PDA

View Full Version : Sony psp (ασχετο)

ktm640lc4
08/09/2005, 09:24
Το εχει παρει κανεις απο σας αυτο το θαυματακι?

Ξερετε αν εχει ελλειψη η αγορα?

Ειναι λιγο ασχετο αλλα δεν ηξερα σε ποια κατηγορια παει. Αν θετε σβηστε το.

toyota
08/09/2005, 09:52
Το έχω από 1η Σεπτ. Παλύ καλό αλλά ακριβά παιχνίδια (50-55-60 ευρώ).Δοκίμασε να πάρεις τηλ στα oneway πειραια.Από κει το πήρα εγώ και είχε καμιά 10ρια ακόμα.

ktm640lc4
08/09/2005, 10:40
Ok μολις αγοραστηκε το μικρο θαυμα.

Το αποεμα θα το εχω στο χερι.

Τρελαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.

:beer: :lol: :sun: :sun: :winka:

n1k3man
08/09/2005, 10:41
το καινουριο ποτε ερχεται ρε παιδες ξερετε?

Rezeguet
08/09/2005, 10:57
poly koryfaio egraleio kai malista ama pareis skliro disko-memory stick mexri 1 GB tote mporeis na paikseis ola ta paixnidia kai tis tainies tsampa katevazontas apo to internet (dokimasmeno) . Apla i timi toy einai ligo tsimpimeni kai kaiei ta pixel oan patas to [] giayto den toxo parei akoma

toyota
08/09/2005, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
poly koryfaio egraleio kai malista ama pareis skliro disko-memory stick mexri 1 GB tote mporeis na paikseis ola ta paixnidia kai tis tainies tsampa katevazontas apo to internet (dokimasmeno) . Apla i timi toy einai ligo tsimpimeni kai kaiei ta pixel oan patas to [] giayto den toxo parei akoma

Όταν λες όλα τα παιχνίδια να υποθέσω οτι εννοείς τα παιχνίδια gamebay,nintendo κτλ. γιατι τα κανονικά παιχνίδια για psp δεν κυκλοφορούν σπασμένα.Ή κάνω λάθος;

Και τί εννοείς οτι καίγονται τα pixels;Πως καίγονται;

toyota
08/09/2005, 11:14
Δείτε τώρα και αυτό

http://www.psphome.com/sony-psp/174/psp-tv-tuner-news.html

toyota
08/09/2005, 11:25
Κάνε signup και θα σου στείλουν στο spiderman2 δωρεαν.

http://www.yourpsp.com/psp/psp.html#locale=en_eu&section=registration&setlocale=true

toyota
08/09/2005, 11:29
Παιχνίδια και άλλα

http://psp-news.dcemu.co.uk/

ktm640lc4
08/09/2005, 11:34

Γιατι το κανει αυτο????????????? Πρωτη φορα το ακουω(βλεπω).
ΣΟβαρα μιλας???????

spec
08/09/2005, 11:56

Ναι μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά μόνο αν έχεις το πρώτο version. Αυτό είχε ένα "bug" στο firmware που του επέτρεπε να παίζει τα παιχνίδια από το memory stick. Στο επόμενο version η Sony το "έφτιαξε".

Για PSP, περιφερειακά, παιχνίδια ή οποιαδήποτε άλλη κονσόλα ρίχτε μια ματιά στη σελίδα μου ( δεν θέλω να κάνω διαφήμιση εδώ, απλά να βοηθήσω ). http://www.frontshop.com/store/

Όσον αφορά τα καμένα pixels, πατώντας τα [], δεν έχω ακούσει τίποτα... ούτε μου έχει έρθει κανένα πίσω με τέτοιο πρόβλημα στα εκατοντάδες που έχω πουλήσει ήδη.
Φυσικά είναι δυνατόν να έχει 1-2 καμένα pixels από την "μάνα" του.

toyota
08/09/2005, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από spec
Ναι μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά μόνο αν έχεις το πρώτο version. Αυτό είχε ένα "bug" στο firmware που του επέτρεπε να παίζει τα παιχνίδια από το memory stick. Στο επόμενο version η Sony το "έφτιαξε".

Για PSP, περιφερειακά, παιχνίδια ή οποιαδήποτε άλλη κονσόλα ρίχτε μια ματιά στη σελίδα μου ( δεν θέλω να κάνω διαφήμιση εδώ, απλά να βοηθήσω ). http://www.frontshop.com/store/

Όσον αφορά τα καμένα pixels, πατώντας τα [], δεν έχω ακούσει τίποτα... ούτε μου έχει έρθει κανένα πίσω με τέτοιο πρόβλημα στα εκατοντάδες που έχω πουλήσει ήδη.
Φυσικά είναι δυνατόν να έχει 1-2 καμένα pixels από την "μάνα" του.

Ρε παιδιά μιλάτε για παιχνίδια που βγήκαν για το psp πχ ridge racer;Το δικό μου έχει 1.52 ver και έχει βγει downgrade σε 1.50 που είχε το "bug" όπως λες.Άλλα δεν έχω ακούσει οτι παίζει απ΄το memory stick τα κανονικά παιχνίδια του psp.Για explain λίγο.

Άσχετο,μόλις πήρα το F1 και το MidnightClub Dub.Θα τα δω το απόγευμα και θα πω εντυπώσεις.

Rezeguet
08/09/2005, 16:24
για τα καμμενα πιξελ εχω ακουσει αποο αλλους κατοχους οτι επειδη το κουμπι [] ειναι διπλα στην οθονη και την επηρεαζει θερμικα με αποτελεσμα να καιγονται πιξελ. Ειχε και στο ινετρεντ και στις ειδησεις διαφορα περιστατικα προμοια αλλα αν το φτιαξανε στην καιονυργια εκδοση δεν το ξερω.

Για τα παιχνιδια και βιντεο εχω δει στο ιντερνετ σχεδον ολα τα παιχνιδια του psp για download συν τις ταινιες που στις οδηγιες τους ελεγε να το φορτωσεις στη μνημη και να κανεις 1-2 κολπακια για να το παιξει. Ειπα επιβεβαιωμενο επειδη 2-3 φιλοι το αγορασαν το συγκεκριμενο και φορτωνουν τα παιχνιδια απο το ιντερνετ. Μου φαινεται χρησημοποιουν την δυνατοτητα του psp να φορτωνει παιχνιδια multiplayer απο αλλα psp για να παιξεις με 1 σιντι σε 4 κονσολες το ιδιο παιχνιδι και κανουν κατι παρομοιο. Παντως για τις ταινιες ειναι 100% σιγουρο και δουλευει αρκετα ευκολα μεσω usb στο stick και μετα απλα το διαβαζεις

:wave2:

makis206
19/12/2005, 11:59
Ρε παίδες, ξαναβγάζω το θέμα PSP στην επιφάνεια για να ακούσω καμμιά νεότερη γνώμη γι'αυτό το διαολάκι που μου πήρε τα μυαλά και πάει πρόσω ολοταχώς να μου πάρει και το Χριστουγεννιάτικο δώρο.:D

Είμαι στην τσίτα να πάω να το πάρω αφού είναι απο τα γκαντζετάκια που με τρέλαναν με την πρώτη ματιά.

Έχουμε κάτι νεότερο; Αξίζει τελικά η αγορά του ή καλύτερα να πάω να πάρω καμμιά 10αριά παιχνίδια για το pc του σπιτιού;

Thanks !

:beer:

toyota
19/12/2005, 12:10
Λοιπόν,όταν αποφασίσεις να το πάρεις,πρόσεξε να βρείς ένα με ver. 2.0
Τώρα νομίζω κυκλοφορεί η ver 2.01 για την οποία δεν έχει βγει downgrade.Οπότε 8α ανγκάζεσαι να αγοράζεις ότι παιχνίδι θες να παίξεις.Κατά τη γνώμη μου αξίζει το giga pack αλλά δε ξέρω τι ver. έχει.

makis206
19/12/2005, 12:15
Την version για να την δω πρέπει να το ανοίξω να δουλέψει ή την γράφει κάπου στο κουτί;

Άν και φαντάζομαι οτι ισχύει το πρώτο...:rolleyes:

toyota
19/12/2005, 13:04
Νομιζω οτι πρέπει να ανοιχτεί.:( :(

makis206
19/12/2005, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Νομιζω οτι πρέπει να ανοιχτεί.:( :(

Θα δώ τι και πώς θα το κάνω. Έτσι κι αλλιώς σκοπεύω για αρχή να αγοράσω ένα δυο παιχνιδάκια οπότε μικρό φαντάζομαι το κακό.:winka:

Νά'σαι καλά για την πληροφορία φίλε μου !:)

:beer: :beer:

ktm640lc4
19/12/2005, 13:22
Οχι απλα αξιζει, αλλα θα παθεις πλακα με αυτα που κανει.

Κοιτα να εχει βερ. 2.00, νομιζω το γραφει πανω στο κουτι.

Αν τα καταφερεις ποσταρε ξανα να τα πουμε :)

Oxi το κακο ειναι μεγαλο. Βρες εναν τροπο να δεις αν ειναι βερ 2.00
Τα παιχνιδια πεζουν και απο καρτα με αυτο το βερ.

makis206
19/12/2005, 13:25
Δηλαδή -άν κατάλαβα καλά- άν το PSP έχει τη version 2.00 υπάρχει δυνατότητα για download παιχνιδιών απο το net;

makis206
19/12/2005, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Oxi το κακο ειναι μεγαλο. Βρες εναν τροπο να δεις αν ειναι βερ 2.00 Τα παιχνιδια πεζουν και απο καρτα με αυτο το βερ.

Όταν λές "κάρτα"; :confused:

Sorry που είμαι λίγο σκράπας αλλά δεν το έχω πιάσει κάν στα χέρια μου αυτό το μαραφέτι και μου φαίνονται λίγο κινέζικα αυτά με τις κάρτες...

:beer: :beer: :beer:

ktm640lc4
19/12/2005, 13:48
Λοιπον:

Παιχνιδια απο νετ κατεβαζεις και τωρα, αλλα δεν θα παιζουν γιατι η βερ πρεπει να ειναι 2.00 και οχι 2.01 ή κατι μεγαλυτερο. Τα παιχνιδια απο το pc σου και μετα στο psp.

Η καρτα ειναι αυτη που παιρνει το psp στο αριστερο του μερος που σου επιτρεπει να βαλεις τραγουδια φωτογραφιες και βιντεο για να ακους βλεπεις και λοιπα......

Γνωμη μου αν παρεις καρτα γιατι αυτη που εχει μεσα ειναι 32 mb να παρεις τουλαχιστον 2gb.

Επειδη ειναι περιεργη η κουβεντα ελπιζω να καταλαβες περιπου, αν οχι ξαναποσταρε.

makis206
19/12/2005, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όταν λές "κάρτα"; :confused:

Άαααα μάλλον πως εννοείς το memory stick της Sony... :p

makis206
19/12/2005, 13:50
Λοιπον:
Παιχνιδια απο νετ κατεβαζεις και τωρα, αλλα δεν θα παιζουν γιατι η βερ πρεπει να ειναι 2.00 και οχι 2.01 ή κατι μεγαλυτερο.
Η καρτα ειναι αυτη που παιρνει το psp στο αριστερο του μερος που σου επιτρεπει να βαλεις τραγουδια φωτογραφιες και βιντεο για να ακους βλεπεις και λοιπα......
Γνωμη μου αν παρεις καρτα γιατι αυτη που εχει μεσα ειναι 32 mb να παρεις τουλαχιστον 2gb.
Επειδη ειναι περιεργη η κουβεντα ελπιζω να καταλαβες περιπου, αν οχι ξαναποσταρε.

Κατάλαβα απόλυτα κι ευχαριστώ για τη λεπτομερή εξήγηση! :beer:

Τελευταία ερώτηση. Ξέρουμε πόσο περίπου κοστίζει η κάρτα των 2 γίγα;

toyota
19/12/2005, 14:09
Κάπου είδα οτι πουλιέται τώρα το giga pack με κάρτα 1gb και τιμή στα 300 ευρώ (η μνήμη μόνο κοστίζει 100-120 ευρώ).

Με την βερ. 2.00 ΔΕΝ μπορείς να παίξεις παιχνίδια απ'το memory stick.Πρέπει πρώτα να το κάνεις downgrade σε 1.50.

Αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ (αν διαβάσεις όλες τις σελίδες).

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=57988&page=1&pp=20

makis206
19/12/2005, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Κάπου είδα οτι πουλιέται τώρα το giga pack με κάρτα 1gb και τιμή στα 300 ευρώ (η μνήμη μόνο κοστίζει 100-120 ευρώ).
Με την βερ. 2.00 ΔΕΝ μπορείς να παίξεις παιχνίδια απ'το memory stick.Πρέπει πρώτα να το κάνεις downgrade σε 1.50.
Αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ (αν διαβάσεις όλες τις σελίδες).
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=57988&page=1&pp=20

Τhanks again !:beer: :beer: :beer:

ktm640lc4
19/12/2005, 14:32

nikos force
19/12/2005, 14:52
λοιπον ...κανεις down grade se version 1.50 περνας ενα προγραμματακι στη μεμορι το fastloader το οποιο το εχεις μονιμα μεσα στην καρτα και μετα περνας στη καρτα οποιο παιχνιδι θες,η καρτα 1γιγα κανει 110 ευρω περιπου και η 2 γιγα γυρω στα 200.αν ομως το κανεις 1.50 βερσιον το εργαλειο δε μπορεις ουτε μουσικη ουτε γνησια παιχνιδια να παιξεις και ξαναχρειαζεται αναβαθμιση. εχουν παρατηρηθει και περιπτωσεις κρασαρισματος της κονσολας που παιζουν κοπιαρισμενα παιχνιδια και μετα το μηχανημα να ειναι για πεταμα γιατι δε σε καλυπτει κανεις.παντως ΓΑΜΑ@Ι

ktm640lc4
19/12/2005, 15:00
Μουσικη μπορεις να παιξεις κανονικα, υπαρχει προγραμμα που κοροιδευει το μηχανακι και νομιζει οτι εχει firm 2.00 και παιζει κανονικοτατα αλλα οχι ολα τα παιχνιδια. Το gta liberty stories δεν το παιζει για παραδειγμα.

Υπαρχει μαγαζι που πουλαει την 2gb 130 εβρα.

Ελπιζω να καταλαβαινεις η συζητηση ειναι λιγο παρανομη.

:lol:

nikos force
19/12/2005, 15:04
ΧΙΧΙΧΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΣΟΥΝ

makis206
19/12/2005, 18:34
Version 2.00 !

Καλά το καλάβατε, το πήρα το διαολάκι κι αποτρελάθηκα με την οθόνη του !

Πήρα και το WRC και θα το ξεσκίσω το Impreza απόψε.

:smokin: :smokin: :smokin:

toyota
20/12/2005, 07:37
Καλορίζικο και ... καλόπαιχτο.Εγώ έχω το NFS Rivals,το F1,το Fired Up και το Midnight Club Dub.

Όταν βαρεθείς το WRC στείλε pm για ανταλλαγή.

makis206
20/12/2005, 08:09
Ευχαριστώ !:beer: :beer:

Καλή η ιδέα για την ανταλλαγή των παιχνιδιών αλλά είναι λίγο δύσκολο ρε γαμώτο για μένα γιατί βρίσκομαι στα Χανιά. :bawl:

Σκέφτομαι να πάω να πάρω και το Metal Gear σήμερα, άν το αποφασίσω θα σας πώ εντυπώσεις.

ktm640lc4
20/12/2005, 08:48
Λοιπον το metal gear ειναι παιχνιδι με καρτες και turn base συστημα.

Μην περιμενεις να ειναι σαν το metal gear για pc ή καποια αλλη κονσολα.

Εμενα προσωπικα μου αρεσει γιατι ειναι στρατηγικης, αν δεν υπολογισεις σωστα και χρησιμοποιησεις καποια καρτα λαθος την πατησες.

Αν θες παιχνιδι με action stealth και λοιπα παρε το SOCOM, γαμαμαει λεμε. ΠΟλυ καλο.

Επαθες πλακα με το trailer του spiderman οπως εγω?????
Εγω αυτο ειδα και το αγορασα αφου εμεινα με ανοιχτο το στομα καμια ωρα μεχρι να συνελθω απο την οθοναρα του.

makis206
20/12/2005, 08:57
Επαθες πλακα με το trailer του spiderman οπως εγω?????
Εγω αυτο ειδα και το αγορασα αφου εμεινα με ανοιχτο το στομα καμια ωρα μεχρι να συνελθω απο την οθοναρα του.

Καλά, μόλις το είδα έμεινα εντελώς :a31: !

Η καλύτερη τηλεόραση που πέρασε ποτέ απο το βλέμμα μου λέμε.

Τρομερή ευκρίνεια και ανάλυση, άντε να βλέπουμε και κανένα ταινιάκι σιγά σιγά στο μαραφέτι.!

Μια ερώτηξις ρε παίδες μόνο. Ο ήχος είναι τόσο χαμηλός με τα ακουστικά σε όλους μας ή μόνο σε μένα;:confused:

Ευχαριστώ για την πληροφορία για το Metal Gear, με γλύτωσες απο κάτι που θα χτυπούσα στο κεφάλι μου! Θα πάω να δώ το Socom.:winka:

lantz
28/12/2005, 13:00
Γειά ρίξτε και μία ματιά εδώ...

http://www.lik-sang.com/news.php?artc=3707

makis206
28/12/2005, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Γειά ρίξτε και μία ματιά εδώ...
http://www.lik-sang.com/news.php?artc=3707

Κατεχωρήθη στα Αγαπημένα. Θένξ!

ktm640lc4
28/12/2005, 15:15
Δεν ειπα οτι ειναι μουφα το metal gear απλα απο οτι καταλαβα δεν ειναι του γουστου σου. :)

Τα ακουστικά ειναι χαμηλα για να εναρμονιζονται με τους κανονες της ευρωπαικης ενωσης για τον ηχο.

Αν παρεις ενα αλλο ζευγαρι ακουστικά θα παθεις πλακα απο τον ηχο. Οσο για τα δικα του ηχεια ναι ειναι χαμηλα αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα, παρα μονο ισως αν το συνδεσεις με ενα στερεοφωνικο.

Για την μπαταρια μην βιαστεις. Ασε να δουμε τι κανει πρωτα, να τεσταριστει εδω Ελλαδα και μετα βλεπουμε, γιατι εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αργος και ζεσταινεται ευκολα. Η καρτα ειναι πολυ πιο γρηγορη. 2gb καρτα 130 εβρο. Μια χαρα.

Περιμενε λιγο και θα δεις τι θα βγει για το μικρο θαυμα της sony. Υπομονη.

Ελπιζω να βοηθησα, οτι αλλο θες ρωτα.

makis206
29/12/2005, 07:38
Αν παρεις ενα αλλο ζευγαρι ακουστικά θα παθεις πλακα απο τον ηχο....
...Ελπιζω να βοηθησα, οτι αλλο θες ρωτα.

Ναι, δοκίμασα τα ακουστικά του diskman μου και την είδα τη διαφορά!:winka:

Όσο για τις δυνατότητές του έχω ξεκινήσει ήδη να τις αναγνωρίζω αφού πήρα και την πρώτη Memory Card του 1GB και την γέμισα με βιντεάκια και εικόνες απ'το official site του PSP, συν φωτό και τραγούδια απ'το pc μου. Ένα ταινιάκι μου μένει να δω εκεί μέσα και για φτάσω στο άκρο των δυνατοτήτων του, να κάνω και μια σύνδεση στο Web !

Προς το παρόν δεν χρειάζομαι έξτρα μνήμη και μπαταρία.

Και να είσαι σίγουρος πως βοήθησες αρκετά!