View Full Version : Ποιο το βραχυπρόθεσμο μέλλον ....?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ναι… δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί , σε αντίθεση με τα ζώα που κάθε είδος έχει μια συγκεκριμένη φυσική συμπεριφορά , ο άνθρωπος διαφέρει…. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι (και μάλλον δεν θα γίνουμε και ποτέ…)
Ε ναι δεν είμαστε.. γι αυτό κάποιοι πεινάνε, και κάποιοι όχι.
@el_hymador: Εσύ πάρε το ντουφέκι και βγες.. Θ' αντέξεις κανενα 5λεπτο.
http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/xeni-logotehnia/xeni-pezografia/i-siderenia-fterna-2.product
Ο πολεμος δεν σταματαει ποτε,ο ανθρωπος τα λεγε πριν 100 χρονια και ειναι σαν να τα γραφει σημερα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
.
Προφανώς … γι αυτό χρειάζεται κάτι που να εξισορροπεί τις ανισότητες και τις αδικίες (ή μήπως δεν χρειάζεται και είμαστε ΟΚ με την ζούγκλα..)
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Προφανώς … γι αυτό χρειάζεται κάτι που να εξισορροπεί τις ανισότητες και τις αδικίες (ή μήπως δεν χρειάζεται και είμαστε ΟΚ με την ζούγκλα..)
Χρειάζεται.. γίνεται;
Χρειάζεται.. γίνεται;
εγω ξερω οτι χρειαζεται.... αν γινεται ,ξερει ο τροοπερ...:lol:
el_hymador
07/02/2012, 14:28
@el_hymador: Εσύ πάρε το ντουφέκι και βγες.. Θ' αντέξεις κανενα 5λεπτο.
Μα αν η φύση μας διέπαται απο τον κανόνα ο ισχυρότερος επιβιώνει, δεν θα πρέπει να "ισχυροποιήσω" τη θέση μου απέναντι στον άμαχο πληθυσμό;
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μα αν η φύση μας διέπαται απο τον κανόνα ο ισχυρότερος επιβιώνει, δεν θα πρέπει να "ισχυροποιήσω" τη θέση μου απέναντι στον άμαχο πληθυσμό;
Α, ναι σωστός.. αλλά υπάρχουν και τα ισχυρότερα αρπακτικά..
Το ΄χεις κάνει ασυνείδητα με την φυγή σου προς την επαρχία. Εμείς οι χαρτογιακάδες θα τρώμε σοβάδες, ενώ εσύ θα είσαι μεσ΄τα μέλια :lol:
el_hymador
07/02/2012, 14:49
Λύση:
1.Αφήνουμε την κατάσταση ως έχει μέχρι που να αρχίσουμε να τρώμε σοβάδες...κανά χρόνο ακόμη δηλαδή...
2.Στο σημειο 0 η χώρα γίνεται κομμουνιστική και χαιρόμαστε όλοι που λιγδώνει το αντεράκι μας με τα βασικά, είμαστε όλοι ίσοι, ξαναγυρνάμε στα χωράφια και πιάνουμε τις αξίνες, ενώ συμμετέχουμε σε παλαϊκές συγκεντρώσεις με γαρύφαλλα στα χέρια...
3.Μετά από 10 χρόνια, κάποιες ξεθωριασμένες αναμνήσεις προσούτο, Cayenne, fredo και μπουζουκλερί, δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε... είναι η ώρα να ασπαστούμε τον καπιταλισμό και τις απλές καθημερινές υλικές χαρές που αυτός προσφέρει...
4. Μετα το πέρας 10 χρόνων, η διαφθορά, η ανισότητα και η καταπίεση των εργαζομένων έχει φτάσει το απροχώρητο. Για να συντηρηθεί αυτό το σάπιο σύστημα λαμογιάς δανειζόμαστε από παντού αλλά δεν βγάινει η άκρη και έτσι ξαναπάμε στο 1.
Αν κάνουμε τη σούμα, είναι 2-3 χρονάκια ύφεσης και 20 καλοπέρασης...
el_hymador
07/02/2012, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Το ΄χεις κάνει ασυνείδητα με την φυγή σου προς την επαρχία. Εμείς οι χαρτογιακάδες θα τρώμε σοβάδες, ενώ εσύ θα είσαι μεσ΄τα μέλια :lol:
Ναι και εδώ κάτω έβαλα σε σχέδιο τον άκρατο επιτσιφλικισμό μου για να έχω τη μιση Κορινθία σε εκτάσεις και 10.000 κολίγους στη δούλεψη μου...:lol: :lol: :lol:
Ναι και εδώ κάτω έβαλα σε σχέδιο τον άκρατο επιτσιφλικισμό μου για να έχω τη μιση Κορινθία σε εκτάσεις και 10.000 κολίγους στη δούλεψη μου...:lol: :lol: :lol:
Σώπα ρε που θα δουλέψουν οι Αλβανοί για σένα.. Γιατί οι ιθαγενείς έχουν ξεχάσει τι είναι αυτό που λες.. :winka:
2.Στο σημειο 0 η χώρα γίνεται κομμουνιστική και χαιρόμαστε όλοι που λιγδώνει το αντεράκι μας με τα βασικά, είμαστε όλοι ίσοι,
ισοτητα δεν υπαρχει ουτε στον παραδεισο....... (ιεραρχια και ταξεις των αγγελων)
και σε ακραιες καταστασεις υπαρχει ακραια διαφθορα και ακραια εκμεταλευση
κομμουνισμος και αδελφες ιδεολογιες ειναι μονο για τα βιβλια και για συναυλιες του Σαββοπουλου :wave2:
εαν θυμαμε καλα, ο φιλελεύθερος καπιταλισμός, γνωστός και ως ανόθευτος, εφαρμόστηκε χωρίς ΚΑΜΙΑ κρατική εποπτεία, παρέμβαση και με καθαρά ιδιωτική οικονομία, μονο στο νότιο "χωνί" της Αμερικής.
Το αποτέλεσμα 4 χώρες που ηταν παράδειγμα οικονομικοκοινονικης προόδου έφτασαν να ειναι χρεωκοπιμενες και μετα την βοήθεια του ΔΝΤ απο της πλέον χρεωμένες. Ε! ας το δοκιμάσουμε :D
nikos121
07/02/2012, 22:32
μη φοβαστε χριστιανοι ο ΑΔΩΝΗΣ θα μας σωσει!θα φωναξη κ το λιακοπουλο να κατεβαση τους νεφελιμ κ θα καθαρισουμε.καλοκαιρι πλησιαζη .:rotflmao: ρε!επανασταση απο το καναπε δεν κανουμε.το πληκτρολογιο δεν πυροβολη!ξεκολατε.σα τα ψαρια στο βαρελι ειμαστε κ οσο θα ψωνιζουμε μοτο με δανειο τοσο θα μας γαμανε γιατι ειμαστε κ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΑΥΤΑ!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
εαν θυμαμε καλα, ο φιλελεύθερος καπιταλισμός, γνωστός και ως ανόθευτος, εφαρμόστηκε χωρίς ΚΑΜΙΑ κρατική εποπτεία, παρέμβαση και με καθαρά ιδιωτική οικονομία, μονο στο νότιο "χωνί" της Αμερικής.
Το αποτέλεσμα 4 χώρες που ηταν παράδειγμα οικονομικοκοινονικης προόδου έφτασαν να ειναι χρεωκοπιμενες και μετα την βοήθεια του ΔΝΤ απο της πλέον χρεωμένες. Ε! ας το δοκιμάσουμε :D
Σε αυτές πρόσθεσε και τη Ρωσία επί Γέλτσιν ;)
Μόνο οι Αγγλάρες την ψιλοσκαπούλαραν όπως πάντα :p
Βλέπε Milton Friedman (μα τι καλός και άγιος άνθρωπος :a05: ) και chicago boys για περαιτέρω πληροφορίες!! ;)
Ανάλυση των κατορθωμάτων αυτού του πεφωτισμένου οικονομολόγου εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=wpJZM-2LroE&feature=player_embedded)
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ισοτητα δεν υπαρχει ουτε στον παραδεισο....... (ιεραρχια και ταξεις των αγγελων)
και σε ακραιες καταστασεις υπαρχει ακραια διαφθορα και ακραια εκμεταλευση
κομμουνισμος και αδελφες ιδεολογιες ειναι μονο για τα βιβλια και για συναυλιες του Σαββοπουλου :wave2:
ανακοινωση:δεν υπαρχει παραδεισος (και προφανως ουτε αγγελοι)
απορια:ποτε μου δεν καταλαβα γιατι αναμεσα στον εφαρμοσμενα αποτυχημενο κομμουνισμο και τον εφαρμοσμενα αποτυχημενο καπιταλισμο προτιμαει κανεις το δευτερο και ξορκιζει η μειωνει το πρωτο.εμενα την ιδια απεχθεια μου προκαλουν και τα 2 και δεν ειναι η αποτυχια τους ο λογος.
τεσπα...μαλλον θα κανω αυτο που ειπα κανα 2 σελιδες πισω.το κολπο με τα τσιπουρα δλδ.καλη συνεχεια σε οσους συνεχισετε να τη ψαχνεται...
:wave2:
nikos_abel
08/02/2012, 09:53
Η παγκόσμια οικονομία είναι χαοτική και εύθραυστη. ...
...Ξέρω ότι αυτό δεν είναι απάντηση ούτε λύση σε κάποιον που δεν έχει να ταϊσει τα παιδιά του, αλλά κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι ο μοναδικός τρόπς για να εξελιχθούμε και να συνυπάρξουμε... και μάλλον δεν θα γίνει με έυκολο και ανώδυνο τρόπο.
Όλοοοοο αυτό, μου θύμισε αυτό : http://en.wikipedia.org/wiki/Pi_(film)
Θα το κάψουμε στην υπερανάλυση το ζήτημα, τα πράγματα τελικά είναι πολύ πιο απλά....
Ο ισχυρότερος επικρατούσε, επικρατεί και θα επικρατεί.
The fittest όχι the strongest Μαν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
απορια:ποτε μου δεν καταλαβα γιατι αναμεσα στον εφαρμοσμενα αποτυχημενο κομμουνισμο και τον εφαρμοσμενα αποτυχημενο καπιταλισμο προτιμαει κανεις το δευτερο και ξορκιζει η μειωνει το πρωτο.εμενα την ιδια απεχθεια μου προκαλουν και τα 2 και δεν ειναι η αποτυχια τους ο λογος.
Ειναι απλο... προτιμαει το δευτερο γιατι πρωτον υπαρχει η απολαυση των υλικων αγαθων και δευτερον γιατι στον καπιταλισμο δεν υπαρχει... σιβηρια!
notakos600
09/02/2012, 09:37
Είσαι κομμουνιστής όσο δεν έχεις αυτά που έχει ο καπιταλιστής και ζηλεύεις.
Αφού τα αποκτήσεις παύεις να ζηλεύεις και γίνεσαι καπιταλιστής.
Είναι απλό...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
..ο κολπο με τα τσιπουρα δλδ.καλη συνεχεια σε οσους συνεχισετε να τη ψαχνεται...
Βοήθησαν;
:smokin:
Βοήθησαν;
:smokin:
ξερω γω...ρωτα αυτους που θελαν βοηθεια.
εγω περασα καλα παντως.
το αυτο επιθυμω και δι υμας στην..........................
δουλιτσα........................ :lol:
nikos_abel
09/02/2012, 11:18
Μπα, αυτό δε κλειδώνει σήμερα;
(πάνω που συνήθησα :lol: )