View Full Version : e-mail!
ρε παλικαρια, γιατι ενω εχω απενεργοποιησει την ειδοποιηση μεσω e-mail για τα νεα σχολια στα
θρεντ που παρακολουθω, αυτο με γραφει κανονικα και μου γεμιζει τα εισερχομενα με 100 μειλ
ημερησιως??
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
ρε παλικαρια, γιατι ενω εχω απενεργοποιησει την ειδοποιηση μεσω e-mail για τα νεα σχολια στα
θρεντ που παρακολουθω, αυτο με γραφει κανονικα και μου γεμιζει τα εισερχομενα με 100 μειλ
ημερησιως??
εεεε σταματα να σπαμαρεις και εσυ οπου βρεθεις και οπου σταθεις...
:lol:
σοβαρα τωρα: μπορει να ειναι ενα απο τα προβληματα που εχει το φορουμ μαζι με την αναζητηση
harris_x
09/02/2012, 19:21
ημερησιως??
με λιγα λόγια θες να κάνεις ban το moto.gr απο το e-mail σου :confused:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
εεεε σταματα να σπαμαρεις και εσυ οπου βρεθεις και οπου σταθεις...
:lol: βασικα οσο και να σπαμμαρω αν δεν πατησω "εγραφη στη συζητηση" e-mail δεν θα λαμβανω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
με λιγα λόγια θες να κάνεις ban το moto.gr απο το e-mail σου :confused:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: θελω να μην μου γεμιζει το inbox απο e-mail του moto για νεα μυνηματα, εφ οσον την επιλογη αυτη την εχω απενεργοποιησει!
Τα θέματα στα οποία έχεις ήδη γραφτεί "συνδρομητής" τα έχεις διαγράψει από τον πίνακα ελέγχου σου;
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Τα θέματα στα οποία έχεις ήδη γραφτεί "συνδρομητής" τα έχεις διαγράψει από τον πίνακα ελέγχου σου; οχι
οχι
Πρέπει να ακυρώσεις αυτές τις "συνδρομές", αλλιώς δε θα σταματήσουν να σου έρχονται emails.
Αυτό που απενεργοποίησες είναι για να μην "εγγράφεσαι" αυτόματα.
Πρέπει να ακυρώσεις αυτές τις "συνδρομές", αλλιώς δε θα σταματήσουν να σου έρχονται emails.
Αυτό που απενεργοποίησες είναι για να μην "εγγράφεσαι" αυτόματα.
Α, και πού 'σαι...
Όταν πας στο "Δείτε όλες τις συζητήσεις στις οποίες είστε συνδρομητές" να αλλάξεις το "Δείτε συζητήσεις από" σε "την αρχή των forums" για να δεις σε πόσες έχεις γραφτεί ηθελημένα ή άθελά σου.
:wave2:
Α, και πού 'σαι...
Όταν πας στο "Δείτε όλες τις συζητήσεις στις οποίες είστε συνδρομητές" να αλλάξεις το "Δείτε συζητήσεις από" σε "την αρχή των forums" για να δεις σε πόσες έχεις γραφτεί ηθελημένα ή άθελά σου.
:wave2: δλδ η απενεροποιηση αυτη ειναι για να μην μου ερχονται μειλ απο καθε θρεντ που απανταω, ασχετα αν ειμαι εγγεγραμμενος η οχι!! μαλιστα!
απο τον λογαριασμο e-mail μπορω να κανω μπλοκαρισμα η θα εχω προβλημα?
Η ρύθμιση είναι για το αν θα εγγράφεσαι αυτόματα ή όχι. Όσο για το μπλοκάρισμα που λες, αν ξέρεις να ρυθμίζεις τα φίλτρα σωστά θα είσαι ΟΚ. Αν όχι μπορεί να μπλοκάρεις και emails που σε ενδιαφέρουν. ΜΗ μου ζητήσεις να σου πώς να ρυθμίσεις το πρόγραμμά σου. This case is considered closed.
δλδ η απενεροποιηση αυτη ειναι για να μην μου ερχονται μειλ απο καθε θρεντ που απανταω, ασχετα αν ειμαι εγγεγραμμενος η οχι!! μαλιστα!
απο τον λογαριασμο e-mail μπορω να κανω μπλοκαρισμα η θα εχω προβλημα?
Μια χαρά μπορείς.
δε γινετε να δηλωσεις ενα αλλο μαιλ που δε χρησιμιποιεις και να γεμιζει εκεινο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
δε γινετε να δηλωσεις ενα αλλο μαιλ που δε χρησιμιποιεις και να γεμιζει εκεινο? δε νομιζω εφοσον εχω γραφτει με αυτο!
πηγαινεις στο προφιλ σου και αλλαζεις το μειλ. και μετα αποστολη αλλαγων
Αν αλλάξει κάποιος/α email θα πρέπει μετά να το επιβεβαιώσει.
Σε περίπτωση που δεν το κάνει ο λογαριασμός του/της παραμένει απενεργοποιημένος.
Case closed.
Αν αλλάξει κάποιος/α email θα πρέπει μετά να το επιβεβαιώσει.
Σε περίπτωση που δεν το κάνει ο λογαριασμός του/της παραμένει απενεργοποιημένος.
Case closed.
Και να βάζετε email που ισχύουν για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε μετά τον λογαριασμό σας. Διαφορετικά, δεν θα έχει σάλτσα για να γλυστρίσει.