PDA

View Full Version : Padonki (Μπάσταρδοι) for ever, ρε...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6]

vaska
16/02/2012, 01:16
Δυστυχώς τον επίλογο τον ξέραμε από την αρχή (οι περισσότεροι τουλάχιστον), αν σε ξαλαφρώνει στην ίδια κατάσταση είμαι κι εγώ, παρακολουθώ τόσες μέρες και κάθομαι και σκέφτομαι. Εσένα, τον βουνό αλλά και τον Πάνο κι ένας κόμπος είναι μόνιμος κάτοικος στο στομάχι μου.

Γράφω σβήνω ξαναγράφω και πρόοδος καμία.

Καληνύχτα φίλε. Καλούς δρόμους να έχουμε.

:wave2: :wave2: :wave2:

ggs
16/02/2012, 06:06
Το «HAPPY END» δεν είναι προϋπόθεση για ένα καλό ταξίδι ,γιατί δεν υπάρχει «END» στα ταξίδια….
Gallos – Voyne καλά ταξίδια….

ευχαριστουμε.....:wave2:

Νικος χρ.
16/02/2012, 06:29
φιλε ολα στη ζωη για καποιο λογο γινονται σε σας πραγματικα δεν ξερω γιατι ελαχε τετοια μαλακια αλλα πραγματικα εγω απο ολο αυτο κρατω την σταση του pan vas που σου μαθαινει πως να εισαι ανθρωπος -φιλος!να ειστε παντα γεροι και ορθιοι!τωρα γιατι πιστευω οτι εσυ και ο βουνος θα συνεχισετε απο εκει που το αφησε ο παναγιωτης...και εμεις θα συνεχισουμε να σας διαβαζουμε απο δω μεσα.ευλογια το μοτο σε φερνει κοντα με ανθρωπους που δεν εχεισ δει ποτε και ισως να μην δεις ποτε, βλεπεις μερος τησ ζωης τους δενεσαι με εναν ομορφο τροπο μαζι τους και αυτοι δεν ξερουν καν οτι εσυ τους παρακολουθεις!πολλα μπραβο παιδια :beer: :beer: :beer:

Stergios69
16/02/2012, 08:16
... :sad:

TROOPER
16/02/2012, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Το «HAPPY END» δεν είναι προϋπόθεση για ένα καλό ταξίδι ,γιατί δεν υπάρχει «END» στα ταξίδια….
Gallos – Voyne καλά ταξίδια….

ευχαριστουμε.....:wave2:

+1000

Stabak
16/02/2012, 08:42
Σαν τραγωδία στην επιδαυρο ρε παιδια.... :sad:
δεν το ειχα συνδυασει...
Πουτανα μοιρα....

:(

byron
16/02/2012, 09:14
Χίλια αν και κανένα γιατί....γιατί δεν του δόθηκε μια ευκαιρία που άξιζε τόσο πολύ ρπμ??

Ενας φίλος, ένας "δικός" μας, ένας όμορφος άνθρωπος που ευτυχώς γνωρίσαμε έστω και λίγο, έφυγε ακολουθώντας τους δικούς του υψηλούς κανόνες φιλίας και (συν)αδελφικότητας. Εύχομαι ολόψυχα, ότι κι αν λέει η κάθε θρησκεία για το μετά από ΄δω, να είναι αληθινά. Να τα ξαναπούμε σε μια άλλη ζωή, σε μια άλλη διάσταση, οπουδήποτε...αλλά να τα ξαναπούμε ρε Πάνο.:sad:

ΥΓ. Το ταξιδιωτικό του Δημήτρη είναι οτι καλύτερο έχω διαβάσει εδώ μέσα. Με ταξίδεψε, με ονείρεψε, γέλασα και ζήλεψα αυτούς τους γαμάτους Padonki. Μια αδελφότητα που μπαίνουν μόνο οι δίτροχοι.
Δεν άξιζε να έχει τέτοιο τέλος όμως.Σαν ελληνική τραγωδία όπως είπε και ο Stabak :sad:

ΥΓ. Δημήτρη tnx ρε. :beer:

TROOPER
16/02/2012, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Χίλια αν και κανένα γιατί....γιατί δεν του δόθηκε μια ευκαιρία που άξιζε τόσο πολύ ρπμ??

Ενας φίλος, ένας "δικός" μας, ένας όμορφος άνθρωπος που ευτυχώς γνωρίσαμε έστω και λίγο, έφυγε ακολουθώντας τους δικούς του υψηλούς κανόνες φιλίας και (συν)αδελφικότητας. Εύχομαι ολόψυχα, ότι κι αν λέει η κάθε θρησκεία για το μετά από ΄δω, να είναι αληθινά. Να τα ξαναπούμε σε μια άλλη ζωή, σε μια άλλη διάσταση, οπουδήποτε...αλλά να τα ξαναπούμε ρε Πάνο.:sad:

ΥΓ. Το ταξιδιωτικό του Δημήτρη είναι οτι καλύτερο έχω διαβάσει εδώ μέσα. Με ταξίδεψε, με ονείρεψε, γέλασα και ζήλεψα αυτούς τους γαμάτους Padonki. Μια αδελφότητα που μπαίνουν μόνο οι δίτροχοι.
Δεν άξιζε να έχει τέτοιο τέλος όμως.Σαν ελληνική τραγωδία όπως είπε και ο Stabak :sad:

ΥΓ. Δημήτρη tnx ρε. :beer:

ψαχνω κατι να γραψω ωρες τωρα και δεν μπορουσα.ευχαριστω ρε βυρωνα.αυτο ηθελα να γραψω αλλα δεν μπορουσα να το βγαλω στο γραπτο.

dukeandthecity
16/02/2012, 09:30
Μαγκες, το ταξιδι σας απο την αρχή ήταν δυσκολο. Ενα μήνα καβαλόντας στην Ρωσία. Εσεις ζησατε το μεγαλείο και την κατάρα του μοτοσυκλετισμού. Μέσα σε ενα μήνα μετά απο απιστευτες εμπειρίες αλλα και εξάντληση. Τα γεγονοτα δεν μπορούν να αλλάξουν όσο και αν το θέλουμε. Η συσσωρευμενη γνώση σας, να ειναι πυξίδα για τα επόμενα ταξίδια και χαρτης για εμας που θελουμε να ταξιδεψουμε μαζί σας.

Να είστε γεροί και με ανθρώπους που σας αγαπάνε. :beer: :beer: :beer:

faraway
16/02/2012, 09:48
Παρακολουθώ το ταξιδιωτικό αυτό από την αρχή με τόσο ενδιαφέρων σχεδόν μαγεμένος . Λίγο η ωραία αφήγηση , το χιούμορ σας και η πλάκα μεταξύ σας , ο τρόπος που αλληλεπιδράσατε με τους ανθρώπους στο δρόμο σας ....με έκαναν να αναθεωρήσω τη πραγματική έννοια της λέξης ταξίδι , και σας ευχαριστώ για υτο .

Ένα ταξίδι που είχε τα πάντα μέσα ,απρόβλεπτο και με πορεία στο άγνωστο , με ένα κατακλυσμό συναισθημάτων και εμπειριών , όπως και η ίδια μας η ζωή .

Αυτά κρατάω από αυτό το ταξιδιωτικό , να είστε πάντα καλά μάγκες και να βολτάρετε ώστε να ταξιδέυουμε και μεις μαζί σας .!!!:beer: :beer: :beer: :beer:

sapila racing
16/02/2012, 10:03
Δημήτρη μας ταξίδεψες όπως μας ταξίδευε κι ο Panvas.
Tο ταξιδιωτικό ήταν πραγματικά good for the eyes κι ας ήξερα την κατάληξη κι ας τρόμαζα στην ιδέα οτι θα φτάσεις στην 30/9. Το χιούμορ σας και οι περιπέτειες, οι άνθρωποι γνωρίσατε, που σας βοήθησαν κι έγιναν φίλοι σας, όλα αυτα με συνεπήραν και προς στιγμήν ξεχασα τα υπόλοιπα.
Να σαι καλά ρε φίλε και να μας ξαναταξιδέψεις.
:beer:

DimChios
16/02/2012, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Είχα αποφασίσει να περιγράψω και τις υπόλοιπες μέρες στο Λβίβ μέχρι το πρωινό της 30 Σεπτεμβρίου... Όμως δεν το έχω....Σας λέω μόνο, ότι μάταια προσπαθούσαμε να βρούμε άκρη για την επιστροφή της μηχανής, η οποία είχε βγει ολική καταστροφή.. Σε όλο αυτό το ταξίδι, ανταλλάσσαμε καθημερινά μηνύματα με τον PanVas και ακόμα περισσότερα εκείνες τις τελευταίες μέρες. Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου το πρωί μου ήρθε ένα μήνυμα..

- Πες στο Βουνό, ότι ξεκινώ απόγευμα με το Tράνσιτ και αύριο το πρωί είμαι εκεί να το φορτώσουμε. Ο ivo είναι ψημένος..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παναγιωτη μου, την Κυριακή που μας πέρασε, στάθηκα στο μνήμα σου για πρώτη φορά μόνος. Είχα έρθει να σου αραδιάσω πολλά, αλλά, μου κόπηκε η μιλιά... Θα στα πω εδώ λοιπόν.... Εδώ, το μέρος που αγαπάμε να μισούμε και οι δυο... Θέλω αυτό το αντίο που θα σου γράψω, να είναι τόσο κάλο, όπως σου άξιζε.. Δεν ξέρω όμως αν θα τα καταφέρω...

- Θα φορτώσω και την αυστριακή αποβολή σου? Είπες και γελούσες..

Δεν έφτασες όμως.... Μας άφησες εδώ, μόνους, να τριγυρνάμε στα γραπτά σου, στις φωτογραφίες σου, στις αναμνήσεις και να ψαχνόμαστε για λίγο Παναγιωτάκη.. Σταματώ να γράφω, δεν βγαίνει τπτ. Δεν έχει νόημα να το ζορίζω. Έτσι και αλλιως δεν έχω σκοπό να καταπλήξω κανένα. Μας λείπεις και σ αγαπάμε πολύ, ρε.... Κλείνω, λέγοντας το εξής στους φίλους μας, ξέρεις εσύ...

Γράφε, γράφε, γράφε ρε...Μα πάνω από όλα, ΞΕΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ταξιδιωτικό, is good for the eyes...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

...ειπα να αφησω το ταξιδιωτικο σου να "ρολαρει" αρκετα για να το διαβασω μια κι εξω...ξεροντας πως χανω το χαβαλε του σπαμ (στο αλλο)
χτες το απογευμα το ξεκινησα και το συνεχισα σημερα το πρωι...
απολαυση σκετη! Πραγματικα! Ανθρωπινο, δυνατό, ευχαριστο...απίθανο απλα και τωρα που θελω να σας γραψω περισσοτερα λογια γι αυτο σας το ταξιδι, φτανω σε τουτο δω το ποστ και εχοντας ηδη σοκαριστει απο τα 3-4 προηγουμενα, λυγιζω και δακρυζω χωρις καν να το εχω τελειωσει (το ποστ)

για μενα σταματαει εδω η αναγνωση μεχρι νεοτερας.
ΣΚΑΤΑ, ΣΚΑΤΑ, ΣΚΑΤΑ!

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΟ...ΚΑΙ ΠΑΝΟ... ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ!

Gallos
16/02/2012, 10:59
Χτες το έκλεισα απότομα, αλλά ήμουν ράκος. Όμως, είμαι απαράδεκτος. Tο λέω αυτό, γιατί, ενώ μοίρασα μπύρες και ευχαριστώ σε όλους αυτούς που γνωρίσαμε, δεν το έκανα για τα 4 άτομα που γνωρίσαμε στο Λβίβ. Βίκτωρ και Ήρα, Ρομάν και Μαριάννα... Μας μάζεψαν στην κυριολεξία από τον δρόμο. Ο Βίκτωρ και η Ήρα μας κοίμισαν σπίτι τους. Ο Ρομάν μέσω του μοτοσυκλετιστικού δικτύου βοήθειας που έχουν, είχε μάθει για την πτώση του Παναγιωτη και είχε έρθει στο αστυνομικό τμήμα να βοηθήσει. Μετα τις 30 του μηνός, μας φιλοξενούσε εκείνος. Βλέπεις το ΣΚ 1 2 Οκτωβρίου, παντρευόντουσαν ο Βίκτωρ και η Ήρα... Τι δουλειά είχαμε εμείς ανάμεσα τους.. Καταστάσεις τραγικές... Θα μπορούσα να σας γράφω για το Mουκάσεβο, το χωρίο που έγινε το ατύχημα του Παναγιώτη- PanVas, άπειρες σελίδες με σκηνικά... Φρένο όμως. Έτσι για τα πρακτικά,ο Πάνος, δικάστηκε την επόμενη του ατυχήματος, δήλωσε ένοχος με το ζόρι για να πάρουμε την μηχανη πίσω.. Γυρίσαμε με αεροπλάνο... Το Ντακάρ τελικά κατέβηκε με τις ασφαλιστικές και το δικό μου έμεινε Ουκρανία στο γκαράζ του Ρομάν. Κατέβηκε αργότερα με νταλίκα Ελλάδα...

Κριστόφ και Ρομάν... Φιλίες που δημιουργήθηκαν σε καταστάσεις άσχημες και θα μείνουν για πάντα και δεν είναι οι μόνες...

247614

Gallos
16/02/2012, 11:01
Και μαζί με τις γυναίκες τους...

Βικτωρ, Ηρα Ρομαν και Μαριαννα...

247615

Gallos
16/02/2012, 11:07
Όποιος πάει από τα μέρη εκείνα που πήγαμε, οι διευθύνσεις και τα τηλεφωνά είναι στην διάθεση του.. Θα χαρούν να σας φιλοξενήσουν όλοι αυτοί που γνωρίσαμε και εγώ να σας δώσω κάτι να τους πάτε...

Σε αυτό το ταξιδιωτικό, ο επίλογος είναι διπλός!!

Κλείνω τελικά με αυτήν την φωτογραφία!!!

ΤΕΛΟΣ για αυτήν την φορά....

247616

TROOPER
16/02/2012, 11:09
τελικα ρε δημητρη και πανο (βουνε)....δεν ηταν απλα good for the eyes. ηταν good for our souls!!!!

χασαμε εναν που θα εχουμε για παντα στη καρδια και στο μυαλο μας και κερδισαμε (αν μου επιτρεπεις τον πληθυντικο) πολλους (και μιλαω για ανθρωπους).

ας ειναι...:beer: :beer:

:wave2:

fournas
16/02/2012, 11:16
:sad:

mikes
16/02/2012, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τελικα ρε δημητρη και πανο (βουνε)....δεν ηταν απλα good for the eyes. ηταν good for our souls!!!!

χασαμε εναν που θα εχουμε για παντα στη καρδια και στο μυαλο μας και κερδισαμε (αν μου επιτρεπεις τον πληθυντικο) πολλους (και μιλαω για ανθρωπους).

ας ειναι...:beer: :beer:

:wave2: αυτο ακριβως!!

παρα την ολη τραγωδια, το τελος ηταν αν μη τι αλλο συγκινητικο!!!

DimChios
16/02/2012, 11:21
...το συνεχισα μετα απο ενα μικρο διαλειμμα και πραγματικα μετα απο τα 2 αυτα ποστ που ακολουθησαν (εννοω και του Τρουπερ που τον ξερω χρονια και μιλαει στην καρδια μου ο πστης) δεν ξερω αν τα ζουμια στα ματια μου ειναι λυπης, στεναχωριας, χαρας ή συγκινησης...και για το πως μπορει ανθρωπους που δεν εχεις γνωρισει καν απο κοντα, να σε κανουν να νοιωσεις "δεμενος-συνδεδεμενος"

Υγεια και ονειρα να πραγματοποιουνται

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

vaska
16/02/2012, 11:29
Αυτές οι γαμημένες οι 2 ρόδες δημιουργούν χείμαρρους συναισθημάτων που τπτ άλλο στον κόσμο δεν έχει την ικανότητα να δημιουργήσει. Συναισθήματα που πολλές φορές είναι αντικρουόμενα, είναι όμως έντονα όπως άλλωστε και το να καβαλάς μηχανή αλλά και να γυρίζεις τον κόσμο με αυτή, είναι έντονο. Φιλίες που κρατάνε χρόνια, με δεσμούς άρρηκτους. Άγνωστοι που γινίκανε γνωστοί σ' ένα παράθυρο του χρόνου κι έδεσαν τόσο πολύ μεταξύ τους γιατί τους ενώνει το ίδιο πάθος. Γιατί μόνο η λέξη πάθος είναι ικανή να περιγράψει αυτό που όλοι εμείς νιώθουμε για τα μηχανάκια μας. Κούκλες της κόλλας ή χρεπάκια δίνουν το ίδιο δυνατές συγκινήσεις.

Είμαι 44 καβαλάω από τα 15, έχω χάσει φίλους - αδερφούς, έχω κάνει φίλους - αδερφούς, είχα προσωπικά ατυχήματα από χαζοπτώσεις μέχρι και 3μηνη νοσηλεία σε νοσοκομείο. Θα σας πω λοιπόν ένα μυστικό. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και ν' αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, είναι σίγουρο ότι δεν θ' άλλαζα τον τρόπο που βλέπω τις μηχανές και δεν έχω μετανοιώσει ούτε μια στιγμή για την επιλογή μου. Στο κρεββάτι του νοσοκομείου ούτε μία φορά δεν σκέφτηκα ότι αν ήμουν με αυτοκίνητο θα την είχα γλυτώσει, αντιθέτως σκέφτηκα πάμπολλες φορές αν ο μαλάκας που με τσάκισε περνούσε 2-3 σεκ αργότερα ή νωρίτερα τπτ απ' όλ' αυτά δεν θα είχε συμβεί.

Θα καβαλάω λοιπόν για όσο μπορώ κι εύχομαι να μπορώ για πολύ ακόμα γιατί έχω ταξίδια στο μυαλό μου που δεν έχω καταφέρει να ολοκληρώσω. Έχω μπόλικα ακόμα να νιώσω.

Υ.Γ.
Κανονίστε όσοι και όποτε μπορείτε να κατεβείτε μια γρήγορη Πάτρα, να περάσουμε μία βόλτα από τον Παναγιώτη να του πούμε καλημέρες, να του αφήσουμε ένα λουλούδι και μετά να πιούμε ένα μοτο-καφεδάκι, έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε να πίνουμε.

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

harris_x
16/02/2012, 11:45
Δημήτρη ευχαριστούμε.

Πίστεψέ με, κι εμείς από την στιγμή που ξεκίνησες να γράφεις δυσκολευόμασταν να διαβάσουμε γιατί ξέραμε...

DimChios
16/02/2012, 12:03
..Διαβασα και το σπαμοθρεντ, ετσι για να ολοκληρωσω την εικονα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Δυστυχώς τον επίλογο τον ξέραμε από την αρχή (οι περισσότεροι τουλάχιστον)...

εγω παλι που δεν τον ηξερα και που ο μλκας δεν πηγε το μυαλο μου απ την αρχη...χασκογελαγα, γουσταρα και χαζευα τα μ##νια...μου ηρθε η κεραμιδα οταν διαβασα το ποστ με το ατυχημα του Βουνου...?

:sick:

loopman
16/02/2012, 12:15
Δημήτρη...............
.....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....για άλλη μια φορά.......και από εδώ μέσα..............(ξέρεις εσύ)..........και χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα, έστω και κάτω από τέτοιες συνθήκες...........

DAYMAN
16/02/2012, 12:32
Στέγνωσε το στομα μου με την κατάληξη του ποστ.Να ειστε πάντα ολοι καλα τι αλλο να πω!:eyepop: :eyepop: :beer:

byron
16/02/2012, 13:16
Υ.Γ.
Κανονίστε όσοι και όποτε μπορείτε να κατεβείτε μια γρήγορη Πάτρα, να περάσουμε μία βόλτα από τον Παναγιώτη να του πούμε καλημέρες, να του αφήσουμε ένα λουλούδι και μετά να πιούμε ένα μοτο-καφεδάκι, έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε να πίνουμε.

+1 από μένα.
Το νοιώθω ως υποχρέωση να το κάνω και λυπάμαι που δεν έχω βρει την ευκαιρία να του πώ ένα γειά.

Όποτε γίνει είμαι μέσα.

sniper
16/02/2012, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
+1 από μένα.
Το νοιώθω ως υποχρέωση να το κάνω και λυπάμαι που δεν έχω βρει την ευκαιρία να του πώ ένα γειά.

Όποτε γίνει είμαι μέσα.

Εγώ πάντως αύριο θα του "πω" ένα γεια στην πόλη που τον φιλοξένησε τις τελευταίες μέρες του.

makis206
16/02/2012, 14:48
Διάβασα τα τελευταία κι είμαι με το σοκ.. δύο μεγάλα ζόρια, το ένα πάνω στ'άλλο.. που να ξέρω; Πως να φανταστώ; Τι να πω..

Προς τα παρόν έχω τις :beer: για το απίστευτο ταξίδι, για τα υπόλοιπα που θα πάει.. θα βρω τη δύναμη..

Ευχαριστούμε για όλα..:beer: :beer: :beer:

CHRISTOF
16/02/2012, 14:48
Σας ευχαριστούμε για όλα.
Ταξιδέψαμε, γελάσαμε, δακρύσαμε.
Ότι καλύτερο για την ψυχή που έχω διαβάσει τελευταία.

argy_kap
16/02/2012, 15:22
Δεν ξέρω τι να πω....πάντως η τελευταία εικόνα που έχω εγώ στο μυαλο μου απο τον Παναγίωτη είναι μαζ΄ι με τον Πάνο και τον Δημήτρη να πίνουμε όλοι μαζί τσίπουρα στον Βόλο το καλοκαίρι....

Να είστε πάντα καλά, σας περιμένω όταν σας φέρει ο δρόμος να πιούμε στην υγειά του φίλου μας και μακάρι να πεθάνουμε όλοι κάνοντας κάτι που αγαπάμε και πιστεύουμε....

dimitris777
16/02/2012, 18:00
Αν και δε ξερω κανενα σας απο κοντα νιωθω οτι ειμαι με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που με καταλαβαινουν. Χαιρομαι που ειμαι μελος του moto.gr! Να ειστε παντα καλα να θυμαστε το φιλαρακι σας και να ειστε σιγουροι οτι κι Πανος θα χαμογελαει απο ψηλα με αυτα που βλεπει...

harris_x
16/02/2012, 18:14
Υ.Γ.

Βασίλη, αν κανονιστεί κάτι τέτοιο κάνε ενα κόπο και ενημέρωσέ με.
Δεν κατάφερα να κατέβω τότε, θα ήθελα να έρθω τώρα.

Jo.Da.
16/02/2012, 18:15
Και χθες το βράδυ που διάβαζα την ψιλιάστηκα ρε φίλε, μπα δεν γίνεται λέω...:sad:
Όντως σαν αρχαία τραγωδία...
Να είστε πάντα καλά, να τιμάτε τον φίλο σας μέσα από όμορφα ταξίδια και μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη...:winka:

costas106
16/02/2012, 19:31
Good for the eyes...

vaska
16/02/2012, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Βασίλη, αν κανονιστεί κάτι τέτοιο κάνε ενα κόπο και ενημέρωσέ με.
Δεν κατάφερα να κατέβω τότε, θα ήθελα να έρθω τώρα.

Επειδή πολλοί εξέφρασαν την επιθυμία ν' αφήσουν ένα λουλούδι στον Παναγιώτη και για να μην πηδήξουμε εντελώς το ταξιδιωτικό των παιδιών, ανοίγω θέμα εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=126091) στις βόλτες.

:wave2: :wave2: :wave2:

MG-KTiNoS
16/02/2012, 20:54
Ήθελα να ζητήσω συγνώμη για όλες τις μαλακίες που έγραψα στο σπαμ.
Δεν ήξερα…
Λυπάμαι.

mikes
16/02/2012, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Ήθελα να ζητήσω συγνώμη για όλες τις μαλακίες που έγραψα στο σπαμ.
Δεν ήξερα…
Λυπάμαι. δε φταις σε τιποτα ρε κτινος.. ουτως η αλλως η περιγραφη ηταν αναλαφρη,τον σηκωνε το χαβαλε
και τα παιδια καναν χαβαλε επισης... η τελευταια μερα μας τα χαλασε λιγο δυστυχως!:(

Carlos.1on2
16/02/2012, 23:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

εγω παλι που δεν τον ηξερα και που ο μλκας δεν πηγε το μυαλο μου απ την αρχη...χασκογελαγα, γουσταρα και χαζευα τα μ##νια...μου ηρθε η κεραμιδα οταν διαβασα το ποστ με το ατυχημα του Βουνου...?

:sick: [/B]

Δεν είσαι ο μόνος ... :sad:

Πάντα όρθιοι παίδες

H.A.Balafoutre
17/02/2012, 00:05
Έχω μείνει κόκκαλο κι εγώ...κι εγώ δεν ήξερα...δεν θυμόμουνα...:sad:

Η ουσία όμως παραμένει...κι εγώ θα πήγαινα οπουδήποτε να βοηθήσω φίλους σε μια δύσκολη στιγμή...η φιλοξενία των ανθρώπων εκεί απλά απίστευτη...και φυσικά η αλληλεγγύη αλλά και η οργάνοση από κίνητρα μοτοσικλετιστικά ή απλά ανθρώπινα.... Όλα αυτά χαράζουν μια παρακαταθήκη.

Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη σε αυτό το καθημερινό πεδίο μάχης που λέγεται ζωή....:wave2:

MikeG
17/02/2012, 01:01
Ζω στη Κρήτη, σχετικά μακριά από τους πιο πολλούς. Συμμετέχω με όλο μου το είναι, ακόμα & αν δε μπορώ να είμαι εύκολα κοντά σας.

Ας ζούμε όλοι, να γεμίζουμε εμπειρίες.......

atom_smasher
17/02/2012, 02:45
Oμορφο ταξιδι, και ας μου φευγουν τωρα καποια δακρυα..:sad:

aris xj
17/02/2012, 08:00
λίγες μέρες πριν συνάντησα τον βουνό σε ένα moto μάγαζο....δεν τον ήξερα δεν με ήξερε....
και του έλεγα μαλακίες..που να φανταστώ...

όλα είναι δρόμος....

alexxxcbr
17/02/2012, 08:33
Aπο τα καλυτερα ταξιδιωτικα που εχω διαβασει.Μπραβο παιδια.

:beer: :beer: :beer: :beer:

Υ.Γ Η ζωη συνεχιζεται.......

motomaniac
17/02/2012, 13:41
ευχαριστω για το ομορφο ταξιδι που μας προσφερατε. χαρηκαμε μαζι σας και τωρα κλαιμε μαζι σας. γιναμε φιλοι με τους φιλους σας. τραγικο.. να ειστε καλα!

Anty12
17/02/2012, 14:07
Μπράβο Δημήτρη ...μπράβο Παναγιώτη ...απλά, λιτά και χωρίς τσιτάτα γλωσσικά στραμπουλήγματα....όπως πρέπει να είναι η αφήγηση μιας περιπέτειας από αξούριστους ταξιδιώτες για αξούριστους αναγνώστες....merci bien mon vieux...a la prochaine

σε ότι αφορά τον Παναγιωτάκη...τάπαμε και τα ξανάπαμε....με τα "αν" δεν θα βγάλουμε άκρη...θα τρελαθούμε....η μαγκιά ενός ανθρώπου δεν είναι να μην πέφτει, είναι να ξανασηκώνεται..

και όσοι πάτε να δείτε τον Παναγιωτάκη, κεράστε τον μια παγωμένη μπύρα ...απ' τον πρόεδρα πες τε του ...τον "ζωάρα"....ξέρει αυτός.....

ΚΟΜΠΙΝΙΕΡΗΣ
17/02/2012, 14:41
ειναι απο τις στιγμες που τα λογια δεν εχουν καμια αξια! δυστυχως στη ζωη δεν ειναι ολα προβλεψιμα κ αυτο ειναι που σε τρελαινει. Παροτι δε γνωριζω καποιον απο σας προσωπικα, αλλα μεσα απο τα ταξιδιωτικα κ μονο, δακρυσε η ψυχη μου! Παιδες ψηλα το κεφαλι κ να θυμαστε τον κολλητο σας κ το μονο που ειναι σιγουρο θα θελε ειναι να ταξιδευετε,να αποκτατε εμπειριες!
Και τα καλα δεχουμενα κ τα κακα καλοδεχουμενα.

virus
17/02/2012, 16:20
gallos kai voune ισως το πιο ομορφο ταξιδιωτικο που εχω διαβασει. και η αφηγηση που πραγματικα οσο σοβαρη ηταν αλλο τοσο ειχε μεσα το στοιχειο του αστειου και του χιουμορ. διαβαζοντας το κι εγω καλπαζα μαζι σας με την δυναμη της ψυχης. τωρα αυτην την στιγμη σαν διαβαζα εκεινο το ποστ του ατυχηματος του βουνου μεχρι το τελος τρακαρα κι εγω πανω στην νοερη νταλικα μου.

μπλεγμενος κι ο πανβας λοιπον. ακομα κι εκεινο το μακαρονι που εβαλες στον φιλο σου δεν μαρεσε.

αυτο το κενο που αισθανομαι τωρα ειναι γνωριμη αισθηση.

αποτομο το τελος σου αλλα δεν πειραζει. galle kai voune σας ευχομαι παντα ορθιοι και παντα με χιουμορ.

κι ελπιζω να ξανακανετε ταξιδι.

απιαστο ονειρο αλλα μακαρι ναμουν σοινοδοιπορος κι εγω στο επομενο σας.

:beer: :beer: :beer:

john the son@
17/02/2012, 17:24
Ειναι στιγμες που οι λεξεις, οσες αραδες και αν γεμισουν ειναι πολυ "λιγες"..

:beer: :beer: Για εσας παιδια που μας ταξιδεψατε μαζι σας, μας κανατε να γελασουμε, να συγκινηθουμε και να κλαψουμε..Να ειστε παντα γεροι, να πραγματοποιειτε ταξιδια και ονειρα..

:beer: :beer: Για ολες τις μοτοσυκλετιστικες ψυχες που ταξιδευουν σε αλλους δρομους πλεον..

good for the eyes....μαγκες..:beer: :beer:

calmen
18/02/2012, 02:40
εχω σβησει και εχω γραψει αυτην την γραμμη 100 φορες,,,δεν ξέρω τι να πώ..ελπιζω ολα να γινονται για κάποιο σκοπό ...
εκρηκτική περιγραφή ,δυναμικές φωτογραφίες,..χαοτικό ΤΕΛΟΣ ...

παρακάτω με σύμβολα προσδιορίζω ακριβώς τα συναισθήματα μου..

(:confused: :sun: :rotflmao: :beer: :eyepop: :eyepop: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: )

antsoar
18/02/2012, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
..Διαβασα και το σπαμοθρεντ, ετσι για να ολοκληρωσω την εικονα!

:sick:

+1

DrEvil
18/02/2012, 14:07
Ευχαριστω.

SoulGR
18/02/2012, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
gallos kai voune ισως το πιο ομορφο ταξιδιωτικο που εχω διαβασει. και η αφηγηση που πραγματικα οσο σοβαρη ηταν αλλο τοσο ειχε μεσα το στοιχειο του αστειου και του χιουμορ. διαβαζοντας το κι εγω καλπαζα μαζι σας με την δυναμη της ψυχης. τωρα αυτην την στιγμη σαν διαβαζα εκεινο το ποστ του ατυχηματος του βουνου μεχρι το τελος τρακαρα κι εγω πανω στην νοερη νταλικα μου.

μπλεγμενος κι ο πανβας λοιπον. ακομα κι εκεινο το μακαρονι που εβαλες στον φιλο σου δεν μαρεσε.

αυτο το κενο που αισθανομαι τωρα ειναι γνωριμη αισθηση.

αποτομο το τελος σου αλλα δεν πειραζει. galle kai voune σας ευχομαι παντα ορθιοι και παντα με χιουμορ.

κι ελπιζω να ξανακανετε ταξιδι.

απιαστο ονειρο αλλα μακαρι ναμουν σοινοδοιπορος κι εγω στο επομενο σας.

+399 :beer: :beer:

gregorgeous89
18/02/2012, 18:14
Απίστευτο ταξιδιωτικό , τι να πω ρε παιδιά ? Ευχαριστούμε που βρήκες την δύναμη και το έγραψες !

KOSTAS-ER6
19/02/2012, 11:02
Eμαθα απο φιλο πως γραψατε το ταξιδιωτικο και εκατσα μεσα σε 2 μερες να το διαβασω...καταπληκτικα μερη και ονειρο ζωης για τους περισσοτερους!

Οσο για τον Πανο παρ ολο που μιλησαμε με αρκετα πμ για την Τυνησια και τα 300 χλμ που μας χωριζε η Σοφια, δυστυχως δεν προλαβα να τον γνωρισω απο κοντα, αλλα με τοσα που διαβασα εχω καταλαβει ποσο σπανιος ηταν!!!

Με το καλο και στα επομενα σας ευχομαι και να μην τον ξεχνατε οσοι ειστε κοντα του, δεν ηταν παιδι της μοναξιας.

tamar
19/02/2012, 13:45
Θέλω και εγώ κάτι να γράψω, αλλά δεν μπορώ...
Ίσως το πιο ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ από όλα τα Ταξιδιωτικά. Ευχαριστούμε.
:( :wave2:

QSpec
19/02/2012, 19:21
Είμαι άφωνος, και δεν μου συμβαίνει συχνά αυτό...

Παρόλο που γνώριζα την κατάληξη με έκανες να την ξεχάσω μέχρι να φτάσω στο τέλος. Ήταν ό,τι πιο δυνατό έχω διαβάσει λόγω του τόσο δυνατού ανθρώπινου στοιχείου που περιείχε. Και στα καλά και στα κακά. Γνώμη μου είναι πως αυτό είναι και το νόημα σε ένα μοτοσυκλετιστικό ταξίδι, ακόμα και μοναχικό.

Όπως είπαν και παραπάνω, ευχαριστώ που βρήκες την δύναμη να το καταθέσεις...

Και επειδή ταξιδιωτικό moto.gr χωρίς μπύρες δεν είναι ταξιδιωτικό moto.gr...

Στην υγειά μας!

amyroukai
19/02/2012, 20:34
To ποσταρε ο Μικές στο facebook και λέω ταξιδιωτικό στη Ρωσία και με πιάσανε τα γέλια γιατί όλο τον πειράζουμε για τις ανατολικές... Και αρχίζω και διαβάζω και το διάβασα όλο μονοκόμματο σχεδόν, και το γράψατε με τόσο κέφι και ζωντάνια που ήταν σαν να είμαι μαζί. Και η κεραμίδα ήταν τόσο αναπάντεχη... που να πάρει ο γεροδιάολος και να σηκώσει... Ότι και να πω θα είναι λίγο...
Μπράβο σας ρε παιδιά... Και εύχομαι ολόψυχα μακριά σας άλλα τέτοια τελειώματα... :beer:

Uriah Heep
19/02/2012, 20:36
Ένα ξεχωριστό αποτύπωμα ταξιδιωτικής περιήγησης με μοτοσυκλετιστικό mood, αυτοσχεδιασμό, "ανατομικές" βόμβες και πολύ χιούμορ!
Απολαυστικό σε κάθε αράδα, παραδίδει φροντιστηριακά μαθήματα ταξιδιωτικών επιλογών σε νέους ταξιδευτές αλλά και σε παλιές καραβάνες.
Το αναπάντεχο φινάλε με την ξαπλωμένη μηχανή προκαλεί ρίγος και παγωμάρα σε κάθε μοτοσυκλετιστή...
.
.
...όμως, η γροθιά στο στομάχι που ακολουθεί, θα πονάει για πάντα όλα τα μέλη αυτού του φόρουμ...

Η ζωή συνεχίζεται...

Καλά χιλιόμετρα σ' όλους!

viper1
20/02/2012, 04:42
μια ζωη χανεται μια αλλη, καπου αλλου ,γεννιεται.....

micro_fresh
20/02/2012, 14:23
Απίστευτες οι εμπειρίες και η συνολική αντιμετώπιση και αλληλεγγύη από τους Ανθρώπους που συναντήσατε, δυστυχής η κατάληξη με τα απανωτά χτυπήματα.

Όπως και να 'χει, αυτό σημαίνει ζωή.
Ευχαριστούμε

soho
20/02/2012, 22:54
Διαβαζοντας αυτο το ταξιδιωτικο(απο τα καλυτερα)

μου ερχοταν τοσα πραγματα για να γραψω στο τελος

αλλα μετα απο το τραγικο συμβαν πιστευω πως

δεν υπαρχουν λογια.........:sad:

johndoe
20/02/2012, 23:37
έξοχο ταξιδιωτικό.Με πληροφορίες, με χιούμορ,με πολύ όμορφη παρουσίαση, με μια ωραία οπτική για τις ανθρώπινες σχέσεις σε καλές αλλά και δυσάρεστες στιγμές.

Και εις άλλα με υγεία!

J.T.R
22/02/2012, 12:39
Καλό και το ταξίδι...

miscelano
22/02/2012, 19:51
αψογο ταξιδιωτικο με τα ολα του!!!καθησα και το διαβασα ολο με τη μια!!!ημουν 1 βδομαδα νωριτερα απ εσας κι εγω στη μοσχα και εμενα σ ενα ξενοδοχειο απεναντι απ το μουσειο κοσμοναυτων!!!στο τελος ξενερωσα απιστευτα με το πως τελειωσε το ταξιδι αλλα η ζωη συνεχιζεται...και εις αλλα με υγεια παιδες :beer: :beer: :beer: :beer:

Zack
23/02/2012, 21:10
Μπράβο ρε Δημήτρη καλά έκανες και το ανέβασες το ταξιδιωτικό.
Μέρες παιδεύομαι να το ξεκινήσω είναι η αλήθεια, επειδή γνώριζα την κατάληξη του, σήμερα όμως πήρα την απόφαση.

Δημήτρη και Πάνο, 1000 μπράβο για το ταξιδιωτικό σας, την περιγραφή και τις φωτογραφίες σας.
Να'στε καλά να ταξιδεύετε.

GYROSCOP FENOM
23/02/2012, 23:07
Να είστε καλά πάντα και να κάνετε ταξίδια όπου και όποτε μπορείτε .................ο φίλος σας θα σας συντροφεύει πάντα και θα χαίρετε για τα φιλαράκια του .

Πολύ καλό ταξιδιωτικό
τραγική κατάληξη
:(

υγεια σε ολους:beer:

BABISVFR
29/02/2012, 06:42
Aπο τα καλύτερα ταξιδιωτικά που 'εχω διαβάσει στο φόρουμ. Κρίμα για την άτυχη κατάληξη. Να έχετε πάντα όμορφα χιλιομετρα.:a19:

Smith
02/03/2012, 03:46
εχει κανα-δυο βδομάδες που το διαβάζω το ταξιδιωτικο... στη δουλεια, σιγα, σιγα να το απολαμβάνω... μάλιστα σε δυο φιλαρακια που εχτες συγκεκριμένα πίναμε μπύρες ελεγα για εσας και γελουσαμε.... τα πρωτα χαζοατυχηματα οταν ξεκινουσατε και λεγαμε για το ''νομο του μερφυ + χαβαλε''....
..μετα..?? με ρωτησαν.. μετα τους ειπα δεν το διαβασα ακομα...
αλλά..ειναι ''γνησιο'' και αυθορμητο το ταξιδιωτικο και μου εκανε εντυπωση η μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη...
τον panvas δεν το γνωριζα προσωπικά παρά μονο απο τα ταξιδιωτικά εδω μεσα που παλι συζηταγαμε με φιλους... good for the eyes...yes...

τωρα 04+45 τα ξημερωματα στη δουλεια μου κόπηκε απότομα το χαμόγελο... γνησιο ως και στο τελος του το ταξιδιωτικο αυτο... κόπηκε απότομα, όπως η ζωή....
..τι να πω..respect... σεβασμός, μοτοσυκλετιστικος εκ μερους μου που δε γνωριζα προσωπικά τον panvas και εσας και πολύ περισσοτερος σεβασμος και κουραγιο σε οσους τον γνωριζανε περισσοτερο και στα οικεία προσωπα.....
...ας χαιρομαστε οταν ταξιδευουμε και ας θυμομαστε φιλους γνωστους που μας αφησανε...πιστευω οτι θα χαιρονται με τη χαρά μας καθώς τους νιωθουμε ακομα ανάμεσά μας..........

kalesin
03/03/2012, 02:13
το διαβασα μονοκομματο κ γελαω κ χαιρομαι και ταξιδευω
και ξαφνικα ολα κουμπωνουν, αλλα αυτο το κλακ που κανουν κουμπωνοντας ποναει

τα ματια μου ειναι πιο καθαρα τωρα, πιο πλυμμενα

good for the eyes...

:beer::beer::beer:

integrale
03/03/2012, 03:57
+1000000.........
Ένα ξεχωριστό αποτύπωμα ταξιδιωτικής περιήγησης με μοτοσυκλετιστικό mood, αυτοσχεδιασμό, "ανατομικές" βόμβες και πολύ χιούμορ!
Απολαυστικό σε κάθε αράδα, παραδίδει φροντιστηριακά μαθήματα ταξιδιωτικών επιλογών σε νέους ταξιδευτές αλλά και σε παλιές καραβάνες.
Το αναπάντεχο φινάλε με την ξαπλωμένη μηχανή προκαλεί ρίγος και παγωμάρα σε κάθε μοτοσυκλετιστή...
.
.
...όμως, η γροθιά στο στομάχι που ακολουθεί, θα πονάει για πάντα όλα τα μέλη αυτού του φόρουμ...

Η ζωή συνεχίζεται...

Καλά χιλιόμετρα σ' όλους!

pektis
06/03/2012, 16:39
Το διαβασα σχεδον με την μια που λενε.... Απο τα καλυτερα ταξιδιωτικα που εχω διαβασει... Τωρα για το τελος τι να πω...τα ειπαν τα παιδια πριν απο 'μενα. Κριμα για το παιδι και για ολη την τραγικη κατασταση...:(:(
Η ζωη ομως συνεχιζεται.......ειναι απιστευτο το ''δεσιμο'' που υπαρχει και η επικοινωνια μεταξυ των διτροχων φιλων σε ολο τον κοσμο.....:beer:
Ευχομαι και στα επομενα...:beer:

sheriff
07/04/2012, 00:13
εχω απολαυσει και εχω γελασει σχεδον με καθε λεξη και καθε φωτο που παραθεσες ρε φιλε!.... ειστε πραγματικα θαυμασιοι ανθρωποι και μονο απ το τροπο που αντιμετωπίσατε τη ζωη μεσα σε αυτο ταξιδιωτικο!...αλλα....

πικρα ρε φιλε!... τι να πω ...δεν βρισκω λογια ....

DoctorAbo
07/04/2012, 21:56
Σήμερα ένας φίλος από το VFRH ανέβασε θέμα με το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό. Έγραφε πως αξίζει τον κόπο να το διαβάσει κανείς. Είδα στην αρχή ότι συναντηθήκατε με τον PanVas και σκέφτηκα πόσο χρονικά κοντά ήταν το ταξιδιωτικό με την απώλεια του PanVas. Όλη μέρα έκατσα και το ρούφηξα σε δόσεις ανάμεσα στις δουλειές της μέρας. Πριν 5 λεπτά έφτασα στο τέλος και το pazzle συναρμολογήθηκε.
Χάρηκα που σας "γνώρισα" μέσα από το ταξιδιωτικό. Μπορώ να φανταστώ και άλλα συναισθήματα που νοιώσατε αλλά δε γράψατε (και καλά κάνατε).
Εύχομαι ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο που νιώσατε.
Εύχομαι να είστε καλά και γεροί για να γράψετε πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα στο μέλλον και να μας χαρίσετε κι άλλα τόσο όμορφα ταξιδιωτικά.

Σας ευχαριστώ !

Don John
08/04/2012, 12:30
Δεν νομίζω να υπάρχουν λόγια να περιγραφεί το συναίσθημα των όσων νοιώθουμε όλοι διαβάζοντας το τέλος του ταξιδιωτικού σας και ΣΙΓΟΥΡΑ ακόμα πιο πολύ το δικό σας............

Ούτε και εγώ γνώριζα τον Παναγιώτη. Διάβασα όμως κάποιες φορές τα όσα είχε γράψει μέσα εδω και μέσα από αυτά τον "γνώρισα"........

Το ταξιδιωτικό σας, ότι καλύτερο έχω διαβάσει και κατάφερε να με συνεπάρει και να με καθηλώσει........

Στην αρχή του , στο ποστ 11, αναρωτήθηκα τι σημαίνουν αυτά που γράφεις..........για μερικά λεπτά αυτή η απορία γύριζε στο μυαλό μου....γρήγορα όμως με απορρόφησε εκ νέου η γραφή σου και ξεχάστηκα.........

Για να το δω στο τέλος και..........:(.

Σε ευχαριστούμε φίλε..... :beer:

ΚΑΙ για το ταξιδιωτικό αλλά ΚΑΙ για τον τρόπο που μας έκανες να "συμπληρώσουμε", τα όσα "ξέραμε" για τον Παναγιώτη :a012:

nic mor
16/04/2012, 22:53
δεν το ειχα διαβασει..
απο το απογευμα σβηνω-γραφω-ξανασβηνω..
δεν εχω λογια..
αναμεικτα συναισθηματα..

road spirit
18/04/2012, 12:40
επιτέλους βρήκα χρόνο να το τελειώσω με την ησυχία μου ...

Κοπέλια, να είστε καλά να ταξιδεύετε. Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν ένα πράμα μας υπενθυμίζουν: να ρουφάτε τη ζωή απο το μεδούλι

ArtExplorer
21/04/2012, 07:40
Τραγική *κατάληξη!*
Είμαι πολύ νέος στο moto.gr, δεν ήξερα τίποτα για την κατάληξη. Τον τελευταίο καιρό έχω βουτήξει στα ταξιδιωτικά γιατί σχεδιάζω ένα με την γυναίκα μου. Χθες ειχα φτάσει λίγα post πριν το ατύχημα του βουνού! Εντυπωσιασμένος αποφάσισα να διαβάσω τα επόμενα posts με την γυναικα μου. Μολις έφτασα στο ατύχημα του βουνού πάγωσα και το αφησα να το τελειώσω σημερα μόνος! Σήμερα δάκρυσα!*

Mr Pif
01/05/2012, 09:36
για το ταξιδιωτικό δεν έχω κάτι πρωτότυπο να πώ,όλα τα παιδιά παραπάνω έχουν κάνει τα σχόλια που θα έκανα κ εγώ
+498 και πολλές :beer:

αυτό όμως που παρατήρησα είναι πως ο ΡΑΝVAS σας ''πότησε'',όπως και πολλούς άλλους στο forum,με το μικρόβιο του ψάχνω,γνωρίζω,μυούμε,περιγράφω,το μικρόβιο του ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΕ ΜΟΤΟ με την σωστή έννοια,έτσι όπως θα πρέπει να είναι.και για αυτό είναι και θα είναι πάντα κοντά μας να μας εμπνέει.
Δημήτρη και Παναγιώτη,Παναγιώτη και Δημήτρη,να είστε πάντα υγιείς και καλοτάξιδοι και να μας ταξιδεύετε με τις περιγραφές σας,

BMW-adventure
01/05/2012, 20:56
εκατσα απο το μεσημερι κ το διαβασα ολο με τι μια.. ενω ηξερα το ασχημο τελος του παναγιωτη οσο διαβαζα τον επιλογο μου κοβοταν η ανασα. περασατε πολυ ωραιες αλλα κ πολυ δυσκολες στιγμες. ας ειναι καλα εκει που ειναι ο παναγιωτης κ μπορει καποτε να τον γνωρισουμε κ απο κοντα. παντα θα θυμωμαστε τετοια ατομα κ ας μην τα ξεραμε προσωπικα.

xristosdino
15/04/2014, 00:52
Είμαι νέος μέλος του φόρουμ και δεν είχα ιδέα, διαβάζω εδω και 2 μέρες λίγες λίγες τις σελιδες του ταξιδιωτικου και...σοκ. Να είστε πάντα καλά να θυμάστε τον καλό σας φίλο/αδερφό...

akis_trevor
03/10/2015, 15:12
με αφορμη αυτο: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146596
εκατσα και το ξανα διαβασα το ταξιδι σας και επειδη τοτε δεν ειχα σχολιασει,μιας και νιουφης εδω,δεν γνωριζα κοσμο...
το ταξιδιωτικο ειναι φοβερο.για τα μικροστραβα του,για τις φιλιες,την αλληλεγγυη,τις εικονες,το γραψιμο.
τον panvas δεν τον γνωρισα απο κοντα,παροτι απο κοντινες γειτονιες,και η φυσιογνωμια του μου ειναι γνωριμη.να ναι καλα εκει που ειναι το παλικαρι.
οσο για εσας,ευχομαι το επομενο ταξιδι να ειναι πιο τυχερο και πιο ομορφο..:beer::beer:

MESOLOGI
15/10/2015, 13:23
πραγματικά "ξύλιασα".....
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θέλω να γράψω με το τέλος του ταξιδιωτικού σας......
Από την ανυπέρβλητη χαρά στη.....................

Να είστε όλοι δυνατοί και γεροί εύχομαι......

airmav
13/07/2016, 10:45
να πω πολυ καλο? να πω τελειο? να πω φρικη? να πω ανατριχιλα? αν και μου αρεσουν πολυ τα ταξιδιωτικα ,το συγκεκριμενο λογω τιτλου (??) δεν το ειχα ανοιξει ποτε... ουτε κ εχω πολλες σχεσεις με το φορουμ κ τα ατομα εδω μεσα (δεν παρακολουθω ολα τα θεματα). αλλα ρε πουστη μου κατι τετοιο δεν μπορει να σου διαφευγει τοσα χρονια τωρα... οκ δεν φημιζομαι για την παρατηρητηκοτητα μου αλλα οχι κ ετσι...ειναι πολυ αργα να πω οτιδηποτε, αλλα σκεφτομαι τα παντα... χθες διαβασα τις πρωτες 9 μερες... κατι καταλαβα οταν ο γκαλλος ειπε οτι κατι, δεν του αρεσε στην αρνηση του παναγιωτη να τους ακολουθησει... αλλα με την αφηγηση ξεχαστηκα, ηταν κατι που πηγε στην ακρη της κεφαλας μου...ωσπου μπαμ, το ειδα μπροστα μου... το τι ανθρωποι ειμαστε το καθοριζουν τα βιωματα μας και οι δαιμονες που δημιουργουμε και παλευουμε συνεχως με αυτους.....συνεχιστε παιδια.. συνεχιστε να πολεματε τους δικους σας δαιμονες και να νικατε...να νικατε την ζωη..