View Full Version : Για Σαββατο 10-9....
Μικρή Λουλού
09/09/2005, 10:06
ειστε να μην κανουμε τιποτα,να μην παμε πουθενα ετσι και μονο για να την σπασουμε στις αλλες 6 προτασεις του Σαββατου???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναιαιαιαιαι!
:lol: :rotflmao: :lol:
maintenance
09/09/2005, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ειστε να μην κανουμε τιποτα,να μην παμε πουθενα ετσι και μονο για να την σπασουμε στις αλλες 6 προτασεις του Σαββατου???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ........:mad:
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Δ Ε Ν ΔΟΥΛΕΥΩ, ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...................................
:evil:
:smokin: :lol:
Μικρή Λουλού
09/09/2005, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ........:mad:
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Δ Ε Ν ΔΟΥΛΕΥΩ, ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...................................
:evil:
:smokin: :lol:
:mad: :mad:
Αντουαν....αυτο ειναι χτυπημα κατω απο την ζωνη,το λενε ντισκαλιφιε και σε αποβαλλουν απο το παιχνιδι.!!!:mad: :mad:
:( :( :sad: :sad: :sad: :bawl:
maintenance
09/09/2005, 10:17
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
[B]:mad: :mad:
Αντουαν....αυτο ειναι χτυπημα κατω απο την ζωνη,το λενε ντισκαλιφιε και σε αποβαλλουν απο το παιχνιδι.!!!:mad:
ΣΥΜΠΑΣΧΩ.....................
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....:(
ΛΥΠΑΜΑΙ......:(
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.....:bigcry:
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ :beer: ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΪΔΑΚΟΜΑΣΟΥΛΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ Ε Λ Α Τ Α !
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
Μεσα....:bigcry:
Αλλα ενα καφεδακι στην Καλοπουλα θα το πιω που ο κσμος να χαλασει:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μεσα....:bigcry:
Αλλα ενα καφεδακι στην Καλοπουλα θα το πιω που ο κσμος να χαλασει:winka:
Έκλεισε George...
Προσπαθώ να σου στείλω pm, αλλά είσαι full...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Έκλεισε George...
Προσπαθώ να σου στείλω pm, αλλά είσαι full...
Ωπ σωστος,σορι.
Παω να πεταξω τη σαβουρα.
παμε πεντελη για καφε:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
παμε πεντελη για καφε:smokin:
Μπορει στα καπακια να κανω κινηση.
Ποση ωρα λες να να θελω για Πεντελη με το παπι:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μπορει στα καπακια να κανω κινηση.
Ποση ωρα λες να να θελω για Πεντελη με το παπι:confused:
5-10 λεπτα περισσοτερα απο μηχανη! :winka:
ΝΑ ΡΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ?:rotflmao: :a5: :a09: :a47:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΝΑ ΡΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ?:rotflmao: :a5: :a09: :a47:
Πριν ή μετά το δικό μου..... Ενοχλητικοί τύποι με πορτοκαλιά μοτοσακά
Τανάση; το σημείωσες στο χαρτί ελπίζω κι όχι εκεί που γράφεις συνήθως.... Φίλε μου πολυαγαπημένε ε;
Μα καλά, λίγη ντροπή ρε παιδιά...
Ξεκινάει ένα thread ο άνθρωπος, μην κάνετε τίποτε το Σάββατο, συμπαρασταθείτε μου που θα δουλεύω (για σας) και πάτε και κανονίζετε βόλτες μέσα από το μαγαζί του;
Ντροπή σας!
Γιώργο, ραντεβού στο Θανάση αύριο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
5-10 λεπτα περισσοτερα απο μηχανη! :winka:
Και ποσο ειναι με την μηχανη;
Κανα δυωρο λεει:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πριν ή μετά το δικό μου..... Ενοχλητικοί τύποι με πορτοκαλιά μοτοσακά
Τανάση; το σημείωσες στο χαρτί ελπίζω κι όχι εκεί που γράφεις συνήθως.... Φίλε μου πολυαγαπημένε ε;
ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ....ΤΟ ΧΕΙΣ ΞΕΒΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟ ΜΟΤΟΣΑΚΟ!!!ΑΣΤΟ ΝΑ ΛΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΕΙ ΚΤΜ....ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΕ.......:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ....ΤΟ ΧΕΙΣ ΞΕΒΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟ ΜΟΤΟΣΑΚΟ!!!ΑΣΤΟ ΝΑ ΛΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΕΙ ΚΤΜ....ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΕ.......:lol: :lol: :lol:
1. Δεν σας είπε ότι δεν ξαναπλένει ΚΤΜ γιατί συγκινείτε και του ανεβαίνει η πίεση;
2. Εχω κλείσει θέση εδώ και μέρες
3. Ο Θανάσης δεν καταλαβαίνει από γλυψίματα.... Δωροδοκείται όμως Εύκολα
4. Ο Θανάσης δεν καταλαβαίνει από γλυψίματα.... Έχουν μουδιάσει από την υγρασία τα συγκεκριμένα σημεία
:a34: :a016: :a05: