/2012, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Εγώ θα ψ(ω)φήσω Stoner γιατί γουστάρω τους αχώνευτους.
Δυστυχώς poll δεν μπόρεσα να βάλω. Αν το έχει κάποιος mod και μπορεί να το μεταφέρει, θα ήταν καλύτερα.
Ανοιγοντας νεο θρεντ, κατω σου δινει τη δυνατοτητα δημιουργιας δημοσκόπησης. Ξαναφτιαξτο αν θες να εχει και πολ :beer:
BLACKGAS
13/01/2012, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ανοιγοντας νεο θρεντ, κατω σου δινει τη δυνατοτητα δημιουργιας δημοσκόπησης. Ξαναφτιαξτο αν θες να εχει και πολ :beer:
Το έψαξα αρκετά καθώς το διάβασα στις faq ότι έχει επιλογή για δημοσκόπηση. Δυστηχώς δεν κατάφερα να το βρω. Δεν ξέρω αν φταίει κάποια επιλογή ασφαλείας στοπν Η/Υ μου αλλά δεν νομίζω. Αν μπορεί κάποιος να το κάνει ας το ανοίξει ξανά και ας διαγραφεί το δικό μου.
;)
Πόσο καιρό έχεις ν ανοίξεις καινούριο Thread ρε άνθρωπΑ που όλο σπαμάρεις αριστερά και δεξία; :evil: :smokin:
Και έτσι κι αλλιώς είσαι και μοντ οπότε λογικό είναι να το βλέπεις εσύ :alien:
nikos_abel
13/01/2012, 21:57
Μπύρες, ρακές, καφέδες, ΜΕ stanwell με Gawith Hoggart sweet peach κερασμένες αλλά....
ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ POL!!!!!!!
244335
Cpt. Haddock
13/01/2012, 22:10
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=125195
Ψηφιστε εκει και κλειδώνω το παρον
:beer: