View Full Version : σουζα xtx
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
CM ???
Μιλάμε για τραγικό Τάφο.
Μια φορά το ζόρισα και έκαψε φλάτζα κεφαλής.
Το καρμπυρατέρ του όμως ήταν πρώτο στις προτιμήσεις των φτιαγμένων παπιών. :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΝΑΤΟ...................
Τι στην άμμο χωρίς ανάποδα εμπρός?
Ωραίο το θεριό, και ας ήταν 125. :)
ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΓΑΖΩ.............
Άλλά δέ νοιώθω άνετα.
Τώρα 3 ή ώρα στή ζούλα ποιός νά δεί..??
ΝΑΤΟ...................
Ωραίο μηχανάκι, και τότε αλλά και τώρα ως κλασσικό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Το καρμπυρατέρ του όμως ήταν πρώτο στις προτιμήσεις των φτιαγμένων παπιών. :bigcry:
Μπαααα, ούτε οι κλέφτες δεν το έπαιρναν. Οι κλεφτοπαπάκηδες :lol: ρήμαζαν τα carbs από τα CB200. Αυτό που λέει ο sniper ήταν το CM200, το και καλά τσοπεράκι :dizzy:
Καληνύχτα ladies & gentlemen. Πάω για κατάκλιση.
Τhanks για την παρέα :beer:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ..........:lol:
Γιαπωνέζους.......
Άντε καληνύχτα :beer:
Αυτό που λέει ο sniper ήταν το CM200, το και καλά τσοπεράκι :dizzy:
Είχαμε φτιάξει με τον κολλητό μου ένα σαν καινούριο. Αν βρω φωτό αύριο. :)
Καληνύχτα.
ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΓΑΖΩ.............
Άλλά δέ νοιώθω άνετα.
Τώρα 3 ή ώρα στή ζούλα ποιός νά δεί..??
Μην ανησυχείς τις έχει κρατήσει ο daz :evil:
:rotflmao: :rotflmao:
Τι στην άμμο χωρίς ανάποδα εμπρός?
Ωραίο το θεριό, και ας ήταν 125. :)
ΞΑΒΡΑΚΩΤΟ.............ΤΟ ΕΙΧΑ 85 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
Καί καμμιά 25 ΔΙΧΡΟΝΑ ΑΛΟΓΑ.
Όλη τήν ώρα όρθιο..........
ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΣΤΙΑ..............
Τή γάμησε...........
Δεν τις κρατάω ρε. Στο θρεντάκι "ας βγάλουμε τα κράνη" βρήκα την δικιά σου. Ε κάποια στιγμή θα το ξέθαβε ο nikosabel και θα την έβλεπαν όλοι. :lol:
Υγ. Μη πας να την βγάλεις τώρα. :rolleyes:
ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ............
Γιά 5 λεπτά όμως όποιος προλάβει.........
ΛΑΒΕΡΝΤΑ.........ΠΑΝΤΑΧ...........ΜΠΟΥΛΝΤΑΚΟ..........ΦΑΝΤΙΚ
Γιά να μη μάς λέτε Γιαπωνέζους, καί φλορέττα έχω,καί Ζάκς μπλεδάκι έχω,
καί Χέρκουλες έχω......καί τί δέν έχω.
Άμα μέ πιάσει θά δείτε πράμμα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
245606
daz.......... :winka: Στο αθλητικο οι φωτο ( για αναλογη επεξεργασια.... :winka: :winka: )
Μετα επικοινωνουμε για την αμοιβη.... :winka:
245607
Πήγαινε δεν πήγαινε προνήπιο ο αμάνικος τότε :wacko:
που σαι και συ και ο αλλος ο αρχιδαρας...για μαζεψτε τις μαραμενες σας μη σας τις πατησουμε και εχει ουρα για να βγαλετε αναπηρικη στο ικα :wave2:
υ.γ.το μουρλανατε στο σπαμ !!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
υ.γ.το μουρλανατε στο σπαμ !!!!!!!!!!
Αμ ρε Γιωργο....
Θρεντ για σπαμ ειναι...... :winka:
( Ασε που περισσοτεροι τοσα χρονια που θελησαν να μαθουν σουζα δια του πληκτρολογιου δεν ξαναμπηκαν εδω να μας πουν εντυπωσεις.... )
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αμ ρε Γιωργο....
( Ασε που περισσοτεροι τοσα χρονια που θελησαν να μαθουν σουζα δια του πληκτρολογιου δεν ξαναμπηκαν εδω να μας πουν εντυπωσεις.... )
εγω το ξερω.απλα ηθελα να δωθει η απαντηση αυτη σε καποιον που μερωτησε ''γιατι'' σε κατι που ειπα οταν πρωτοξεκινησε το θρεντακι.
:sun:
MG-KTiNoS
28/01/2012, 10:58
:lol:
(αφού τους λέτε σαχλαμάρες... Τι να σας πουν?)
:rotflmao:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=249110&cid=98
Εσείς και η ζούγγλα..
:a029:
KAΠΕΤΑΝΙΕ.................
Κλείστα όλα γιά Σαββατοκύριακο............
μή χάσεις καί τό σκί
ΑΡΑΧΩΒΑ............είπαμε.
Καλώς ή κακώς ή Θεσσαλονίκη έχει 10000 δικηγόρους.
Ή Άθήνα τούς τριπλάσιους.....τετραπλάσιους.
Νά ξέρεις ότι τό 1% άπό αύτούς
κάνουν τό 90%+ τών παραστάσεων.
Αύτά πού έγραφα ,τό 1% μού τά είπε.......
Περαιτέρω δέν...................μπορώ,δέ λέει.
Μέχρι έδώ ...........
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ..............
ΔΙΩΞΕ ΜΕ , ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ
μού άξίζει
Cpt. Haddock
28/01/2012, 11:15
KAΠΕΤΑΝΙΕ.................
[...]
Υπομονη, Δευτέρα ανοιγει το αθλητικο θρεντ, μεχρι τότε μην ποστάρεις ό,τι να 'ναι παντού αν δε σε πειράζει. Εχω και καλυτερα πραγματα να κανω (οχι σκι παντως)
7gibernau
28/01/2012, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Επίτηδες το κάνεις έτσι;
Μίλα με τον Σαπίλα λέμε!
:smokin:
Είχες το 500 ρε τσακάλι; :wacko: Όχι ένα σιμσον ειχα
menelaos46
28/01/2012, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα αλλα με ενδιαφερει η αποψη-εμπειρια σου! :D
Εγω λοιπον εννοουσα "να μη κανεις σουζα"
:ninja:
Πράγματι έχασα ένα ΜΗ... :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
εκτος απο σουζα δεν ξερει κ ελληνικα ρπμ...:cry:
για μαθε μου εσυ...εκτος απο το ισιωνουν..:rolleyes:
Αμ ρε Γιωργο....
και δεν τους αδικω αμα εισαι καινουργιος στο site ρωτας κατι εστω και πιπα σαν αρχαριος να ναι και εχεις 10 μηνυματα κραξιματος αλλα 90 τελειως ασχετα και κανα δυο που να σου απαντανε σοβαρα ξαναμπαινεις??εκτος αν στο site λεει καπου οτι ειναι μονο για εμπειρους οδηγους και δεν το ειδα..
Και ημουν 03.00 η ωρα μεσα εψες,τι εχασα ρπστμ.:sad:
Τερενς αυτο (http://www.youtube.com/watch?v=XKWfT7mU4AM) το χεις δει? :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από johny7
και δεν τους αδικω αμα εισαι καινουργιος στο site ρωτας κατι εστω και πιπα σαν αρχαριος να ναι και εχεις 10 μηνυματα κραξιματος αλλα 90 τελειως ασχετα και κανα δυο που να σου απαντανε σοβαρα ξαναμπαινεις??εκτος αν στο site λεει καπου οτι ειναι μονο για εμπειρους οδηγους και δεν το ειδα..
απλα αν ρωτας πιπες...πιπες απανταει ο κοσμος :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Και ημουν 03.00 η ωρα μεσα εψες,τι εχασα ρπστμ.:sad:
Τερενς αυτο (http://www.youtube.com/watch?v=XKWfT7mU4AM) το χεις δει? :beer:
Οτι ναναι ρπμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου ρε Πάνο :beer:
Οτι ναναι ρπμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου ρε Πάνο :beer:
Ενω ολο το απο πανω ειναι για να ναι.:rolleyes:
Γεια σου Βυρων!!!!:beer: :rotflmao: :beer:
Βάλε μια 2α και γύρω στις 4.000 συμπλεκτάρισε την ώρα που ανοίγεις το γκάζι με τράβηγμα στο τιμόνι.
Μάθε φρένο
Μάθε να μην φοβάσαι οταν σηκώνεται. Εκεί που θα λες Παναίαμ το φαγα το καπάκι, θέλει άλλο τόσο για να το φας.
Μάθε φρένο (δις)
Μάζευε λεφτά για το ΧΤ μετά το 1ο καπάκι
Το τιμόνι δεν πρέπει να στρίβει στη φάση που είσαι. Αν στρίβει το σηκώνεις άτσαλα.
Τα παραπάνω τα κάνεις μόνο σε καμμιά αλάνα
Όταν αρχίσει λίγο και στήνεται με τις γκαζιές, αρχίζεις να δοκιμάζεις αλλαγές καρφωτές ανάμεσα στο άνοιξε κλείσε του γκαζιού.
Μάθε φρένο :lol:
Για να μην βροντάει κάτω, πρέπει να πέφτει με γκάζι (δυσκολο, στην αρχή)
Και τέλος όπως έλεγε κάποιος φίλος "Επί αμφιβολίας, άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μην δώσει λύση, αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία".
Tip. Στα μηχανάκια χωρίς ιδιαίτερο γκάζι, βοηθάει να κάθεσαι πίσω. :lol:
ποιο ασφαλης απο να πειραματιζομαι με πρωτη ε?νταξει αλανα εχω κρανακι μπουφαν κομπλε..λεφτα να το φτιαξω αν φαω καπακι δεν εχω βεβαια αλλα τεσπα!:cool: αν καταλαβα κατι καλα παντως αυτο ιναι ν μαθω το φρενο!!
απλα αν ρωτας πιπες...πιπες απανταει ο κοσμος :wave2:
σωστο και ορθο...αναλογα με το κοσμο βεβαια...υπαρχουν και αυτοι που θα κατσουν να εξηγησουν σε αυτον που δεν ξερει για να κοψει τις μαλακιες και ποσο μαλλον οταν λεμε για σουζες να μν φαει τα μουτρα του...οι αλλοι που πιπες ακουνε πιπες λενε μαλλον δεν μπορουν να κατσουν πουν κατι πιο σοβαρο...:winka:
σωστο και ορθο...αναλογα με το κοσμο βεβαια...υπαρχουν και αυτοι που θα κατσουν να εξηγησουν σε αυτον που δεν ξερει για να κοψει τις μαλακιες και ποσο μαλλον οταν λεμε για σουζες να μν φαει τα μουτρα του...οι αλλοι που πιπες ακουνε πιπες λενε μαλλον δεν μπορουν να κατσουν πουν κατι πιο σοβαρο...:winka:
δλδ να εξηγησει κανεις τα αυταποδεικτα?γιατι ειναι παπαρα η συγκεκριμενη ερωτηση?
εδω παει το γνωμικο:''δε μπορεις να κλασεις,κουλουρια θες να πλασεις'' :winka:
ποιο ασφαλης απο να πειραματιζομαι με πρωτη ε?νταξει αλανα εχω κρανακι μπουφαν κομπλε..λεφτα να το φτιαξω αν φαω καπακι δεν εχω βεβαια αλλα τεσπα!:cool: αν καταλαβα κατι καλα παντως αυτο ιναι ν μαθω το φρενο!!
Ναι η 1η δεν είναι για πειράματα. Σε ένα link που σου έβαλε ο daz νομίζω, υπάρχει μια καλή περιγραφή της διαδικασίας από κάποιον.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ενω ολο το απο πανω ειναι για να ναι.:rolleyes:
Γεια σου Βυρων!!!!:beer: :rotflmao: :beer:
Το thread είναι εξόχως σουρεαλιστικό, όπως και το ποστ που έβαλες.
δλδ να εξηγησει κανεις τα αυταποδεικτα?γιατι ειναι παπαρα η συγκεκριμενη ερωτηση?
Η σούζα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την κράζεις έτσι φίλαι. :lol:
Αμα δεν έκατσες ποτέ να ασχοληθείς με το άθλημα, δεν πρέπει να χλευάζεις τους συνφορουμίτες σου. Το hook turn είναι πιο χαϊλίκι κατάσταση δλδ? :smokin:
..........Η σούζα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την κράζεις έτσι φίλαι. :lol:
Αμα δεν έκατσες ποτέ να ασχοληθείς με το άθλημα, δεν πρέπει να χλευάζεις τους συνφορουμίτες σου. Το hook turn είναι πιο χαϊλίκι κατάσταση δλδ? :smokin:
σε πλιζ ρε ανθρωπε μου!!!τι στα γαμιδια ειναι αυτο?μπορεις να μου εξηγησεις απο δω η να ροβολησω κατα πασαλιτμανεν μερια για ενα ιδιαιτερο στα γρηγορα?:lol: :lol:
Στα 10 απαντας εφοσον εχεις χιουμορ.....
Τα 90 τα αγνοεις.....
Τα δυο τα λαμβανεις σοβαρα υποψιν εφοσον σε βοηθανε και αν σε βοηθησανε........
Γιατι να μην ξαναμπεις...?? Δεν βρισκω τον λογο....
Το σαιτ ειναι και για εμπειρους και για απειρους και για οτι θελεις.....
Την σουζα η την εχεις η δεν την εχεις.....
Ποτε δεν μαθαινετε ( δεν χρειαζετε εξτρα γραναζια ) και φυσικα θα ερθει απο μονη της ( και θα βελτιωνετε ) εφοσον εχεις αποχτησει καποια εμπειρια σαν οδηγος.....
Τωρα αν θες να υιοθετησεις οτι σου λειε ο καθενας εδω μεσα χωρις καν να ξερεις αν τα εχει δοκιμασει ποτε ο ιδιος αναλαμβανοντας τις επιπτωσεις......
Χωρις καν να ξερεις ποιος τροπος ειναι ο σωστος ...του stoybi η του trooper η αν τα λεγανε μεν ...με αλλο τροπο αλλα σωστα ! Και εσυ καταλαβες λαθος....
Οπως ειπα παραπανω ελα να μας πεις εντυπωσεις.... :winka:
ροβολησω κατα πασαλιτμανεν μερια για ενα ιδιαιτερο στα γρηγορα?:lol: :lol:
Ελα ρε μαλλιά να σου κάνει μάθημα το πριόνι μόνο του. Εχει πρόγραμμα kouladi wheelie :p
Ελα ρε μαλλιά να σου κάνει μάθημα το πριόνι μόνο του. Εχει πρόγραμμα kouladi wheelie :p
αυτες τις μαλακιες πιστευες οταν αγοραζες το μπουρουχι σου και απο την 9 βρεθηκες να βλεπεις την εξοδο της 1 ε? :lol: :lol:
Ελα ρε μαλλιά ????? να σου κάνει μάθημα το πριόνι μόνο του. Εχει πρόγραμμα kouladi wheelie :p
:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
:confused: :confused: :confused:
ανοια..μη δινεις σημασια :o
ανοια..μη δινεις σημασια :o
α νταξ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
daz.......... :winka: Στο αθλητικο οι φωτο ( για αναλογη επεξεργασια.... :winka: :winka: )
Μετα επικοινωνουμε για την αμοιβη.... :winka:
Δεν τις κράτησα! Αν όμως ήξερα τι προσφορές θα δεχόμουν, θα τις αποθήκευα όσο και αν με απειλούσε ο Τερενς.
Μπορώ όμως να σας κάνω μια μινι περιγραφή αν θέλετε. Λοιπόν είναι τέρενς φετόνια και έχει χώσει ένα montesa h7 μέσα την άμμο και το καψερό ίσα που φαίνεται. Το μόνο που βλέπαμε καθαρά ήταν ο μπροστινός τροχός που ήταν στον αέρα για να μην είναι και το ποστ άσχετο με το θρεντάκι. :sun:
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 2,5...............
ΜΟΝΤΕΣΑ Η-7 125
Γειά σου ρε Τέρενς με τα ωραία σου.....
245713
ε αυτο σου λεω οτι αντι να κατσεις και να γραψεις μαλακιες κατσε και εξηγησε γιατι παει αυτο το γνωμικο για να σε παρει ο αλλος στα σοβαρα..αλλιως δεν στελνεις..γιατι να γαμας το θεμα με ασχετα..
Στα 10 απαντας εφοσον εχεις χιουμορ.....
Τα 90 τα αγνοεις.....
Τα δυο τα λαμβανεις σοβαρα υποψιν εφοσον σε βοηθανε και αν σε βοηθησανε........
Γιατι να μην ξαναμπεις...?? Δεν βρισκω τον λογο....
Το σαιτ ειναι και για εμπειρους και για απειρους και για οτι θελεις.....
Την σουζα η την εχεις η δεν την εχεις.....
Ποτε δεν μαθαινετε ( δεν χρειαζετε εξτρα γραναζια ) και φυσικα θα ερθει απο μονη της ( και θα βελτιωνετε ) εφοσον εχεις αποχτησει καποια εμπειρια σαν οδηγος.....
Τωρα αν θες να υιοθετησεις οτι σου λειε ο καθενας εδω μεσα χωρις καν να ξερεις αν τα εχει δοκιμασει ποτε ο ιδιος αναλαμβανοντας τις επιπτωσεις......
Χωρις καν να ξερεις ποιος τροπος ειναι ο σωστος ...του stoybi η του trooper η αν τα λεγανε μεν ...με αλλο τροπο αλλα σωστα ! Και εσυ καταλαβες λαθος....
Οπως ειπα παραπανω ελα να μας πεις εντυπωσεις.... :winka:
νταξει ακουω,κρινω και μετα πραττω δεν κανω απλα παιρνω ιδεες..αυτα που μου φανηκαν νταξει και οταν βρω επιτελους λιγο χρονο και καλο καιρο θα τα δουλεψω!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
[B]Ναι η 1η δεν είναι για πειράματα. Σε ένα link που σου έβαλε ο daz νομίζω, υπάρχει μια καλή περιγραφή της διαδικασίας από κάποιον.
ναι το διαβασα..ειναι νταξει με το συμπλεκαρισμα αν και δεν τ χω κανει πολυ δεν εχω παει σε χωρο να το δοκιμασω με την ησυχια μου..απλα δεν ηθελα με συμπλεκτη γιατι μου παν γενικα τον χαλας με το καιρο..αλλα δευτερα χωρις συμπλεκτη ειναι πολυ δυσκολο να σηκωθει δεν το χω καταφερει..
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Γειά σου ρε Τέρενς με τα ωραία σου.....
Βάγγο εσύ είσαι αυτός?
Johny ενημέρωσε για τις εξελίξεις. :winka: :wave2:
Βάγγο εσύ είσαι αυτός?
:winka: :wave2:
Ρε Αποστόλη δεν με κατάλαβες από τις μπύρες
μπροστά από την μηχανή ;;;;;;;;;
(τι είπα: Μ Π Υ Ρ Ε Ε Ε Ε Σ ;;;;;;;; ΠΟΥ ΤΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε αυτο σου λεω οτι αντι να κατσεις και να γραψεις μαλακιες κατσε και εξηγησε γιατι παει αυτο το γνωμικο για να σε παρει ο αλλος στα σοβαρα..αλλιως δεν στελνεις..γιατι να γαμας το θεμα με ασχετα..
σπαμαρω ε?
τι λε ρε παιδι μου!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
245879
αυτες τις μαλακιες πιστευες οταν αγοραζες το μπουρουχι σου και απο την 9 βρεθηκες να βλεπεις την εξοδο της 1 ε? :lol: :lol:
Είπε ο κηπουρός που "ξέχασα ρε μλκ ν' ανοιξω το γκάζι".
κηπουρός : αυτός που κουρεύει το γκαζόν στην 10 με τα μούτρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είπε ο κηπουρός που "ξέχασα ρε μλκ ν' ανοιξω το γκάζι".
κηπουρός : αυτός που κουρεύει το γκαζόν στην 10 με τα μούτρα.
ειπε ο χουζουρης που ''ας τον παρω λιγο,το μηχανακι τον ξερει τον δρομο''
χουζουρης:αυτος που κοιμαται στην κηφισιας με 200 :lol: :lol: :lol:
ειπε ο χουζουρης που ''ας τον παρω λιγο,το μηχανακι τον ξερει τον δρομο''
χουζουρης:αυτος που κοιμαται στην κηφισιας με 200 :lol: :lol: :lol:
Θα φοβόταν μάλλον.. :bawl: :lol:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
[B]Ναι η 1η δεν είναι για πειράματα. Σε ένα link που σου έβαλε ο daz νομίζω, υπάρχει μια καλή περιγραφή της διαδικασίας από κάποιον.
ναι το διαβασα..ειναι νταξει με το συμπλεκαρισμα αν και δεν τ χω κανει πολυ δεν εχω παει σε χωρο να το δοκιμασω με την ησυχια μου..απλα δεν ηθελα με συμπλεκτη γιατι μου παν γενικα τον χαλας με το καιρο..αλλα δευτερα χωρις συμπλεκτη ειναι πολυ δυσκολο να σηκωθει δεν το χω καταφερει..
πηγα σημερα να πειραματιστω λιγο..ενας που εχει xtx μου ειπε πως σηκωνεται και με δευτερα χωρις συμπλεκτη προσπαθησα αλλα δεν μου βγαινει..μαλλον δεν βρισκω τη ροπη..να σ πω την αμαρτια μου πιο πολυ ασχοληθηκα και το βρηκα στη πρωτη..σηκωνεται ευκολα..(μισο αντε ενα μετρο πανω απο το εδαφος :lol:)το συμπλεκταρισμα στη δευτερα που δοκιμασα μαλλον δεν το κανω σωστα..δηλαδη την ωρα που πας να επιταχυνεις πατας συμπλεκτη και τον αφηνεισς?κλεινεισ το γκαζι πρωτα?δεν εχω καταλαβει ακριβως πως πρεπει να γινει το συμπλεκταρισμα..
πηγα σημερα να πειραματιστω λιγο..ενας που εχει xtx μου ειπε πως σηκωνεται και με δευτερα χωρις συμπλεκτη προσπαθησα αλλα δεν μου βγαινει..μαλλον δεν βρισκω τη ροπη..να σ πω την αμαρτια μου πιο πολυ ασχοληθηκα και το βρηκα στη πρωτη..σηκωνεται ευκολα..(μισο αντε ενα μετρο πανω απο το εδαφος :lol:)το συμπλεκταρισμα στη δευτερα που δοκιμασα μαλλον δεν το κανω σωστα..δηλαδη την ωρα που πας να επιταχυνεις πατας συμπλεκτη και τον αφηνεισς?κλεινεισ το γκαζι πρωτα?δεν εχω καταλαβει ακριβως πως πρεπει να γινει το συμπλεκταρισμα..
Στο είπε ο Baron καμιά 10αρια φορές θα στο πως και εγώ άλλη μια. Μάθε φρένο. Η ασυναίσθητη κίνηση που θα κάνεις όταν το μηχανάκι σηκωθεί λίγο παραπάνω θα είναι να βάλεις τα πόδια σου κάτω.
Τις πρώτες φορές κατέβαζε το μηχανάκι με το φρένο πριν πέσει μόνο του από κλείσιμο του γκαζιού. :wave2:
Lioulios
05/02/2012, 16:02
Ο μονος τροπος να μαθεις καλη σουζα ειναι ν παρεις ενα μηχανακι που δεν θα το λυπασαι ,να βαλεις καλο εξοπλισμο και να πας σε ελεγχομενο πςειβαλλον. Μονο ετσι.
Αν εχεις μηχανη που φοβασαι μη σου πεσει σουζα δεν θα κανεις ποτε
devil's animal
05/02/2012, 16:39
ασ'το ρε αγορι μου...
αφου βλεπεις οτι δεν σε παει η σουζα...:rolleyes:
θελεις να κλαις για τις ζημιες απο το χτ σου και να εχεις και κανα ποδι στο γυψο?:sick:
παντως μην το δοκιμαζεις με 1η γιατι (αν δεν πεσεις) θα πας για αλυσιδογραναζα στην επομενη αλλαγη λαδιων...
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
παντως μην το δοκιμαζεις με 1η γιατι (αν δεν πεσεις) θα πας για αλυσιδογραναζα στην επομενη αλλαγη λαδιων...
Και με 2α θα πάει για δίσκους. :sun: :lol:
devil's animal
05/02/2012, 16:57
Και με 2α θα πάει για δίσκους. :sun: :lol:
αμα τον τσιμπαει σωστα (τον συμπλεκτη) δεν θα εχει προβλημα...:smokin:
αμα τον τσιμπαει σωστα (τον συμπλεκτη) δεν θα εχει προβλημα...:smokin:
Ναι αλλά πάω στοίχημα πως αυτός δεν τον τσιμπάει αλλά σαν νέος που είναι τον χουφτώνει (τον συμπλέκτη). ;)
devil's animal
05/02/2012, 17:51
Ναι αλλά πάω στοίχημα πως αυτός δεν τον τσιμπάει αλλά σαν νέος που είναι τον χουφτώνει (τον συμπλέκτη). ;)
ας προσεχε τοτεΝΕΣ...:rolleyes:
7gibernau
05/02/2012, 21:33
παρε τυονο
Στο είπε ο Baron καμιά 10αρια φορές θα στο πως και εγώ άλλη μια. Μάθε φρένο. Η ασυναίσθητη κίνηση που θα κάνεις όταν το μηχανάκι σηκωθεί λίγο παραπάνω θα είναι να βάλεις τα πόδια σου κάτω.
Τις πρώτες φορές κατέβαζε το μηχανάκι με το φρένο πριν πέσει μόνο του από κλείσιμο του γκαζιού. :wave2:
ναι αυτο το εκανα για να μου αποτυποθει η κινιση και λιγο που σηκωνεται το κατεβαζω με φρενο..
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Ο μονος τροπος να μαθεις καλη σουζα ειναι ν παρεις ενα μηχανακι που δεν θα το λυπασαι ,να βαλεις καλο εξοπλισμο και να πας σε ελεγχομενο πςειβαλλον. Μονο ετσι.
Αν εχεις μηχανη που φοβασαι μη σου πεσει σουζα δεν θα κανεις ποτε
χαχα οντως εχεις δικιο!:lol:
ασ'το ρε αγορι μου...
αφου βλεπεις οτι δεν σε παει η σουζα...:rolleyes:
θελεις να κλαις για τις ζημιες απο το χτ σου και να εχεις και κανα ποδι στο γυψο?:sick:
νταξει αρχη ειναι λογικο ειναι να μην μπορω ξερω γω..απλα διαβασα ενα κειμενο που εχει γραψει καποιος εδω πως η σουζα και γνκ αυτα δεν ειναι μονο για να το παιζεις αλλα σε βοηθανε να μαθεις να ελεγχεις τη μηχανη και να ξερεις τη συμπεριφορα της..και ρωταω καθε τι που με απασχολει για να μην κανω καμια βλακεια και φυγω..δεν το χω στο μυαλο μου να κανω ολη την ωρα σουζες αμα μαθω..(ετσι λεω τωρα αλλα θα προσπαθησω να κρατησω..:lol: )
χαχαχαχα ανετα !!παντως να σου πω δεν ξερω παιζει και λανθασμενα(μαλλον!) αλλα απο συζητησεις μου εχει δημιουργηθει η αποψη πως το xtx ειναι μηχανακι αντεχει..και ειναι η καταληλη για πρωτη μηχανη που σιγουρα στην αρχη δεν θα την οδηγεις οπως πρεπει..οταν λες τον χουφτωνω πως το εννοεις?να μαθενω κανα λαθος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
παρε τυονο
τυονο??
με 100 αλογακια παραπανω και γ@μο τις σουζες θα κανεις και με την πρωτη.ουτε θρεντ ουτε τιποτα:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
με 100 αλογακια παραπανω και γ@μο τις σουζες θα κανεις και με την πρωτη.ουτε θρεντ ουτε τιποτα:beer:
με ψηνεις να παρω το cb??:lol:
οχι.Τυονο.το cb θα σου πεσει λιγο βαρυ.κι αν πεσει δεν σηκωνετε με τιποτα:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
οχι.Τυονο.το cb θα σου πεσει λιγο βαρυ.κι αν πεσει δεν σηκωνετε με τιποτα:rotflmao:
χαχα λες ε?τι ειναι το τυονο βασικα δεν ξερω..!
χαχα λες ε?τι ειναι το τυονο βασικα δεν ξερω..! http://www.youtube.com/watch?v=hfTjVXpWHF0
:smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
http://www.youtube.com/watch?v=hfTjVXpWHF0
:smokin: :smokin:
μπα θα το βαρεθω γρηγορα..!:lol: :lol: