PDA

View Full Version : 2 σε 1...Επαγγελματιας και Γαμω τους Ανθρωπους

eurotreno2002
03/02/2012, 20:32
Επιτελους μετα απο πολλα χρονια μοτοσυκλετιστης και με εμπειρια απο αρκετα συνεργεια....Σημερα ειχα τη χαρα να γνωρισω ενα επαγγελματια του χωρου της μοτοσυκλετας που μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι γαμω τους ανθρωπους - ειναι γνωστης - δεν παει να με δαγκωσει και ειναι εκει για να με εξυπηρετησει οσο καλυτερα μπορει.

Τον ειχα ακουστα αλλα δεν τον ειχα γνωρισει. Ειναι ο κος ΧΕΛΙΩΤΗΣ.

Δεν διαφημιζω κανεναν και δεν εχω κανενα κερδος. Πληρωνω και παω οπου με εξυπηρετουν καλυτερα. Επειδη ομως ειμαι αγανακτησμενος απο μαστορες και γενικοτερα απο τον αντι επαγγελματισμο στην Ελλαδα...............Αν δεν το εγραφα θα εσκαγα.

Καλο βραδυ και καλο σκ....:beer:

Lioulios
03/02/2012, 20:49
Άλλος ένας που είδε το φως

MiltiadisK.D
03/02/2012, 20:56
φιλε συμφωνω απολυτα μαζι σου για τον μαστροδημητρη και δεν κανω "προεκλογικο αγωνα":lol: ουτε και διαφημηση,τον γνωρισα οταν ειχε συνεργειο στην ΚΡΗΤΗ,πανω απο ολα ειναι σωστος ανθρωπος και επαγγελματιας,δοκτωρ στους 2 τροχους.μετα που εφυγε χαθηκαμε αλλα οταν ηρθε παλι η ωρα για το νεο μου αποκτημα με ενα τηλ.ανταποκριθηκε αμεσως που σιγουρα με ειχε ξεχασει(τοσο κοσμο γνωριζει,που να τους θυμαται ολους)και η βοηθεια του με εσωσε αν και τηλεφωνικη και τονιζω χωρις να εχει κανενα ΣΥΜΦΕΡΩΝ μιας και λογο αποστασης εχω να τον προτιμησω χρονια!!!νασαι καλα ΜΑΣΤΟΡΑ!:a20:

schumifer
03/02/2012, 23:14
ΠΟΎ????????????????????????:wave2: :wave2: :wave2:

chr1s_86
04/02/2012, 00:12
+1 κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για το συνεργείο και με έχει βοηθήσει και για ανταλλακτικό που έψαχνα :beer: :beer:

spyro
04/02/2012, 10:06
τη ψήφο σου εδώ φίλε μου:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=15488

:beer:

jfx
04/02/2012, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από eurotreno2002
Επιτελους μετα απο πολλα χρονια μοτοσυκλετιστης και με εμπειρια απο αρκετα συνεργεια....Σημερα ειχα τη χαρα να γνωρισω ενα επαγγελματια του χωρου της μοτοσυκλετας που μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι γαμω τους ανθρωπους - ειναι γνωστης - δεν παει να με δαγκωσει και ειναι εκει για να με εξυπηρετησει οσο καλυτερα μπορει.

Δεν διαφημιζω κανεναν

ρε φιλε δεν καταλαβα, τι εννοεις με το τελευταιο;

eurotreno2002
04/02/2012, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
ρε φιλε δεν καταλαβα, τι εννοεις με το τελευταιο;

Τι ακριβως δεν καταλαβες....???

Απλα επειδη γραφω σε φορουμ και μπορει να φανει υποπτο (τοσο μεγαλος ενθουσιασμος) ξεκαθαριζω οτι ειναι μια διαπιστωση και λυση στο θεμα συνεργειο για την μοτοσυκλετα μου.

Απλα και ειλικρινα.

jfx
04/02/2012, 13:29
όταν στην από πάνω παράγραφο διαφημίζεις κάποιον, με ποια λογική γράφεις απο κάτω ακριβως:

"δεν κανω διαφημιση";

αφού κάνεις!

zephyr1
04/02/2012, 13:44
Το πιο ωραιο ειναι οτι σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ ,οταν καποιος κανει καλο στο μηχανακι σου το ονομα του επιτρεπεται να φαινεται, αμα στο γαμησει ομως .... απαγορευεται. :rotflmao:

DrBig
04/02/2012, 13:45

Δεν διαφημιζω κανεναν και δεν εχω κανενα κερδος. Πληρωνω και παω οπου με εξυπηρετουν καλυτερα. Επειδη ομως ειμαι αγανακτησμενος απο μαστορες και γενικοτερα απο τον αντι επαγγελματισμο στην Ελλαδα...............Αν δεν το εγραφα θα εσκαγα.

