PDA

View Full Version : Οδικη και προσωπική βοήθεια οδηγού

Lioulios
19/01/2012, 10:17
Πήγα εχθές για μία δουλειά και το είδα .

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Με 36 Ε σε όλα τα οχήματα (όποιο δηλ και αν οδηγάς ) ...μέχρι 5 νομίζω μου είπαν .

Ένα νέο πρόγραμμα προσωπικής και οδικής βοήθειας προσφέρει η Post Insurance, στους πελάτες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των ΕΛΤΑ.

Με το νέο πρόγραμμα «POST ΒΟΗΘΕΙΑ», παρέχονται πολύτιμες υπηρεσίες βοηθείας στον οδηγό για οποιοδήποτε όχημα αυτός οδηγεί, ώστε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να του προκύψει.

Το νέο πρόγραμμα, το οποίο διατίθεται σε συνεργασία με την Interamerican, εξασφαλίζει στον ασφαλισμένο οδηγό ένα συνδυασμό υπηρεσιών:

* Οδικής Βοήθειας (επί τόπου επισκευή, ρυμούλκηση κλπ) και υπηρεσιών

* Προσωπικής Βοήθειας (ιατρικές συμβουλές, μεταφορά με ασθενοφόρο κλπ) 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, παντού στην Ελλάδα, μόνο με €36 το εξάμηνο.

Προστασία για όλα τα αυτοκίνητα

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα συνδυάζει την Οδική με την Προσωπική Βοήθεια, ενώ καλύπτει απόλυτα τον ασφαλισμένο οδηγό, για οποιοδήποτε όχημα και αν οδηγεί:

• ΙΧ αυτοκίνητο
• Μηχανή
• ΙΧ Φορτηγό έως 3,5 τόνους
• Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο οδηγός να διαθέτει για το όχημα τη νόμιμη άδεια οδήγησης

http://www.moneyonline.gr/site/article/1412/tt-prosopiki-ke-odiki-voithia-me-36-to-6mino

...Στο φλάιερ δείχνει πως αν πάθεις κάτι ,έρχονται με βστρωμ και σε σώζουν ... Σίγουρο δηλ .

guzzistas
19/01/2012, 10:29
Ασφαλίζει τον οδηγό δηλαδή, όχι το όχημα.

Καλό φαίνεται, ξέρω μερικούς που θα το χρειαστούν....

;)

mikes
19/01/2012, 10:33
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

εμενα που εχω 3 οχηματα δλδ με συμφερει... για να παω απο το ταχυδρομειο μια βολτα....

balakia
19/01/2012, 10:54
ε οχι και οποιοδηποτε οχημα!δηλαδη απο 3,5 τονους και πανω στο πηγαδι κατουρανε!!!

guzzistas
19/01/2012, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από balakia
ε οχι και οποιοδηποτε οχημα!δηλαδη απο 3,5 τονους και πανω στο πηγαδι κατουρανε!!!

ΩΧ... θα έχω πρόβλημα με το Guzzi...

:lol: :lol: :lol: :lol:

chr1s_86
19/01/2012, 21:56
Σαν ADAC δηλαδή;

Aggelos_SV
25/04/2012, 21:28
Έχει κανείς εμπειρία από αυτό το πρόγραμμα???

Αν είναι σαν ADAC το ξεκινάω αύριο το πρωί!!!! (μιας και η τρόμπα βενζίνης βγήκε οφ και το μηχανάκι δεν κουνιέται :sick: )

spyrakos35
25/04/2012, 22:03
συγνώμη ρε παίδες....

36 το εξάμηνο δηλ 72 το χρόνο.....

δείτε τι δινει η adac με κατιτίς (13 αν θυμάμαι καλά) παραπάνω.......

Viper4
25/04/2012, 23:20
H ADAC είναι ανώτερη παιδιά και με παρεμφερή τιμή!

Ichigo
25/04/2012, 23:48
Κάτι τέτοιο όσον αφορά το σκέλος της ιατρικής κάλυψης ισχύει σε συμβόλαια Interamerican (εκτός του ANYTIME νομίζω). Δείτε τους όρους όσοι έχετε Interamerican όπως αυτοί τροποποιήθηκαν τον Ιούνιο του 08 στη σελίδα 28 ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ --> τμήμα 09 ;)

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι σε καλύπτει σε απόσταση μεγαλύτερη των 30χμ από τον μόνιμο τόπο διαμονής σου :(

Aggelos_SV
26/04/2012, 09:44
Κάτι τέτοιο όσον αφορά το σκέλος της ιατρικής κάλυψης ισχύει σε συμβόλαια Interamerican (εκτός του ANYTIME νομίζω). Δείτε τους όρους όσοι έχετε Interamerican όπως αυτοί τροποποιήθηκαν τον Ιούνιο του 08 στη σελίδα 28 ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ --> τμήμα 09 ;)

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι σε καλύπτει σε απόσταση μεγαλύτερη των 30χμ από τον μόνιμο τόπο διαμονής σου :(

Επειδή ίσως γίνει κάποια παρανόηση...

Η κάλυψη βλάβης-ατυχήματος,για την POST βοήθεια, ισχύει από τα 0 χλμ μακρυά από τον τόπο διαμονής σου.

Μάλλον αναφέρεσαι στο πρόγραμμα της Interamerican

Ichigo
26/04/2012, 10:02
Επειδή ίσως γίνει κάποια παρανόηση...

Η κάλυψη βλάβης-ατυχήματος,για την POST βοήθεια, ισχύει από τα 0 χλμ μακρυά από τον τόπο διαμονής σου.

Μάλλον αναφέρεσαι στο πρόγραμμα της Interamerican

Για την ακρίβεια στα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου της Interamerican αναφέρομαι :a013: