View Full Version : ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΕΡ
coyote-parga
20/01/2012, 17:17
Μπαινει μοτερ απο cbr600rr-cbr600f σε crf450x του2006;;;
Μπορει ναειναι τρελλο αλλα θελω να το ψαξω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από coyote-parga
Πετάει ο γάιδαρος? :winka:
http://www.ksrc-au.com/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=25232
244931
αν θες σων και καλα καλα να το κανεις σουζουκι,βαλε και μοτερ απο gsxr:rolleyes:
:lol: :lol: :lol:
coyote-parga
20/01/2012, 18:47
πολυ ομορφο:eek:
αυτο που θελω ομως ειναι να μπει το μοτερ στο πλαισιο του crfx...
το ξερω θα ειναι απαραιτητες συγκολλησεις,καλιμπρα και αλλα πολλα,αλλα πιστευω οτι θα αξιζει τον κοπο:wacko:
Μικρή Λουλού
23/01/2012, 14:53
πολυ ομορφο:eek:
αυτο που θελω ομως ειναι να μπει το μοτερ στο πλαισιο του crfx...
το ξερω θα ειναι απαραιτητες συγκολλησεις,καλιμπρα και αλλα πολλα,αλλα πιστευω οτι θα αξιζει τον κοπο:wacko:
αν θες σωνει και καλα να το βαλεις,και σε Νταξακι μπαινει με λιγη υπομονη και σαλιο.
αλλα ερμηνευσε μου αυτο το "πιστευω οτι θα αξιζει τον κοπο" σε τι αναφερεται γιατι εχω κολλησει τελειως!!!
ωχ! αρχιζω να μην την παλευω !!:uplate: :uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
αν θες σωνει και καλα να το βαλεις,και σε Νταξακι μπαινει με λιγη υπομονη και σαλιο.
αλλα ερμηνευσε μου αυτο το "πιστευω οτι θα αξιζει τον κοπο" σε τι αναφερεται γιατι εχω κολλησει τελειως!!!
ωχ! αρχιζω να μην την παλευω !!:uplate: :uplate:
:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Θες να βάλεις αυτό:
245308
Δεν νομίζω ότι θα χρειαστείς απλά "συγκολλησεις,καλιμπρα και αλλα πολλα", και επίσης στο τέλος δεν θα έχεις το μοτέρ του cbr στο πλαίσιο του crf.
Αυτό που θα έχεις θα είναι το μοτέρ του cbr σε ένα νέο πλαίσιο το μέταλλο του οποίου θα έχει προέλθει από ανακυκλωμένο πλαίσιο crf...
Πιο πιθανό μου φαίνεται να φτιάξει δικό σου καρμπόν μονοκόκ πλαίσιο για το μοτέρ του cbr και μετά να σε πάρουν στη Ducati μπας και τους λύσεις το δικό τους πρόβλημα. :lol:
Μικρή Λουλού
25/01/2012, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Δεν νομίζω ότι θα χρειαστείς απλά "συγκολλησεις,καλιμπρα και αλλα πολλα", και επίσης στο τέλος δεν θα έχεις το μοτέρ του cbr στο πλαίσιο του crf.
Αυτό που θα έχεις θα είναι το μοτέρ του cbr σε ένα νέο πλαίσιο το μέταλλο του οποίου θα έχει προέλθει από ανακυκλωμένο πλαίσιο crf...
Πιο πιθανό μου φαίνεται να φτιάξει δικό σου καρμπόν μονοκόκ πλαίσιο για το μοτέρ του cbr και μετά να σε πάρουν στη Ducati μπας και τους λύσεις το δικό τους πρόβλημα. :lol:
φιλαρακο,αν δεν ξερεις μη μιλας.
το μοτερακι το στριμωξαμε,πατεντα για να στηριξουμε το τελικο της εξατμισης ψαχνουμε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το μοτερακι το στριμωξαμε,πατεντα για να στηριξουμε το τελικο της εξατμισης ψαχνουμε!
:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
εδώ ανάμεσα:
Τι δεν χωράει?
Άντε γεια ρε!
245355
Φιλαράκο μη το ψάχνεις το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι κάτι ανάλογο που έκανε και το τύπος στο λίνκ που έβαλα. Μην ασχοληθείς καν. :winka: :beer:
εγω θα εβαζα απο cbx 1050 να του δωσει κι εναν αερα κλασσικου:smokin:
βαλε μοτερ απο goldwing. στο crf αλλωστε θες ροπη
KostasV2
29/01/2012, 09:43
900 σου κάνει, ή θέλεις οπωσδήποτε 600; http://www.car.gr/parts/photos/1482855/ :dizzy: :uplate: :hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
900 σου κάνει, ή θέλεις οπωσδήποτε 600; http://www.car.gr/parts/photos/1482855/ :dizzy: :uplate: :hypnotize
Ε ναι κάτι τέτοια μονο οι hill climbers τα κάνουν! Τους ανήκουν οι πιο απίθανες κατασκευές. Και αυτό στο λινκ που έβαλα σε έναν του "σιναφιού" αυτού ανήκει.
245714
Φυσικά δεν μιλάμε απλά για πλαίσιο από crf αλλά για ιδιοκατασκευές που κάνουν μόνο για συγκεκριμένη χρήση.
245715
Όπως είπε και ο georgio αυτό που θα βγει αποκλείεται να είναι κάτι διαφορετικό από "το μοτέρ του cbr σε ένα νέο πλαίσιο το μέταλλο του οποίου θα έχει προέλθει από ανακυκλωμένο πλαίσιο crf" :lol:
Coyote γιατί θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
εγω θα εβαζα απο cbx 1050 να του δωσει κι εναν αερα κλασσικου:smokin:
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :beer:
coyote-parga
14/03/2012, 17:36
Τελικα πριν προχωρησω σε αλλαγη μοτερ κανω ενα rebuilding του τωρινου.Εχουμε και λεμε-1)γυαλισμα βαλβιδων,2)καινουργια ελατηρια απο crf 450 r,3)μπιελα αγωνιστικη σφυρηλατη,4)καινουργια ηλεκτρονικη vortex x10 και για το τελος ροϊκη εξελιξη κεφαλης...θα του εβαζα και το κιτακι υπερκυβισμου της athena αλλα θα το ρισκο για ραγισμα του κινητηρα ηταν μεγαλο.φωτο και δυναμομετρηση συντομα...:wacko:
coyote-parga
14/03/2012, 17:39
παραλιγο να το ξεχασω στο μηχανακι φορεθηκε ακομη και εκκεντροφορος απο crf450r του 2002