View Full Version : Αγορά Μηχανής
Γεια σας παίδες,
Χρειάζομαι την βοήθεια και τις προτάσεις σας.Μόλις έβγαλα το δίπλωμα για απεριόριστες,και σκεφτόμουν να προχωρήσω στην αγορά της πρώτης μου μηχανής.Λόγω απειρίας,και ελάχιστων γνώσεων δεν έχω καμία ιδέα για το που να κινηθώ....σκεφτόμουν για κάτι σε 600άρι χώρις τρελά γκάζια κλπ...Ένας φίλος μου,μου πρότεινε την Yamaha xj6....Αξίζει?Και προπάντων,είναι μια καλή πρώτη μηχανή για έναν άσχετο οδηγό??
Africaptan
04/02/2012, 11:44
Αναλογως το μυαλο που κουβαλας...
Μαλλον μια 400αρα, θα σου αρμοζε καλυτερα.
:wave2:
KostasV2
04/02/2012, 11:45
Ποιά θα είναι η κύρια χρήση της μοτοσυκλέτας (πόλη/εκδρομές/στροφιλίκα/...);
Μετακίνηση μέσα στην πόλη και ταξιδάκια....
Τα μυαλά είναι στο κεφάλι θαρρώ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Miles
Γεια σας παίδες,
Χρειάζομαι την βοήθεια και τις προτάσεις σας.Μόλις έβγαλα το δίπλωμα για απεριόριστες,και σκεφτόμουν να προχωρήσω στην αγορά της πρώτης μου μηχανής.Λόγω απειρίας,και ελάχιστων γνώσεων δεν έχω καμία ιδέα για το που να κινηθώ....σκεφτόμουν για κάτι σε 600άρι χώρις τρελά γκάζια κλπ...Ένας φίλος μου,μου πρότεινε την Yamaha xj6....Αξίζει?Και προπάντων,είναι μια καλή πρώτη μηχανή για έναν άσχετο οδηγό??
Kαμία μηχανή μεσαίου κυβισμού δεν ειναι κατάλληλη για έναν "άσχετο", όσο μυαλό κι αν έχει.
Όλοι μας ζούμε από κωλοφαρδία ή κάτι άλλο..
Η xj6 ειναι μια καλή μηχανή πάντως.
Καλές σου βόλτες :beer:
KostasV2
04/02/2012, 12:06
Μετακίνηση μέσα στην πόλη και ταξιδάκια....
Τα μυαλά είναι στο κεφάλι θαρρώ...
Έχεις εμπειρία από μικρότερα μηχανάκια (παπιά/σκούτερ);
Μια μικρή εμπειρία από 50αράκι και 125....
KostasV2
04/02/2012, 12:46
Ίσως θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσεις με κάτι πιό μικρό κι ελαφρύ. Θα σου πρότεινα ένα 250άρι street όπως το CBF ή το Ninja, ή εναλλακτικά ένα εντουράκι. Δε λέω πως δεν θα τα καταφέρεις με το XJ6, αλλά με κάποιο σαν τα παραπάνω σίγουρα θα τους πάρεις τον αέρα πιό γρήγορα. Καλές διαδρομές να έχεις και πάντα όρθιος!
Γεια σας παίδες,
Μια χαρά είναι το xj6 αρκεί να χεις και το νου σου στο δεξί καρπό :)
Εδώ άλλοι ξεκίνησαν με τη μαούνα το Bandit που έχει και μια 40αρα κιλά παραπάνω από το δικό σου :lol:
Ευχαριστώ παίδες, μάλλον προς τα 250 θα κινηθώ,σκεπτόμενος πάνω απ'όλα την ασφάλεια!
Έπεσε στο μάτι μου πρόσφατα το καινούργιο μοντέλο της sym,το wolf 250...Έχει κανένας καμιά ενημέρωση??
Cpt. Haddock
05/02/2012, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
[...]Εδώ άλλοι ξεκίνησαν με τη μαούνα το Bandit που έχει και μια 40αρα κιλά παραπάνω από το δικό σου :lol:
Και πληρώνουν τώρα ειδικό τέλος ακινήτων απο το οικόπεδο στη Βασιλίτσα :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Και πληρώνουν τώρα ειδικό τέλος ακινήτων απο το οικόπεδο στη Βασιλίτσα :p
:D
target fixation ήταν αυτό με μπόλικη αφηρημάδα λόγω αξιοθέατου αλπικού τοπίου :D και όχι θέμα μη εξοικίωσης με τη μοτό. Για να μην πω πως ότι παίζει και να ήμουν σε κατάσταση ημιυπνώσεως :uplate: . Ζήτημα να χα κοιμηθεί τέσσερις ώρες εκείνη τη μέρα.
Έχω υπο επεξεργασία course ποιο νότιο αυτή τη φορά. ΕΥΡΩ επιτρέποντος και μετά εγκρίσεως ιδρυτικών στελεχών ΠΣΚ να το πραγματοποιήσουμε...
:smokin: