View Full Version : Service 6000 klm Bandit1250 k8
Καλησπερα παιδια
Λογω εγγυησης θα παει μονο σε εξουσιοδοτημενο επομενως αν εχει κανεις σας κανει προσφατα το
συγκεκριμενο service ας γραψει ποσο του στοιχισε και αν θυματε τι του κοιταξαν .
εχω τον μεγαλο ληστη k8 αν και νομιζω οτι δεν εχει και πολυ σημασια .
καθε 6000 λαδια φιλτρο λαδιου
12000 μπουζι λαδια φιλτρο αερα κ.λ.π
24000 ρυθμιση βαλβιδες + ολα τα αλλα
και 50 Ε Εργατικα....
πηγαινε το οσο εισαι στην εγγυηση στο sutzuki
και μετα δρομο....:wave2:
αλλωστε το μηχανακι δεν χαλαει λεμε!:wave2:
Λοιπον
Σφακιανακης Ιωνιας 222
Εγινε το service των 6000 το οποιο περιλαμβανε
1)Αλλαγη λαδιων
2)Καθαρισμα φιλτρου αερα (Κατεβασε ντεποζιτο και εβγαλε το φιλτρο και το φυσηξε).
3)Ελεγχο αλυσιδας τεντωμα και λαδωμα.
4)Ελεγχος και Σφιξιμο βιδων και εβαλε λιπαντικο στις ντιζες απο τις μανετες και στα κινουμενα μερη της .
Αερα στα λαστιχα!
Πολυ εξυπηρετικα τα παιδια εκει με ρωτησαν για τυχων προβληματα αν εχω κανα προβλημα με την μηχανη κατι να κοιταξουν περαιτερω απο τα προβλεπομενα μπλα μπλα μπλα.
Μου προσφεραν μεχρι και τυροπιτα μιας και ειχε ερθει το πρωινο τους απλά τους ευχαριστησα ευγενικα.
Στο διαταυτα τωρα μετα απο περιπου 45 λεπτα πληρωσα 40 εργασια και 31 τα λαδια συνολο 71Ευρω.
Καθολου ασχημα μιας και πριν ξεκινησω για εκει ειχα ακουσει μεχρι και 140ευρω
:eyepop: απο εξουσιοδοτημενο suzuki στην περιοχη μου:eyepop: και γενικα σε οσους πηρα απο την λιστα suzuki οι τιμες επαιζαν πανω απο 100 για το συγκεκριμενο service.
Απο οτι καταλαβα αλλοι χρεωνουν μεχρι και 90 ευρω την εργατοωρα τους + τα ανταλλακτικα.
Μοναδικη παραφωνια απο μερια μου ενω μου ειχαν πει οτι το φιλτρο λαδιου δεν θελει αλλαγη στα 6000 αλλα στα 18000 αλλα αν θελετε εσεις με + 10 ευρω το αλλαζουμε το ξεχασα να τους το πω!!:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:wave2:
olaeinai_dromos
06/02/2012, 11:11
ποσα λιτρα λαδι παιρνει το 1250?
το 650 παιρνει 3
μοτουλ 5100 σου βαλανε??
Νομιζω οτι 3 λιτρα παιρνει και το 1250
Pour new oil through the oil filler. When performingan oil change (without oil filter replacement), the engine will hold about 3.0 L (3.2/2.6 US/lmp qt) of oil.Use of SF/SG or SH/SJ in API with MA in JASO
Necessary amount of engine
oilOil change: 3 000 ml (3.2/2.6 US/lmp qt)
Oil and filter change: 3 500 ml (3.7/3.1 US/lmp qt)
Engine overhaul: 3 700 ml (3.9/3.3 US/lmp qt
Το αν ηταν motul και εχουν βαλει Suzuki αυτοκολλητα πανω στο κουτι θα σε γελασω.
:beer:
TONYBANDIT
07/02/2012, 07:39
[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από sloumos
Το αν ηταν motul και εχουν βαλει Suzuki αυτοκολλητα πανω στο κουτι θα σε γελασω
:beer: [/B] τα λαδια της suzuki ειναι motul 5100 15w50 σε συσκευασια suzuki απο γαλλια.