Καλο βραδυ και καλο σκ....:beer:

Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι. Κατα καποιον τροπο ανυπομονουσα να τελειωσει η εγγυηση μου ωστε να τον επισκεφτω και καταχαρηκα την γνωριμια του.

Καλα θα ηταν τετοιοι ανθρωποι/μηχανικοι να ειναι η νορμα, αλλα τι να κανουμε, ειναι οι εξαιρεσεις.
Τουλαχιστον εμεις οι ΚαΤεΜακηδες της πρωτευουσας ειμαστε καλυμενοι :beer:

Allst@rf
04/02/2012, 13:47

αφού κάνεις!

οπως το παρει ο καθενας...εμενα δεν μου φανηκε για διαφημιση...

παντος η δουλεια του Χελιωτη ειναι η διαφημιση του...

αν δεις και το θρεντ στα ΚΤΜ θα καταλαβεις...

αν διαβασεις ,δε, για τα σχολεια εντουρο που κανει ,θα δεις ,οτι τα παιδια που εχουν παει, πινουν νερο στο ονομα του...

υπ'οψιν ουτε τον ξερω τον ανθρωπο αλλα με τοσους ευχαριστημενους πελατες που εχω ακουσει /διαβασει ,θα ηθελα να γινω και γω καποια στιγμη πελατης του...

και μακαρι να γινω 2 φορες...:winka:

Allst@rf
04/02/2012, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Το πιο ωραιο ειναι οτι σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ ,οταν καποιος κανει καλο στο μηχανακι σου το ονομα του επιτρεπεται να φαινεται, αμα στο γαμησει ομως .... απαγορευεται. :rotflmao:

εχει λογικη ομως αυτο που συμβαινει...

αν καταλαβαινεις τι θελω να πω...:winka:

Allst@rf
04/02/2012, 13:50
μπιγκουλα σβησε πμ...

:winka:

zephyr1
04/02/2012, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εχει λογικη ομως αυτο που συμβαινει...

αν καταλαβαινεις τι θελω να πω...:winka:

μωρε ξερω ακριβως τι λογικη ,εχει γινει απειρες φορες η συζητηση αυτη........, δεν παυει να εχει πλακα ομως.:lol:

DrBig
04/02/2012, 13:58
μπιγκουλα σβησε πμ...

:winka:

νταν (γεια χαρα)

DimChios
04/02/2012, 14:01
όταν στην από πάνω παράγραφο διαφημίζεις κάποιον, με ποια λογική γράφεις απο κάτω ακριβως:

"δεν κανω διαφημιση";

αφού κάνεις!

το προβλημα σου ποιο ειναι?

zephyr1
04/02/2012, 14:03
Ωχ ωχ!:rolleyes:

daz
04/02/2012, 14:11

"δεν κανω διαφημιση";

αφού κάνεις!

Προφανώς εννοεί πως ο σκοπός του δεν ήταν να διαφημίσει, αλλά να ενημερώσει το φόρουμ για ένα προϊόν-υπηρεσία που ξεχωρίζει. :sun:

Μπορεί η γραμμή ανάμεσα σε αυτά τα δύο να είναι λεπτή αλλά είναι υπαρκτή. :winka:

DimChios
04/02/2012, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ωχ ωχ!:rolleyes:

σχολαω σε λιγο, μην αγχωνεσαι!

:lol: :lol: :lol:

daz
04/02/2012, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
σχολαω σε λιγο, μην αγχωνεσαι!

:lol: :lol: :lol:

:lol: :rotflmao:

jfx
05/02/2012, 06:45
οπως το παρει ο καθενας...εμενα δεν μου φανηκε για διαφημιση...

Διαφημίζω σημαίνει κάτι συγκεκριμένο και δεν είναι όπως το πάρει κανείς.

Και το αν κάνω διαφήμιση ή οχι , δεν έχει να κάνει με τον αν πίστευω ότι κάνω διαφήμιση ή οχι, αλλά με το τι κάνω στη πραγματικότητα.
Οπότε κάτω από μία "διαφήμιση" δεν έχει καμια λογικη ενα συμπληρωματικό σχόλιο τύπου "Δεν κανω διαφημιση"...

Κι εμενα στα παπαρια μου αμα καποιος διαφημίζει κάτι εδώ μέσα ή οχι,
πόσο μάλλον τον τύπο που λέτε που ούτε τον ξέρω καν,
αλλά τουλαχιστον να καταλαβαίνουμε τι κανουμε και τι γραφουμε...

το προβλημα σου ποιο ειναι?

εσένα το πρόβλημα σου ποιο είναι;

MG-KTiNoS
05/02/2012, 09:55
Για να είναι κάτι διαφήμιση πρέπει να έχει πληρωθεί.
Δηλαδή στα σκάω και μπες στο τάδε φλόρουμ και πες τι γαμάτος είμαι.
Ο άνθρωπος ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και ότι γράφει επειδή έχει κουραστεί να του πιάνουν τον ποπό.
(και βλέπεις ότι υπάρχουν κι άλλοι που συμφωνούν)
Τι δεν κατάλαβες και το κάνεις θέμα?

υγ
Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι όταν μπαίνει κάποιος σ ένα φλόρουμ και λέει ο τάδε είναι μαλάκας και του κάνει ζημιά, είναι θεμιτό.
Μετά ακόμα και επιφύλαξη να έχουμε λέμε ρε δε γ… πάω δίπλα μη σπάσει ο διάολος κανένα ποδάρι.
Ε θετικό σ αυτή τη ζωή είναι να μάθουμε να λέμε και κανένα ευχαριστώ και να μοιραζόμαστε και τα ευχάριστα.

:wave2:

DrBig
05/02/2012, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Ε θετικό σ αυτή τη ζωή είναι να μάθουμε να λέμε και κανένα ευχαριστώ και να μοιραζόμαστε και τα ευχάριστα.

:wave2:

Ας το αφησουμε εκει!

:beer:

sober
05/02/2012, 12:27
Καλός άνθρωπος ο Δημήτρης , και πολύ καλός μηχανικός. Για χρόνια ήταν ο μηχανικος της αγωνιστικής ομάδας ΚΤΜ.

Φτιάχνει ΚΤΜ , όλα τα τα χωμάτινα , ευρωπαϊκα και ιαπωνέζικα καθώς και ον-οφφ.

daz
05/02/2012, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Καλός άνθρωπος ο Δημήτρης ,....

Και μου το έλεγαν πως οι κατεμάκιδες ξέρουν τους μηχανικούς με το μικρό τους αλλά δεν τους πίστευα! :evil:

... και πολύ καλός μηχανικός. Για χρόνια ήταν ο μηχανικος της αγωνιστικής ομάδας ΚΤΜ...

Και εσύ διαφήμιση? :smokin:

Φτιάχνει ΚΤΜ , όλα τα τα χωμάτινα , ευρωπαϊκα και ιαπωνέζικα καθώς και ον-οφφ.

Υπάρχουν Γιαπωνέζικα χωμάτινα και on-off? :confused:

Υγ. :beer:

airpanos
05/02/2012, 13:22
Ολοι καλοι ειναι αμα τους πληρωνεις οσα ζητανε...αλλιως μανουαλ ανα χειρας και ντου ιτ γιορσελφ:lol:

eurotreno2002
06/02/2012, 02:01
Διαφημίζω σημαίνει κάτι συγκεκριμένο και δεν είναι όπως το πάρει κανείς.

Και το αν κάνω διαφήμιση ή οχι , δεν έχει να κάνει με τον αν πίστευω ότι κάνω διαφήμιση ή οχι, αλλά με το τι κάνω στη πραγματικότητα.
Οπότε κάτω από μία "διαφήμιση" δεν έχει καμια λογικη ενα συμπληρωματικό σχόλιο τύπου "Δεν κανω διαφημιση"...

Κι εμενα στα παπαρια μου αμα καποιος διαφημίζει κάτι εδώ μέσα ή οχι,
πόσο μάλλον τον τύπο που λέτε που ούτε τον ξέρω καν,
αλλά τουλαχιστον να καταλαβαίνουμε τι κανουμε και τι γραφουμε...

Εχουν καταλαβει ολοι εκτος απο εσενα....προβληματισου λιγο με την δικια σου καμπουρα και ασε εμενα - εμας να συνενοηθουμε......Αν απλα δε καταλαβαινες σου το εξηγησα και εγω και αλλοι τωρα αν επιμενεις βρες αλλο τροπο για εκτονωση...! Καλο βραδυ.

eurotreno2002
06/02/2012, 02:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Ολοι καλοι ειναι αμα τους πληρωνεις οσα ζητανε...αλλιως μανουαλ ανα χειρας και ντου ιτ γιορσελφ:lol:

Τελειως ακυρο...!!! αμα ηταν ετσι δε θα υπηρχαν πολλα συνεργεια αλλα 1 για καθε μαρκα.....Οσο για τον συγκεκριμενο για να μιλαμε επι του θεματος 130 euro για γενικο service στο 690 δε νομιζω οτι ανηκει στους ¨αμα τους πληρωνεις οσα ζητανε¨

Οσο για το μανουαλ ανα χειρας...αμα εισαι τοσο γνωστης να ρυθμιζεις βαλβιδες να χρονιζεις να λυνεις και να δενεις μοτερ ktm να κανεις service και ρυθμιση σε μπρος πισω αναρτηση....και να σε σιγουρος οτι τα κανες τελεια (εχεις ολα τα εργαλεια) και δε θα κανει κανα μπαμ εγω παω πασο....Γιατι λιγο πολυ λαδια-φιλτρο-μπουζι ολοι ξερουμε να αλλαζουμε.

Μη γραφουμε μια προταση ετσι στον αερα επειδη μας ηρθε.

Πολυμήχανος
06/02/2012, 02:31
και να'σε σιγουρος οτι τα κανες τελεια και δε θα κανει κανα μπαμ

Έτσι όπως το γράφεις, υπονοείς ότι η πρώτη πρόταση εξασφαλίζει ότι δεν θα γίνει η δεύτερη;

Για ΚΤΜ μιλάμε έτσι;

:rotflmao:

Πολυμήχανος
06/02/2012, 02:49

...αλλά τουλαχιστον να καταλαβαίνουμε τι κανουμε και τι γραφουμε...

Ντάξει ήταν κάπως ατυχής η έκφραση του λόγου του, εννοεί ''δεν έχω κάποιο ανήθικο συμφέρον να τον διαφημίσω'', ναι εντάξει δεν στέκει λογικά έτσι όπως το έγραψε, ναι η διαφήμιση σαν έννοια είναι αυτό που λες, αλλά μήπως το παραψάχνεις κι εσύ;

Τα κάνω κι εγώ αυτά τα υπερβολικά ψαξίματα σαν κι εσένα, για αυτό επεμβαίνω και σου απαντάω, χεχεχε.

:rotflmao:

Κρατάμε ότι ο μηχανικός αυτός, έχει πολλές ψήφους εμπιστοσύνης ως καλός και τίμιος μάστορας και άνθρωπος σε αυτό το ποστ, άρα δύσκολα να κάνουν όλοι λάθος και να λένε όλοι ψέματα, άρα καλός πρέπει να είναι, ας τον έχουμε υπόψην μας.

Καλή εβδομάδα!

DimChios
06/02/2012, 09:30

δε μου πετυχε η φασολαδα χτες

:sad:

airpanos
06/02/2012, 20:39
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από eurotreno2002
[B]Τελειως ακυρο...!!! αμα ηταν ετσι δε θα υπηρχαν πολλα συνεργεια αλλα 1 για καθε μαρκα.....Οσο για τον συγκεκριμενο για να μιλαμε επι του θεματος 130 euro για γενικο service

130 για ποσες εργατοωρες?

jfx
07/02/2012, 16:14
δε μου πετυχε η φασολαδα χτες

:sad:

αμα εχεις προβληματα στη κουζίνα σου να παραγγείλεις τίποτα απ' έξω, κι όχι να γράφεις απαντώντας μου με ύφος "ήρθε ο μοντ να βαλει τάξη"

DimChios
07/02/2012, 17:02
αμα εχεις προβληματα στη κουζίνα σου να παραγγείλεις τίποτα απ' έξω, κι όχι να γράφεις απαντώντας μου με ύφος "ήρθε ο μοντ να βαλει τάξη"

"καποιος μαλακας σου σβηνει τα ποστ"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

motomaniac
08/02/2012, 21:45
εγω που γελαω πειραζει? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DrEvil
08/02/2012, 23:28
"καποιος μαλακας μου σβηνει τα ποστ"

Οχι ρε φιλαρακι!

Πω πω... τι μαλακας αυτος που τα σβηνει...:a13:

ΑΙδιως οταν εχουν τοσο βαθυ νοημα τα ποστ σου...

parachuter
15/02/2012, 23:37
προσωπικα ειχα παραπονο οταν πηρα το μηχανακι....δε τον ηξερα,συστημενος πηγα......πηρε το μηχανακι βολτα και στο καπακι μου λεει "παρτο".....ετσι ηξερα κι εγω....ηθελα να δει τα "παραμεσα" που εγω δε μπορουσα....κι αυτο δε το εκανε...μεγαλη απογοητευση....ως εκει ομως