View Full Version : Επιστροφη στην πιο ομορφη παρεα
koulis19
31/01/2012, 01:13
Φιλοι μου μετα απο πολυ καιρο ειπα να γραψω και να ανοιξω μια συζητηση εδω στους προβληματισμους.Μετα απο πολυ καιρο απουσιας μου νιωθω την αναγκη να ζητησω ενα συγγνωμη απο ολα τα παιδια εδω μεσα ειτε τους φιλους που εχω δει απο κοντα ειτε αυτους που δεν εχω δει.Οι λογοι πολλοι.Προσωπικοι παντα οι οποιοι με εκαναν να ξενερωσω γενικα με τα παντα γυρω μου,συμπεριλαμβανομενου και του μοτοσυκλετισμου.Δυστυχως για μενα,γιατι καταλαβα οτι ειναι απο τα λιγα πραγματα που γευομαι προσωπικα απο την ζωη και με κανουν να νιωθω ελευθερος σε αυτο το προσωπικο κλουβι που ζει ο καθενας μας.Δυστυχως ομως επιλογες ειναι και αυτες και θα πω τι εννοω.Οσοι νιωθετε τον μοτοσυκλετισμο μεσα σας σαν ενα μεσο ελευθεριας μην το αφησετε,μην το αγνοησετε,γιατι θα σας προσφερει στιγμες χαρας και απολυτης ευτυχιας.Λαθος επιλογες που εκανα σε συνδυασμο με την αποχωρηση μου απο τον χωρο εδω περα,κατεληξα με ενα αμαξι που με φυλακιζει μερα με την μερα χωρις διεξοδο να ανοιχτω για την μεγαλη μου επιθυμια,να ξαναμπω στα λημερια της μοτοσυκλετας αν και πολυ νεος οδηγος ακομα οπως ξερετε.
Περα ομως απο αυτο για να μην σας κουραζω στεναχωρεθηκα που αποχωρησα απο την μεγαλη σας παρεα.Γιατι σαν νεος εχω πραγματα να παρω και να μαθω πανω σε αυτο τον χωρο,σημαντικο πραγμα να ακους οπως πρεπει,και γιατι υπαρχουν πολλοι αξιολογοι ανθρωποι εδω μεσα που θα ηθελα ξανα να τους δω απο κοντα.
Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας,Να στε καλα.
Και ενα μεγαλο συγγνωμη ξανα για την πολυ πολυ αποτομη αποχωρηση μου
Allst@rf
31/01/2012, 01:18
ξανάκαλώςήλθες...
Εμένα παντος δε μου έλειψες να σου πω την αλήθεια...οπότε δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη...
:rolleyes:
chriscrypton
31/01/2012, 01:25
Καλως ορισες μαν και χαρηκα για τη γνωριμια!Ολοι ,πιστευω διανυουμε μια ή πολλες φορες στη ζωη μας μια περιοδο ανασυγκροτησης και επαναπροσδιορισμου..!Keep it αισιοδοξα φιλε μου
:beer:
Πανοπτικός
31/01/2012, 01:34
:wave2:
nikos121
31/01/2012, 02:39
:beer:
Operater
31/01/2012, 06:30
Γίνονται αυτά φιλαράκι.. Δυστυχώς γίνονται όχι μόνο με τη μοτοσυκλέτα,
αλλά και με ένα αγαπημένο πρόσωπο, μια παρέα, καμμιά φορά με στενά συγγενικά μας πρόσωπα...
Το θέμα είναι να βρεις το μονοπάτι σου, και το μονοπάτι αυτό είναι αυτό που εσυ και μόνο εσύ θα χαράξεις!
Η μοτοσυκλέτα είναι μια έννοια που ο καθένας την βιώνει και την χρησιμοποιεί ανάλογα
με την πορεία του ως άνθρωπος. Οπότε, ως άνθρωποι που είμαστε και σφάλματα κάνουμε, άλλοτε την έχουμε
σε υψηλή θέση και άλλοτε όχι. Το θέμα όμως είναι ότι όλα αυτά που περιστρέφονται γύρω από αυτή την έννοια
να τα κρατάμε σαν φυλακτό. Δεν μπορώ να σου αναλύσω εγώ όλα αυτά, μόνος σου θα τα βρεις.
Ένα είναι το σίγουρο. Φύλαξε καλά στα κατάβαθα αυτό που νοιώθεις.
Να με συμπαθάς, είναι νωρίς για μένα. Καλως ξαναηρθες!:beer:
makis206
31/01/2012, 07:23
Koύλη κρίση μέσης ηλικίας είναι, την περνάω κι εγώ στα 33(κοντεύει 4) μου αλλά το πιθανότερο είναι ότι στα βάθη της ψυχής μου αυτό που πραγματικά μου φταίει, είναι η ελληνική μαλακία και η γερμανική κατοχή που περνάμε τα τελευταία χρόνια. Θα περάσει που θα πάει..
...και θα έρθει η κρίση της μεγάλης ηλικίας.:lol:
Ξαναματακαλωσήρθες :beer:
DimChios
31/01/2012, 08:07
χεσε μας ρε Κουλη!
Πες οτι καψουρευτηκες και δε σ αφηνε η γκομενα να μας κανεις παρεα και ασε τα σαπια!
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
...κρίση μέσης ηλικίας είναι, την περνάω κι εγώ στα 33(κοντεύει 4)...
Ρε Μακη θα μας τρελάνεις?
Στα 33 σου περνάς κρίση μέσης ηλικίας?
Στα 40 μας δηλαδή περνάμε την κρίση της μεγάλης ?
Και στα 50 τι θα περνάμε? Τον …Αχέροντα?
Μωρό παιδί εισαι ακόμη …:lol:
Κουλη ματα-καλοσηλθες ….. :beer:
makis206
31/01/2012, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ρε Μακη θα μας τρελάνεις?
Στα 33 σου περνάς κρίση μέσης ηλικίας?
Στα 40 μας δηλαδή περνάμε την κρίση της μεγάλης ?
Και στα 50 τι θα περνάμε? Τον …Αχέροντα?
Μωρό παιδί εισαι ακόμη …:lol:
Ανάλογα από που το κοιτάς, εγώ το βλέπω απ'το μέσο όρο ζωής που μας πασσάρουν ενώ εσύ μάλλον απ'την ηλικία που θα πέσει -κανονικά- η πολυπόθητη σύνταξη..:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ανάλογα από που το κοιτάς, εγώ το βλέπω απ'το μέσο όρο ζωής που μας πασσάρουν ενώ εσύ μάλλον απ'την ηλικία που θα πέσει -κανονικά- η πολυπόθητη σύνταξη..:lol:
έτσι...έτσι.... βάση της ηλικίας συνταξιοδότησης , δεν θα μεγαλώσουμε ποτέ…:lol: :beer:
Shaolin Monk
31/01/2012, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
χεσε μας ρε Κουλη!
Πες οτι καψουρευτηκες και δε σ αφηνε η γκομενα να μας κανεις παρεα και ασε τα σαπια!
....παντα σωστος.... :a19:
Lioulios
31/01/2012, 10:05
Κανα καινούριο ανέκδοτο έμαθες ;
DimChios
31/01/2012, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
....παντα σωστος.... :a19:
μετα θανατον θα αναγνωριστω Νικο, ασ τα!
:sad:
βρε, ουστ απΕδώ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
31/01/2012, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
Like! :a013:
koulis19
31/01/2012, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
χεσε μας ρε Κουλη!
Ολα τα ξερεις εσυ!!!!!!!Συμφωνεις βλεπω και με τον αλλον τον αλητη τον στρατευμενο ε?????
