View Full Version : Padonki (Μπάσταρδοι) for ever, ρε...
Ο Βουνός κρατιόταν με το ζόρι να την ρωτήσει πόσο πάει το ''special''. Μην μασάτε, ο Ντιμα θα καταλάβαινε..
246747
- Βουνέ, είπα όχι, χαμογελά τώρα..
- Μα, με προκαλεί...
246748
- Ε δεν υποφέρεσαι ποια, είπα όχι, Οξωωωω
246750
Ξεκινησαμε με προορισμό το κεντρικό πεζόδρομο του Καζάν. Ο Ντιμα είχε φάει σκάλωμα με ένα συγκεκριμένο τραγούδι το οποίο βάραγε διαπασών στα ηχεία της Γκόλντ. Όποτε έπαιζε το συγκεκριμένο, όλος ο θηλυκός πληθυσμός τον κοίταζε!!
Μουσική πολύ καλή και στίχοι οι εξής:
I love so much when the big and thick dick in me
I want so much that dick was yours
But your big dick only in my dreams
http://www.youtube.com/watch?v=us7ak9UZs0Y
Φανταστείτε λοιπόν ένα αντίστοιχο άσμα στα Ελληνικά με τον ανάλογο στοίχο. Φανταστείτε μια Γκολντ με λαμπάκια, να παιζει μουσική τέρμα και ξοπίσω άλλα δυο ούφο και όλοι μαζι να κατεβαίνουν το πεζοδρομημένο τμήμα της Ερμού. Ονλυ ιν Ρώσια...
Padonki for ever, ρεεεεεε
Ο πεζοδρομος...
246752
Ωραίο μου φάνηκε, πάρτε το λοιπόν..
246753
Συνεχίσαμε με σούζες του Ντιμα από φανάρι σε φανάρι και αφού δεν μας είχαν μαζέψει ακόμα, φτάσαμε στο Λιμάνι του Καζαν. Παρκάραμε πρώτη μούρη στο Καβούρι και ο φύλακας προσπαθούσε μάταια να φοβίσει το Ντίμα ότι θα φωνάξει τους μπάτσους. Δεν ίδρωσε καν..
246754
Αφού μας συνάντησε και ο Σάσα, στο λιμάνι, επιστρέψαμε στο Χοτέλ όπου και αποχαιρετίσαμε τον Ντίμα που επέστρεφε σπίτι του. Το υπόλοιπο της μέρας το περασαμε στο Hotel, με γενική καθαριότητα και τα σχετικά.Νάνι νωρίς. Την επόμενη φεύγαμε για Μόσχα. . . . .
Ντίμα,
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
246755
Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011(ημέρα 19η)
Εγερτήριο στις 6:30 και 8:00 ρολάραμε σε ακόμα μια τεράστια, απρόσωπη ευθεία. Άτυπα, είχε ξεκινήσει η επιστροφή μας, καθώς το Καζάν ήταν το δυσμενέστερο σημείο της διαδρομής. Ο καιρός συννεφιασμένος στους 8 βαθμούς αλλά με τα ισοθερμικά και τις επενδύσεις δεν κρυώναμε. Τα κμ άρχισαν να βγαίνουν εύκολα και κρατούσαμε ρυθμό στα 130κμ. Είχαμε μπροστά μας 890κμ μέχρι και την Μόσχα.
246841
Έβγαλα μια φώτο και τον Βουνούλη και ήταν η τελευταία φορά που βλέπαμε το Βόλγα σε αυτό το ταξίδι. Από την μπλε κατασκευή στο βάθος, πρόβαλε ένας του στρατού, της αστυνομίας? Πάντως καπελοτήγανο φόραγε. Μου έλεγε no φώτο κλπ. Μέτα ήθελε να του δώσω την φωτογραφική και έλεγε στα αγγλικά ντιλίτ. Καλά λέω, τα πιστεύει αυτά που του έχουν πει να λέει? Τον άφησα να ζήσει το 5λεπτο εξουσίας του. Έβαλα κράνος, γάντια και έφυγα ενώ ακόμα αυτός έλεγε τα δικά του.
246842
Πρωινό στο δρόμο. Αγοράσαμε φρούτα, άλλα το γάλα που ήθελε να πιούμε δεν το τολμήσαμε.
246843
Νταξ, μιλάμε για πολύ ευθεία το ταξίδι, σε σημείο που όταν είχε στροφή, αγχωνόμασταν..
246844
Στις 13:00 βρισκόμασταν στο Νισζι Νοβγκοροντ (http://g.co/maps/9tgvt) και συνεχίσαμε για Μόσχα χωρίς δεύτερη σκέψη. Περίπου 150κμ πριν φτάσεις Μόσχα, καταλαβαίνεις ότι φτάνεις σε κάτι μεγάλο. Συναντάς ατελείωτες πομπές φορτηγών, lada που καίνε γκάζι και γενικά καυσαέριο που κάνει αισθητή την παρουσία του. Πρώτη φορά μύριζα τόσο έντονα την μυρωδιά της ρύπανσης. Οι ταχύτητες πλέον ήταν στα 70(οριο), καθώς περνούσαμε συνέχεια από μια κατοικημένη περιοχή σε άλλη. Στο Προκόβ (http://g.co/maps/4erca) το οποίο βρίσκεται πριν ξεκινήσει ο τρίτος δαχτυλιος της Μόσχας, σταματήσαμε να πάρω ένα τηλ στο police. Μου είχε δώσει το τηλέφωνο του ο Ντιμα, λέγοντας μου, όταν φτάσετε, πάρτε τον. Πήρα τηλ, άλλα δεν μίλαγε αγγλικά και δεν έβγαζα άκρη. Θυμήθηκα όμως ότι μου είχε στείλει καποια στιγμη ο Σπιτς από το Κρασνοπιριτσοφκ ένα sms με το τηλ μια φίλης του απο Μόσχα. Στέλνω και εκεί ένα sms και παίρνω την απάντηση. Κανένα πρόβλημα, να βρεθούμε. Θα σας βοηθήσουμε εμείς για το ξενοδοχείο. Πάλι μας άνοιξε το ρουμπινετο σκέφτηκα. Συνεχίσαμε λοιπόν και φτάνοντας Μόσχα, ανταλλάξαμε ακόμα καποια σμσ και ορίσαμε σημείο ραντεβού, ένα βενζινάδικο στο Περιφερειακό. Το βρήκαμε σχετικά εύκολα και αράξαμε, περιμένοντας την Έλενα.
Είχε περάσει μια ώρα, είχε νυχτώσει, κρυώναμε αλλά οι νέοι μας φίλοι εμφανιστήκαν. Ο Πίτερ η Έλενα και ο Βόβα. Η Έλενα είχε μεγαλώσει στο Κρασνοπιρικοπσκ και ήταν παιδική φίλη του Σπιτς. Ξεκινήσαμε για να βρούμε το αποψινό μας Hotel, ακολουθώντας το Γκόλντ του Πίτερ. Φτάνοντας και μαθαίνοντας την τιμή των 4000(100ευρω) ρούβλια το βράδυ, ειπαμε ότι είναι πολλά και αν παιζει κάτι φτηνότερο. Απαντάει η Έλενα, αφού σας λέω ελάτε να σας φιλοξενήσουμε εμείς, γιατί δεν θέλετε? Σας το προτείναμε και νωρίτερα. Οκ λέμε, φύγαμε. Τους ακολουθήσαμε και φτάσαμε στο συνεργείο-γκαράζ-λέσχη και αφήσαμε τις μηχανές. Θυμάμαι ότι ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως στο Κρασνοπιρικοπσκ. Περάσαμε μια είσοδο με φύλακες και χαθήκαμε σε στενά σοκάκια, με διάφορες παράγκες, σε λασπωμένο δρόμο και λακκούβες πυρηνικές. Που πάμε πάλι ρε γμτ σκέφτηκα..
Οι νέα μας μοτοπαρέα, μόλις έχει φτάσει...
246847
Αφού τακτοποιήσαμε μηχανές και πράγματα. Φορτώσαμε, βρακιά, αποσμητικά και πετσέτες σε σακούλα Σκλαβενίτη και μας πήγαν σπίτι τους για να κανουμε μπάνιο. Το κατάστημα της διαμονής, δεν διέθετε λουτρό και τα σχετικά. Όσο εμείς πλέναμε τα ατελείωτα κορμιά μας, η Έλενα είχε ετοιμάσει λαχταριστό, βραδινό, δείπνο.. Η φιλοξενία με είχε αφήσει άφωνο σε αυτό το ταξίδι... Επειδή οδηγούσαμε σε δυο ρόδες... Η λοξά δεν έχει σύνορα...
Πάλι καλά που βγήκα πρώτος από το μπάνιο και έφαγα τπτ. Με το μούργο τον άλλο...
Στα δεξιά, Βόβα η μηχανικάτζα... Γεια σου ρε Βόβα, τσίμπα και εσύ, τσάμπα είναι..
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
246848
Στο βάθος το κτίριο που συγκατοικούσε ο Βόβα με την Έλενα. Ο Πίτερ ήταν όμως ο ''ετσι'' της Έλενας. Άντε παλιοκατίνες, όλα θέλετε να τα μάθετε:lol: :lol: :lol: :lol:
246849
Ήμασταν έτοιμοι για την πρώτη μας βραδινή έξοδο και τα παιδιά μας πρότειναν το Sexton. Νούμερο μπαρ για μηχανόβιους στην Ρωσία και έδρα των Night Wolf (http://www.nightwolves.ru/en/) (μέλος και ο Πούτιν). Μπήκαμε στο τουτού, οχι τπτ άλλο, είχε τελειώσει και το ταλκ για τις σαμπρέλες και δεν ήμουν για πολλά πολλά..
Η είσοδος στο Sexton (http://www.metaltravelguide.com/europe/russia/moskva-moscow/sexton)
246850
Ο χώρος τεράστιος. Έως και τον Αύγουστο μας είπαν τα παιδιά, μέσα γίνετε της ποπης. Στριπ sow, πασάλειμμα με λάδια 10w/40 κλπ. Έταξα πολλά εκείνο το βράδυ στο Βουνο για να τον γυρίσω στο γκαράζ.
Πάρκαρες την μηχανη σου. Γινόσουν γκολ, γυρνούσες με ταξί και την επόμενη πήγαινες να πάρεις το πριπρί σου. Τα τουτού πλήρωναν για το παρκιν.
246852
Η τέτοιο πριπρι θα έβλεπες.
246853
Η τέτοιο...
Αυτά τα λεντ, ήθελα να τα δω εν δράση
246854
Η είσοδος στο χειμερινό μπαρ. Oλα τα άλλα ήταν εξωτερικά. Πάντως όλη η φάση εκεί, ήταν σκηνικό από Mad Max..
246855
Ωπ, ξέχασα να ανεβάσω αυτό το εργαλείο...
246856
Δεν είχε πολύ κόσμο καθώς ήταν Δευτέρα. Είχε όμως αυτές τις μορφές με τα τζιν τα γιλέκα και πίσω ραμμένο το λύκο, μαλλιουφες και από ένα μπετονι μπίρα ο καθένας. Διπλά τους καθόντουσαν τα αντίστοιχα κορίτσια με τα τζιν σορτς. Βεβαία μην περιμένετε φώτο, καθώς δεν τόλμησα να κάνω απόπειρα.
246857
Ήπιαμε τις μπύρες μας και αργότερα κατά της 4 επιστρέψαμε στο συνεργείο όπου και θα κοιμόμασταν. Ζωάρα λέμε. Ο Πανούλης την έπεσε για ύπνο . Έμεινα εγώ με τα παιδιά, ήπιαμε μερικές μπύρες ακόμα, χαζεύοντας ένα live στο dvd με τους αγαπημένους Rammstein της Έλενας.. Κατά τις 5:30 τους χαιρέτησα και εγω:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
κμ ημέρας 880 και θερμοκρασία 8-15 Κελσίου
Είμαι τσοπεράκιας και δεν το κρύβω..
246858
Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011(ημέρα 20η)
Εγερτήριο σημερινό κατά της 13:00. Άνοιξα τα μάτια μου και δεν ήξερα που είμαι, τη μέρα είναι κλπ. Ρίχνω μια μάτια από το παράθυρο, ο εγκέφαλος παίρνει τα κατάλληλα οπτικά ερεθίσματα και αρχίζει να στροφαρει. Φάγαμε ‘’πρωινό’’ ότι είχε μείνει από το προηγούμενο βράδυ και περιμέναμε να έρθουν οι νοικοκύρηδες. Η ώρα περνούσε, είχε πάει 5 το απόγευμα και ακόμα ήμασταν στο γκαράζ, μόνοι. Είχαμε ψιλοξενερωσει γιατί η μέρα ''έφυγε'' τσάμπα, αλλά είχαμε κερδίσει στο ότι ήμασταν φιλοξενούμενοι σε ένα γκαράζ, Ρώσων μοτοσικλετιστών. Μιλάμε για βίτσιο ε? Τα πάμε όμως, Padonki...
Η θέα από ψηλά..
246868
Όσο περιμέναμε έριξα και μια φωτοσεανς στο μέρος..
Εδώ το γκαράζ. Στο βάθος διακρίνεται η είσοδος.
246870
Ο ίδιος χώρος από την απέναντι μεριά.
Πίσω από την ροζ αφίσα, η πόρτα για την τουαλέτα. Δλδ ο κήπος..
246871
Εξωτερική άποψη. Κάτω το γκαράζ, πάνω η λέσχη όπως την ονόμαζαν τα παιδιά.
246872
Ένα από τα σοκάκια.. Στην ουσία αυτή η χώροι είναι κάτι σαν αποθήκες. Όσοι μένουν στα μπλοκια δεν έχουν αποθήκες και γκαράζ. Οπότε μαζεύουν σε μια έκταση 10 στρεμμάτων. 1000 με 2000 αποθήκες και ιδού το αποτέλεσμα. Με το καιρό εξελίχτηκε το πράγμα και πλεον, βρισκεις συνεργεία, μαγαζιά με ανταλλακτικά, φαναρτζίδικα κλπ. Καμιά φορά βρισκεις και δυο Έλληνες να χέζ....ν στον κήπο σου:lol: :rotflmao: :rotflmao:
246876
Λα σαμπρ ντε Βουνος
246882
Τελικά ήρθαν και αφού περιμέναμε ακόμα δυο φίλους τους, κατεβήκαμε όλη παρέα στην κόκκινη πλατεία.. Εμείς μέναμε κοντά στο δευτερο (http://g.co/maps/haaw2) δαχτυλίδι, όποτε μια ωρίτσα την θέλαμε μέχρι το κέντρο.
red square και με το σκουφάκι ο Πίτερ.
246887
Νταξ? Έβγαλες φώτο με το Άγιος Βασίλειος που μας τα έπρηξες?
:beer: :beer: :beer: :beer:
246890
:smokin: :smokin: :smokin:
246892
Το μαυσωλείου του Λένιν..Κλειστό...
246893
Εμπορικό κέντρο Α λα Αμερικάνα, η αλλιως Καπιταλιστική Ρωσία...
246894
Από αριστερά, ο Ιβάν και ο Γιεβγιένη...
246895
Κατευθυνθήκαμε προς το κεντρικό πεζοδρόμο της Μόσχας, Αρμπάαλ για ανεύρεση τροφής.
Πολύ μερσεντε τετράγωνο είχε..
246897
Σε αυτό το τοίχο είχε αφιερώσεις για κάποιο γνωστό Ρωσο τραγουδιστή.
246899
Προσωπογραφία του τραγουδιστή
246900
Ωπ, εδώ είμαστε.. Αργότερα θα ψάξω να βρω το όνομα της σούπας, η οποία είχε παντζάρια και κρέας. Σήμερα δεν με πάει η μνήμη μου..
246901
Υπομονή, τελειώνω με το τουριστικό κομματι :D
Άντε πάλι, μέσα στο πλάνο μου..
246903
Μόλις νύχτωσε επιστρέψαμε κόκκινη πλατεία να δούμε την αλλαγή της φρουράς.
246904
Άγιος Βασίλειος, is good for the eyes...
246905
Ανυπέρβλητη τεχνολογία...
246907
Συνεχίσαμε προς το Ποταμό Μοσχοβα. Εγώ όμως ανυπομονούσα να πάμε στoυς λόφους των σπουργιτιών η sparows Hills σημείο συνάντησης στην Μόσχα για τους Μηχανόβιους. Ήμουνα Μόσχα αλλά ειλικρινά δεν με ένοιαζε σε πιο αξιοθέατο δίπλα περπατούσα. Εγώ άπλα ήθελα να κάνω παρέα με μηχανόβιους. Να τους παρατηρώ, να ακούω τις ιστορίες του, να ζήσω μαζί τους μια καθημερινή μοτοβολτα.
Μοσχοβας
246908
Κάναμε μια στάση ακόμα πριν φτάσουμε στο sparows hills. Το μέρος ονομάζεται Little Moscow και αποτελείται από ουρανοξύστες κλπ. Υπό ανέγερση μέτρησα 5 6 εργοτάξια..
246910
Το αγαπημένο της μέρος, στην Μόσχα.
246911
Και το καπιταλιστικό Μερτσέντες του Γιεβγιενη...
246912
Φτάσαμε στον λόφο των σπουργιτιών. Η σούζα και τα εντο, έδιναν και έπαιρναν με μένα να νιώθω σαν το σπίτι μου. Από την μια μεριά του δρόμου οι μηχανές και από την άλλη η φαστ εν φουριους. Βέβαια οι καλές συγκεντρώσεις είναι το Μάιο όπου και μαζεύονται κάθε μέρα έως και 2000
μηχανες:dizzy:
Ωπ, καλώς τον..
246914
Ξέρω, ότι κατά βάθος, γουστάρετε όλοι...
246916
Οι επικρατέστερες μηχανές, με σειρά προτεραιότητας: ss, γκολντ και χαρχαρλευ
246918
Ον οφφ κλπ δεν είχε. Μάλλον είχε ένα, αλλά και αυτός καθόταν στην άκρη σαν ψωριάρης
:rotflmao: :lol:
246920
Η βραδιά συνέχισε σε μπαρ και επιστρέψαμε στο γκαράζ για νανι. Μου είχε κάνει εντύπωση, οι αποστάσεις που διανύαμε στην Μόσχα. Εκείνη την μέρα κάναμε καμιά 150κμ χωρίς να βγούμε εκτός του δεύτερου δαχτυλιδιού.
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011(ημέρα 21η)
Άλλο ένα Βασιλικό εγερτήριο κατά της 10. Φάγαμε το πρωινό μας και 11:30 ήρθε ο Πίτερ με τον Βόβα. Έπειτα από 6500κμ, είχε έρθει η στιγμη για μια γενική περιποίηση των μηχανών. Ζητήσαμε από τα παιδιά, να μας πάνε σε κάποιο μαγαζί ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αγορές. Στην αρχή, αφού ήμασταν και σε συνεργείο, σκεφτόμουν να κάνω μια αλλαγή λαδιών. Αποφάσισα όμως, να μην μπλέξω και απλά να συμπληρώσω. Το σύνολο των χιλιόμετρων του ταξιδιού ήταν υπολογισμένο στις 10 χιλιάδες, οπότε ήμασταν μέσα στο όριο.
Στο θέμα μας όμως. Ξεκινησαμε για το συνεργείο και μετά από 70κμ μέσα στην Μόσχα, φτάσαμε!! Πήραμε λάδια, κάτι σπρέι καθαρισμού αλυσίδας και μερικές ασφάλειες. Το Ντακάρ τις τελευταίες μέρες είχε κάψει την ασφάλεια των οργάνων άλλα είχαμε πει ότι θα το δούμε στην Μόσχα.
Το πάνω μέρος του γκαράζ. Η λέσχη όπως έλεγαν τα παιδιά...
247249
Τελειώσαμε με τις αγορές και αφού ρίξαμε μια μάτια στις τιμές των αξεσουάρ(υπολογίστε μείον 30% από τις δικές μας), ρίξαμε και μια μάτια στην διπλανή έκθεση μοτοσυκλετών. Εδώ υπολογίστε ένα 20% πάνω από τις δίκες μας τιμές(μεταχειρισμένα). Ειδικά ότι ήταν Τζαπάν, Ευρώπη και 5ετιας, δάγκωνε.
247250
Αν θυμάμαι καλά, φλέρταρε στις 10χιλιαδες η κυρία αυτή..
247255
Στον δρόμο της επιστροφής, άλλα 70κμ. Δλδ 140κμ για να πάρεις λάδια.. Αυτά είναι... Μην φανταστείτε ότι είχε τπτ άλλο πιο κοντά. Αν είχε, θα είχαμε πάει. Δεν ήταν των χιλιομέτρων ο Πίτερ.
Αφήσαμε τα πράγματα στο γκαράζ και περασαμε να φορτώσουμε την Έλενα. Το μενού είχε σήμερα Μουσείο Πούσκιν. Με εντύπωση έβλεπα τον Βόβα να googlarei στο κινητό για να βρει την διεύθυνση του Μουσείου. Δεν το έχω ξανακούσει λέει. Φαντάζομαι όταν ήταν μικρός δεν είχε τις δικές μας Δυτικές έννοιες. Τέλος πάντων, μην το γυρίσω στο κοινωνικοπολιτικό τώρα.
Ξεκινησαμε λοιπόν για Πούσκιν. Η κίνηση ήταν απελπιστική, ακόμα και για μηχανές. Νομίζω ότι σε επίπεδο μποτιλιαρίσματος, η Μόσχα πρέπει να είναι στην τρίτη θέση με πρώτο το Κάιρο και την Ινδία. Ο Βοβα χανόταν συνεχεία και ναι, ξέρω ότι σας το έχω πει πολλές φόρες, αλλά αυτήν την φορά το πίστεψα ότι το ΚΤΜ θα πάρει φωτιά.. Άσχετο άμα έκανε 17 βαθμούς...
Βόβα ο ιχνηλάτης...
247259
Πίτερ ο ακράνωτος... Τον μάλωσα, άλλα δεν.. Να μου πεις και ποιος δεν έχει περάσει από αυτήν την φάση..
247260
- Για πλησίασε λίγο ρε Πάνο. Καλά, δεν έχει βεντιλατέρ αυτό το πράμα? Πολύ ησυχία..
247261
Επιτελούς αντίκριζα την είσοδο του Μουσείου. Λίγο ακόμα στην κίνηση και θα έκανα ντου, μαζί με το κτμ, στο πρώτο συντριβάνι που θα αντάμωνα...
Μουσείο Πουσκιν (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%81_%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CE %B2%CE%B9%CF%84%CF%82_%CE%A0%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%B9%CE%BD) λοιπον. Τα εκθέματα που παρουσιάζονται είναι η προσωπική συλλογή του Πούσκιν. Ήθελε διάβασμα όμως. Γενικά, ετσι απολαμβάνεις στο μάξιμουμ. Εγώ δεν είχα διαβάσει τπτ όμως. Ημουν άλλος ένας περιφερόμενος τουρίστας εκεί μέσα.
Εισιτήριο στα 7 ευρώ και άλλα 3 για να βγάζεις φώτο. Φόραγες βραχιολακι και ήταν και η μοναδικοί έννοια των εφόρων. Να τσεκάρουν ότι είσαι οκ.
Εσωτερική άποψη..
247262
Από τους γνωστούς φιλέλληνες ο Αλεξάντρ Πούσκιν..
247263
Παραθέτω ακόμα μερικές φώτο. Θυμάμαι όμως ότι δεν το είχα απόλαυση όπως άλλα.. Είπαμε, ξυπόλητος στα αγκάθια..
247264
Έχω και εντολή από τον Πατέρα, ότι έχει θέμα το κυνήγι να φωτογραφίζεται..
247265
Πάρτε και ένα byron..
247266
Η επίσκεψη είχε τελειώσει, και κατευθυνόμασταν για την κόκκινη πλατεία. Εμ πως? Φωτογραφίες χωρίς την μηχανη στην πλατεία? Τσάμπα δλδ τις κουβαλάγαμε? Η κίνηση ήταν ακόμα εφιαλτική. Δεν ξέρω, ίσως έχω κακομάθει από την χώρα που ζω. Δεν άντεχα να είμαι κολλημένος με την μηχανη στην κίνηση και να βγάζει αυτήν την ζεστή ο κινητήρας. Κάνω μια τσουπ και να με στην διαχωριστική λωρίδα και να προσπερνώ ακινητοποιημένα αμάξια. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι, καθώς πλέον είχα πάρει μια μικρή γεύση από το κέντρο και ήξερα προς τα που να πάω. Αργότερα θα μου έλεγε η Έλενα το περίφημο, Police, can fuck us if we ride like this.. Είπε επίσης ότι το πρόστιμο παιζει στα 4000 ευρό για κάτι τέτοιο και μπορούσαν άνετα να μας πάρουν τα διπλώματα!!!
Αισθάνθηκα πολύ άσχημα με τον εαυτό μου. Είναι από αυτά όμως, που πρέπει να κάνεις, μπας και μια μέρα γίνεις καλύτερος...
Λίγο πριν την κόκκινη πλατεία, ακούγοντας την κατσάδα της Έλενας...
247267
Φτάσαμε λοιπόν και εγώ ορμώμενος πήγα και έστησα την μηχανη σε ένα σποτ που είχα μπανίσει από την προηγούμενη φορά. Πριν προλάβω να βγαλω το κράνος, ακούω από την ντουντούκα ενός περιπολικού, κάποιον θυμωμένο μπατσουλη. Το μόνο που καταλάβαινα ήταν το Μοτοτσικλετίστι, βλέποντας παράλληλα ένα χέρι να μου δείχνει που έχουν σταματήσει τα παιδιά και να πάω εκεί.
Η σκέψη στο μυαλό μου ήταν κάπως ετσι: Έκανα εγώ 6500κμ για να κάνω την καύλα μου, να βγαλω μια φώτο που γουστάρω να έχω και θα μου φωνάζει ο Μλκς με το τηγανοκαπέλο. Τον αγνόησα, έβγαλα την φωτογραφική και έκανα αυτό που είχα πάει να κάνω. Τελειώνοντας τον είδα να έχει αρχίσει να έρχεται προς το μέρος μου. Καβάλησα την μηχανη, τον αγνόησα άλλη μια φορά όταν μου έκανε νόημα να σταματήσω και πήγα στην μαμά Ελενα. Δεν ξέρω τι διάλογος ακολούθησε μεταξύ μπάτσου και Έλενα, αλλά την θυμάμαι να λέει. what its wrong with you? You want to be fucket by the Police?
- Αχ ναι Σεργκέι, πήγαινε με αυτόφωρο, θέλω να μαμηθώ απόψε...
Όλα αυτά για την παρακάτω φώτο. Απαγορευόταν σε εκείνο το σημείο. Έπρεπε να είσαι στο παρκιν που έχει μπροστά από τον Άγιο Βασίλειο...
edit:το σποτ είναι το καπάκι του υπονόμου...
247268
Εδώ ήθελε να βγαλω φώτο ο μπάτσος. Με φόντο τα κουτιά.. Ρε οοξωωωω...
Το ντακαρακι όμως :wacko:
247269
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Νταξ σου φύγε η κάψα?
247270
Το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής..
:beer: :beer: :beer:
247271
Η αφεντομουτσουναρα μου..
247272
Συνεχίσαμε για Sparrow Hill για να βρεθούμε με τον Ντιμα. Είχε επικοινωνήσει πριν κάνα δυο μέρες με sms, ρωτώντας άμα όλα οκ στην Μόσχα. Του έδωσα ραντεβού λοιπόν στην ''Βούτα'' της Μόσχας. Έτσι και αλλιως ευκαιρία έψαχνα να ξαναπάω εκεί. Μια καντίνα να είχε και θα είχα ολοκληρωθεί. Ο Ντιμα τελικά δεν εμφανίστηκε, έστειλε έναν φίλο του τον Αλεξάντερ. Εννοείται ότι και αυτός είχε Γκολντ. Γνωριστήκαμε και μας ζήτησε συγνώμη εκ μέρους του Ντιμα στον οποίο είχε τύχη κάτι έκτακτο. Σε σκλάβωναν δλδ με την πρόθεση τους. Τα ειπαμε, ήρθαν και κάποιοι άλλοι φίλοι του, μέλη όλοι Padonki και πήγαμε στο μέρος που συχνάζουν, να γνωριστούμε με τον πρόεδρο τους..
Περιμένοντας τον Ντιμα..
247273
Η θεά προς το κέντρο της Μόσχας
247274
Το goldwing του Ντιμα
247275
Αμα πάτε Μόσχα και σας κάνει κανένας κωλοδαχτυλο, μην ανησυχείτε. Δικά μας παιδιά είναι:lol: :rotflmao: :lol:
ο Αλεξαντερ(με το καπέλο)
247276
Αργότερα στο στέκι τους, γνωρίσαμε κάποιες μορφές(όλοι με Γκόλντ) ανταλλάξαμε στοιχεία και μας πήγαν σε ένα Λατιν μπαρ, ονόματι τσεκεβαρα(Βουνέ, μην τους δείξεις φωτογραφίες από εκεί). Ήπιαμε κόκα κόλα, καθώς η ανοχή της αστυνομίας για τους μοτοσικλετιστές σχετικά με το αλκοόλ είναι μηδαμινή. Δεν καταφέραμε να το απολαύσουμε όμως καθώς ο Πίτερ νύσταζε. Είναι το τίμημα της φιλοξενίας. Σεβαστήκαμε την ανάγκη του οικοδεσπότη μας και αναχωρήσαμε. Πάνω που ο Βουνος είχε αρχίσει τις Σαμπες ρε γμτ...
Το στέκι τους, στον πεζόδρομο Αρμπατ...
247277
Το τελευταίο κλικ εκείνης της βραδιάς. Μου έκανε παρατήρηση ο ΑΛεξαντερ ότι δεν έχει φωτάκια η μηχανη μου. Σύμφωνα με εκείνον έπρεπε να έχει, καθώς φαίνεσαι καλύτερα την νύχτα.
Μετα από μια ωρίτσα βρισκομασταν στο γκαράζ και απολάμβανα νυχτερινό λάιβ του Βουνού..
Κμ ημέρας 240
247278
Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011(ημέρα 22η)
Το σημερινό ραντεβού μας με τα παιδιά ήταν στις 10. Είχαμε ξυπνήσει πιο νωρίς και συμπληρώναμε λάδια, καθαρίζαμε αλυσίδες και διάφορα άλλα στις μηχανές. Λίγο πριν το μεσημέρι ήρθε ο Βόβα με την Έλενα και μας ανακοίνωσε(η Ελενα), ότι σήμερα μηχανές, δεν έχει. Κρυωνω!! Κουτί λοιπόν και πήξιμο δυο ωρών στην κίνηση, για να φτάσουμε στο Μουσείο των Κοσμοναυτών(παραγγελιά του Βουνού)..
Α δεν το ξέρετε ε? Ο Βουνός όταν ήταν ''μικρός'' και τον ρωτούσαν τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει, απαντούσε Αστροναύτης(ου αμερικανάκι), τελικά όμως έγινε ναύτης....
Κάθε στενάκι και δρομάκι που περνάγαμε ήταν πηγμένο στην κίνηση. Γλιτώνουμε κίνηση πηγαίνοντας από τα στενά, έλεγε ο Βοβα. Τι να πεις, αφού το έλεγε ο Βόβα... Όπως και να έχει, εγώ παρατηρούσα τους ανθρώπους που έβγαιναν, έμπαιναν σε λεωφορεία, μαγαζιά, μετρό κλπ. Μου αρέσει να παρατηρώ την καθημερινότητα των ανθρώπων σε μια ξένη χώρα, μακριά από τις κεντρικές πλατείες. Είχα αράξει στο πίσω κάθισμα του Λάντα και ''έπαιρνα'' μάτι. Πάντως, ειλικρινά, εμείς ακριβή Μόσχα δεν καταλάβαμε. Οκ, διαμονή δεν πληρώσαμε αλλά ακόμα και στο κέντρο που κυκλοφορούσαμε, τα παιδιά ήξεραν που να φάμε φθηνά και σωστά. Θυμάμαι τον πάτερα μου, να λέει πόσο ακριβή ήταν κλπ. Είχαμε βγάλει σπέσιαλ μπάτζετ με το Βουνό για την Μόσχα. Τελικά τα κάναμε κεράσματα και γουστάραμε...
Το μνημείο του πυραύλου Σογιούζ που δεσπόζει στην είσοδο του Μουσείου..
247335
Μπαίνοντας στο μουσειο, μας είπε η ταμίας ότι υπάρχει ''ειδικό'' εισιτήριο για την φωτογραφική μηχανη.. Σωπααααα καλεεε, δεν σε πιστεύω... Αυτήν την φορά, ένα ''ειδικό'' εισιτήριο και εκτός ότι έβγαζε και Βουνός με την δίκη του, έβγαζα ακόμα και με το κινητό μου φωτογραφίες. Έτσι, για να κάνω απόσβεση..
Άλλη μια φορά, χωρίς επεξηγήσεις στα αγγλικά. Άμα πάτε Ρωσία, διαβάστε, μην τα ξαναλέω.. Ευτυχώς όμως, είχα το <<Κόκκινο Βουνό>> ο οποίος σαν φαν αυτού του έθνους, με κατατόπισε στα περισσότερα εκθέματα..
- Τι ιν τουτ?
- Η στολή του Γιούρι Γκαγκάριν..
247336
- Ετουτ?
- Μπάλα με κεραίες
- Πππςςςς
247337
- Αυτο?
- Ο Σκύλος του Γκορμπατσόφ
- Πόσα ξέρεις ρε Βουνέ...
247338
- Αυτό?
- Σκηνακια στην Σιβηρία..
Νταξει, οκ, αστειεύομαι. Όμως χωρίς μια κοινή γλωσσά για να διαβάσεις κάτι, τι περιμένεις. Ο καθένας μπορεί να φανταστεί ότι θέλει. Σε αυτήν την φώτο που διακρίνονται οι κοσμοναύτες έπειτα από επιστροφή στην Γη, και περιμένουν να τους μαζέψουν, μου έκανε εντύπωση ότι εκείνη, από μέσα δεν είχαν την επιλογή να ανοίξουν την κάψουλα τους..
247339
Εδώ διακρίνονται και οι οδηγίες ανοίγματος, σε περίπτωση που καποιος περαστικός τους συναντούσε...
247340
Το εσωτερικό του θαλάμου ''διακυβέρνησης'' από την κάψουλα του Γκαγκάριν.. Ξέρω όμως ότι εκείνος, δεν είχε τον έλεγχο της κάψουλας και ότι αυτό γινόταν από την γη.
247341
Ορίστε, σας λύνω και απορίες που πάντα είχατε. Πως κάνουν ψηλό και χοντρό κοσμοναύτες και αστροναύτες..
247343
Αυτό τώρα, έχω απορία δλδ, τι ήτανε?
247344
Και κλείνω αυτήν την επίσκεψη μας στο μουσειο, με μια φωτογραφία του πρωτοπόρου Γιουριν..
247346
Κάναμε μια σύντομη επίσκεψη σε ένα Πάρκο, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το Μουσειο Κοσμοναυτων (http://g.co/maps/zmrd4)
Κάτι μου είχε πει για αυτό το πάρκο η Έλενα αλλά δεν θυμάμαι..
247347
Φάγαμε κάτι πρόχειρο και ξεκινήσαμε για την επίσκεψη μας, στο διάσημο μετρό της Μόσχας...
Ένα πανόραμα από αυτό το πάρκο. Θυμάμαι ότι είχε κτίρια τα οποία έκαναν αναφορά και είχαν ως θέμα τις διάφορες ομοσπονδίες της Ρωσίας..
247348
Τσιμπήστε και ένα συντριβάνι
247349
Μαζί με το κύριο Λένιν..
247351
Επιστρέψαμε, αφήσαμε το αμάξι και ξεκινήσαμε την επίσκεψη μας στο μετρό.
Αυτά ήταν στην πίσω μεριά της άυλης μας..
247352