View Full Version : Μια καλημέρα κι ένα λουλούδι στον φίλο μας Panvas (4/3)
Cpt. Haddock
03/03/2012, 00:08
απλα να ψιλο κανονισουμε προς τα που θα παει το πραγμα(κοντινο καφε ή πιο μακρια σε βολτα φαση)να ξερουμε αν θα μπορεσουμε να ερθουμε,πως να ερθουμε κλπ κλπ....
Αδερφέ, δεν έχουμε να κανονίσουμε κάτι, ο σκοπός για τον οποίο πάμε, ειναι να πούμε ενα "γεια" στο φίλο μας... Σημείο συνάντησης στην Αθηνα και ώρα αναχώρησης έχουν γραφτεί, όπως και σημείο συνάντησης στην Πάτρα.
Απο εκεί και πέρα, όσοι είμαστε απο Αθήνα θα επιστρέψουμε και έχει προταθεί μια επιστροφή απο Γαλαξείδι, δεν ειναι υποχρεωτική, όποιος θέλει ακολουθεί κι όποιος δεν έχει χρόνο επιστρέφει απο Κόρινθο.
fotisdragon
03/03/2012, 02:57
Πρώτο μου πόστ μετά απο αρκετό καιρό....
Επειδή χάθηκα γενικώς απο το forum, και επειδή έχω να κουνηθώ καιρό (ευκαιρία να σας γνωρίσω κιόλας), θα αρματωθώ και θα έρθω, με το παπί δυστυχώς (για εσας δυστυχώς αν ακολουθήσω για βόλτα, that is :P ).
Count me in too then! See you all @ Everest!
Ναι ρε να πάρετε και τον Χίο μαζί έχει και το καινούριο ακυκλοφόρητο της Στανίση (σόρυ Μήτσο δεν άντεξα άλλωστε είμαστε φίλοι έτσι?????):D:D
και εσυ ρε ροκαμπιλας ανθρωπος τι κοφτει;;;
ωχ!
μη φοβάσαι έχουν μικρή εμβέλεια :p
λεω οτι εχω πολυ καιρο να βγω βολτα (σοβαρη).:smokin:
μην κανει χαρες!!! ο δρομος εχει γινει πολυ χαλια...
Και όταν τα έχεις όλα κανονίσει τότε το σύμπαν συνωμοτεί και τα κάνει μπουρδέλο ή όπως λέει ο Μέρφι "αν είναι να πάει κάτι στραβά, θα πάει".
Από προχτές ψήνομαι στον πυρετό, άρα δεν μπαίνω στο βαπόρι απόψε :(
Βασίλη και λοιποί φίλοι του Παναγιώτη, κάντε μου μια χάρη και αφήστε και ένα λουλούδι και από μένα.
δυστυχως οικονομικοι λογοι:( καλα να περασετε :beer:
Αν θέλει ο Dim ή ο Ζεύκας (μιας και είναι σιδηρόκωλοι) μπορώ να πάρω δικάβαλλο. Αρκεί να αντέχει ο πωπουδάκος τους τα χλμ στο σέλλάκι και τα μαρσπιέ του Tuono.
Θα σας δω αύριο εκεί να σας χαιρετίσω...
Αν θέλει ο Dim ή ο Ζεύκας (μιας και είναι σιδηρόκωλοι) μπορώ να πάρω δικάβαλλο. Αρκεί να αντέχει ο πωπουδάκος τους τα χλμ στο σέλλάκι και τα μαρσπιέ του Tuono.
Ρε Βύρωνα κατεβαίνει ο Gallos με αυτοκίνητο. Ο άνθρωπος λέει 7θέσιο κι αφού θα είναι με τον Βουνό πάει να πει ότι έχει 5 θέσεις κενές. Γιατί να ταλαιπωρηθούν τα κωλαράκια αμφότερων ενώ μπορούν να ταξιδέψουν άνετα, με τη συνοδεία της στεντόρειας φωνής δημοφιλούς λαϊκής μας αοιδού????
Cpt. Haddock
03/03/2012, 08:58
Bασίλειε, κάνε και μια ενημέρωση στο πρώτο ποστ για τα πλάνα μας μετά.
Bασίλειε, κάνε και μια ενημέρωση στο πρώτο ποστ για τα πλάνα μας μετά.
Δεν μπορώ, δεν με αφήνει με τους περιορισμούς που έχει η νέα πλατφόρμα. Κάνε εσύ edit που είσαι mod.
(πάλι σ' έχωσα my lord)
:D
Ρε Βύρωνα κατεβαίνει ο Gallos με αυτοκίνητο. Ο άνθρωπος λέει 7θέσιο κι αφού θα είναι με τον Βουνό πάει να πει ότι έχει 5 θέσεις κενές. Γιατί να ταλαιπωρηθούν τα κωλαράκια αμφότερων ενώ μπορούν να ταξιδέψουν άνετα, με τη συνοδεία της στεντόρειας φωνής δημοφιλούς λαϊκής μας αοιδού????
Ο Gallos μπορεί να έρθει με τον vouno δικάβαλλο με το KTM. Θα πάρει αυτοκίνητο αν θέλει κάποιος που δεν έχει όχημα να έρθει. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.
parachuter
03/03/2012, 09:23
Ο Gallos μπορεί να έρθει με τον vouno δικάβαλλο με το KTM. Θα πάρει αυτοκίνητο αν θέλει κάποιος που δεν έχει όχημα να έρθει. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.
+1 :cool:
parachuter
03/03/2012, 09:26
πάντως όσον αφορά το Γαλαξείδι να ενημερώσω πως λογικά πάντα....θα έχει αρκετό κόσμο.....κι αφού κι εμείς θα είμαστε αρκετοί (αν ακολουθήσουν όλοι βέβαια) προτείνετε και μία εναλλακτική εαν θέλετε....εγώ θα ακολουθήσω κανονικά πάντως
DimChios
03/03/2012, 10:17
Βυρωνα, θα σου τηλεφωνησω το απογευματακι να μιλησουμε.
Θα παρω και το μλκ το Ζευκα
Ευχαριστω!
argy_kap
03/03/2012, 11:11
99% θα κατεβω απο Βολο, Μπραλλο κλπ....οποτε η επιστροφη του Καπετανιου με βολευει αφανταστα....Βασιλη, μια που θα ειμαι μονος μου στειλε μου με ΠΜ το κινητο σου μην γινει καμια στραβη στον δρομο και δεν εχω καποιον να ενημερωσω....
99% θα κατεβω απο Βολο, Μπραλλο κλπ....οποτε η επιστροφη του Καπετανιου με βολευει αφανταστα....Βασιλη, μια που θα ειμαι μονος μου στειλε μου με ΠΜ το κινητο σου μην γινει καμια στραβη στον δρομο και δεν εχω καποιον να ενημερωσω....
έχεις πμ
Vstrommer71
03/03/2012, 12:58
8 και κατι θα ανεβαινω κι εγω για Μπραλο με το 690.Αν εισαι κι εσυ με χαλαρους ρυθμους μπορουμε να κατεβουμε παρεα
argy_kap
03/03/2012, 14:21
8 και κατι θα ανεβαινω κι εγω για Μπραλο με το 690.Αν εισαι κι εσυ με χαλαρους ρυθμους μπορουμε να κατεβουμε παρεα
Με μεγαλη χαρα.....σου στελνω πμ το κινητο μου, κανε μια κληση να σε παρω βραδακι να το σιγουρεψουμε:-)
Με μεγαλη χαρα.....σου στελνω πμ το κινητο μου, κανε μια κληση να σε παρω βραδακι να το σιγουρεψουμε:-)
ωωωχχχ πρόσεχε μη σου πει να μπούμε από εδώ, ξέρω ένα μονοπάτι να κόψουμε δρόμο, μην πας.
Ρουμανία, Τσεχία ή Βουλγαρία θα βγείτε, έχει χαλάσει το κοντερ του μυαλού του και υπολογίζει τα χλμ για μέτρα. Και το σε "λίγο φτάνουμε" σημαίνει 2 τεπόζιτα βενζίνη ακόμα και θα είμαστε εντός συνόρων
χαχαχα.
Καλό δρόμο να έχετε και να προσέχετε τα ανήλιαγα κομμάτια στα βουνά.
Αναμένω, γιατί αν πάμε με αμάξι πρέπει να συνεννοηθούμε για τον μεταξύ μας τρόπο συνάντησης...
Καλά να περάσετε.
Πείτε κι ένα γειά στον Παναγιώτη από μένα :wave2:
DimChios
03/03/2012, 16:19
Gallos, πάρε το παρτάλι σου και τον βουνό δικάβαλος και μη σκας!
Θα τα πουμε καλως εχοντων των πραγματων το πρωι στο περιπτερο. Κανονισα με Βυρωνα!
:wave2:
με προσοχη παιδες...ο δρομος απο κορινθο μεχρι πατρα ξερετε...ουτε για προβατα...θα τα πουμε το πρωι:smokin:
Allst@rf
03/03/2012, 21:02
για τους αθηναίοι τι ώρα θα περάσετε από ισθμό να ξέρω να κανονίσω;
δεν είμαι σίγουρος ,απλά λειτουργώ τελευταία στιγμή ...
Cpt. Haddock
03/03/2012, 21:08
για τους αθηναίοι τι ώρα θα περάσετε από ισθμό να ξέρω να κανονίσω;
δεν είμαι σίγουρος ,απλά λειτουργό τελευταία στιγμή ...
Κατα τις 10 το αργότερο (9 φευγουμε απο περιπτερο)
Allst@rf
03/03/2012, 21:25
δλδ θα κάνουμε το ισθμός πάτρα σε 1 ώρα ;
σε αυτόν τον κώλοδρόμο;
τόσα πολλά χρωστάτε και θέλετε να αυτοκτονήσετε;
με προσοχη παιδες...ο δρομος απο κορινθο μεχρι πατρα ξερετε...ουτε για προβατα...θα τα πουμε το πρωι:smokin:
Θα φοράς και την περούκα τρελό αγόρι ? :p
τελικα ακυρος εγω (οχι πως ειχα κ πολλες πιθανοτητες)
αν τα καταφερω μπορει να περασω απο το περιπτερο να χαιρετησω οσους μου μιλανε ακομα :p
πειτε ενα γεια κ απο μενα ε;
Cpt. Haddock
03/03/2012, 22:11
δλδ θα κάνουμε το ισθμός πάτρα σε 1 ώρα ;
σε αυτόν τον κώλοδρόμο;
τόσα πολλά χρωστάτε και θέλετε να αυτοκτονήσετε;
Μη μου αγχώνεσαι. Θα 'χουμε και το δικάβαλο τουόνο μαζι μας να παίρνουμε μάτι...
Τα λέμε αύριο περιπτερο/ισθμο/εβερεστ :beer:
Μη μου αγχώνεσαι. Θα 'χουμε και το δικάβαλο τουόνο μαζι μας να παίρνουμε μάτι...
Τα λέμε αύριο περιπτερο/ισθμο/εβερεστ :beer:
Ρε συ μπας κι έχεις κάμερα????? Θέλω ντοκουμέντο το δικάβαλο με τους τριχωτούς αγκαλίτσα.
Θα είμαι υπόχρεος
Allst@rf
03/03/2012, 22:34
οκ.
Δε κάνετε παράκαμψη.θα ακολουθήσετε το δρόμο σας κανονικά και θα περιμένω στην έξοδο του ισθμού μετά την γέφυρα...
Αν δε με δείτε δε σταματάτε...
Όπως και να χει ,καλά χιλιόμετρα...
Θα φοράς και την περούκα τρελό αγόρι ? :p
:a22::a22::a22:
devil's animal
04/03/2012, 01:10
ακυρος λογω χρονου.
+ 1 λουλουδι...
:smilea:
καλο δρομο παιδες.
:wave2:
MG-KTiNoS
04/03/2012, 10:19
άκυρος κι εγώ λόγω σοβαρής απενταρίας...
+ 2 λουλουδάκια...
(μου έκατσε πολύ στραβα που δεν ήρθα)
:(
καλο δρομο παιδες,να μαστε γεροι να τον θυμομαστε...
Nio and me back to base...
Παναγιωτη ελπιζω να χαρηκες που μας ειδες ολους διπλα σου μαζεμενους και να μας προσεχεις απο εκει ψηλα!!!
Ενα μπραβο σε ολα τα παιδια που ξεκινησαν απο Αθηνα για αυτο τον λογο,ειναι καθοδον κ επιστρεφουν μεσω Γαλαξιδιου οπου και σταματησαμε να τους συνοδευουμε...
:beer::beer::beer:
πουρνο πουρνο
248859248860
ο vaska ηταν ο πρωτος που ηρθε....μετα τους αθηναιους....;)
248861
2 τρελα αγορια
248862
ντοκουμεντο!!!!ο camen βγαζει το χαρχαλο του και εξω απο το γκαραζ....248866248867
248881
:confused: ζεμπεκια πακτεν??
248882
Ρε μλκ Νιο,σε ολες μεσα ειμαι ?!
Φτου μου ο τρισμεγιστος(...και δεν ξεμεινα και πουθενα ετσι?να λεγονται αυτα...) !!!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
και φυσικα ο λογος για τον οποιο μαζευτηκαμε....
:sad::sad::sad:
248883
parachuter
04/03/2012, 17:55
πολυ βαρυ το κλιμα η αληθεια ειναι.....παντα προσοχη παιδες.....για τους Αθηναιους...δε ξερω αν με καταλαβατε στην Ιτεα....εγω ημουν που σας πλακωσα στις χαιρετουρες με το 990...:cool::cool:
argy_kap
04/03/2012, 17:56
Κι εγω back in Volos......χαρηκα που σας ειδα και σας γνωρισα όλους, και είμαι σίγουρος οτι χάρηκε και ο Παναγιώτης....
Σιγουρα, σημερα ηταν μια ιδιαιτερη μερα, αν μη τι αλλο!!!
Να ειμαστε καλα ολοι παληκαροι, παντα ορθιοι, να κανουμε αυτο που αγαπαμε κ γουσταρουμε. Τετοιες κινησεις σαν την σημερινη, αυτη την καταθεση ψυχης που εγινε, εμενα προσωπικα με αγγιξε.
Εν κατακλειδι, χαρηκα που ξαναειδα καποιους κ γνωρισα μερικους κ μερικες :) ακομα :beer::beer::beer:
Με τέτοια ωραία μέρα θα περάσατε τέλεια. Να ζήσετε να το θυμόσαστε το παιδί :(
Εύχομαι να είστε γεροί και με όρεξη για βόλτες :)
harris_x
04/03/2012, 18:24
Back to base κι εγω!
Χάρηκα πολύ για όσους γνώρισα και για όσους είδα ξανά μετά από καιρό :beer:
Τα υπόλοιπα αργότερα :wave2:
HelenKoR
04/03/2012, 18:29
Σήμερα έκανα κάμποσα χιλιόμετρα κάτω απο διάφορες συνθήκες αλλά πέντε μέτρα δεν μπόρεσα να τα κάνω...
Σας ευχαριστώ όλους για το babysitting. Να στε πάντα καλά.
αλλά πέντε μέτρα δεν μπόρεσα να τα κάνω...
Δε νομιζω οτι τα 5 μετρα παιζουν ρολο οταν εκανες καμια 500αρια χλμ για να βρεθεις οσο πιο κοντα μπορουσες...;)
Σας ευχαριστώ όλους για το babysitting. Να στε πάντα καλά.
Για να μην το βαρυνουμε,οταν πας βουλκανιζατερ να φτιαξεις το λαστιχο,στειλε στο Νιο το "κορδονι" του γτ του το ειχα κανει δωρο οταν ειχαμε πρωτογνωριστει...:p
christof40
04/03/2012, 19:33
πισω και γω.χαρηκα για τα παιδια που ξαναδα και τους φιλους που γνωρισα.μπραβο στο vaska για την κινηση που εκανε για το παναγιωτη (panvas).να ζησουμε να τον θημομαστε.[ATTACH]248897
christof40
04/03/2012, 19:35
248899
christof40
04/03/2012, 19:40
248902
spyrakos35
04/03/2012, 20:10
παίδες...
να είστε όλοι καλά να τον θυμάστε....
είμαι σίγουρος οτι χαμογέλαγε εκεί ψηλά....
back και εμείς.. θα επανέλθω με
φωτός...
Ευχαριστούμε που μας οργανωσές Βασίλη...
Χάρηκα που γνώρισα τόσο καλο κόσμο...
υγ: την φωτο με τον Δημητρο/δερματινοκολαν/καβαλα στο τουονο,
δεν πρέπει κανονικά να την κάνω νέο θρεντ;;
argy_kap
04/03/2012, 20:39
υγ: την φωτο με τον Δημητρο/δερματινοκολαν/καβαλα στο τουονο,
δεν πρέπει κανονικά να την κάνω νέο θρεντ;;
ΝΑΙ, έβγαλε και ο Καπτεν κανα δυο καλές.... :)
Να μαστε ολοι καλα και να τιμουμε τους ανθρωπους και φιλους ετσι οπως τους πρεπει
Περιεργη μερα και η σημερινη
Γλυκοπικρη
Χαρηκα για αυτους που ξαναειδα καθως και για αυτους που γνωρισα.
harris_x
04/03/2012, 21:03
248920
248921
248922
harris_x
04/03/2012, 21:07
248923
248924
ThoDoriS007
04/03/2012, 22:07
Μόλις γυρίσαμε και εμείς...
Το χάρηκα πολυ σήμερα...όχι για μένα, αλλά για τον Παναγιώτη και την οικογένεια του...
Λεπτομέρειες αύριο....
akis_trevor
04/03/2012, 23:19
χαρηκα που γνωρισα-ειδα εστω και για λιγο ολα τα παιδια.χαρηκα που ξαναειδα τον βασκα,τον λουλα και τον τζιμη μα πανω απολα χαρηκα για την ενοτητα που ενιωσα αναμεσα σε αγνωστους ουσιαστικα.ενα μπραβο στα παιδια που ηρθαν απο μακρια για να χαιρετησουν το παλικαρι,και οπως ειπε καποιος"ηξερε που διαλεξε"(εννοωντας πως απο εκει που ειναι,σιγουρα ταξιδευει)!να σαι καλα εκει πανω παναγιωτη..δεν σε ηξερα μα τα ματια σου τα λενε ολα!
Πραγματικά ήταν παράξενα σήμερα ιδιαιτέρα θα έλεγα, πίκρα γιατί έλειπε ο panvas, χαρά που μετά από πολύ καιρό ξαναείδα φίλους και ξαναβγήκαμε στους δρόμους ( ήτο και ο camen με το παρτάλι του να σημειωθεί, όπως και ότι δεν ξέμεινε πουθενά).
Μοναδικές οι στιγμές που ζήσαμε, καμπόσοι μαγκλαράδες με δακρυσμένα μάτια, κορίτσια που διακριτικά - βουβά πενθούσαν, γυαλιά που δεν βγήκαν σχεδόν καθόλου, κράνη, δέρματα, κορντούρες μηχανές σ' ένα παράταιρο περιβάλλον βυθισμένο στη σιωπή ενός τόπου μακάριας ανάπαυσης, αλλά και μια ανακούφιση ένα γαλήνεμα που επιτέλους μπορέσαμε να πούμε όπως θέλαμε το δικό μας "αντίο" σ' έναν φίλο. Τα 5 δύσκολα μέτρα που έγραψε η Ελένη, τ' άσπρα τριαντάφυλλα που δώσαμε στον Παναγιώτη, η υπέροχη μα σχεδόν καταθλιπτική θέα από το σημείο, του Πατραϊκού κόλπου, ήταν μερικά από τα κομμάτια που συνέθεσαν το σημερινό παζλ.
Μετά ο καφές στην Ναύπακτο,τα χαμόγελα και τα πειράγματα στην παρέα άρχισαν να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους. Ο μοτοσυκλετιστής δεν μπορεί παρά να πενθήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και αυτό το αποδείξατε όλοι εσείς που κινήσατε άλλος από Θεσ/νίκη, άλλος από Λαμία, άλλος από Βόλο και μπόλικοι από Αθήνα για να τιμήσετε έναν φίλο. Συναισθήματα έντονα αντικρουόμενα, αλλά τέτοιες συγκινήσεις δίνη η μοτοσυκλέτα.
Σας ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε αλλά και όσους τελικά δεν τα καταφέρατε για το σημερινό.
Να μας προσέχεις φίλε Παναγιώτη και να μας περιμένεις, κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να ξαναπάμε όλοι μαζί βόλτες.
christof40
05/03/2012, 09:01
Πραγματικά ήταν παράξενα σήμερα ιδιαιτέρα θα έλεγα, πίκρα γιατί έλειπε ο panvas, χαρά που μετά από πολύ καιρό ξαναείδα φίλους και ξαναβγήκαμε στους δρόμους ( ήτο και ο camen με το παρτάλι του να σημειωθεί, όπως και ότι δεν ξέμεινε πουθενά).
Μοναδικές οι στιγμές που ζήσαμε, καμπόσοι μαγκλαράδες με δακρυσμένα μάτια, κορίτσια που διακριτικά - βουβά πενθούσαν, γυαλιά που δεν βγήκαν σχεδόν καθόλου, κράνη, δέρματα, κορντούρες μηχανές σ' ένα παράταιρο περιβάλλον βυθισμένο στη σιωπή ενός τόπου μακάριας ανάπαυσης, αλλά και μια ανακούφιση ένα γαλήνεμα που επιτέλους μπορέσαμε να πούμε όπως θέλαμε το δικό μας "αντίο" σ' έναν φίλο. Τα 5 δύσκολα μέτρα που έγραψε η Ελένη, τ' άσπρα τριαντάφυλλα που δώσαμε στον Παναγιώτη, η υπέροχη μα σχεδόν καταθλιπτική θέα από το σημείο, του Πατραϊκού κόλπου, ήταν μερικά από τα κομμάτια που συνέθεσαν το σημερινό παζλ.
Μετά ο καφές στην Ναύπακτο,τα χαμόγελα και τα πειράγματα στην παρέα άρχισαν να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους. Ο μοτοσυκλετιστής δεν μπορεί παρά να πενθήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και αυτό το αποδείξατε όλοι εσείς που κινήσατε άλλος από Θεσ/νίκη, άλλος από Λαμία, άλλος από Βόλο και μπόλικοι από Αθήνα για να τιμήσετε έναν φίλο. Συναισθήματα έντονα αντικρουόμενα, αλλά τέτοιες συγκινήσεις δίνη η μοτοσυκλέτα.
Σας ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε αλλά και όσους τελικά δεν τα καταφέρατε για το σημερινό.
Να μας προσέχεις φίλε Παναγιώτη και να μας περιμένεις, κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να ξαναπάμε όλοι μαζί βόλτες.
να γιατι ειμαστε μοτοσυκλετιστες:a10:
DimChios
05/03/2012, 09:31
...ειναι αρκετα που θελω να γραψω...
...και θελω να προσεξω πολυ τη λεπτη γραμμη που χωρίζει τη χαρά και τη λύπη με τη συγκίνηση!
τη χαρά γιατί στήθηκε μια βόλτα που πολλοί ήθελαν να κάνουν, ή είχαν καιρό να κάνουν, με μια αφορμή όχι ευχάριστη και τη λύπη βλέποντας ενα τσουρμο μαντράχαλους, να εχουν χασει τα λόγια τους, να προσπαθούν να "δικαιολογήσουν" τα αδικαιολογητα, να χάνουν τα λόγια τους... ακόμα και οταν συναντησα την αδερφη του Παναγιώτη, με το παιδί και τον άντρα της, της είπα "εσύ πρέπει να είσαι η αδερφή του Παναγιώτη, χάρηκα πολύ"! Ο,τι να ναι! Ούτε καν "τα συλληπητήριά μου" δεν ξεστόμισα!
τι περιεργο και συνναμα μαλακια μου! Συγνωμη κοπελια! Ελπίζω να καταλαβες
Πηγαμε πανω... το σημειο οσο κι αν σας φαινεται ηλιθιο αυτο που θα πω, ειναι το καλυτερο που θα μπορουσε να ειναι ο Παναγιωτης. Απλα το καλυτερο!
Σιγα σιγα αρχισαν οι πρωτες κουβεντες, τα πρωτα πειραγματα...
Ρε κεραταδες, ας ειμαστε παντα εδω και να βρισκομαστε κι ας ειναι το μονιμο πειραγμα σας ο πισινος μου! Δε με νοιαζει!
ας μπορουμε να βρισκομαστε συχνα, απο Αθηνα, απο Πατρα... απο τα κατω Σέκλανα... να γουσταρουμε, να γελαμε, να οδηγαμε...
Χαρηκα! Χαρηκα που γνωρισα ατομα, σορρυ που με μερικους δεν μιλησαμε...ειχα καιρο προσωπικα.
Να βολταρω εστω δικαβαλος και ήμουν "αλλού" ΚΑΙ γι αυτο!
Κι αλλα θελω να πω αλλα δεν το χω ρε γμτ. Ειμαι απο αυτους που οτι ειναι να πω το λεω καλυτερα με τα ματια. Στα γραπτα δεν...
Βυρωνα, ευχαριστω πολύ για το δικαβαλο στο υπεροχοτεραστιοφανταστικοτατο μπουρδελο σου! Απολαυση! (φανταστειτε το μεγεθος της στερησης) ομως... οσο κι αν ποναγα γυρνωντας σπιτι αμεσως μετα το μπανιο μου (sic) μπηκα στο car και... ισως να βρεθηκε αυτο που ψαχνω καιρο τωρα
Τελειωνοντας, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ!
Γεια σου Παναγιώτη, να σαι καλα οπου και να σαι!
υγ. Βασκα, να σαι καλα κι εσυ φιλε! ;)
ειπες ολα οσα ηθελα-σκεφτομουν να πω...:wave2:
...και θελω να προσεξω πολυ τη λεπτη γραμμη που χωρίζει τη χαρά και τη λύπη με τη συγκίνηση!
τη χαρά γιατί στήθηκε μια βόλτα που πολλοί ήθελαν να κάνουν, ή είχαν καιρό να κάνουν, με μια αφορμή όχι ευχάριστη και τη λύπη βλέποντας ενα τσουρμο μαντράχαλους, να εχουν χασει τα λόγια τους, να προσπαθούν να "δικαιολογήσουν" τα αδικαιολογητα, να χάνουν τα λόγια τους... ακόμα και οταν συναντησα την αδερφη του Παναγιώτη, με το παιδί και τον άντρα της, της είπα "εσύ πρέπει να είσαι η αδερφή του Παναγιώτη, χάρηκα πολύ"! Ο,τι να ναι! Ούτε καν "τα συλληπητήριά μου" δεν ξεστόμισα!
Πηγαμε πανω... το σημειο οσο κι αν σας φαινεται ηλιθιο αυτο που θα πω, ειναι το καλυτερο που θα μπορουσε να ειναι ο Παναγιωτης. Απλα το καλυτερο!
Σιγα σιγα αρχισαν οι πρωτες κουβεντες, τα πρωτα πειραγματα...
Ρε κεραταδες, ας ειμαστε παντα εδω και να βρισκομαστε κι ας ειναι το μονιμο πειραγμα σας ο πισινος μου! Δε με νοιαζει!
ας μπορουμε να βρισκομαστε συχνα, απο Αθηνα, απο Πατρα... απο τα κατω Σέκλανα... να γουσταρουμε, να γελαμε, να οδηγαμε...
Χαρηκα! Χαρηκα που γνωρισα ατομα, σορρυ που με μερικους δεν μιλησαμε...ειχα καιρο προσωπικα.
Να βολταρω εστω δικαβαλος και ήμουν "αλλού" ΚΑΙ γι αυτο!
Κι αλλα θελω να πω αλλα δεν το χω ρε γμτ. Ειμαι απο αυτους που οτι ειναι να πω το λεω καλυτερα με τα ματια. Στα γραπτα δεν...
Βυρωνα, ευχαριστω πολύ για το δικαβαλο στο υπεροχοτεραστιοφανταστικοτατο μπουρδελο σου! Απολαυση! (φανταστειτε το μεγεθος της στερησης) ομως... οσο κι αν ποναγα γυρνωντας σπιτι αμεσως μετα το μπανιο μου (sic) μπηκα στο car και... ισως να βρεθηκε αυτο που ψαχνω καιρο τωρα
Τελειωνοντας, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ!
Γεια σου Παναγιώτη, να σαι καλα οπου και να σαι!
υγ. Βασκα, να σαι καλα κι εσυ φιλε! ;)
ειπες ολα οσα δεν σκεφτομουν και δεν ηθελα να πω,αλλα εισαι ο μητσος και σ αγαπαω ρε @ρχειδι...
πολλα μπραβο για την ιδεα και για την υλοποιηση της.
δυστυχως δεν μπορουσα να ερθω....αυτα..
argy_kap
05/03/2012, 11:04
Μια που πιάσαμε τα συναισθηματικά να προσθέσω κάτι.....την μεγάλη λύπη για τον χαμό του φίλου μας την πέρασα όταν έμαθα τα νέα....
Τα χτεσινά δάκρυα είναι δάκρυα χαράς που προέρχονται απο την διαπίστωση οτι οι ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ έχουν φίλους και οι φίλοι, έστω και το "περίεργο" είδος που είμαστε όλοι εμείς για τον Παναγιώτη, δεν ξεχνάνε και είναι μαζί του....
Δεν έχω χάσει παιδί αλλά νομίζω οτι για τους δικούς του ανθρώπους είναι μια μικρή, ελάχιστη, μηδαμινή ανακούφιση το γεγονός οτι το παιδί τους είχε γύρω του κόσμο που τον αγαπούσε.....
Argy
Για πείτε ρε, πήγατε Ναύπακτο και μετά; τι είχε το πρόγραμμα;
argy_kap
05/03/2012, 12:53
Για πείτε ρε, πήγατε Ναύπακτο και μετά; τι είχε το πρόγραμμα;
Χάσαμε τον Καπετάνιο για καμιά 30ρια χλμ και ψάχναμε να βρούμε βενζίνη για την Helen...αυτάααααααα :D
Ε καλά αυτό το παιδί είναι σίγουρος ότι εκεί που πάει είναι πολύ λογικό να έρθουν και οι άλλοι από εκεί.
το κορίτσι μες την ατυχία ήταν χθες...
Κατευθυνθήκαμε προς Γαλαξίδι όπου εκεί χωρίσαμε με τους Πατρινούς.
Από εκεί οι Αθηναίοι καταλήξαμε στην πλατεία Λειβαδιας για τα απαιτούμενα καλαμάκια- σουβλάκια μέσω Δίστομο κ.τ.λ. Αυτά!!! Χάρηκα πολύ για όσους γνώρισα και για όσους ξαναείδα μετά απο καιρό.:D
HelenKoR
05/03/2012, 14:19
Ε καλά αυτό το παιδί είναι σίγουρος ότι εκεί που πάει είναι πολύ λογικό να έρθουν και οι άλλοι από εκεί.
το κορίτσι μες την ατυχία ήταν χθες...
Και για να σου ολοκληρώσω την εικόνα είχα θέμα και με το μπροστά λάστιχο.
Συμβαίνουν αυτά. Ισως μου έτυχαν πρώτη φορά και όλα μαζεμένα αλλά δε βαριέσαι...
parachuter
05/03/2012, 14:21
Συμβαίνουν αυτά. Ισως μου έτυχαν πρώτη φορά και όλα μαζεμένα αλλά δε βαριέσαι...
+675 :smilea:
HelenKoR
05/03/2012, 14:23
Είχα καλή ομάδα να με υποστηρίζει και σας ευχαριστώ για αυτό! :)
parachuter
05/03/2012, 14:58
μία σ'έχουν και σε προσέχουν :)
HelenKoR
05/03/2012, 15:08
Μπα... Νομίζω αυτό θα το κάνανε για τον οποιοδήποτε!
Από την πόλη που τον φιλοξένησε.. 17/2/2012
249006
Μπα... Νομίζω αυτό θα το κάνανε για τον οποιοδήποτε!
Eγω παντως για να καθησει ο vaska διπλα μου στον καναπε σου ορκιζομαι δεν θα κουνιομουν ουτε εκατοστο...:a016:
ΥΓ:Τελικα παρολο που χιλιομετρικα δεν εκανα καμια αξιολογη βολτα,χαρηκα τοοοσο πολυ που μας ειδα ξανα ετσι μαζεμενους να λεμε ενα σωρο μαλακιες...:beer:
Κατευθυνθήκαμε προς Γαλαξίδι όπου εκεί χωρίσαμε με τους Πατρινούς.
2 ημασταν ΑΠΟ Πατρα και ΜΟΝΟ ο ΕΝΑΣ ειναι Πατρινος!!!:a37::a37::a37:
Τι είχαμε κι άλλο Pitstop?
Από την πόλη που τον φιλοξένησε.. 17/2/2012
:beer::beer:
Άδικα αντιστέκεσαι! :lol:
HelenKoR
05/03/2012, 15:32
Τι είχαμε κι άλλο Pitstop?
Τίποτα το ιδιαίτερο. Ολα υπο έλεγχο. :)
Αφου σ αρεσει, μην το πολεμας :smokin::smokin::smokin:
HelenKoR
05/03/2012, 15:35
Ελα μωρέ. Μην κάνεις έτσι. Δεν σου ανήκει ο τίτλος. Και ο nio Πατρινός είναι.
DimChios
05/03/2012, 15:46
Ναι καλα! Ας καναμε αλλα 2-3 χλμ με 48χλμ/ω και θα σου ελεγα εγω! :evil:
:bigcry::bigcry::bigcry:
Ελα μωρέ. Μην κάνεις έτσι. Δεν σου ανήκει ο τίτλος. Και ο nio Πατρινός είναι.
:a016::a016::a016::a016::a016:
HelenKoR
05/03/2012, 15:53
Ναι καλα! Ας καναμε αλλα 2-3 χλμ με 48χλμ/ω και θα σου ελεγα εγω! :evil:
:bigcry::bigcry::bigcry:
Δεν το γνώριζα οτι είχες θέμα αλλιώς θα πήγαινα ακόμα πιο αργά! :smokin:
DimChios
05/03/2012, 15:57
Δεν το γνώριζα οτι είχες θέμα αλλιώς θα πήγαινα ακόμα πιο αργά! :smokin:
Δε θα τα παμε καλα οι δυο μας! Το μυριζομαι! :D
Cpt. Haddock
05/03/2012, 17:30