:beer: :beer: :beer: :beer:
δηλαδη θα ξαναβαζεις ανεκδοτα? :confused:
αντε ρε καλοκαμπακ :p
Koulis19 χειροτερο ειναι να μενεις σε κατι που νομιζεις οτι σε πνηγει , ακομα χειροτερο ειναι να επισρεψεις σε κατι απο συνηθεια και το χειροτερο απ ολα ειναι οχι να παρατησεις τις μηχανες για μια γκομενα αλλα να ασχοληθεις μ' αυτες μπας και βγαλεις καμια. :rotflmao:
Αν η επιστροφη ειναι απο καρδιας καλως ηρθες :beer:
koulis19
31/01/2012, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Koulis19 χειροτερο ειναι να μενεις σε κατι που νομιζεις οτι σε πνηγει , ακομα χειροτερο ειναι να επισρεψεις σε κατι απο συνηθεια και το χειροτερο απ ολα ειναι οχι να παρατησεις τις μηχανες για μια γκομενα αλλα να ασχοληθεις μ' αυτες μπας και βγαλεις καμια. :rotflmao:
Αν η επιστροφη ειναι απο καρδιας καλως ηρθες :beer:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Ρε Κούλη, συγγνώμη για την επιστροφή σου έπρεπε να ζητήσεις, όχι για την αποχώρησή σου!
:winka:
Πανοπτικός
31/01/2012, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ρε Κούλη, συγγνώμη για την επιστροφή σου έπρεπε να ζητήσεις, όχι για την αποχώρησή σου!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
31/01/2012, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Τον μπερεδεύετε με αλλο Κούλη :winka:
DimChios
31/01/2012, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τον μπερε-δεύετε με αλλο Κούλη :winka:
επιστρατευση?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τον μπερεδεύετε με αλλο Κούλη :winka:
Καλά το διορθώνω.
Κούλη ζήτα συγνώμη προκαταβολικά απ' τους μοντ ρε φίλε.
Γιατί δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από σενα.
Να φωνάξω και τον κάμεν να κάψετε κανένα θρεντάκι? Γιατί και αυτός έχει ηρεμήσει από τότε που εξαφανίστηκες. Όλοι έχουμε ηρεμήσει.
Και αυτό δεν είναι καλό! Μόνο οι μοντς το χαίρονται!
Καλώς ήρθες ρε! :beer:
Υγ. Το νου σου στον sniper για να μην χρειαστεί να σε καλωσορίσουμε πάλι. :lol:
Αν πάλι κάνω λάθος...
Κούλη καλώς ήρθες! :ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Φιλοι μου..
καλως ξαναρθες!!!:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
α να χαθεις παλιοχαρακτηρα :mad: :mad:
:lol: :lol: :lol:
Τσακω μια :beer: και αραξε...
webassasin
31/01/2012, 19:06
Γιατι ειχες φυγει ?
DimChios
01/02/2012, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Γιατι ειχες φυγει ?
διαβασες ολο το θρεντ ή μπα?
Aggelos_SV
01/02/2012, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Προσωπικοι παντα οι οποιοι με εκαναν να ξενερωσω γενικα με τα παντα γυρω μου,συμπεριλαμβανομενου και του μοτοσυκλετισμου.Δυστυχως για μενα,γιατι καταλαβα οτι ειναι απο τα λιγα πραγματα που γευομαι προσωπικα απο την ζωη και με κανουν να νιωθω ελευθερος σε αυτο το προσωπικο κλουβι που ζει ο καθενας μας.
Λίγο πολύ οι περισσότεροι στην ίδια φάση είμαστε (νομίζω) ,ο καθένας για τους προσωπικούς του λόγους αλλά και από τη γενικότερη κατάσταση στην χώρα.
Οπότε μη ζητάς συγγνώμες,χαλάρωσε,ονειρέψου (τσάμπα είναι ακόμα) και καβάλα όσο μπορείς για ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ :wave2: