View Full Version : ερώτηση
καλησπερα σε ολους θελω να αγωρασω και εγω μια μοτο γουσταρω βολτα το αυτο δεν σου δινει την αισθηση που σου δινει η μοτο ειμαι 30 και ειμαι απειρος οσο αφορα τη μοτο να παρω; μου αρεσει το transalp ποια ειναι η γνωμη σας ;
οταν λες απειρος?? δεν εχεις καβαλησει ουτε παπι?? σε αυτη τη περιπτωση ξεκινα με ενα 250αρι
και σε κανα χρονο χτυπα το τρανσαλπ, το οποιο μια χαρα ειναι για πρωταρη αναβατη! και αξιοπιστο!!
skylaros
16/01/2012, 23:08
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=125057
:D
απειρος οσο αφορα τη μοτο να παρω;πιστευω οτι το translap ειναι ενα αξιοπιστο και οικονομικο μοτο και εχει πολυ καλη συμπεριφορα στο δρομο .ποια η γνωμη για το kavasaki το versys.ευχαριστω εκ το προτερων.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kpap
απειρος οσο αφορα τη μοτο να παρω;πιστευω οτι το translap ειναι ενα αξιοπιστο και οικονομικο μοτο και εχει πολυ καλη συμπεριφορα στο δρομο .ποια η γνωμη για το kavasaki το versys.ευχαριστω εκ το προτερων.
Πάρα πολύ καλό το versys, οικονομικό, αξιόπιστο και με ωραίο κινητήρα αλλά χάνεις πολύ στην μεταπώληση. Αυτό το τελευταίο μπορείς να το εκμεταλλευτείς αγοράζοντας μεταχειρισμένο. Αν πάρεις μεταχειρισμένο προσοχή στην πίσω ανάρτηση για διαρροές λαδιού. Ενώ η εμπρός είναι αρκετά καλή η πίσω έχει τα θεματάκια της.
Το τρανσαλπάκι είναι αρκετά καλό και με καλή μεταπώληση αλλά δεν έχει αυτό το κάτι και ίσως το βαρεθείς εύκολα.
Δε μας λες για τι χρήση το θέλεις, τι απαιτήσεις έχεις κτλ.
Θέλεις δύναμη?
Ευελιξία?
Οικονομία?
Μεταχειρισμένο?
Καινούριο?
Για την πόλη?
Ταξίδια?
το μοτο το θελω για γενικη χρηση και μεσα στην πολη και για καμια εκδρομουλα,μεταχειρισμενο γιατι καινουργιο δεν μπωρο τωρα για δυναμη δεν εχω καποια προτιμηση και να ειναι οικονομικο.κοιτα εχω ενα αυτο 1000cc αλλα την αισθηση που σου δινει η μοτο δεν συγκρινετε και λογο με ολα αυτα που συμβαινουν θελω να αγορασω μοτο δεν ξερω αν σε βοηθαω αρκετα.
webassasin
19/01/2012, 19:50
ωχ..
αυτα ειναι thread..
ρωτα τον katath, ξερει αυτος.
nikos_abel
19/01/2012, 21:02
Χμμμμ, αφού στα είπε ο Μπαν - Όπτικος, εμείς περιττεύουμε.
Λοιπόν. Αν και όλοι θα σου πούνε για κανά 250ρι για αρχή και θα έχουν και δίκιο, εγώ αρκετά γεροντότερος από σένα
παρασύρθηκα από συνθήκες και ξεκίνησα με αυτό που θα δεις αν κάνεις κλικ στην υπογραφή μου.
Ομολογώ ότι αν και τώρα έχω πάρει απόφαση να πάρω μηχανή, δε θεωρώ ότι η επιλογή μου τελικά ήταν
λάθος, δεδομένου ότι κατάφερα να έχω το μυαλό μέσα στο κεφάλι μου και την έχω σκαπουλάρει με χαζοχτυπήματα μόνο.
Διάβασε τα νήματα εδώ μέσα, μελέτησε τα και πάρε κάτι λιγότερο επιθετικό και γρήγορο από αυτό που πιστεύεις ότι μπορείς να διαχειριστείς.
Και μην πάρεις αψήφιστα τα περί εξοπλισμού που θα διαβάσεις εδώ και θα σου φαίνονται υπερβολικά, με το καιρό
θα διαπιστώσεις πόσο δίκιο έχουν, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις.
Και μετά, χτύπα και το 2ο λίνκ που έχω στην υπογραφή μου, και κάπου εκεί θα διαβάσεις με χιουμοριστικό
τρόπο τα δικά μου λάθη.
Καλώς όρισες και καλή επιλογή.
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
ωχ..
αυτα ειναι thread..
ρωτα τον katath, ξερει αυτος.
Γιατί ρε Web, τι έχει το θρεντάκι?
Νικόλα αν κατάλαβα καλά δεν είναι η πρώτη του μηχανή, απλά δεν γνωρίζει τα μοντέλα που είναι στην αγορά.
Κpap και οι δύο μηχανές είναι φτιαγμένες για πολύ περισσότερα απ' αυτό που θέλεις. Το Versys είναι λίγο πιο οικονομικό αλλά η διαφορά είναι πολυ μικρή. Επίσης έχει πιο σπιρτόζικο κινητήρα ενώ το τρανσαλπ έχει πολύ πιο ομαλή απόδοση.
Αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία το τρανς θα σε βολέψει ευκολότερα στην αρχή αλλά το Versys θα το βαρεθείς δυσκολότερα.
Κανένα δεν έχει κάτι εξεζητημένο από περιφερειακά.
Και τα δύο είναι αρκετά χρόνια στην αγορά και έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους και τις αδυναμίες τους.
Πιο ακριβά θα πάρεις το honda αλλά θα το πουλήσεις και ακριβότερα. (εξαρτάται και το μοντέλο).
Πιστεύω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις μια βόλτα και με τα δύο και να πάρεις αυτό που θα σου αρέσει περισσότερο.
Μην το ψάξεις τόσο στο πιο είναι καλύτερο. Να δώσεις περισσότερο βάση στο πιο θα είναι στην καλύτερη κατάσταση.
welcome!
με ποσα χρηματα ψαχνεις?
πρωτο μηχανακι ειναι?
μην παρεις τρανσαλπ:evil: :wave2:
taisteal
20/01/2012, 15:25
το τρανζλαπ δεν το λες και οικονομικο....το 650 εννοω.βενζινοπνιχτης...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
το τρανζλαπ δεν το λες και οικονομικο....το 650 εννοω.βενζινοπνιχτης...
Έχεις δίκιο. Το 700 είχα στο μυαλό μου όταν το έγραφα. :)
ghostkon
20/01/2012, 18:51
παρε ενα kawasaki kle 500 που θα το βρεις πολυ φθηνα, ειναι και αρκετα οικονομικο σε βενζινη, και δεν μασαει και σε λογικες εξορμησεις...
μεσα στην πολη θα σε βολεψει παρα πολυ, δεν εχει γκαζι που θα σε τρομαξει αλλα ουτε ειναι και ψοφιμι για να σου σπασει τα νευρα...
και οταν με το καλο το συνηθισεις και αποκτησεις και μια Α εμπειρια μαζι του, τοτε σχετικα κατασταλαγμενος, κοιταζεις για κατι αλλο...
για πρωτο μηχανακι εγω σου προτεινω αυτο...